Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 0 posts
    1. septembra 2013 21:07:54 CEST
    Ďakujem ja Vám, že ste si našli k nám cestu
  • 1. septembra 2013 18:50:34 CEST
    Odporúčam všetkým ds-pozitívnym milovníkom dobrej kávy navštíviť DS kaviareň v Piešťanoch. Možnosť diskretneho uvolnenia sa v príjemnom prostredí s drinkom a subikom :-). Vďaka Madam Margareta za podnetné rozhovory a príjemné posedenie.
  • 1. septembra 2013 11:57:28 CEST
    bol som tam vyvenčiť moju cez festival.... škoda že som prišiel neskoro a už sme tam boli sami
    • 0 posts
    27. augusta 2013 11:45:59 CEST
    teším sa samozrejme aj na teba, rovnako na každého kto si nájde čas a príde
  • 27. augusta 2013 0:15:01 CEST
    Rad navstivim a drzim palce konecne nieco pozitivne v bdsm...-) drzim palce....
    • 0 posts
    25. augusta 2013 16:05:44 CEST
    tak už vieš prečo sa caffe a bar vola DS môžeš písať teraz reálne veci a teším sa na ďalšiu sobotu. Komunita sa rozrastá a Ds caffe a bar láme predsudky.
  • 25. augusta 2013 15:24:22 CEST
    Chcem podakovat za sobotnu skvelu spolocnost a uzasnu kavu.Bolo fakt super...odporucam kazdemu,treba si najst cas a ist...som milo prekvapena a urcite ked niekde pojdem na kavu tak len tam .
    • 0 posts
    25. augusta 2013 14:41:03 CEST
    Ďakujem aj tebe za koment. Áno, stretnúť včera 4 Dominy pri jednom stole sa len tak nepodarí denne.
  • 25. augusta 2013 8:23:18 CEST
    Welness sobota bola uzasná.Završenie dna bola nášteva u Dominy Margarety v Pieštanoch.Som rada ze som ju spoznala osobne a navstivila DS kafe bar.Kecat by sa dalo hádam do rána.Kto ma pozná vie,ze som ukecaná,otvorená osoba.Preto som bola spokojná so spolocnostou,aj temou a moja ladová káva bola mnam.Citili sme sa dobre a urcite do Pieštan ešte pojdem.Nebudem tu opisovat,co ako,kedy kto,je to zbytocné,ked má niekto zaujem sa presvedcit,pozriet musí sám. Pre mna bolo vcerajšie posedenie ako balzam na dušicke.Ked mozeš otvorene kecat o DS a nikto sa nepohoršuje,to je uzasné.Kaviaren bol dobry nápad a Margaretke drzim všetky prstiky.
    • 0 posts
    18. augusta 2013 22:26:03 CEST
    Rada som ta spoznala aj osobne..nesklamal si ma, si rovnaký ako v texte :)
  • 18. augusta 2013 10:59:21 CEST
    Mudem sa tam musieť niekedy staviť aké to tam je mám to kúsok ked že som z Myjavy :)
  • 18. augusta 2013 3:22:21 CEST
    Dnes,, resp. vcera som navstivil tuto skvelu kaviaren a musim pochvalit. Dalsia skvela myslienka a prilezitost pre ludi, ktori si hladaju D, alebo S. Ci len posediet pri kave a spoznat par novych ludi...
    Klobuk dolu Domina Margareta, zaciatky su vzdy a vsade tazke, ale vy ste sikovna
    • 0 posts
    12. augusta 2013 8:12:14 CEST
    stretnutie BDSM Piešťany

V sobotu 17.8.2013 v Piešťanoch v Ds bare. Začiatok o 19,00 hodine bude pravidelné sobotné pokecové stretnutie. Teším sa na každého BDSM+
    • 0 posts
    5. augusta 2013 15:46:32 CEST
    Ďakujem ľuďom čo si dali námahu a prišli na prvé stretnutie BDSM v Piešťanoch :) bolo to milé a do 02:15 tuším sme si posedeli a pili skvelé vínka.

