Forums » Nekategorizováno

Predmety do analu

• 9. augusta 2013 10:29:05 CEST
    No jeden pokus tu bol : 21.9.1327 bol zavraždený anglický král Eduard II ( princ vo filme Statočne srdce ) kroremu zasunuli do konečníka kravský roh a cez neho rozžeravený kutáč ( literarne spracovane Maurice Druon: Prekliatí králi ) dovody boli dva : praktický : ziadne viditelna stopa po nasilí, politický : pomsta za jeho homosexualny vsťah s Hugom Despenserom. Máš inšpiráciu
  • 9. augusta 2013 10:12:56 CEST
    Nič nie je horšie ako fanatický diletant ! Aby som ťa citoval :"prekážkou je to, že s priečnou časťou hrubého čreva nemôžeš veľmi hýbať. Nie je tu podstatné, či so zostupnou časťou môžeš hýbať viac, alebo nie (ako si to zrejme pochopil ty) – pretože s nimi nemusíš veľmi hýbať. Avšak s priečnou časťou by si už musel veľmi hýbať, čo však nie je dosť dobre možné, pretože ono je uchytené vpredu veľkou predstierkou a vzadu okružím priečneho hrubého čreva (čo je akýsi záves, ktorý má síce vľavo dĺžku tuším 10 – 17 cm, ale vpravo len 2 – 3 cm... Takže áno, priečnu časť hrubého čreva síce môžeš (skúsiť) trochu natiahnuť, možno tam vopcháš nejaké prsty, ale to bude asi tak všetko..:( koniec tvojho citatu)
    Tvoje obsesia priečnym črevom je uplne zbytočna! Doteraz som citoval Wikipediu len preto lebo je promtne dostupna každemu.Teraz budem citovat iný kaliber : " Ľavý slezinový ohyb je je najvyššie a zaroveň aj najhlbšie uloženym segmentom hrubeho čreva. V urovni 10.-11.rebra je fixoxane frenokolickym ligamentom ku kaudalnej ( dolnej) ploche branice! Pre adhezie medzi tukovitým priveskami hrubeho čreva na tenii omentalis A kapsulou sleziny môže dojsť tahom za slezinový ohyb k iatrogennej lezii sleziny. Konzervatívne nezvládnuteľne krvacanie zo sleziny vyžaduje splenectomiu - odstranenie sleziny. ( cit. A.Prochotský:Karcinom hrubeho creva a konečníka, Litera Medica Bratislava, 2006, str.196-197) ani keby si mal ruku ako Saxana nikdy! Nedosiahneš cez rektum ani po flexuru a o tom ze do priečneho čreva strčíš prstîk snivaj za noci keď maš polúcie :))
  • 9. augusta 2013 9:50:51 CEST
    hadam sa tu len nechcete hadat co sa da, co je normalne atd atp?

na sak ste predsa chori uchylaci a nic, co je pre "normalnych" normalne by teda pre vas nemalo byt az tak celkom ze uplne smerodajne...
    sice je pravdou pravducou, ze ruku v predlakti ohybat je blbost...ale povedzme si pravdu-aj Galileovi hovorili, ze sa zem netoci, lebo to vtedy pre "normalnych" bolo dane...a kurnafix kukajte sa kam nas ten chory heretik dostal...
  • 9. augusta 2013 9:13:34 CEST
    Každá, ktorá chcela, ktorá si trúfala a ktorá bola dosť trpezlivá... (Ale ak by si to chcela číselne, tak 4 – 5 — lebo u 1 som si tým nie celkom istý...)

Ja sa tu neoháňam videami, ja som sa len snažil len okomentovať, čo na nich je.

Vieš, podľa mňa je smiešne, keď sa tu niekto oháňa tým, čo je údajne nemožné a robí to na základe úplne bežných, premerných parametrov. Lenže tuto sa asi nebavíme asi o celkom bežných a úplne priemerných veciach, že?
    V podstate na základe takej logiky by som musel povedať, že napr. rekordy v hĺbkovom potápaní, výkony gymnastiek /gymnastov, olympijské rekordy a výsledky profesionálnych športovcov atp. „sú nemožné“, „je nemožné ich dosiahnuť„ a „určite to bol podfuk“.

