Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 22. mája 2013 23:29:09 CEST
    Nazdar Kerberos, ak to chces urobit, treba to dobre zreklamovat, napad sa mi pozdava. Akurat nie som si isty ci pride 700 ludi, na cele Slovensko mi to pripada vela (musis uvazit ze nie vsetci bdsm+ maju zaujem aj niekam chodit), ale drzim palce.
    • 5 posts
    22. mája 2013 22:20:56 CEST
    .. .a teraz k tej poslednej vete ..napadlo ma, že vlastne tie vanilky by to netušili :-) ...nevideli by to ako si aj dominant aj subinka užívali, ako Pán tej subinky vedel, čo má robiť a ako ...oni by videli len tu neskutočnú bitku a bolesť ...nevideli by to ozajstné BDSM ...
    • 5 posts
    22. mája 2013 22:03:32 CEST
    neexistujú maličké skupiny ..existuje jedna bdsm komunita na slovensku a predstav si to oni sa tí ľudia poväčšinou reálne poznajú,a nie je to iba tých 20 ľudí, čo si myslíš, je to naozaj pár set ľudí,, ktorí sa schádzajú podla situácie a podľa toho ako to komu vyhovuje a schadzajú sa v rôznych čiastiach Slovenska ...niekedy sa zide 20 ludi ..niekedy sa premelie 150 ...a ako už tu bolo spomenuté, keď sa niekto bojí ukázať na obyčajnom stretnutí u Zemana,alebo v Košiciach,
    ty si naozaj myslíš, že sa ukáže na stretnutí, kde sa niečo deje? ... maličká poznámka (ked už to maličke tak zdoraznuješ) k malejdomine ..ačkoliv sa nezvykne ukazovať všade ..REALNE ju pozná alespon 100 ľudí zo slovenskej BDSM sceny, koľko ľudí pozna teba? ...a ideme ďalej, "keď už sa hrajete doma, prečo to nerozbaliť na verejnosti" ...vau, napadlo ťa, že bdsm hrátky sú poväčšinou súkromná vec?(nehovorím o hrátkach, ktoré predvádzajú na všelijakých párty, veci hrané na efekt bez hlbšiho podtonu) ..a ked sa nakoniec niekto rozhodne ukázať v plnej paráde, tak si da setsakra pozor pred kým a určite to nebude ukazovať pred cca 600 nadržanými, ktorí o bdsm nemajú ani šajnu, a najmä keď by napr. videli spankovú akciu jedného páriku, ktorú nám predviedli na mikulášskej párty, tak by tí nadržanci v hrôze utekali. Vtedy by totiž pochopil aké je ozajstné BDSM ,-)
  • 22. mája 2013 15:59:23 CEST
    To je pravda. Preco na to nejdes opacne? prid na stretko, kde chodia aj niektore velke mena slovenskej BDSM komunity a ziskaj ich podporu dobrym napadom, logistikou, a uprimnym zaujom. Celkom ma sokovalo, ze ta tu nikto nepozna, naozaj cakas ze neznamy clovek zorganizuje akciu takych rozmerov? Bez podpory ludi, ktori o tom co-to vedia? A este jedna vec... pises ze nie kazdy pride k Zemanovi... A ty ocakavas, ze niekto kto nenaberie odvahu prist ani len na stretnutie v totalnej anonymite u Zemana v pivnici pride sa predstrcit pred 700 ludi a vsetku publicitu a pozornost, ktoru by taka akcia priniesla so sebou? Ani ty sam nevzbudzujes velku doveru, ked o tebe nikto nevie...
  • 22. mája 2013 12:26:10 CEST
    Chlape skutočne sme sa ťa nechceli dotknúť...nik z nás ver nám....a malé skupinky ...to vieš to je tá realita...aj k Zemanovi príde vždy len zopár nových ľudí maximálne traja ....preto je nám mega party ozaj smiešna .....chceme len aby si vyšiel z naivity a dalších 650 nových D/skových ľudí na nej neočakával...ale snaha sa cení a verím že si to myslel dobre...takže držím ti palce...sorry
    • 8 posts
    22. mája 2013 12:12:47 CEST
    keby si bol v obraze tak sa konaju aj pocetnejsie zrazy nez tie ktore opisujes, uvazovanie ti je na zajacie bobky ...takyto cas si to uz mal mat davno zosumarizovane...miesto, cas, cena, predpredaj a aj nejaky ten zaruceny pocet ludi.....ale zatial mas len datum a velke oci...A este taka otazka "Preco sa bavit doma v tichosti rozbalte to verejne na podiu." Heee?......naverbuj si Rosenberga

