Forums » Nekategorizováno

Predmety do analu

• 13. augusta 2013 16:16:08 CEST
    Prilis vseobecne ponata otazka.. uved konkretny priklad takeho upozornenia a potom ti ju mozem zodpovedat. Ja som o takom nikdy nepocul.. ak neberiem do uvahy vyplody ludi, co vychadzali akurat zo svojich skreslenych predpokladov.
    • 9 posts
    13. augusta 2013 6:46:12 CEST
    Vsetci vedia,ze sa nieco neda urobit a preto to nerobia.
    Potom pride blbec ktory to nevie a urobi to
  • 13. augusta 2013 5:13:48 CEST
    Tak potom sa mylili vsetci lekari,ktori tvrdili opak a upozornovali nas na rizika s tym spojene?
  • 13. augusta 2013 2:48:36 CEST
    Na tie "limity" sa spolieham uz roky a s uzasom neustale sledujem ako sa zakazdym najde niekto, kto ich prekroci v plnej miere. Mimochodom analny fist som videl uz aj po rameno.. a s tym zvieracom je to trochu inak, ale k tomu som sa uz vyjadroval v inej teme.
  • 12. augusta 2013 14:59:52 CEST
    ...ja som tvoje fotky videla a opakujem..nespochybnujem,ze do analu sa da kadeco napchat,iba som zdielala presvedcenie Christiana,ze aj tam platia iste limity a zdielam ho stale a tvoje fotky ma o opaku nepresvedcili..zial. Stale zastavam nazor,ze anatomia nepusti..teda pusti , ale len po urcite miesto.A to uz nebudem rozoberat fakt,ze ten dotycny sa pomalicky priblizuje k obdobiu ked nedokazal ovladat zvierac.
    • 7 posts
    12. augusta 2013 2:24:09 CEST
    Poprosím kuk foto v mojom albume,ja som len toto chcel naznačiť,že je reálne,ale až po náročnom nácviku.
  • 11. augusta 2013 23:12:52 CEST
    a čo tak do banky?
  • 11. augusta 2013 23:03:42 CEST
    Všetko ok.S 1BaDeSaM sme to prebrali v ss a je to každého osobná vec.Vysvetlil mi to a ja to beriem.Je to o tom 100 ľudí 100 názorov.
  • 11. augusta 2013 22:28:50 CEST
    Každopádne zaujímavé čítanie. Len neviem pochopiť prečo musia na seba ľudia stále útočiť. Každý má svoje presvedčenie a keď sa niekedy názory nezhodujú bolo by fajn rešpektovať to a nie urážať sa navzájom. Treba si uvedomiť že sme komunita so spoločnými záujmami a preto by sme si skôr mali spoločne "užívať" a nie "bojovať" proti sebe.
  • 11. augusta 2013 21:01:10 CEST
    Otazocka na teba co ma sex. orientacia s poskytovanim lekcii ? Znamena to vsak, ze ak davam lekciu subinkam tak to zo mna robi lesbicku ??? Myslim si, ze to nic nemeni na mojej sex. orientacii, ale skor prichadzam k novym skusenostiam.
    • 7 posts
    11. augusta 2013 20:02:06 CEST
    si dobrá kamoška.
  • 11. augusta 2013 18:55:09 CEST
  • 11. augusta 2013 16:22:27 CEST
    V novej Guinei by ste zapadli
  • 11. augusta 2013 14:30:00 CEST
    neviem ci ste si vsimli, ale v kazdom jednom fore vypukne hadka. pretrcate sa tu odbornymi slovickami a tvarite sa aki ste mudri.. dufam ze vam aspon vypisuju vo vacsich intervaloch vase protiklady... pfuj
  • 11. augusta 2013 14:00:22 CEST
    Grey ako sa nedalo si nevšimnúť vo všetkom musíš mať pravdu.Zrejme si veľký znalec BDSM.Otázka:prečo teda nemáš vyplnené BDSM preferencie?1BaDeSaM Nechcem spochybňovať Tvoje slová,jedna vec mi však vŕta hlavou.Uvádzaš,že je to Tvoja ruka na fotke,v profile však máš,že si hetero.Nejako mi to nejde dokopy.
  • 11. augusta 2013 10:35:36 CEST
    Prave si stratil tvar
  • 10. augusta 2013 20:55:39 CEST
    chirurgovia by vam vedeli rozprávat ....
  • 10. augusta 2013 15:15:08 CEST
    .myslim,ze tu nikto nespochybnoval moznost vobec nieco do analu dostat....iba silne reci typu az po laket a podobne vyznievaju dost nepravdepodobne a z anatomickeho hladiska nemozne. A ako tu poznamenal gladiatoram...uz je to trochu sila. Ale nech si kazdy so svojim telom robi co chce.
    • 8 posts
    10. augusta 2013 14:07:37 CEST
    Fu ,ale ten ma uz brutalny anal, dufam ze sa az tak daleko nedostanem
    • 7 posts
    10. augusta 2013 0:43:58 CEST
    Takže sa vyjadrujte len tí,čo ste to zažili na vlastnej koži,alebo to reálne robili.
    Teoretické žvásty síce rozšíria obzor,ale tie si nájde,kto má záujem.Takže poprosím len praktikov.Ďakujem.
    Ked budú preverené fotky,mám v albume fist do polky predlaktia a čestne prehlasujem,že je to moja ruka a to som hetero,aby nevznikli prochybnosti.
    • 8 posts
    9. augusta 2013 22:12:18 CEST
    tu mate video http://www.sex-doma.cz/new_movie_result.php?id=108548&gnr=0&session=0CDGvcSal8rQ2N31uxsA
    • 8 posts
    9. augusta 2013 22:05:38 CEST
    no teda,je to tu samy expert, a prakticke skusenosti nema skoro nik.Ja tam dostanem pet flasu pol litrovu skoro celu , cize 20 cm a to je pri zenskej ruke tak do pol lakta, a ked ide dnu tak citim ze sa mi vnutorny zvierac roztahuje a dalej nejde lebo sa neda ohnut, zakze ta ruka do pol lakta by mi tam v pohode vosla
  • 9. augusta 2013 11:29:21 CEST
    Anatomia sa neriadi logikou, ty anatomiou sa musíš! Na krvacanie z penisu nikto nezomrel, na slezinu ano, neporovnatelne ! A vyprosim si nahradzanie argumentov osobnymi invektivami! Omyl je ospravedlniteľný, arogancia nie!
  • 9. augusta 2013 11:23:15 CEST
    Nič nie je horšie ako fanatický diletant!
    Kiež by si si z toho zobral ponaučenie!