A este nieco...preco ked nemozme niekoho presvedcit o svojej pravde zacneme hned urazat?
    To naozaj neviem, ale úprimne si myslím, že by si sa na to mala opýtať predovšetkým toho, kto tu začal byť najprv vzťahovačný, kto sa tu potom začal všetkým vysmievať, kto tu bol potom drzý a začal ostatných poučovať, čo môžu a čo nemôžu vedieť, no a napokon ich začal ešte aj urážať...!
    Ja som síce skôr miernej povahy, zhovievavý a trpezlivý, ale to neznamená, že neviem zakročiť, že nedokážem komukoľvek „nastaviť zrkadlo“ a že si nechám donekonečna strať na hlavu od nejakého agresívneho psychopata, čo sa nevie ovládať!
  • 9. augusta 2013 8:32:28 CEST
    ...tak polozme otazku inak...kolko z nich ti ju tam strcilo po laket?...vies...ako som uz napisala..existuju rozne anomalie aj u ludi...ale skus uvazovat triezvo a neohanat sa videami:-)koro tu uviedol skusenost a velmi triezvy priklad. A este nieco...preco ked nemozme niekoho presvedcit o svojej pravde zacneme hned urazat?....mala som ta za ineho:-(((ale chapem..analny otvor je vdacna tema na diskusiu. Co vsetko z neho vychadza a co vsetko sa tam zmesti:-)))Ukoncim to vtipom na danu temu ktory som nedavno niekde citala......Zena sa prisla poradit za lekarom,pretoze muz s nou chcel mat analny sex. Lekar po otazkach typu a paci sa vam to, nie je vam to neprijemne a podobne skonstatoval,ze teda nech sa neboji a skusi to, len nech si dava pozor,aby neotehotnela. Zena sa ho prekvapene spytala ci aj to sa da:-)))"A co myslite, odkial sa rodia politici?odpovedal lekar:-)))niektori su teda riadne susto...vsak?:-)))))
  • 9. augusta 2013 2:25:51 CEST
    Prepáč, ale ešte nikomu...

Všetky to zatiaľ skúšali len na mne, ja na iných nikdy, preboha, to by som si asi nikdy netrúfol!!!
    (A pritom mi to už aj ponúkali – teda len vaginálny fisting – ale ani na ten som si veru nikdy netrúfol, aj keď ma povzbudovali, ale ja som akosi „vymäkol“ s tým, že na to by som si veru netrúfal, že by som sa bál, že im ublížim...)
    Vieš, keď by takto zrazu mala byť zodpovednosť za jej zdravie v mojich rukách (doslova!), navyše s hrozbou toho, že by som jej tým možno mohol aj nejako ublížiť – tak to veru nie, to by som si nikdy nevzal na svedomie!!
  • 9. augusta 2013 2:00:35 CEST
    Haló všetci!Obľúbené videá tu boli prednedávnom.Byť múdry ako rádio,potom čo si vygoogli človek zdravovedu a ďalšie podobné stránky by dokázala asi väčšina z nás.Opúšťam túto tému.
  • 9. augusta 2013 1:35:13 CEST
    Len taká poznámočka, keď už spomínaš tú nohu do pol lýtka (ten videoklip som totiž po Tvojom varovaní o gay-fistingu nepozeral )...

Keby to niekomu prekážalo, nech si vyhľadá klipy od (zrejme) Holanďana prezývaného martijn2008us (alebo tak nejako) na www.fistforum.com.
    („Poznám“ ho už dlhší čas... Ten chlapík je skrátka úžasný; ja mu v tomto môžem zatiaľ len tíško závidieť!)
    Myslím, že on je zatiaľ najlepší na celom internete!
  • 9. augusta 2013 1:25:14 CEST
    Hahaha, Silver16, vidno, že si znalec (na rozdiel od mnohých nafúkancov)...!

Neviem, či mi budeš veriť, ale mne tiež ako to prvé zišiel na um ten skvelý videoklip s HotKinkyJo a Wymianou... ja ich totiž zbieram a priznám sa, že tento je z nich najlepší...!
  • 9. augusta 2013 1:21:03 CEST
    Hej, už ti sestrička pichla nejaké benzodiazepíny?
    Lebo pred tým si tu rozhodne nebol v pohode, o čom svedčia aj tvoje stihomamové bludy.

Pojem hystéria by si si mal ujasniť so svojím ošetrujúcim psychiatrom, aby si sa tu neoháňal pojmami, ktorým zjavne nerozumieš.

