Forums » Nekategorizováno

Predmety do analu

• 1 posts
    8. augusta 2013 20:26:58 CEST
    Nakoľko tu ešte nikto nehodil žiadny odkaz na video, ktoré by potvrdzovalo, že sa ruka po predlaktie do análu strčiť dá, rozhodol som sa vyhľadať jedno video, čo som dávnejšie kdesi videl.

Na začiatku videa sú len také kdejaké omáčky, kto chce vidiet ruku v prdeli, nech si to pretočí na 02:18.

Príjemné pozeranie prajem.

http://www.nuvid.com/video/642904/incredible-anus-fisting-till-elbow

P.S. sú to lesbičky (na ne sa vždy pozerá lepšie než na chlapov) :D
  • 8. augusta 2013 18:27:38 CEST
    zase si porovnavate? kto strci ruku najhlbsie do rite? ci kto si necha kolonoskopiu strucne rucne?
    • 7 posts
    8. augusta 2013 18:11:22 CEST
    Nejde o provokáciu,ale o fakty.
  • 8. augusta 2013 17:26:55 CEST
    Citiš sa už lepšie ? mňa nevyprovokuješ :)
  • 8. augusta 2013 17:23:42 CEST
    Som v pohode, oćakával som od subikov hystericke reakcie
    Takze Bertrand Russell tuto jeho arogantnu analogiu uz nikto nespomina :) ano, logik a matematik je fajn, inak je to pozer v čom sa zhodujeme s Paulom Johnsonom ( pozri P.Johnson : Intelektuáli )
    A teraz fakty: to ze si prečitaš niečo v Googli alebo dokonca Wikipedii nestačí : priečne črevo ( colon transversum ) je fixovane , ale k veľkemu zakriveniu žaludka, vďaka tomu je nejmobilnejšou časťou hrubeho čreva preto je miestom umiestňovania colostomii ( vyvodu na brušnú stenu ) ale môže a casto býva pokleslý až do malej panvi ( ptosis ) je dokonca tak mobilný ze ním môžeš nahradiť pažerák !!
    Rectum a zostupné črevo sú pevne fixované k zadnej stene a čo viac , slezinné ohnutie aj k slezine, takže aj keby si ho prekona, trhnutím a ťahom slezinu roztrhneš ! A skončí to vykrvacaním!
    Máš 21 a nevieš o čom hovoríš ! Nevieš čo sú hemorroidy, fissura a prolaps recta.
    Diskusia na fore je faktoch, nie kto má väčšie ego! Prečítaj si Wittgensteina : o čom sa nedá hovoriť o tom sa má mlčať a ty nevieš!
  • 8. augusta 2013 16:48:43 CEST
    Hej.. :D Christian Grey v knihe bol maximálne sexi :D jeho z toho vynechaj :D
    Prosím
    • 7 posts
    8. augusta 2013 16:43:50 CEST
    Myslím si,že nemáš žiadne praktické skúsenosti,len tu teoretizuješ,takže vlastne nevieš o čom píšeš.
    Ked tvrdíš,že som klamár,nemám sa s Tebou o čom baviť,čo napíšem,to sedí a zažil som to.
    Si taká vanilka ako Christian Grey v knihe.

• 8. augusta 2013 16:37:03 CEST
    Za najmúdrejšieho si sa tu samozvane pasoval len ty!

Aj keď vieš prd o tom, aký som ja kozmológ... zato ja by som si trúfal vyzvať ťa na súboj, že kozmológii rozumiem určite lepšie než ty.
    (Prosím cez súkromné správy... a o niečom náročnejšom než o Hertzsprungovom–Russellovom diagrame, aby som sa zase necítil ako piatačik. )

Neviem, načo tu spomínaš Hirschprungovu chorobu – čo to má s týmto spoločné?!

Nie, to bol iný Russell; tamten bol astronóm, tento bol filozof, volal sa Bertrand Russell.

A ide tam o to, že je ťažké dokázať nejestvovanie niečoho – ako napríklad dokázať, že medzi Zemou a Mesiacom neobieha nejaký (malý) vesmírny čajník.

Neviem, či si ma nepochopil:
    ako je pohyblivé priečne črevo?
    Tá priečna časť hrubého čreva je predsa prichytená, ako som o tom písal, takže do neho sa už z podstaty akosi nedostaneš, lebo predlaktie si už tak nedokážeš ohnúť... a hrubé črevo si už práve v dôsledku toho upnutia nedokážeš prispôsobiť na predlaktie. Čiže zo zostupnej časti hrubého čreva sa už do priečnej predlaktím nedostaneš. Už je to jasné?

Ďalej: priesvit čreva by pri tom nebol prekážkou pre lakeť, ale nanajvýš tak pre päsť.
  • 8. augusta 2013 15:55:22 CEST
    co by viedlo k perforácii čreva , pri prípadnCh zrastoch alebo divertikulóze rozhodne
    P.S!: viem co je Hirschprung-Russelov diagram, ale nič o čajníku a to som určite lepší kozmolog!
    Ale spomínam to iba preto aby som sa ťa opýtal : čo vieš o Hirschprungovej chorobe hrubeho čreva ??
    A odpusti si tie osobne ladené poznamky!
  • 8. augusta 2013 15:45:49 CEST
    Tak fakty : sigmoskop ma cca 70 cm, takze sa nim nedostaneš ani k slezinnemu ohybu .. A taký lakeť ani nemáš! A pokial ide o priečne črevo tak je pohyblivé a takze prave tam by bol pohyb ľahký, co platí aj pre esovitý usek čreva, ale rukou hi neprekonaš lebo ruka je ako páka fixovaná rektom a panevnÿm dnom
    Potom je tu problem s fixovanÿm zostupným črevom k zadnej stene brucha - fibroskop to prekoná ( za kontroly zraku !) ale nie tvoja tlapa
    2. Problem s priesvitom - ak by sme aj ignorovali vyššie spomenuté - lakeť by natrhol serozu ( vonkajšiu vestvu čreva
  • 8. augusta 2013 15:33:22 CEST
    Hej, predstav si, že áno.

