Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 16. júla 2013 21:48:27 CEST
    Tu to otazka hadam nemislis vazne
  • 16. júla 2013 17:50:09 CEST
    Ked tam pridem sam a dam najavo personalu ze som subik budu sa tak ku mne aj spravat?
    • 0 posts
    15. júla 2013 22:01:13 CEST
    nie zatiaľ sa netreba nahlasovať...každo- sobotné stretká budú od 1ho verejného stretka, ktoré bude 3,8,2013 nech sa páči, kto príde bude vítaný.
  • 15. júla 2013 12:08:04 CEST
    Zapocul som ze bude kecacie stretko tu v PN kedy to bude? je mozne prist pozriet pokecat?
  • 13. júla 2013 23:03:11 CEST
    Pekný večer prajem :-) Treba sa dopredu hlásit na sobotu večer ? Inak dievčata, ved ste obe z PN, dajte si kavu a pokecajte, možno date jedna druhej viac ako si myslíte :-)
    • 0 posts
    12. júla 2013 18:00:52 CEST
    Prepáč napísala som k miesto c v tvojom nicku...ospravedlňujem sa...nie neni problém ti zabezpečiť každú sobotu večer obecenstvo, nakoľko každú sobotu večer bude bar rezerve pre BDSM a preto to chce len trpezlivosť, kým nás nájdu ľudia z BDSM komunity, myslím že vanilky by ten pohľad na tvoju hru nezvládli a volali by na nás policajtov:) mimochodom Ja a personál je spolu 7ľudí :D Rada som ti odpovedala, určite to dalo veľa ďalším BDSM čo mali možno rovnakú otázku.
  • 12. júla 2013 17:52:00 CEST
    ja som mala zaujem o publikum cize viac ako ty a tvoj personal...preco nejdem na namestie vencit subika?no pretoze to neni Ds namestie,myslela som ze ked Ds kaviaren tak s tym nebude problem,ked vojdem za bieleho dna hocikedy..vdaka za info
    • 0 posts
    12. júla 2013 17:42:11 CEST
    Verejné ponižovanie ma rôzne formy , určite to ovládaš. Otázka znie..chceš ho ponížiť na stretnutí BDSM, alebo v bežný deň? Stačí ti publikum dvoch, troch ľudí, alebo potrebuješ tisíce? Najskôr definuj o čo máš záujem , aby som ti mohla odpovedať podľa tvojho želania.Prečo si nevezmeš otroka na námestie v PN a nevenčíš ho tam za bieleho dňa? Dala si otázku či mám mučiareň , ja som ti dala možnosti ktoré ti viem ponúknuť. A prečo to má v názve Ds? lebo je to Ds zamerané a nie každý má rád verejné ponižovanie, niekto chce len obslúžiť svoju Madam, niekto jej nežne masírovať nohy, kým ona pije kávu atď atď...koľko ľudí , toľko chutí a čas ukáže kam sa ten bar bude posúvať.
  • 12. júla 2013 17:09:47 CEST
    Mila margaretka ja som chcela verejne ponizenie pre subika...nie prazdnu kaviaren bez ludi..byt mam aj v piestanoch..a co sa tyka šali mas zas zle info alebo si slabo informovana...šala uz davno nefunguje..vdaka za info. p.s.preco potom ten nazov DS kaviaren?
    • 0 posts
    12. júla 2013 16:51:53 CEST
    Si v Piešťanoch tak prečo sa neprídeš pozrieť a zistíš? Ale odpoviem, nech sa páči aj na obojku ak to tebe a jemu nebude prekážať, mne a personálu to je jedno. Nie mučiareň tam nie je a ako sama zistíš nie preto že nechcem , ale pre nedostatok priestoru, mimochodom ty máš mučiareň v Šali nie? Jedine ak prídeš s ním ráno, do 14tej, to je bar zatvorený a vyšantíš sa...ak nemáte na hotel pomôžem
  • 12. júla 2013 15:06:53 CEST
    Chcem sa spytat ci je mozne prist zo subikom v plnej krase na obojku a verejne ho tam ponizit pred vsetkymy..ak nie je tam u vas nejaka miestnost na prenajom z vybavenim kde by som si s nim urobila lekciu?DAKUJEM
    • 0 posts
    12. júla 2013 8:09:16 CEST
    Tak naša komunita...oznamujem že na stenu som Vám v bare pridala včera funkčnú reťaz, kto má chuť môže sa nechať zavesiť. Práve teraz pre mňa fotia BDSM akty v Maďarsku a budu na stenách v bare.
    Postupne budem dopĺňať interiér o funkčné zariadenia. Prajem krásny deň.
    • 0 posts
    9. júla 2013 23:27:10 CEST
    citaj zaciatok vlakna..najdes potrebne info..