Zároveň vám oznamujem že odchádzam na krátku dovolenku do CZ...tak sobota večer vás privíta Tateir alias Dávid, dominant s veľkým srdcom a môj priateľ a teší sa na vás...začiatok 19,00 rovnaké miesto Ds caffe & bar
  • 3. augusta 2013 15:25:50 CEST
    DS caffe
    K Lodenici 2, Piešťany

http://dscaffe.sk/
  • 3. augusta 2013 14:00:20 CEST
    Mohol by som sa dozvedieť, kde ja tá kaviareň? Som subík, mohol by som tam prísť? Ďakujem
    • 0 posts
    3. augusta 2013 8:58:35 CEST
    Ďakujem aj tebe za ohodnotenie baru & caffe, a samozrejme ďakujem za opis mňa mimochodom aj ty si skvelý , príjemný človek a subík v jednej osobe. Hodina pri káve s tebou bola milo strávená.
  • 2. augusta 2013 2:17:07 CEST
    V utorok som sa zastavil v D/s caffe u Dominy Margarety v Piestanoch, v jej novootvorenom D/s caffe. Je to naozaj prvy priestor na urovni, v ktorom, ak Pan Boh da, sa bude nasa komunita stretavat. Je to reprezentativna kaviaren, bar s velkymi moznostami do buducnosti. Margareta je velmi ocarujuca bytost, zena na urovni a navyse skorpionka, takze ludkovia, nevahajte a chodte na tie stretka, co sa u nej konaju, NEBUDETE TO LUTOVAT. Keby som nebol vacsinu roka Irsku, som tam kazdy vikend. Na dovolenke v zime sa tam urcite pridem pozriet znova. Pekny vecer prajem :)
    • 0 posts
    30. júla 2013 16:53:31 CEST
    Poprosím vás, píšte kto sa určite zúčastní túto sobotu na stretnutí,nakoľko podľa osob musím zabezpečiť obsluhu atď...Ďakujem
    • 0 posts
    24. júla 2013 19:06:22 CEST
    Tak " 1 " oficiálne stretnutie je blízko a ja doplním, že ho spojím s ochutnávkou vina z Malokarpatského regiónu.

Konzumné na ochutnávku je dobrovolné, prispeje kto chce a sumou akou chce.

Sú to kvalitné vínka a myslím že k debate sú vhodné. Teším sa na každého milého človeka a poprosím informujte ma o počte rezervácii vopred najneskôr do konca tohto týždňa, nakoľko je max 50 osôb kapacita.
    • 0 posts
    23. júla 2013 6:59:42 CEST
    nevadi ak sa vlakno narusi v dobrom a s graciou...a rada ta uvidim samozrejme,kazdy z nas ma prajnikov aj neprajnikov, taky je zivot. Som rada ze v BDSM sa tvori skupina mudrich ludi co neveria nikomu a nicomu kym si to na vlastnej kozi neskusia a nestretnu sa.
  • 22. júla 2013 20:44:12 CEST
    DomiMargaretka prepac ,ze aj ja prerusim tvoje vlakno ,ale nedalo mi to, musim.Bola som s priatelom na Seneckom jazere a cestou spet na návsteve u Lady Charis.Som rada ze som ju osobne spoznala.Já verim vzdy len vlastnym ociam a posudzujem cloveka mojim okom a uchom.Lady Charis je prijemná múdrá zena.Citili sme sa dobre. Slubujem aj Piestany naplánujem.
    • 0 posts
    19. júla 2013 10:15:40 CEST
    Zajtra - 20.07.2013 máme pre Vás akciu.

Všetko s 10% zľavou od rána 07:00 do pol noci.
    Skúste si dať naše skvelé čapované pivo Svijany 11% , miešané nápoje, kávu alebo matcha čaj, jednoducho čokoľvek na čo máte chuť máte s 10% zľavou len zajtra.

