Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 8 posts
    20. mája 2013 21:28:40 CEST
    S&M party Bratislava 2013
    Uz coskoro uvedieme do pohybu jedenu z najvatsich megaparty pre fetish a S&M komunitu na Slovenske pomery.
    Vsetko potrebne sa dozvietie vcas na pripravovanom oficialnom webe.Ako hlavny organizator
    podujatia by som Vas touto cestou poprosil o vsetky Vase napady co by ste na party chceli mat,
    co by tam nemalo chybat, aky mate na toto pripravovane podujatie nazor.Proste piste vsetko a o vsetkom.
    Party bude samozrejme uzavreta spolocnost.Kapacita miest bude zial obmedzena maximalne do 700 ludi.K dispozicii bude
    bohaty program,exkluzivne tomboly,laserova diskoteka atd... Kedze sa bude jednat o uzavretu komunitnu spolocnost vstup na party v prevlekoch a kostymoch bude uplna samozrejmost.Party sa pripravuje na jeden z letnych mesiacov.Pocitame samozrejme aj zo zahranicnou ucastou.Ubytovanie bude zabezpecene. Chceme,aby party bola mega a Vasa spokojnost tak piste.
    • 8 posts
    4. októbra 2013 17:17:49 CEST
    :D
  • 4. októbra 2013 12:06:45 CEST
    skoda, ze necitam ohlasy na vydarenu akciu :-)
  • 30. augusta 2013 23:44:43 CEST
    pokojne =D Aspon budeme posobit ako absolutne otvorena komunita. A doplnime chlieb a sol, ktorymi budeme tiez vitat prichodzich
  • 30. augusta 2013 21:09:46 CEST
    Budem stat na tych schodoch s tebou, ok? :-)
  • 30. augusta 2013 17:09:14 CEST
    Mala som na mysli to, ze ten kto nechce nemusi sa verejne prezentovat, ale nech nehovori o tom ake by to tu bolo keby... proste nech sa kazdy vyjadri k tomu co mu je blizke. Ja tiez nekecam o prave ale o Ma Dat a Dal.
  • 30. augusta 2013 14:35:28 CEST
    Ja si nemôžem pomôcť opäť raz nespropagovať naše stretnutia. Milý Filip aj všetci tí ostatní mnohí o ktorých si písal, že by radi prišli, ale boja sa. OSOBNE som ochotný v dohovorený čas stáť na schodoch a vrúcnym pozdravomm a úsmevom od ucha k uchu ťa vítať, ak je to také dôležité. A musím len súhlasiť s tým, čo tu už odznelo, aj keby ti šiel za pätami paparazzi, ktorý ťa fotí po celý čas, neuvidí nič, lebo ide o obyčajné posedenie ako v ktorejkoľvek reštaurácii. Už som to raz písal, ale dokonce aj témy často NIE sú o BDSM, sú tam normálni ľudia ochotní hovoriť o čomkoľvek ako hocikto iný. Na druhej strane sa ti splní tajný sen - môcť s inými ľuďmi bez obalu hovoriť o BDSMku. (Toľko moja vlastná skúsenosť, ktorá je na nezaplatenie, úžasný pocit môcť zdieľať tak strašne tabuizovanú vec.) Takže opakujem, sme veľmi otvorení, dokonca máme nováčikovskú platformu, v poslednej dobe k nám chodí celkom dosť nových ľudí - takže srdečne pozývam medzi nás. Navyše, ako povedal BLACKSUN, ak si z BA pokojne sa môžme stretnúť aj medzi 4 očami a vopred a môžem ti všetko osobne zreferovať. Takže verdikt: Ak túžiš po tom, zdieľať svoj vnútorný svet s podobnými ľuďmi, je BA stretko vynikajúca vec. Ak prahneš po nejakej konšpirácii a klube utajených sexuálnych delikventov, ktorí si posielajú šifrované správy v deň stretnutia, majú tajné podania rukou a zdravia sa špeciálnym žmurknutím aby sa ukryli pred verejnosťou a dodali si pocit dôležitosti, asi ťa sklameme. Hovoríš, že BDSM je intímna vec... Súhlasím. Na druhej strane, si tam medzi svojimi, a k popularizácii alebo aspoň zvýšeniu tolerancie v spoločnosti sa nedostaneme tým, že sa budeme donekonečna skrývať a utajovať. Minimálne personál Zemana už nemá voči BDSMku žiadne predsudky a to je len dobre.
  • 30. augusta 2013 14:06:54 CEST
    ..a sú zase ľudia, ktorí si myslia, že tí, ktorí nechodia na verejné stretnutia, sú buď zakomplexovaní strachoprdi alebo nevedia ani prd o BDSM.

