12. júna 2013 12:20:55 CEST
Celý život je jedna hierarchia. Takmer každý z nás v živote stretáva osobnosti, ktoré sú od nás po mentálnej stránke silnejšie, alebo slabšie. Skutočne sa to dá prirovnať aj k tej vlčej svorke. Dokonca je to viac ako pádne prirovnanie, pretože oni sa skutočne správajú prirodzene pudovo. Ľudia na rozdiel od nich viac rozmýšľajú a mnohí si namýšľajú. Ja môžem sám za seba napísať, že som SWITCH, ale . . . preferujúci submisivitu. V reálnom živote pôsobím ako vyrovnaný sebavedomý človek so všetkým dobrým a zlým, čo život prináša. Nie som neviniatko, robím chyby, občas nerobím veci, ktoré sú celkom správne. Som ženatý muž - áno, som a môžem otvorene povedať, že v manželstve zastávam tú dominantnú pozíciu. Moje slovo je rozhodujúce, či už je správne, alebo nie. A potom nastáva fáza kajania sa, kedy potrebujem dostať priučku, byť poslušný a pokorený, robiť veci aj proti svojej vôli a brať to ako trest a v tej chvíli je zo mňa pokorný subík, ktorý pre Madam urobí všetko. V živote ma v takýchto situáciách ani nenapadlo sa vzoprieť. Provokovať, to áno. Vhodná provokácia vystupňuje napätie a prináša nové nápady, nové úlohy, nové tresty. A tie potom prijímam od skutočnej Dominy s adekvátnou pokorou.
Tak, ako tu nachádzame "tieždominy", tak tu nájdeme aj "tiežsubíkov" a "tiežswitchov", ktorí svoje "úlohy" vedia, lepšie, či horšie zahrať a hľadajú v tom nejaký prospech. Tu niekde by som hľadal tých nebezpečných jedincov, ktorí takouto formou dokážu zneužiť iného človeka radiaceho sa do akejkoľvek kategórie.
PS:Verím, že Dominy, ktoré som navštívil, boli vždy s mojou disciplínou spokojné :)