Že ty sa opieraš o Googla a Wikipédiu a nestačí ti to, je tiež tvoj problém...

... priečne črevo (colon transversum) je fixované, ale k veľkému zakriveniu žalúdka,...
    Áno... prostredníctvom veľkej predstierky, ako som písal nižšie.

To je fuk, že priečna časť hrubého čreva je jeho najpohyblivejšou časťou – nemôžeš ju otočiť (napríklad) o pravý uhol – čo by si potreboval, keby si sa chcel rukou dostať do neho ďalej (než, povedzme, po zápästie).

Rectum a zostupné črevo sú pevne fixované k zadnej stene...
    Nimi však nemusíš veľmi hýbať...

... slezinné ohnutie aj k slezine, takže aj keby si ho prekona, trhnutím a ťahom slezinu roztrhneš !
    No, to asi celkom tak nie... ľavý ohyb hrubého čreva je uchytený bránicovočrevným väzom, kým slezina je uchytená inými väzmi (v ktorých však prebiehajú mnohé dôležité cievy), čiže nie je to takto priamo... ale ten bránicovočrevný väz by sa určite odtrhol a nepochybne by to mohlo vyvolať škaredé krvácanie...

Ale podstata toho, čo som povedal, zostáva nezmenená: prekážkou je to, že s priečnou časťou hrubého čreva nemôžeš veľmi hýbať. Nie je tu podstatné, či so zostupnou časťou môžeš hýbať viac, alebo nie (ako si to zrejme pochopil ty) – pretože s nimi nemusíš veľmi hýbať. Avšak s priečnou časťou by si už musel veľmi hýbať, čo však nie je dosť dobre možné, pretože ono je uchytené vpredu veľkou predstierkou a vzadu okružím priečneho hrubého čreva (čo je akýsi záves, ktorý má síce vľavo dĺžku tuším 10 – 17 cm, ale vpravo len 2 – 3 cm... Takže áno, priečnu časť hrubého čreva síce môžeš (skúsiť) trochu natiahnuť, možno tam vopcháš nejaké prsty, ale to bude asi tak všetko...

Týýý brďo, argumentovať Paulom Johnsonom pri intelektuáloch je ako argumentovať Davidom Irvingom pri holokauste...!

Ty by si si mal zase radšej prečítať Extrémnu agresiu od Antona Heretika staršieho!
    • 9 posts
    9. augusta 2013 1:10:19 CEST
    Su veci na ktore sa nezabuda.
    Su veci ktore Ta ako nocna mora zobudia z najhlbsieho spanku.....
  • 9. augusta 2013 0:57:13 CEST
    Máš pravdu, páni tu prezentujú teoretické vedomosti...fistingová prax viac-menej ...