    • 0 posts
    9. júla 2013 23:26:16 CEST
    V pohode..uz som si zvykla ze tu vlakna menia smer nic to ..kazdy nazor je nazor a toto je o nazoroch forum...ja som tolerantny clovek,nemozem to komentovat nebola som, neviem, ak pojdem na nejake stretko ku Charis budem mat nazor
  • 9. júla 2013 23:08:28 CEST
    a kde tu Ds kaviaren vlastne najdem ? faaakt ma to zaujima
  • 9. júla 2013 23:02:04 CEST
    Som velmi prekvapena, ze po tolkych hodinach stravenych u Tani v muciarni sa teraz vyjadrujes na jej adresu velmi nepekne. Kazdopadne si dobre pamatam, ze ta ponukla pohostenim kedze sme grilovali, ale si odmietla. Ak sa ti tam nepacilo preco si tak dlho zostavala podla tvojho vyjadrenia v smardlavej mastali a na druhu stranu preco si jej priamo do oči nepovedala svoj nazor na jej muciaren a ju samu ako osobu, ale ho takto uverejnujes po dvoch dnoch na internete? Pride mi to ako urazka aj nas vsetkych co radi k nej chodime a paci sa nam u Tani. Lady Charis je pojem na BDSM scene a nieco znamena nielen tu na SK ale aj v CZ, o tebe som na druhu stranu este nepocula vobec. Myslim si, ze domina ma mat istu vaznost a slusne spravanie co v tomto pripade akosi u teba postradam. Verim vsak, ze toto tvoje vyjadrenie vzniklo snad nejakym chvilkovym skratom a budeme mat moznost spoznat tvoje akcie, teba ako hostitelku v tvojom perfektne vybavenom salone.
    Domi prepac, ale nedalo mi nereagovat v tomto vlakne na take nehoraznosti.
  • 9. júla 2013 21:06:50 CEST
    nevsimaj si neprajnikov, niektori mame radsej pohodove akcie ako robievas ty, ovela viac, ako neake mega nobl nalestene party, ako si asi predstavuje gejsa :)
    • 0 posts
    9. júla 2013 19:39:10 CEST
    ok :D to je tretia moznost...ano na kazdom stretku planujem nieco ine, zaujimave a tematicke, pozvat hosta: eshop, pomocky, fetis, bazar atd...plan je aj pozvat ludi z oboru psychologie, sexuologie,mozno spisovatelov hercov a ano aj majstrov bondagi atd...medze sa nekladu a kazdy napad je fajn...toto prve stretko bude skuska :D kto pride a ako sa to vyprofiluje a kecat sa da o vsetkom ak bude zaujem...ja sa zucastnim :)
    • 0 posts
    9. júla 2013 18:37:51 CEST
    No si ma teraz zaskocila :-D mal som skvor na mysli stretko bdsm pozitivnich ale ktore by nebolo len kecacie ale ani nie zase ze akcne vzhladom na dobre mravy. no nieco medzy tim. Boli doby ked sme robievaly v PN kecacie stretka ale to uz bolo hodne davno no kazdopadne nebol priestor na nic ine.
    • 0 posts
    9. júla 2013 18:33:34 CEST
    otazka je sukromne ci verejne? ak sukromne dvaja BDSM jedinci nech sa paci ak sa poviazete a nemate problem..verejne neviem ako zareaguju dalsi navstevnici ale myslim ze v pohode..treba prist a skusit :)
  • 9. júla 2013 18:12:42 CEST
    Otazka na majitelku :-) je mozne v DS cafe spravit stretko popripade aj z nejakou bondage prezentaciou? ako nemam na mysli akcenie ako na akcnich stretkach skvor tak kecacie z prezentaciou :-)
  • 9. júla 2013 16:28:24 CEST
    Pokiaľ máš tak perfektne vybavený salón,nechápem,prečo si bola celý čas v tej smradlavej maštali. Alebo si prišla len preto,aby si mohla ohovárať a urážať, nuž každý sme iný.
    • 0 posts
    9. júla 2013 16:11:26 CEST
    Ja síce ďakujem za návštevu, ale koment na Charis do tohoto vlákna nepatri, je mi síce ľúto, že ste sklamaní odišli zo stretka u Charis ale zároveň ma teší že ste nasli cestu práve do môjho Ds baru.
    Bolo to milé stretnutie a samozrejme Vás rada oboch uvidím na BDSM stretku, alebo len tak, keď pôjdete po ceste.
  • 9. júla 2013 14:37:21 CEST
    Bola som v Piešťanoch aj so svojim otrokom po lekcii, kde sme sa už správali k sebe, ako ľudia na určitej úrovni aj s Margaretou. Je tiež veľmi inteligentná osoba na úrovni a výborne sme sa porozprávali a sadli sme si. Išla som od "stretnuti" u charis, nechem ju podceňovať, ale jej zariadenie a prístup, úplná katastrofa, už len kravy chýbali v tej maštali-mučiarien, štúdio to ani neutekalo okolo taketéhoto názvu a jej prístup a k nám, čo nám nedala dopredu vedieť, nemala nič prichystané tak s tým som sa ešte nestretla, hlávná vec, že bola pomáhať otvárať stúdio v Prahe a preto prvý deň neprišla a druhý meškala, ak takto robila aj v Čechách čo sa chválila tak si to neviem predstaviť spolu s tou smradľavou maštalou a žiadnym vabavením
    • 0 posts
    7. júla 2013 17:59:54 CEST
    streda 10 júla 2013 : aký to je deň?

Krásne posedenie, ako predohru pred romantickou letnou nocou Vám ponúkame v našom bare s miešaným ľadovým drinkom pri sviečkach.

Príďte ochutnať čo dobré a iné nás napadne pre Vás namiešať,a aj v mojej spoločnosti ochutnať.