Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 21. mája 2013 21:59:43 CEST
    0 BODOV
  • 21. mája 2013 21:58:10 CEST
    Déčka v latexe a kozi, eSká na obojkoch vo vreciach a ohodene retazmi......to uz sa clovek nepomyli :DDDDD
  • 21. mája 2013 21:57:44 CEST
    ako inak priateľu vystihol si to priam excelentne....
    • 5 posts
    21. mája 2013 21:56:15 CEST
    co je BDSM hábit??? ...niekto príde v rifliach a sub klakne, niekto pride v latexu a koži a sub sa rehni ešte dva týždne
  • 21. mája 2013 21:53:00 CEST
    a ja by som sa aj tak neobliekla do BDSM hábov xixixixixixixi
    • 8 posts
    21. mája 2013 21:51:19 CEST
    Lissbeth v prispevku pisem .Zatial nemame este jasno ako s predpredajom.Chces poslat listok domov na tvoju adresu.Ja ti ho kludne poslem. Dievca moje peknucke premyslame o diskretnosti a anonimite jedinca.Nie kazdy sa na verejnosti prejavuje. Ale ked bude clovek medzi svojimi a bude sa moct aspom tam verejne priznat bude to jeho krasna chvila v zivote. Mozno aj taky nadrzany pubertak v sebe dusi svoje tuzby a srdiecko mu buch radostou a vzrusenim, ze sa dostane medzi svojich ludi. A pubertaci tam urcite nebudu. Akcia je od 18 rokov. Ak budu nahodou listky v predpredaji budete to vediet len vy. Urcite na vstupenke nebude napisane S&M party. Chod si takyto listok kupit dakde do predpredaju.
  • 21. mája 2013 21:50:42 CEST
    ja prepáčte ale nemám záujem sa zúčastniť na takomto niečom a aj tak mi to príde nevierohodné...a to ja s chuťou strávim nádherný čas u našej malejdominy
    • 5 posts
    21. mája 2013 21:47:22 CEST
    ..kurnik ste my vzali pointu :-) ...stačí sa pozrieť pre koľko ľudí to chce robiť :-) v Bratislave je asi 4-6 priestorov, kde by to išlo :-)..kde by to dovolili su dva :-) v jednom by sa nedoplatil na prenajmu, tak ostava jediny ked este vezmu do uvahy laserova show a disko ..sub club na nabreží ..ked sa pozriete na program, od júna nemajú ani ťuk, potrebujú dajako zaplniť priestory :-) ...a ako Lisbeth poznamenala cez ticket portal ...realne tam bude možno 50 ľudí co naozaj vyznávajú BDSM a fetish .ostatní budú len nadržaní zvedavci, ktorí si na seba oblečú niečo, čo podľa nich je bdsm, ale to najdôležitejšie poznávacie znamenie ...budú v ruke držet lístok z Ticketportalu :-) .......kurnik , nečakal som, že sa dopracujeme tak ďaleko, že poznávacím znamením BDSM sceny slovensku bude lístok ... ..a inak ako napísala malaDomina ...veľa ludi sa bude zabavať u nej ..
    • 5 posts
    21. mája 2013 21:34:05 CEST
    aha a to cez ticketportal budes vediet aky ludia ti tam pridu? ...to budes mat skor uzavretu spolocnost zvedavych nadrzanych vozralych pubertakov na laserovej disco a to uz tu sbs budes potrebovat...... prepáč, nic v zlom aaaaaale vobec to nemas domyslene
    Halloween Ministry S&M style
    • 8 posts
    21. mája 2013 21:31:17 CEST
    malaDomina2 neviem sice co pripravujes ale urcire to bude dobra akcia.Podla tvojho niku malaDomina2 citim, ze si urcite velmi fajn dievca.Velmi ti prajem a to naozaj uprimne. No datum urcite zmenit nemozeme. Je to velky discobar a velmi datumovo vytazeny.Bol by som nesmierne rad ak by sa na party zucastnila aj bratislavska scena. Skus prosim presunut datum ty.
  • 21. mája 2013 21:12:03 CEST
    No, moj zlaty, ja ti sice priserne fandim, ale 14.9. bude vacsina bratislavskej sceny u mna... Z coho vyplyva urcita pravdepodobnost aj na 13. ...skus nejaky iny datum.
    • 8 posts
    21. mája 2013 20:59:23 CEST
    Ano mate pravdu leto je problematicke. Ludia su odcestovany a po Slovensku sa konaju rozne hudobne festivali. Dnes sme boli definitivne presunut datum akcie. Teraz Vas prosim je to dolezite ohladom ucasti. Akcia sa bude konat v seprembri. Mame na vyber bud piatok alebo sobotu. Ktory den je vhodnejsi. Datum je uz definitivny bud 14.9.2013 sobota , alebo 13.9.2013 piatok. Len prosim nepiste, ze piatok 13teho. Stredoveke povery Ak bude akcia v piatok tak sobotu mate na dospatie a nedelu pred sebou. Ak bude akcia v sobotu nedelu prespite a vikend je prec.
