Forums » Nekategorizováno

Vymyslel som hru

• 24. mája 2013 12:01:09 CEST
    Pravidla su jednoduche

Pan/i si mysli nejaky bod hocikde na svojom tele (napriklad nejake miesto A na lavom lytku).Ulohou suba/ky je najst to miesto. Sub si vyberie nejake miesto kde zacina (prava bradavka napr.).
    Sub/ka musi to miesto stale oblizovat a bozkavat. Pan/i s lubovolnym nastrojom uderi suba/ku na lavu alebo pravu polku podla toho na ktorej strane od pravej bradavky sa nachadza A.
    Ak je miesto A vyssie sub/ka dostane facku, ak je nizsie ako prava bradavka dostane po vajciach, alebo penise/po picke. Sub/ka musi postupne prechadzat s jazykom po panovom tele a zastavit na mieste, ktore si podla neho/nej pan/i mysli.
    Ked sub/ka najde to miesto, ktore si pan/i myslel, tak je uz len na panovi/i, co so subom/kou spravi. Sub/ka nikdy nevyhrava tuto hru.

Ak mate nejake napady na vylepsenie, pripomienky, ak ste to vyskusali tak piste Smile
  • 2. júla 2015 22:47:32 CEST
    Ty jo keď som tu nebol ako keby som na BDSM scene ani nebol :) robim si piku :! a či nie ? :)
  • 2. júla 2015 22:40:50 CEST
    hej pameam scenu ako som jej ukazal kto je tu panom :D dobre sme sa zabavili ...
  • 2. júla 2015 22:37:32 CEST
    už nespávam. tak je rozvalená v posteli, išiel som k nej, familiárne na ňu, že uhni stará, dnes zase spíme spolu, tak strčila hlavu pod vankúš. to čo má byť? už spí na chodbe na podlahe s golierom na krku nech vie, kto je doma pánom
  • 2. júla 2015 21:54:56 CEST
    moja bola skôr pitbull fenky :) ale dik za privitanie :)
  • 2. júla 2015 21:45:45 CEST
    vitaj, aj ja mám fenku. po operácii je momentálne, tak s ňou spávam v posteli, lebo nechce mať golier. nemecký ovčiak. nevieme sa tam zmestiť vôbec.
  • 2. júla 2015 21:40:30 CEST
    ahojte som tu novy a tužim zapadnuť skusim sa zapojiť do duchaplnych debat snaď to viide :) mam tu bivalu fenku
  • 2. júla 2015 21:08:42 CEST
    Kedy ,,kde,,?,,
  • 1. júla 2015 18:06:19 CEST
    Ta hra bude super,když bude mít subik roubik v puse
  • 30. júna 2015 3:15:55 CEST
    Hm lízanka,?,
    nebola to tá koza svina jedna čo sa Bolkovi obesila,?,?
  • 29. júna 2015 20:29:00 CEST
    Aha co som vykutrala, leto plne hier!
  • 25. októbra 2013 12:54:18 CEST
    hráčky?
  • 25. októbra 2013 12:52:58 CEST
  • 24. októbra 2013 18:42:53 CEST
    super nápad, pás cudnosti je skvelý nástroj s ktorým sa dajú vymýšľať naozaj sexi hry :)
  • 22. októbra 2013 23:40:01 CEST
    čo poviete keby dala domina subikovi pas cudnosti a poslala ho domov s nejakym bdsm filmom a na druhy den by jej musel po telefone hlasit hlasit obsah toho filmu, pripadne by mu madam dala viac filmov na viac dni a po telefone by mu dala ulohu nap. nech spočita všetky uderi na zadok, kolko krat bozkal sub vo filme nohu alebo proste nech opiše dej v čase od- do. može to byt zaujimave. ja by som to hned bral
  • 29. augusta 2013 7:04:15 CEST
    potom tu je este jedna zabavna hra:

zoberie sa velky kus kartonu
    do stredu sa urobi diera
    okolo diery sa urobi kruh potom vacsi a zase vacsi , cize niekoko kruhov okolo stredu rozneho priemeru
    cim si vytvorime terc
    samozrejme cislovanie od stredu najvacsie cislo az po okraj
    otrok prestrci penis cez dieru a postavi sa k stene
    damy si zomeru kazda podla toho o na com sa dohodli .-)))
    a budu postupne triafat terc
    ta ktora ziska najviac bodov pochopitelne vyhrava
  • 28. augusta 2013 8:26:46 CEST
    je najlepsi
  • 27. augusta 2013 11:02:57 CEST
    Pani prikáže otrokovi, aby sa vyzliekol donaha, kľakol si pred ňu a prikáže mu aby sa vzrušil a priviedol sa do stavu tesne pred vyvrcholením. Otrok bude nahá obsluha pre pani.
    Pani sa pohodlne usadí, nechá si priniesť čaj a pošle nahého vzrušeného otroka vykonávať potrebné domáce práce, umyť podlahu, naleštiť topánky, umyť riad apod. Pani môže otroka kontrolovať a popoháňať bičíkom.

