30. augusta 2013 14:35:28 CEST
Ja si nemôžem pomôcť opäť raz nespropagovať naše stretnutia. Milý Filip aj všetci tí ostatní mnohí o ktorých si písal, že by radi prišli, ale boja sa. OSOBNE som ochotný v dohovorený čas stáť na schodoch a vrúcnym pozdravomm a úsmevom od ucha k uchu ťa vítať, ak je to také dôležité. A musím len súhlasiť s tým, čo tu už odznelo, aj keby ti šiel za pätami paparazzi, ktorý ťa fotí po celý čas, neuvidí nič, lebo ide o obyčajné posedenie ako v ktorejkoľvek reštaurácii. Už som to raz písal, ale dokonce aj témy často NIE sú o BDSM, sú tam normálni ľudia ochotní hovoriť o čomkoľvek ako hocikto iný. Na druhej strane sa ti splní tajný sen - môcť s inými ľuďmi bez obalu hovoriť o BDSMku. (Toľko moja vlastná skúsenosť, ktorá je na nezaplatenie, úžasný pocit môcť zdieľať tak strašne tabuizovanú vec.) Takže opakujem, sme veľmi otvorení, dokonca máme nováčikovskú platformu, v poslednej dobe k nám chodí celkom dosť nových ľudí - takže srdečne pozývam medzi nás. Navyše, ako povedal BLACKSUN, ak si z BA pokojne sa môžme stretnúť aj medzi 4 očami a vopred a môžem ti všetko osobne zreferovať. Takže verdikt: Ak túžiš po tom, zdieľať svoj vnútorný svet s podobnými ľuďmi, je BA stretko vynikajúca vec. Ak prahneš po nejakej konšpirácii a klube utajených sexuálnych delikventov, ktorí si posielajú šifrované správy v deň stretnutia, majú tajné podania rukou a zdravia sa špeciálnym žmurknutím aby sa ukryli pred verejnosťou a dodali si pocit dôležitosti, asi ťa sklameme. Hovoríš, že BDSM je intímna vec... Súhlasím. Na druhej strane, si tam medzi svojimi, a k popularizácii alebo aspoň zvýšeniu tolerancie v spoločnosti sa nedostaneme tým, že sa budeme donekonečna skrývať a utajovať. Minimálne personál Zemana už nemá voči BDSMku žiadne predsudky a to je len dobre.