Neberme im ilúziu o ich výnimočnosti! :) Hold...každý sme nejakí! :)))))
  • 30. augusta 2013 12:11:56 CEST
    Mily Filip, velmi si protirecis. Na jednej strane hovoris o tom ako je scena BDSM v Cechach a ze na SK to chce cas. Ak si si nevsimol, tak mnohi ludia , ktori sa hlasia k BDSM sa stretavaju za ucelom nesediet doma za compom a pisat si len o tom. Ludia sa stretavaju preto, lebo radi spolu hovoria, spoznavajuu, obcas aj zaakcnia a nemaju problem s tym kto su. Rozvijaju to, o com ty tvrdis, ze v CZ uz to je . Cakas snad, ze niekto iny to bude rozvijat ? Nejake snad vanilky ? Na druhu stranu, kto nechce byt spoznany, radsej sedi doma a sniva nech nehovori o tom ake by to mohlo byt tu na SK. Ludia proste su rozni a myslim si, ze je ich tu kopec, ktori chcu realne takto zit a nemaju problem sa prezentovat aj na verejnosti dokonca bez pohorsenia tejto verejnosti. Sediet pri pive , pri pizze a s priatelmi BDSM+ mi pride uplne skvele. Ono je to aj priatelstve nielen o sex. teme.
    • 13 posts
    30. augusta 2013 8:52:51 CEST
    Ked niekomu podam pravu ruku hned si moze vsimnut ze mam medzi palcom a ukazovakom vytetovanu trojitu monadu, symbol bdsm, ja sa nemam zaco hanbit, a stojim k tomu aka som!!!! nepotrebujem sa skryvat po dakych stretkach
    • 13 posts
    30. augusta 2013 8:42:38 CEST
    sú ľudia ochotní žiť v strachu celý život. Neberme im ilúziu o ich výnimočnosti.
    • 5 posts
    30. augusta 2013 0:55:51 CEST
    .ok ..povedz mi kto ti bude co vycitat, ked sedis s ludmi co sa bavi u pizzi a piva?
    • 5 posts
    29. augusta 2013 23:13:58 CEST
    ak niekto chce prist ale nie na verejna moznost tu je . Corwin11, JA a torimaster sme organizatory osoba sa snami moze sukromne stretnut porozpravat a ked bude nieco sukromne pre vybranu spolocnost kludne moze prist . teda moznost davame kazdemu . vyhovorky sa najdu ale odvaha asi velmi nie .
  • 29. augusta 2013 23:02:38 CEST
    ale chapem vas nazor ste z Lucenca takze nie je problem prist na stretko Zemanovi, kde nehrozi, ze tam pride niekto kto zisti na akom stretku ste, spravte stretko v Lucenci a tiez tam pridem v klude bez problemov......-)-) V tom je pointa...-)-)
  • 29. augusta 2013 22:59:55 CEST
    uhol pohladu pre niekoho vyhovorky pre niekoho fakty.....
    • 1 posts
    29. augusta 2013 17:00:48 CEST
    neboj nic a hlavne zober so sebou...ved vies co, mas to tam jasne napisane. :D
  • 29. augusta 2013 9:14:16 CEST
    neprijemnu situaciju zazije ten, kto ako pises si precita stretko vyjadruje sa "uchyl" a ked pride ostane obareny, lebo uvidi len ludi co sedia piju a kecaju, tak ako v kazdej inej krcme
    no a myslim si ze aj cumil je vitany, preto lebo to je normalne stretnutie inak normalnych ludi a ked chce cumil zistit ci cumi spravne asi inak to ani nejde.
    a keby si cital pozorne fora venovane stretku pytat a nemusis, niekolko krat som videl ze je to myslim napisane dost jasne!! ides najdalej ako sa len da, dolu su jedny schody a najdalej dozadu je najdalej dozadu, nesedi sa hore pri jednom stole takze nemusis cumiet pri vchode a skumat ktory z tych niekolkych to je a ani sa nikoho na nic pytat
  • 29. augusta 2013 8:58:41 CEST
    ano rozumiem budeme tam 11.07.2013 09:07
    nikomu to nevrav
  • 29. augusta 2013 8:05:43 CEST
    to je individualny pohlad zakomplexovanych, nevyrovnanych ludi, co sa sami za seba hanbia.......a tolko vyhovoriek pokope som uz davno nevidela
  • 28. augusta 2013 22:57:42 CEST
    Krasne si to napisal a dakujem za tvoju reakciu, presne mam pristup som z Ba to je vsetko pravda presne ako pises, ale dam ti len dve otazky....stranka www.domina.sk je absolutne verejna a zavita sem hocikto aj komu bdsm nic nehovori a povazuje to za uchylku ako vela mojich znamych, ktory k tomu nic necitia, pride sem precita si prispevok, stretko tam a tam a sedia partia na obchodnej a niekto povie, cital som na nejakej stranke, ze tu vedla maju dnes uchyli stretko podme sa pozriet a zazijes neprijemnu situaciu, lebo je to verejne a nekontrolovane....a druha otazka, ako sa preukaze ze si rozumny a k bdsm mas blizko a nie si len cumil ktory nieco hra???? kde je nejaka aspon ako taka diskretnost??? kde prides Zemanovi a spytas sa kde je ten zraz a uz personal len vie o co ide a usmeje sa a povie dole po schodoch.....myslim si, ze kvôli tomuto tam strasne vela ludi nechodi co by aj radi dosli.....bdsm je sukromna zalezitost nie verejna....-)-) v tom je podstata a myslienka veci....-)
  • 28. augusta 2013 17:31:16 CEST
    To Sub_Filip:
    "kde sa len clovek nie lahko dostane"