Vieš však ty dokázať opak, že je to nemožné?
    Na tom by som sa totiž veľmi pobavil!
    (Upozorňujem ťa, že to bude asi také náročné ako dokázať jestvovanie Russellovho vesmírneho čajníka!)
  • 8. augusta 2013 15:31:28 CEST
    Hm... Ja vam verim ale... Ehm cely laket ,?? :) ... To... Ja by som sa obavala ze mi to sposobi nejake problemy potom...
  • 8. augusta 2013 15:29:18 CEST
    Koľko znesieš ty, drsný muži ?? Otazka znie : čo vydržíš ty ? Cellý laket ??
  • 8. augusta 2013 15:26:42 CEST
    Prečo by nemali byť otvorené??
    Veď to je úplne v pohode, stačí ich naplniť teplou vodou.

Z podtlaku pri prázdnej fľaši si taktiež spravidla netreba robiť starosti, za predpokladu, že keď bude vnútri, tak bude teplejšia, než keď bola vonku. Zatiaľ tu, našťastie, nemávame také horúčavy, aby platil opak (no, vy v teplých krajoch už možno áno ).

Áno, bolo to „zábavné“.
    A nie je to možné len do 1/2 lakťa, ale dokonca až po lakeť.
    Alebo teda v „tej druhej“ súradnicovej sústave po ľavý ohyb hrubého čreva. S esovitou kľučkou si netreba robiť starosti, tá sa dá ľahko narovnať... za ľavý ohyb hrubého čreva by to už bolo ťažšie... priečna časť hrubého čreva je už prichytená predstierkovým pásmom na veľkú predstierku a okružie priečneho hrubého čreva – s tým sa už „nedá nič robiť“.

Niet teda žiadneho dôvodu neveriť 1BaDeSaMovi – už len preto, že to, čo on popisuje, nie je nič mimoriadne.

Aj vo filmoch (pomerne bežne – teba vedieť, kde hľadať) vidno ruku až po lakeť.

Dúfam, že som ťa príliš surovo nerozdupal...

• 8. augusta 2013 15:24:11 CEST
    nie som tvoj pekny ! viem o com hovorim a jednoznačne na tom trvám! Ruka do pol lakťa je mytus!
    • 7 posts
    8. augusta 2013 14:20:27 CEST
    počúvaj,môj pekný,ked ja niečo napíšem,nie je to ilúzia,ale som to osobne robil/ruka bola moja/a ten človek to robí dlhé roky,samozrejme to nepôjde len tak každému.
    P.S.Kludne prídi ku mne a vyskúšame,kolko znesieš........
  • 8. augusta 2013 12:25:14 CEST
    Tak...ja neviem ako vy... Ale ja analny fist radsej nerobim ;) aspon nech jednu dierku mam v normalnom stave aby som si aj normalny sex uzila... :)
  • 8. augusta 2013 12:07:47 CEST
    Vy viete človeka pobavit :)) ruka do polky lakta priložte si láskave predlaktie na brucho, kam sa az dostanete ? je tu pestovaná iluzia, ze stačí prekonať analny zvierač a ste v inom vesmíre, ale ste v hrubom čreve, svalovej rure s mäkkou tenkou stenou a priesvitom ani nie 5 cm, a to ešte musíte prekonat tzv. sigmoidalne ohnutie :)) ako dobrovoľnici na kurz kolonoskopie by ste boli skveli :))
    P.S: sorry, ak mate pocit ze bezcitne dupem po vašich snoch :)
    • 9 posts
    8. augusta 2013 10:13:28 CEST
    Tam sa toho vojde ovela viac. Napr. MIRAGE a jej hasiaci pristroj by Ti mohli o tom nieco povedat.
    A namontuj si stierace radsej
    • 9 posts
    8. augusta 2013 10:06:19 CEST
    Uz som tu
  • 8. augusta 2013 10:04:28 CEST
    tu je to všetko na chuja...
    • 9 posts
    8. augusta 2013 10:00:22 CEST
    Cela tato republika je v anale
    Pozna niekto veci extrem??

A nasi slovutny pani politici sa strcia do riti hoci komu,hlavne ze je z ameriky alebo z unie

Ruka po laket je proti tomu sumenie kridel motyla
  • 8. augusta 2013 9:47:12 CEST
    flaše sú hentak pre mňa extém, račej tubu od celaskonu a tak celé nuter ale tenké..
    • 7 posts
    8. augusta 2013 8:41:12 CEST
    Ruku do polky predlaktia,15 m ťažkej reťaze,balík pokrčených kuchynských utierok,hrubú štanglu mäkkej salámy.
  • 7. augusta 2013 18:45:46 CEST
    Prestaňte!Zasviníte vlákno,zasere sa sklo.Kto ho potom bude čistiť zvnútra? Ozaj,ak to môžeme spojiť,zaujímalo by ma,ktorej sa čo zmestí do pindulky?