Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 0 posts
    4. júla 2013 14:53:40 CEST
    V sobotu 6 júla 2013, máme pre Vás novú akciu, večer na terase s miešaným drinkom v akciovej cene. Podrobnosti neprezradíme, musíte prísť osobne ochutnať nech sa páči o 19-tej v sobotu začíname ...
    Nebude to BDSM stretnutie, ale rada stretnem každého BDSM+ kto ma chce spoznať osobne a prehodiť pár slov.
  • 1. júla 2013 21:25:27 CEST
    Hadam prideme kuknut.. a na Fb vas uz mam
    • 0 posts
    1. júla 2013 19:58:06 CEST
    3.8.2013 Vás srdečne pozývam na "1" stretnutie BDSM v Ds bare v Piešťanoch priatelia. Poprosím vás nahlasovať sa včas nakoľko počet miest na sedenie je cca 50 zem nepočítam
    • 0 posts
    25. júna 2013 12:14:28 CEST
    https://www.facebook.com/DScaffe?fref=ts
    • 0 posts
    25. júna 2013 12:13:33 CEST
    na FB máme skupinu pre vanilky info o každej normálnej ochutnávke a čo sa deje v bare atď...dnes bude večer ochutnávka MATCHA čaju, a budúci týždeň ochutnávka miešaných nápojov. Je to možnosť ako prísť a neukázať verejne že je niekto BDSM+ ak má pocit že to nechce verejne dať najavo...ak chce verejne stačí povedať personálu že hľadá mňa ako Dominu..zavolajú mi a prídem na debatku.
    • 0 posts
    25. júna 2013 12:10:09 CEST
    a u mňa sa pivové trubky čistia denne a ano je to skvelé , len málo známe pivko...
  • 25. júna 2013 8:01:35 CEST
    Určite prídem pozrieť a rada ta aj spoznam:) Mám to na skok...
  • 22. júna 2013 13:07:31 CEST
    Kedysi dávnejšie som tu písal že by ste mohli mať známejšie pivko, no Svijany som včera objavil aj v mojom meste a musel som to vyskúšať a musím povedať že dobrý výber!
    • 0 posts
    21. júna 2013 13:37:32 CEST
    Tak priatelia.
    Caffe uz ide samé, bar sa rozbieha a ja som sa rozhodla že je načase urobiť prvé stretko, pohodové nie akčné. Nepoznáme sa navzájom a tu okolo Piešťan je nás ako maku. Tak na začiatok bude fajn sa spoznať :D
    Očakávam že sa ozvete alebo verejne alebo v mojej pošte, kto má záujem o stretnutie BDSM v Ds bare v Piešťanoch.
    • 0 posts
    12. júna 2013 12:47:08 CEST
    no mala som dnes kontrolu hygieny v bare :) vsetko uzasne a skvele len 50 rocnu hygienicku zaujalo preco mam na priborniku pod Ds znakom polozene moje fetis cizmicky :D dostala hodinovu prednasku o Ds a spokojna isla off :D smejem sa este teraz
    • 0 posts
    9. júna 2013 10:59:00 CEST
    ano mame tam dva druhy misiek malu aj velku podla velkosti steniatka, a personal nebude mat absolutne problem.
    To skor ludia okolo sediaci si budu klopkat na celo ale je to na kazdom z vas ako daleko verejne sa chce ukazat a prezentovat.
    • 0 posts
    9. júna 2013 10:56:49 CEST
    Tak priatelia,
    včera o 14,00 sme otvorili aj Ds bar. Dokonca prišli pozrieť aj ľudia z komunity, za čo im ďakujem.
    Nebola to síce mega párty, len kľudné posedenie, lebo ja osobne padám únavou po dvoch mesiacoch maľovania, tapetovania, zariaďovania a vybavovania povolení, ale včera pri ružovom sekte s jahodou som si povedala že sa dobrá vec podarila a som spokojná. Otvorené je denne od 14,00 do 02,00 tak každého kto ma chuť prísť rada privítam a pokecáme o BDSM.
    • 5 posts
    8. júna 2013 16:39:32 CEST
    :-) takže ked tam prídem a vypýtam si misku s vodou pre moje štena, tak personál v pohode donesie a položi k nohám stolu?
    • 5 posts
    8. júna 2013 16:36:19 CEST
    ..možno dopytu na nete je vela, ale realita je niekde inde. raz som to už niekde písal, podľa toho ako ľudia na stránkach vypisujú, že co všetko by chceli, by sme mohli robiť každý týždeň, nejaké stretko, alebo párty a alespon v styroch mestach a furt by bolo plno, len akosi realita je uplne niekde inde, prekročiť tien virtuálneho sveta je pre vacsinu nemožné, a mimochodom ani tých ludi čo chodí na nejaké akcie do Čech nie je až tak veľa. ....Inak ten nápad pre Pieštany, nech občas spraví fetish party, nie je zly, len nebude treba mať na začiatku veľké oči..
    • 13 posts
    6. júna 2013 17:35:18 CEST
    až tak veľa ich nechodí
  • 6. júna 2013 16:32:35 CEST
    Ja si pod pojmom verejne predstavujem verejne.. Neviem ci verejne ma viacej vyznamov.

