18. júla 2013 17:22:14 CEST
Tak vážená spoločnosť, v utorok 9.7. sme sa cestou do Topolčian, zastavili aj s mojou Pani Madam Luty v Piešťanoch v D/S caffe a bare. Nájsť sa to dá aj bez navigácie :D Privítalo nás veľmi príjemné prostredie v nie veľmi frekventovanej a rušnej štvrti Piešťan. Zariadenie kaviarne a baru je veľmi štýlové, nevtieravé, bez rušivých prvkov. Pre neznalé oko nič nenaznačuje, že by malo ísť o čosi iné ako normálny bar a kaviareň. Vanilkový zákazník by sa zvedavo pýtal asi len na to, prečo tam vzadu na podstavci stoja dva páry botičiek- teda botičky a kozačky- a čo je to nad nimi za zvláštne nerezové hodiny bez ručičiek a číslic vzdialene pripomínajúce jin a jang. Znalé oko si okrem fetišu a monády všimne aj stoličiek potiahnutých kožou a mnohých iných "chuťoviek". Kto vie pasie sa pohľadom, kto nevie sedí v bare na drinku.
Sadli sme si von na terasu, po chvíľke prišla obsluha a tak sme si v pohode a bez prieťahov objednali. Zašiel som k pultu a poprosil čašníčku či by som nemohol svoju Pani obslúžiť sám. Chvíľočku trvalo kým pochopila, že sme ds-ká, ale v momente kedy to zistila nebol problém si obsluhovať svoju Pani. Obsluha všetko prichystala, a potom to už bolo na mne. Po niekoľkých dúškoch kávy prišla táto veľmi príjemná čašníčka k nášmu stolu oznámila nám, že je tu aj majiteľka a spýtala sa či si prajeme s ňou hovoriť. Po súhlasnom prikývnutí mojej Pani, za niekoľko okamžikov k nášmu stolu zavítala majiteľka Domina Margaréta. Nasledovalo predstavenie a zoznámenie sa a potom neviazaná, ničím nerušená príjemná debata o svete BDSM, otvorene bez zábran a šeptania. Úžasný pocit, sedíte vonku na terase a a absolútne Vás neserie, či Vás niekto okolo počuje či nie. Domi Margaréta je veľmi príjemná, priateľská, ukecaná úprimná a otvorená Dáma a bol to pre mňa aj moju Pani veľmi príjemný zážitok pokecať si s ňou. Získali sme nového priateľa s podobnými záľubami a obaja sme sa zhodli, že ak nám to okolnosti dovolia, budeme pravidelnými návštevníkmi. Kedže sme z Južných čiech nevychytáme všetky sobotné stretká, ale určite sme tam neboli naposledy. Týmto ďakujeme Domi Margaréte za srdečné privítanie a prijatie a fantasticky strávené chvíľky v jej bare.
Vám ostatným, párom aj jednotlivcom, subíkom aj Dominantom, skúseným aj bez skúseností vrelo odporúčam návštevu D/s baru a kaviarne či už máte cestu okolo, alebo si ju tam urobíte. Obavy a nesmelosť môžete zahodiť za hlavu, to mi môžete veriť. Na úplný záver by som chcel všetkým skeptikom, neprajníkom a kritikom povedať len toľko: Choďte sa tam pozrieť, zažite to na vlastnej koži a potom súďte, hodnoťte a kritizujte.