To nie je moja „posadnutosť“ hrubým črevom, ale zdôvodnenie toho, že za ľavý ohyb hrubého čreva sa už nedostaneš.
    Áno, keď cituješ, tak nemám žiadne námietky, s tým bezvýhradne súhlasím... aj s tým, čím je ten ľavý ohyb uchytený a k čomu (čo som aj sám uviedol)... (A nie k slezine, veď by ani nemalo logiku!)
    Samozrejme, krvácanie zo sleziny je asi ako krvácanie z penisu... ;-)

(A ja som ani nikdy netvrdil, že hrubé črevo nie je možné pretrhnúť...)

Ja som čítal Prekliatych kráľov, je to jedno z mojich vôbec najobľúbenejších románových diel... takže viem, čo sa hovorí o Eduardovi II. ;-)
    Aj keď jeden uznávaný dejepisec jeho smrť (tú povestnú) spochybňuje... prepáč, teraz si akosi nespomínam na jeho meno...
  • 9. augusta 2013 10:40:12 CEST
    M.Schein, P.Rogers: Urgentní břišní chirurgie, Grada 2011 str.235 :Väčšina cudzích telies je zavedená per rektum a takmer vždy pacientem za účelom sexualneho uspokojenia. Vo väčšine pripadov ide o pacientov stredneho veku alebo o starších ženatých mužov, ktori podávajú neuveriteľne vysvetlenia pre nešťastne umiestnenie cudzieho telesa. keď je zavedenie spôsobené sexualnym znásilnením, nie je vzacnosťou perforacia v urovni peritoneálnej riasy alebo rektosigmoideálneho spojenia"