Ja naozaj neviem, ako jednoduchsie sa da na BDSM stretnutie dostat. Kona sa v centre hlavneho mesta na pravidelnej baze (si z BA kraja Sub_Filip, takze pre teba by to malo byt o to jednoduchsie), je absolutne otvorene kazdemz a pokial neurobis hluposti a preukazes sa ako rozumny clovek, mas otvoreny vstup na akukolvek inu akciu. Mne to tak tazke nepripada...
  • 27. augusta 2013 0:11:21 CEST
    Preco dotycneho odsudzovat, ma svoje sny a aspon tu si ich realizuje ked uz nemôze realne, zaspava s tym ako chysta akciu ako vsetci tam pridu bude to super bdsm party a rano sa zobudza s vidinou super akcie mokrej plachty a super zarobku.....a potom pride realita.......-)-)-) bdsm scena na SK je este velmi velmi daleko od stretavania az na par ludi v uzavretych kruhoch, kde sa len clovek nie lahko dostane a ked ano tak ...../je nas menej nez v cr tak to ma aj svoje nasledky chce to cas..../zavidme ceskej bdsm komunite.....-)-)-)-)
  • 23. augusta 2013 13:29:51 CEST
    a čo ste čakali karafiáty?
  • 22. augusta 2013 14:30:07 CEST
    No co je???? Kde je a slubovana Mega Party?? :-D
    Tam kde sme ocakavali, v masturbacnej fantazii :-D
    • 1 posts
    11. júla 2013 9:07:54 CEST
    あら?もしかして、日本語に興味を持っていますか。
    それはそれは、こんなところで日本語が好き人を見つけて、嬉しい。
    ま、珍しいのに...
    • 5 posts
    10. júla 2013 22:56:29 CEST
    10.07.2013 21:39
    To je zvláštne, ja som sa už toľkokrát stretol z niekým, hoc len po písaní po nete a vždy to boli fajn ľudia, chalani aj baby. A niekedy ich objaví človek len tak, ani nepíše na nete, ani nikam organizovane nejde.

Ten nablblý úsmev, keď po pár trefných vetách, človek príde nato, že aha ona je z nich.. :D

Myslím, že vačšina z nich, z ľudí, ktorých sa dá spoznať aj po zopár správach po nete bez overenia, vačšina z nich, ktorá ani nikdy nebola na stretkách ani ju nik nepoznal, mala ten spirit v sebe, no teda.

Koľké to zázraky sa stávajú.

..tie kávičkové posedenia, sú tak fajn.
    :)