Forums » Nekategorizováno

Vymyslel som hru

• 2. júna 2013 22:53:41 CEST
    Ono sa to aj môže v noci vyriešiť aj samo.
    Ale tie 4 týždne by som nerád zažil. nedávno ma nechala 10 dní a mal som dosť, ešte že sa zľutovala.
    • 6 posts
    2. júna 2013 20:21:37 CEST
    a na čo asi tak existuje technika milking ??? .. inak pre tvoje info, uplne v pohode zdraví muž vydrží bez vyvrcholenia 4 týždne, takže je to všetko OK
  • 2. júna 2013 9:51:03 CEST
    jurosik to uz nie je hra
  • 1. júna 2013 19:41:29 CEST
    to ho môžu dokopať rovno na mieste
  • 1. júna 2013 10:02:00 CEST
    pravidla- Laws of the game, lopta-The Ball, hraci-The Number of Players, ihrisko-The Field of Play

Ihrisko-The Field of Play: je zvycajne miestnost bytu , priestranna s urcenim stran a branok

Hraci-The Number of Players: su vlastne len zeny teda hracky, dve alebo styri, v pripade ze su tri, jedna robi divacku a povzbudzuje alebo aj rozhodkynu

Lopta-The Ball: (v anglictine ake vystizne ) asi uz tusite je subik, holy a na styroch pripraveny v strede ihriska na vykop podla losovania stran a lopty hrackami

Pravidla-Laws of the game: su podobne alebo rovnake ako http://www.fifa.com/mm/document/footballdevelopment/refereeing/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf len s mensimi modifikaciami )su v podstate jednoduche, zakladom je dat superkam co najviac golov v pozadovanom case ( podla lubovole max. 25 min polcas, urcujuci po 5, teda 10, 15.. atd) taktiez je mozne urcit hru na pocet dosiahnutych golov max. 4 (od dvoch 2-4 do styroch).

Zakladne pravidlo znamena ze ktore hracky daju superkam viac golov v urcenom case alebo dosiahnu prve stanoveny pocet golov v superovej branke vyhravaju. V prvom pripade hry na cas pri rovnakom pocte golov plati remiza. Predlzenie sa neuplatnuje tak ako aj kop zo znacky pokutoveho kopu.
    Rozhoduje sa v dalsom zapase.

Pravidla o postaveni mimohru Offside ako aj Out of Play teda mimo hru (ihrisko) neplati. Ihrisko nema urcenu plochu, vyuziva sa cela plocha miestnosti, cela volna plocha a limit je teda miestnost samotna.
    Taktiez sa nepouziju ostatne nespomenute a neupravene pravidla.
    Avsak hracky maju moznos v ramci otvoreneho kodu si previdla prisposobovat.

Ako skorovat? The Method of Scoring:
    Gol je dosiahnuty uz vtedy ak sa lopta dostane co i len na uroven brankovej ciary.
    Loptu mozno ovladat iba nohami hracok!
    V pripade smeru dopredu je to kop presne dostredu aby sa rozbehla priamo a ked to bude na jenu stranu teda polovicku alebo druhu lopta sa vychyli na jednu z tych stran asi o 15 stupnov. Ak superky alebo hracky chcu zvratit smer lopty je potrebne ju otocit nasmerovat na superovu stranu a to tak ze sa kopne stuchne do ramena cim sa lopta otaca o 90 stupnov. Naslednym dokopanim lopty az na hranicu brankovej ciary sa dosiahne gol.

Laws copyright
  • 1. júna 2013 8:48:33 CEST
    hej to mas odkial nestras

rychlo kocky kocky spolubyvajuce posluzim vam
  • 31. mája 2013 17:21:07 CEST
    a vies otom ze ked sa sexualne zdravy chlap nespravy aspon raz za 4 dni uz je to skodlive ???
  • 30. mája 2013 11:41:15 CEST
    Pani si prinesie niekoľko topánok, ktoré si postupne obúva. Otrok pred ňou kľačí nahý. Pani prikáže, aby si hladil pohlavný úd s natiahnutou silónovou ponožkou a bozkával chvíľu jednotlivé topánky. Cieľom je vydráždiť otroka aby bol v stave vysokého vzrušenia. Vhodné najmä po odomknutí z pásu cudnosti.

Potom otroka prinúti aby si kľakol na všetky štyri končatiny s nohami široko roztiahnutými. Pani otrokovi zaviaže oči a dráždi ho odzadu topánkou po semenníkoch, penise, hrádzi a pod., prípadne ho obíde spredu a nechá znovu bozkávať topánky. Otrok musí uhádnuť o ktoré topánky ide. Ponožka natiahnutá cez genitálie úlohu značne komplikuje. V prípade, že neuhádne, pani ho potrestá piatimi riadnymi ranami bičom. Otrok rany počíta a za každú poďakuje. Potom si pani obuje ďalšie topánky a proces sa opakuje.

Ak otrok uhádne všetky topánky pani mu môže dovoliť vyvrcholiť do ponožky. Po vyvrcholení otrokovi ponožku poutiera o telo a tvár.

Ak otrok neuhádne, pani ho za trest zamkne do pásu cudnosti až do doby, kedy zmiznú stopy po bičovaní.
  • 25. mája 2013 19:45:32 CEST
    Vidis, na tuto stranku som aj zabudol, dik za pripomienku.

No inac s tymi stipcami to vobec neni zly napad :)
    Ale to su uz len detaily, co si kazdy moze zvolit podla seba, hej s tymi fackami ked je sub/ka vzadu mi to tiez napadlo, ale s tymito stipcami sa mi to fakt lubi!
  • 25. mája 2013 17:23:03 CEST
    http://www.lenkabd.com/navody.php stará stránka, neobnoveje ju nikto, ale je tam zopár vecí
    ináč na lizanke sa minepáči to fackovanie, radšej len štipce na bradavy a ovládať špagátikmi, okrem toho, ak je subka vzadu dolu je to neprakticke
  • 25. mája 2013 16:52:34 CEST
    Aha, no otaznik je celkom dolezity si myslim :D ... Ale odpovedat ti neviem.
  • 25. mája 2013 16:05:29 CEST
    Z mojej strany to bola otázka akosi som sa odnaučil používať otáznik.
  • 25. mája 2013 15:49:59 CEST
    A prezradis nam tu stranku alebo mame len vediet, ze najaka taka je? :)
  • 25. mája 2013 11:10:28 CEST
    Je nejaká stránka, kde sú kompletne popísané podobné najrôznejšie BDSM ( ale aj vanilkovo ) ladené hry od tých jemnejších až po tie rafinované - učíme sa celý život.
  • 24. mája 2013 22:59:08 CEST
    :D ... sadizmus na správnom mieste