Otrok musí pri vykonávaní prác myslieť na pani. Vždy, keď ho pani príde skontrolovať, musí si kľaknúť a byť schopný vzrušiť sa na príkaz pani pri napočítaní do dvadsať.

Pokiaľ sa mu to nepodarí, pani otroka potrestá. Pani môže otrokovi túto úlohu sťažiť ak mu natrie pohlavný úd znecitlivujúcim krémom.

Pani môže zadať čas, do ktorého majú byť práce vykonané, zapne stopky a sleduje čas.

V prípade, že je pani s prácou spokojná, dovolí otrokovi zobrať nosené nohavičky, ktoré otrok položí na podlahu, kľakne si a pri ovoniavaní nohavičiek sa hladí do vyvrcholenia. Po vyvrcholení miesto vyčistí jazykom. V prípade, že nie sú k dispozícii nosené nohavičky, zostáva bez vyvrcholenia

V prípade, že sa otrok nestihol vzrušiť pri kontrole, alebo nestihol práce vykonať včas, pani ho potrestá uzamknutím do pásu cudnosti na taký počet dní o koľko minút sa omeškal. Ak má dobrú náladu a chce otrokovi zmierniť trest, môže zmazať jeden deň uzamknutia za päť štipľavých rán bičom. Otrok rany počíta a pokiaľ bičovanie vydrží, môže Pani poprosiť o dovolenie vyvrcholenia, ktoré Pani môže ale aj nemusí udeliť.
  • 24. júna 2013 12:27:56 CEST
    Jozin - no toto uz znie o nieco lepsie ale jedna k jednej ... kks to ja by som bol riadne fialovy :D ... este ze tieto hry nepraktizujem haha
  • 24. júna 2013 1:42:31 CEST
    Pani prikáže otrokovi aby si postavil pohlavný úd. Následne sa usadí, otroka si prehne cez kolená a jeho pohlavný úd pricvikne medzi nohy. Otroka bičuje po holom zadku a dovolí mu, aby sa počas bičovania hladil o jej nohy, vždy jeden pohyb na jeden úder. Pani určí počet úderov, ktoré otrok musí zniesť a dokedy musí vyvrcholiť. Ak to dovtedy nestihne, zostáva bez vyvrcholenia.

Ak to stihne a vyvrcholí medzi nohy, nohy svojej Pani očistí jazykom.

• 22. júna 2013 20:46:02 CEST
    tak minimalne viem otom ze semeno starne co je uplne prirodzena vec .. a potom je zase na veci kazdeho ze kolko znesie ... ja odkedy som zacal riesit sex tak to jednoducho potrebujem aspon raz za tri dni .. ci uz svojpomovne alebo cudzopomocne :D ... ale viem ze by mi preplo keby som to mal drzat co i len tyzden ...
    ale zase ked to beriem z druhej strany .. tak uz na treti den som zniesol takmer dvojnasobok bolesti ako dovtedy ,,
    • 0 posts
    22. júna 2013 19:40:42 CEST
    Konecne sa to tu trocha rozprudilo :)

Zaujmave hry, mne osobne sa skor paci ta s topankami, nemyslim si, ze je moc realne uskutocnit henten futbal a takisto sa mi to zda byt moc zdlhave (vlastne ako aj realny futbal :)).

Podla mna to nieje pravda s tym orgazmom za 4dni. Skor ten mesiac, to uz je dlha doba. A tiez si neviem predstavit, na co to moze mat vplyv a uz vobec nie ako to moze z cloveka urobit sexualneho devianta :D
  • 15. júna 2013 20:26:37 CEST
    na 10ty krát čítania mi to doplo :D
  • 7. júna 2013 11:55:16 CEST
    co nakrmia ho vlast sem ako ozrana
  • 3. júna 2013 23:14:46 CEST
    alebo kňazom :D

• 3. júna 2013 12:37:45 CEST
    je to na internete ... skus google .. bezny zdravy chlap sa vyprazdnuje minimalne raz za tri dni ... 4ty den uz semeno starne a okrem toho ze ti zacne trieskat do hlavy tak si na najlepsej ceste stat sa sexaulnym deviantom ..