Tešíme sa na vašu návštevu :)
    • 0 posts
    18. júla 2013 18:17:19 CEST
    Usmiala som sa, keď som videla komentár,usmiala som sa znova keď som si na Vás dvoch spomenula :) som rada že ste si našli cestu a prišli a je pravda, že to bolo milé stretnutie a aj ja som spoznala krásny Ds pár :)Ďakujem za čas vo vašej spoločnosti, lebo čas sa nedá vrátiť a je nemenný, preto si vážim to že ste si urobili čas a prišli. Musím súhlasiť s názorom, že sedieť na terase,piť niečo dobré a debatiť len tak o BDSM otvorene je úžasné aj pre mňa, a to ja milujem verejné ponižovanie a verte že nemám problém debatiť kdekoľvek :)..Tak sa na vás znova teším na budúce keď pôjdete okolo len tak :)
  • 18. júla 2013 17:22:14 CEST
    Tak vážená spoločnosť, v utorok 9.7. sme sa cestou do Topolčian, zastavili aj s mojou Pani Madam Luty v Piešťanoch v D/S caffe a bare. Nájsť sa to dá aj bez navigácie :D Privítalo nás veľmi príjemné prostredie v nie veľmi frekventovanej a rušnej štvrti Piešťan. Zariadenie kaviarne a baru je veľmi štýlové, nevtieravé, bez rušivých prvkov. Pre neznalé oko nič nenaznačuje, že by malo ísť o čosi iné ako normálny bar a kaviareň. Vanilkový zákazník by sa zvedavo pýtal asi len na to, prečo tam vzadu na podstavci stoja dva páry botičiek- teda botičky a kozačky- a čo je to nad nimi za zvláštne nerezové hodiny bez ručičiek a číslic vzdialene pripomínajúce jin a jang. Znalé oko si okrem fetišu a monády všimne aj stoličiek potiahnutých kožou a mnohých iných "chuťoviek". Kto vie pasie sa pohľadom, kto nevie sedí v bare na drinku.
    Sadli sme si von na terasu, po chvíľke prišla obsluha a tak sme si v pohode a bez prieťahov objednali. Zašiel som k pultu a poprosil čašníčku či by som nemohol svoju Pani obslúžiť sám. Chvíľočku trvalo kým pochopila, že sme ds-ká, ale v momente kedy to zistila nebol problém si obsluhovať svoju Pani. Obsluha všetko prichystala, a potom to už bolo na mne. Po niekoľkých dúškoch kávy prišla táto veľmi príjemná čašníčka k nášmu stolu oznámila nám, že je tu aj majiteľka a spýtala sa či si prajeme s ňou hovoriť. Po súhlasnom prikývnutí mojej Pani, za niekoľko okamžikov k nášmu stolu zavítala majiteľka Domina Margaréta. Nasledovalo predstavenie a zoznámenie sa a potom neviazaná, ničím nerušená príjemná debata o svete BDSM, otvorene bez zábran a šeptania. Úžasný pocit, sedíte vonku na terase a a absolútne Vás neserie, či Vás niekto okolo počuje či nie. Domi Margaréta je veľmi príjemná, priateľská, ukecaná úprimná a otvorená Dáma a bol to pre mňa aj moju Pani veľmi príjemný zážitok pokecať si s ňou. Získali sme nového priateľa s podobnými záľubami a obaja sme sa zhodli, že ak nám to okolnosti dovolia, budeme pravidelnými návštevníkmi. Kedže sme z Južných čiech nevychytáme všetky sobotné stretká, ale určite sme tam neboli naposledy. Týmto ďakujeme Domi Margaréte za srdečné privítanie a prijatie a fantasticky strávené chvíľky v jej bare.
    Vám ostatným, párom aj jednotlivcom, subíkom aj Dominantom, skúseným aj bez skúseností vrelo odporúčam návštevu D/s baru a kaviarne či už máte cestu okolo, alebo si ju tam urobíte. Obavy a nesmelosť môžete zahodiť za hlavu, to mi môžete veriť. Na úplný záver by som chcel všetkým skeptikom, neprajníkom a kritikom povedať len toľko: Choďte sa tam pozrieť, zažite to na vlastnej koži a potom súďte, hodnoťte a kritizujte.