A namiesto toho aby si tu daval podnety na zabavku by si si s tym mal maknut ak z toho chces nieco.....problem je vsak v tom ze dla komentov ta tu zjavne nikto nezna
    • 8 posts
    22. mája 2013 11:45:57 CEST
    Dakujem vsetkym za podnetnu kritiku. Co ta nezabije to ta posilni.Ano ako pisete nepozname sa. Ved nie kazby ma chut chodit na stretka k Majorovi Zemanovi. Neviem preco
    ste sa vstci chytili toho predaja cez Ticketportal.Akcia sa pripravuje po prvy krat a nechcel som nic ine len pomoct. Pristory,personal,didzej to nieco stoji.Musime vopred vediet ci sa tie peniaze vratia.Samozrejme, ze uvazujeme aj o predaji
    cez ucet. A vobec nikto Vam nehovoril, ze mate prist v obleckoch je to vasa vec. malaDomina2 sa uzavrie s malou skupinkou na svojom privatiku, ina malicka skupinka si da malicke stretko v dakej pupike to uz mi je fakt komunita.A co tak sa zjednotit a spoznat aj zbytok . Urcite na Slovensku nie je len Vas 20. Pomenujte si akciu ako chcete ide tam hlavne o
    dobru zabavu, nove kontakty,priatelske rozhovory a jednotnu komunitu. Preco sa bavit doma v tichosti rozbalte to verejne na podiu. To uz by asi zatrpknota slovac nepochopila. Nechcel som sa tu nikoho dotknut . Pre zbytok sveta 14.9.2013.
  • 22. mája 2013 10:39:06 CEST
    Chudák kerberos, už tu ani nepíše ako ste mu naložili... V každom prípade, pripájam sa k podpore nových veľkých akcii, pre povzbudenie dodávam, že ak aj celá BA komunita bude 13.-14.9. u malejDominy, tak stále budeš mať na akcii krásnych cca 650 ľudí! Teším sa na report z tejto akcie
    • 13 posts
    22. mája 2013 9:29:25 CEST
    ...ja sa na tom baviiim
    • 13 posts
    22. mája 2013 9:13:55 CEST
    mne je čudné jedine to že na takejto blbosti sa rozvinula takáto diskusia
  • 22. mája 2013 8:34:11 CEST
    Ak zabezpeci Tiesta v SM latexe :D tak by sa mu zdaril aj predpredaj vstupeniek inak nikto na blind nepojde.
  • 22. mája 2013 2:03:51 CEST
    Dnes som si to rano cele trochu zosumarizoval a potom sa na tom cely den celkom zabaval :)
    Dotycny je amater a diletant, to co tu predostrel je absolutne nerealny koncept na slovenske pomery. A nakoniec sam nadpis tohto threadu hovori snad za vsetko.. pomenovat ho ako S&M (MEGA:) party Bratislava 2013 skutocne svedci o "organizatorovi" viac nez dost :D

Ale aby sa nepovedalo, ak to myslis uplne vazne, tak ti mozem dohodit par ludi co sa organizovanim roznych akcii zaoberaju uz nejaky ten piatok, pripadne vhodnych DJs (EBM, gothic, trance, power electronic, hardbass, rhytmic noise, staci si len vybrat) a podobne. Vsetci BDSM+ samozrejme..
  • 22. mája 2013 0:24:25 CEST
    A este dodatok ziadne zarabanie sa nekonalo. My sme to vzdy robili pre sukromny sektor. Proste si tam nejaka firma spravila akciu. Vzdy dostali na vyber priestory aj ceny za ne. Bolo na nich kolko ludi si kde dotrepu a kolko pride. Takze ziadne pocitanie listkov sa nekona. Vsetko ma svoje limity pre mna to vzdy bola len praca. A este na margo zabezpecenia tak osobna skusenost ze sbs dokaze tak ustat 2000 ludi. Nad 2000 sa vzdy kooperuje s policiou. Ked bolo vo Fan Village na MS v hokeji 7000 opitych fanusikov uz aj tazkoodenci mali plne ruky prace:))
    • 1 posts
    22. mája 2013 0:16:52 CEST
    @taranti:

Jo to ma neprekvapuje, priložil som ruku k dielu v rámci jednej úspešnej série eventov ktorá bola zrušená pre stupiditu miestnej byrokracie a napriek návalu účastníkov sa vykryli akurát tak náklady s minimálnym ziskom.

Súhlasím s tým, že plánovaných 700 účastníkov je proste nereálnych - hlavne čo sa veľkosti komunity ako takej týka celkovo.