Samozrejme ze som hovoril o verejnej fetish party, kazdy kto chce sa tam moze zjavit, zaplati vstupne a ide do vnutra ak splna poziadavky , napr dress code atd

Aj gay diskoteka je verejna vec napr, ale chodia tam gayovia.. Fetish party je tiez verejna vec, a chodia tam fetish nadsenci alebo bdsm+ ludia

Uz to je jasnejsie ?:)
  • 6. júna 2013 16:16:45 CEST
    Aha, ja som myslel, ze pod pojmom verejne si predstavujes "na ociach"... nieco take exibicionisticke trocha =)
    • 13 posts
    6. júna 2013 14:13:36 CEST
    Lebo to tak vsade funguje :) lebo je urcite dopyt po takych akciach (staci sa pozriet kolko slovakov chodi na akcie do ciech a zopar do viedne, a obcas sa najde niekto kto aj do nemecka ci londyna ide)

a po druhe, nie vsetci chcu chodi na chaty, ktore sa na SVK obcas organizuju. Mozno aj preto lebo chcu len vypadnut na par hodin, obliect sa, pozret sa a mozno ani nechcu mat interakciu s inymi, len prist s partnerom, zistit ako vyzera party a mozno nabuduce sa osmelit viacej a uz sa tam aj s inymi zacat bavit (celkom bezne situacia v londyne v BDSM komunite)...

a mozno by som nasiel aj dalsie dovody - summa summarum - podla mna dopyt je, ponuka ziadna zatial
    • 13 posts
    6. júna 2013 8:14:14 CEST
    Fetish akcie sú celkom bežné akcie vo veľkých mestách. Nie je dôvod prečo by raz za čas nemohla nejaká byť v Ba alebo KE. Inak, v septembri 21.9.2013 bude v Prahe http://www.fetishnight.cz/cz/. Treba sa ísť pozrieť.
  • 5. júna 2013 17:37:26 CEST
    Celkom zaujimavy podnet. Preco si myslis, ze je potrebne zacat verejne akcie escarmel?
    • 13 posts
    5. júna 2013 0:44:37 CEST
    organizátorom. Toto ide mimo mňa
  • 4. júna 2013 15:23:37 CEST

vela zdaru zelam
    • 13 posts
    4. júna 2013 14:34:21 CEST
    možno sa začne až v zime v Košiciach? Niečo sa tam črtá.
    • 0 posts
    4. júna 2013 14:04:26 CEST
    well.. vravis, ze chces podnety a napady. Ja som ti jeden dal, ze ked uz je priestor, da sa to vyuzit na fetish party ala SMArt Caffe vo Viedni.
    Nic extra ale zacat verejne fetish akcie na slovensku treba nejako :)
    • 0 posts
    4. júna 2013 13:57:43 CEST
    skor som myslela ze otvarame bar teraz v sobotu...a preto odpovedam: vsetko bude len to chce cas...mimochodom od soboty 8,6,2013 bude otvoreny bar od 14,00 do 02,00 denne rada vas uvidim stretnem priatelia a podnety napady navrhy sem sa ..co sa bude dat zrealizovat pokusim sa zrealizovat :)