Forums » Nekategorizováno

Ako točia ballbusting

• 17. augusta 2013 6:57:47 CEST
    Tento príspevok do tohoto fóra som sa rozhodla napísať preto,že ballbusting
    patrí k mojim obľúbeným praktikám a veľa submisívnych mužov ju od dominy
    očakáva dokonca si to priam vyprosíkajú . Má to ale jeden háčik. Pozrú si na internete
    video kde domina 30 minút kope s čižmami otroka z celej sily a to ich fascinuje
    a vzrušuje. Potom už je len otázka času kedy si to chcú skúsiť na vlastnej koži.
    Pokiaľ to z nejakého dôvodu nemôžu skúsiť s partnerkou nájdu si na nete dominu
    a dohodnú si lekciu. A tu môže nastať problém v tejto praktike. Dobrá domina musí
    poznať dokonale,skoro až na úrovni lekára anatómiu ale aj psychológiu ľudského
    tela. V opačnom prípade môže napáchať veľké až nezvratné poškodenie organizmu.
    V mojich mladých rokoch keď bolo bdsm tabu som ballbusting skúšala s mojim
    partnerom a dlhý čas som sledovala jeho reakcie. Po rokoch skúseností a hlavne
    po tom ako som bola pozvaná mojou priateľkou do zahraničia ako divák na natáčanie
    videa ballbustingu chcem poradiť všetkým dominantným aj submisívnym osobám
    neskúšajte napodobniť tieto videa. Skúste uhádnuť ako ich točia:) Nemusíte sa snažiť
    ani múdry p.google vám to neprezradi. Samozrejme budem rada ak to niekto vie. Ak
    nie v najbližšom príspevku to prezradím.
  • 8. júna 2015 17:27:59 CEST
    Ved normalne pustia kameru a kocka nakope predsa
  • 5. júna 2015 9:14:38 CEST
    http://www.xvideos.com/video10837360/boxeo_loco_del_testiculo_-_low_res_sample
  • 24. mája 2015 13:54:19 CEST
    super, mam rada ked sa smejem a aj ini ked maju dobru naladu, tak som rada
  • 24. mája 2015 10:16:24 CEST
    "uff to uz aj mna bolelo :))..."
    také jsem se dobře zasmál.. i na tvém příspěvku a jasně že v dobrém
  • 20. mája 2015 18:24:04 CEST
    Dakujem

• 20. mája 2015 16:14:03 CEST
  • 20. mája 2015 14:08:59 CEST
    Ty si ale jelito.
  • 20. mája 2015 13:57:30 CEST
    Cukrarko ,
    Pome napiect dake pocheraje
  • 20. mája 2015 13:48:50 CEST
    A co tak varechou po nich?
  • 20. mája 2015 13:30:20 CEST
    Takze ak by som chcela niekedy hypoteticky kopnut submisiva do rozkroku, tak to nie je dobry napad- teda nie ze idem a kop- celou silou ako trafim tak padne... a rovno ho znicim a skonci asi v nemocnici... cize to by sa malo robit nejako naucene a akoze?
  • 20. mája 2015 13:10:11 CEST
    aha, ale ved to potom musi boliet aj cojaviem tyzden po... a to uz vzruseny nie je... alebo to je o inom vnimani bolesti celkovo? Ze napr. masochista kazdu bolest vnima inak ako napr. ja, mna ked boli tak mi to vadi a som nervozna akurat tak
  • 20. mája 2015 12:23:21 CEST
    Tohle je při vzrušení, člověk pak vydrží daleko více, obzvlášť masochista.
    Navíc například při sportu je to nečekané a i díky tomu to bolí daleko více.
  • 20. mája 2015 8:46:23 CEST
    uff to uz aj mna bolelo :)) ale smiala som sa ako sa holka stazuje ze uz ju noha boli