Viem si to predstaviť skôr ako gothic/fetish/alternative party, ale aj to skôr za podstatnej porpagácie v zahraničí. Tu podľa môjho skromného názoru nie je aspoň zatiaľ pôda na také krkolomne objemné akcie a múdrejšie by bolo začať skôr v menšej miere. Myslím, že tak by sa tento koncept skôr osvedčil a na prípadnom úspechu by sa dalo budovať postupne niečo väčšie...
  • 22. mája 2013 0:09:46 CEST
    Krachne to na peniazoch seriozne pripravena akcia pre taky pocet ludi stoji v uplnom klude cez 100 000 eur a to je fikcia. Robili sme Dj Tiesta v lete vlani ani 5000 ludi co tam bolo nepokrylo naklady a aj ked to bola celkom vydarena akcia lizali sa usporiadatelia okolo nuly.
    • 13 posts
    22. mája 2013 0:09:29 CEST
    ako aj iné výkriky do tmy. S povzdychom že nám nič nie je dobré sa dotyčný, ktorého nikto nepozná organizácie vzdá.
    • 1 posts
    22. mája 2013 0:03:59 CEST
    Polemiku o požiarnej bezpečnosti a prekročenia kapacity priestorov bokom, dal by som tomu človeku šancu.

Vidím často povzdychy že sa nič takéto nekoná (aj keď môj osobný názor na takéto akcie v SVK prostredí je..hm, povedzme pesimistický), tak keď už dáka iniciatíva prišla...

Držím palce, nech to dopadne k všeobecnej spokojnosti ale s veľkými očami by som do toho nešiel...
    • 5 posts
    21. mája 2013 23:51:12 CEST
    ..ale ok, ukazal si, že je zopar dalsich miest ..len neviem, či zrovna vhodných na mega party v štýle s/m a fetish
    • 5 posts
    21. mája 2013 23:47:12 CEST
    ..takže všetko rozbite a nesurode ...hmm hlavne, že tam dostaneme 800 ludi ....jo chapem, zarobiť za každú cenu ...
    • 5 posts
    21. mája 2013 23:46:10 CEST
    ..a mimochodom ...ked chceš robiť takové akcie ...musíš rozmýšlať aj o rozmistnení o využití plochy na rozne predvádzanie ....atd... a červený rak, stará tržnica ....., noooo to by človek musel byť veelmi kreativny ....napr. u červeného raka, aby na teba nepozerali bežní návštevnici hore z mosta :-)
  • 21. mája 2013 23:46:10 CEST
    V cervenom raku musis prenajat aj alize ma tri podlazia a na streche terasu spodne nadvorie potom pouzijes ako fajciaren a jemnu prechadzkovu zonu. Vlezu sa tam neboj.
    A do eurovei sa vleze aj 2000 ak si tam bol tak to vies. Propaguju vsak len jedno podlazie su tam styri na akcie sa pouziva len prve a druhe. Stara trznica ma spodne priestory s eskalatormi ktore mizes vyuzit. Ateliery su minimalne styri kde sa to da spravit. Kludne sa da prenajat cast incheby alebo aj cela na privatnu akciu a to tam tych ludi teda vleze. Dalo sa aj stare PKO dnes uz moc nie ale keby sa velmi chcelo tak aj to by slo. A keby som chcel velmi spekulovat vies si prenajat kludne trojpodlaznu garaz a tie mam tiez menovat?:))) poslednym riesenim je si to postavit dva stany 40x20m a mas to vybavene. Vazne som na tych akciach bol a ver ze to ide.
    • 5 posts
    21. mája 2013 23:36:06 CEST
    a všetko si robil ty ..a prečo majú realne v podmienkach napísane červeny kamen 800 ludi, sklad 7 ..700 ludi atd ...a čitáren červeny rak? ...to nemysliš važne, že 800 ludi ...bol som na jednej akcii v v červenom raku, bolo nás tam cca 120 a bolo tam tak akorat, že sa dalo v pohode existovat :-) ...jedine, že by si počítal predané lístky za celu dobu tomu by som uveril :-) ..ale tu sa bavime o akcii, kde bude 700 ludi po celou dobu, so zabezpečenim občerstvenia, zabavy atd ...a nedal si tu tých 10 miest ...
  • 21. mája 2013 23:29:24 CEST
    Citaren u cerveneho raka s prenajmomn alize. Akcia pre 800 ludi realne odrobena
    Cerveny kamen akcia 1500 ludi realne odrobena ziadnych 800 robili sme to pre viac ako 1000 ludi tri krat.
    Stara trznica akcia 1100 ludi realne odrobena
    Sklad 7 eurovea akcia v pohode 1200 ludi realne odrobena
    Atelieri koliba akcia snad aj 2000 ludi realne odrobena atd

Je toho vazne dost kde sa to da spravit
    Staci mat len dost penazi priestorov je vela dokonca sa da prenajat aj cela magio plaz ale to by bola ina sranda to robit tam:))
    • 5 posts
    21. mája 2013 23:21:51 CEST
    ..no daj tych - co splnaju normy na party pre 700 ludi ..ja som len tak zbezne prebehol kapacity sal a realne možnosti ich využitia ...nie každa sala, ktorá ma možnosť mať 700 ludi je teraz funkčná :-) a inak bavime sa o bratislave .a nie o okoli bratislavy .a inak červený kamen ma kapacitu max 800 ludi ..
  • 21. mája 2013 23:10:26 CEST
    Malickou! Pche! :-D