9. augusta 2013 9:13:34 CEST
Každá, ktorá chcela, ktorá si trúfala a ktorá bola dosť trpezlivá...
![](smilies/ahhhh.gif)
(Ale ak by si to chcela číselne, tak 4 – 5 — lebo u 1 som si tým nie celkom istý...)
Ja sa tu neoháňam videami, ja som sa len snažil len okomentovať, čo na nich je.
Vieš, podľa mňa je smiešne, keď sa tu niekto oháňa tým, čo je údajne nemožné a robí to na základe úplne bežných, premerných parametrov. Lenže tuto sa asi nebavíme asi o celkom bežných a úplne priemerných veciach, že?
V podstate na základe takej logiky by som musel povedať, že napr. rekordy v hĺbkovom potápaní, výkony gymnastiek /gymnastov, olympijské rekordy a výsledky profesionálnych športovcov atp. „sú nemožné“, „je nemožné ich dosiahnuť„ a „určite to bol podfuk“.
A este nieco...preco ked nemozme niekoho presvedcit o svojej pravde zacneme hned urazat?
To naozaj neviem, ale úprimne si myslím, že by si sa na to mala opýtať predovšetkým toho, kto tu začal byť najprv vzťahovačný, kto sa tu potom začal všetkým vysmievať, kto tu bol potom drzý a začal ostatných poučovať, čo môžu a čo nemôžu vedieť,
![](smilies/icon8.gif)
no a napokon ich začal ešte aj urážať...!
Ja som síce skôr miernej povahy, zhovievavý a trpezlivý,
![](smilies/icon6.gif)
ale to neznamená, že neviem zakročiť, že nedokážem komukoľvek „nastaviť zrkadlo“ a že si nechám donekonečna strať na hlavu od nejakého agresívneho psychopata, čo sa nevie ovládať!