Subik12345
    - moja malá skúsenosť ...no netreba zovšeobecňovať ...
    Ruku-päsť cez zvierač dostaneš len u trénovaného jedinca. Anatómia tejto oblasti už asi nie je celkom štandardná a je po dlhodobom opakovanom atakovaní rôznymi dildami či predmetmi pravdepodobne zmenená, mäkké tkanivové štruktúry sú povolené, či už inak „uspôsobené“.
    Vo vnútri som mal pocit, že som stále len v rektálnej ampule. Do hrubého čreva zrejme ani neprenikneš, neviem to však presne vyhodnotiť nepchal som mu tam ruku až po lakeť . Mal som skôr pocit odtláčania vnútorností ako vnikania do...
  • 9. augusta 2013 0:41:06 CEST
    ....tak to by si mal:-)))jagoo zjavne nezabudol:')))
  • 9. augusta 2013 0:37:18 CEST
    Mám návrh.Nebavme sa videach a fantáziach,ale o realite,kto čo skutočne zažil.
  • 8. augusta 2013 23:49:58 CEST
    Mirage, vidim, ze zasa zistujes podrobnosti a budes chciet experimentovat......zacinam sa bat
  • 8. augusta 2013 22:46:50 CEST
    Slnko nevyjde na zapade, kameň nespadne do neba a anatomiu človeka nezmeníš. Nech ma ktokoľvek akokoľvek ramenaté reči. Noha do pol lytka, to uz ani smiešne nie je !
  • 8. augusta 2013 22:37:16 CEST
    ...vidim,ze sa tu rozvinula zaujimava debata plna odbornikov. Opytam sa teda ja....zacnem ritnoudierou....teda...kolkym ludom sa ti podarilo dostat do konecnika svoju ruku az po laket,neublizit mu a sposobit mu rozkos?....viem ze teoretickych vedomosti mas obrovske mnozstvo....ale ja sa pytam na zazite a odskusane....
    Master spank.....skus mi prosim ta po chvilke rozmyslania odpisat..aky je rozdiel dostat do analu nohu do pol clenka a muzsku ruku po laket....
    Christian Grey....mlcat neznamena suhlasit....mozno len nemat chut diskutovat s.....ved ty vies:-))))
    .....urcite sa aj medzi ludmi vyskytuju vynimky zo vsetkeho...ale telesne danosti proste nepustia.....
  • 8. augusta 2013 22:24:42 CEST
    Ani vtip, ani argument ! Ake ubohe!
    A neodpisuj!
  • 8. augusta 2013 22:15:39 CEST
    niesom tvoj bracho a odpoved:
    nie ruku nie ale nohu do pol lytka
  • 8. augusta 2013 22:14:16 CEST
    Ak si si nevsimol a to si si asi nevsimol ja som zavesil video s chlapskym fistingom nie zenskym tak nechapem co na moju adresu trieskas nezmysli s lesbamy a posvami a grepom ci pomarancom si fakt neuvedomely, a chovas sa podla porekadla: Topiaci sa aj poslednej slamky chyta a nepriznas si ze tento boj si uz davno prehral a zhorel si na hranici postavenej s vlastnej "mudrosti" a "dolezitosti"
  • 8. augusta 2013 21:46:01 CEST
    Mal som na mysli filmy kde lesbičky robia analny fisting !!! V žiadnom priapade som nemyslel lesbičky vßobecne a naopak filmy lesbickej lasky považujem za velmi pôvabne a esteticke najmä v kategorii teen.
    Political correct proclamation
  • 8. augusta 2013 21:39:34 CEST
    Oceňujem, tvoju rafinovanosť Ak si pozrieš viaceré filmy s lesbičkami tak si uvedomíš, ze vsetky sú postihnuté. Normalna žena si grapefruit do pošvy nedá, ale detsku hlavičku v gravidite pretlačí ale len v graviditeAk tam dôjde k poruche panvoveho dna a tak vytlačí sliznicu rekta ako karafiat. To normalny človek nedokáže. Sú jedinci s Ehlers-Danlosovym syndromom ktorí majú neuveriteľnú elasticitu tkanív a ak sa to skombinuje je mozne strčit do zadku päsť ale to je tak maximum .
    A teraz ruku na srdce a rovno ako chlap : strčil si uz niekomu ruku aspoň do pol lakťa ??? Yes or no ??
    PS: netrvám na odpovedi, brácho
  • 8. augusta 2013 21:15:20 CEST
    tak som si tvoje videjko pozrel a pekne celé a nesklamalo ma :))zvlašť tá vtipná pasáž, kde ju fisterka škrabká zvnutra na umbliku ( teda pupku ) very funny !
    Takze otvor si pekne anatomiu hrubeho čreva napr. na Wikipedia a pochopíš, ze hrubé črevo v podstate lemuje brušnu dutinu a teda ak sa cez rektum dostaneš do ľaveho črevá, ktoré je fixované k ZADNEJ STENE brucha nemôžeš nikoho škrabkat po pupku a brušnej stene zvnutra ! navyše maš medzi brušnou stenou a crevom este maternicu a močový mechúr
    ok! Namietneš : Vidím čo vidím ! No hej... Aj ja som "videl" Coperfielda lietať a prestupovať činsky múr a viemm, ze je to trik ! Aj tu chodili genialní thajskí chirurgovia a odstrañovali nadory bez rezu a kde sú tî zázrakovia dnes ?
  • 8. augusta 2013 20:59:24 CEST
    kedze sa to rozputalo po BaDeSaMovom prispevku tak video na dokaz, mimochodom chlapska ruka je sirsia ako ruka zeny a tu je dokaz ze nielen po predlaktie preto dalsie video... :

http://www.xvideos.com/video2948450/extreme_hardcore_gay_fisting_gay_sex

• 8. augusta 2013 20:27:18 CEST
    To myslíš vážne?