    Este ohladom hudby ako tu bol poznamenany spravny dotaz.O aky styl by ste mali zaujem. Kazdy pocuva nieco ine. Na party budu 2 podia.
    V hlavnej sale bude laserova diskoteka a v druhej sale planujeme uskutocnit program a ine dobrotky. Saly su od seba predelene prechodom . Budu asi traja diskžokeji. Radi by sme im predlozili daky navrh na playlist. Ohladom vstupeniek mame pred sebou este par mesiacov. Urcite sa vstupenky nebudu predavat pri vchode. Zatial nemame este jasno ako s predpredajom. Bud to dame cez TICKETPORTAL alebo musime prist na iny vhdodny sposob. Urcire Vam nebudeme vstupenky posielat domov postou Ak Vas nieco napada piste. Lissbeth pises naco bude SBS ty si vies predstavit 700 rozvasnenych ludi bez bodyguardov. Ja urcite nie. Bezpecnost je prvorada. A mame to aj urcene. Taka akcia nie je ziadna sranda.
    Zaverom pre tych co stale neveria. Zacnite tomu verit. Mega party bude.
  • 21. mája 2013 19:32:09 CEST
    1. 700 ludi,uzavreta spolocnost?..."SBS pri vstupe bude dokladne dozerat."... Ako na ČO dozerat?
    2. A ako to s tymi vstupenkami? na mieste kto pricestuje v SM kostymecku?
    3. Pripravujes oficialny web o com ked chces napady?......... 2 mesiace

Na com ficis?...daj aj mne
  • 21. mája 2013 16:57:16 CEST
    nápad skvelý...nieje to však kačička???
  • 21. mája 2013 15:23:50 CEST
    Z popisu nie je jasne nic, ak chces aby ludia reagovali, bolo by dobre dat aspon zakladnu mustru, co sa ocakava a hlavne kedy. Leto je aj podla mna problematicke, kym nie je dostatocne vopred dany datum. Ak to prirovnal corwin k Hellu, jeho datum bol znamy snad pol roka dopredu, organizovat veci a ziskat vysoku ucast v priebehu 2 mesiacov je odvazna vyzva. Nieze by som sa nepotesila akejkolvek akcii v BA, len predpokladam, ze ocakavania budu vysoke, takze drzim palce, nech sa ich podari naplnit.
  • 21. mája 2013 14:54:05 CEST
    letne mesiace si ludia rozoberu na dovolenky a nie na akciu...september -oktober mi pride realnejsi ako letny mesiac. Nehovoriac o tom, ze v teple sa kdesi tesnit kde je 700 ludi no neviem neviem.
    • 13 posts
    21. mája 2013 12:38:22 CEST
    ale ale. Tak moje akcie kde je 30 ľudí sa ti zdajú preplnené a tu kde bude 699 sa pôjdeš pozrieť?
    • 8 posts
    21. mája 2013 9:38:27 CEST
    No ak tu budem dojdeme sa pozriet ;). Dla mna by bolo dobre mat uz datum. Lebo ludia budu rozcestovani v lete
  • 21. mája 2013 8:56:49 CEST
    party len pre zeny
    ano vstup len pre damy
  • 21. mája 2013 6:47:59 CEST
    No tak to som veľmi zvedavý a držím palce aby sa to podarilo zorganizovať. Určite nevynechám.
  • 21. mája 2013 1:47:37 CEST
    Mi to zatial pripada skor ako vykrik s 1M$ vo vedlajsom fore :)) Tak to som teda velmi zvedavy co z tohto ide akoze byt...
    BTW aky styl hudby sa bude hrat?
  • 21. mája 2013 0:14:01 CEST
    Kedy asi zhruba bude tá webstránka hotová? Radi by sme sa nato bližšie kukli.
  • 20. mája 2013 23:55:15 CEST
    parada
    • 8 posts
    20. mája 2013 23:28:28 CEST
    Uzavreta spolocnost mam na mysli , ze to bude
    party pre ludi s orientaciou na sm a fetish a nie
    pre nahodnych okoliducich. Aby bola dobra atmosfera dnu na party tak na tuto malickost
    SBS pri vstupe bude dokladne dozerat. Vstup bude na vstupenky. Akciu urcite nepripravujeme kratku dobu. Obsluha personalu je pripravena na takuto akciu. Ak sa pri bare objavi domina s bicom a otrokom na obojku urcite za barom nebude obsluhovat nezaskoleny personal
    • 5 posts
    20. mája 2013 22:03:13 CEST
    700 ludi a uzatvorena spolocnost? ...asi mám staromodne nazory , ale pre mna uzatvorena spolocnost znamena nieco ine ...toto mi prijde skorej ako hell party v Prahe a ty chces tvrdit, že niečo take dokážeš zvladnut za dva mesiace?? ked minimálne priestory, kde by sa to dalo robit v takom rozsahu su zahovorene tak na rok vopred?? a to nehovorím o ďaľšom organizačńom zabezečení ....