jedno nechapem, nazivo sa muzi stazuju ze uz pri futbale ak nahodou dostanu tak idu do kolien, jak je mozne ze nieco take vobec niekto znesie...teda chapem ze dostane kopacku a padne ako podtaty, to by som sa tiez od smiechu nezdrzala, no ale toto je vela kopaciek...
  • 14. mája 2015 21:03:22 CEST
    Bože vy tu riešite problémy,,,reálne,,nereálnee ,,
    Reálne to zažívam denne ked mi deco klepne gumenným kladivom alebo sprchovou hlavicou ,,
    To su reálne veci,,, to by bol iný film,, ,s reálnymi zvukmi,
  • 14. mája 2015 15:39:48 CEST
    i kdyz je jiz davno po velikonocich,
    tenhle je musi mit zmalovany i ted
    a to je bez strihu ze?
    http://www.freevideo.cz/vase-videa/takhle-se-malujou-vejce-v-cesku-1034700.html
  • 21. novembra 2013 9:36:05 CET
    Jednoznačne, že nebol. Stavím svoje gulky
  • 20. novembra 2013 15:18:18 CET
    tento chlap urcite nebol v bezvedomi...hlava mu nadvihnuti volne nepadla a spickami noh sa opiera o zem...myslim si...
  • 14. novembra 2013 16:59:44 CET
    ja neviem, mne sa to zda dost realne. Ale v kazdom pripade, ked je chlap v blizkosti takychto anjelikov, vo vlastnom zaujme by nemal pustat svoje naradie z dohladu :)
  • 14. novembra 2013 10:40:31 CET
    Je to hrané video. Keby niekto odpadával od bolesti, to by vyzeralo trošku inak. A myslím, že ani tie dievčence, by nevyzerali tak v pohode, nakoľko by zrejme išlo o zdravie na guľkách. Inak tiež som netušil, že pri tých scénach sú guľky umelé, myslel som, že je to skôr o technike kopania, kedy domina triafa špičkou do oblasti prostaty teda za guľky.
  • 13. novembra 2013 16:22:21 CET
    Je to hrane.. ziadna seriozna produkcia by si nikdy nic podobne nemohla dovolit.

Kazdopadne osobne podobne videa velmi odsudzujem, lebo vzdy sa najde kopec ludi, co si nie su schopni tuto skutocnost uvedomit a nasledky toho mozu byt pre dotycneho naozaj katastrofalne.
  • 13. novembra 2013 14:16:21 CET
    Toto video, kde od bolesti vajec chlapik omdlie vizera fakt reálne.
    Bud je to hrane s tymi umelymi gulami od zaciatku ale fakt perfektne, t.j. jeho reakcie pri norm. kopani, postupna slabost a pri silnom a presnom kope okamžité omdletie. To ze aj po mensom zavahani ale predsa pokracovali je dost zarazajuce, to museli fakt mat v pici jeho zdravie.(ak je to real) Nikto neskusal tep napr. ale po prebrati to vyzeralo tiez dost vierohodne, t.j. bolo vidno jeho stratu orientacie, rozsirene zreničky atd. Samozrejme absorbovat take kopy bez reakcie(pocas omdletia) je nemozne ak by pri vedomi bol. POvedal by som, ze ani s umelými by to nezvládol bez reakcie, lebo ono to veľmi bolí aj do ftáka ci rozkroku pri takých peckách. Skor by som tomu veril ze zamdlel a tak je to teda dost brutal.

Madam TEXA:
    Ocenujem Váš príspevok, naozaj vidno že viete o čom hovoríte a je žiaľ vzácne zriedkavé. Len potvdzujem (aj ked je to urcite indiv.) ze do istej sily kopania mi stoji a po prekroceni istej hranice už vedne. Ešte k tým umelým guliam: je to šikovný nápad :o) a určite ak je urobený profesionálne, tak si myslím aj realizovateľný. Slabé miesta sú: ak má muž zasunuté semeníky, ono to je vidno, že je jak bobor nad ftákom. Dalej, ak vidím že pri ranách napr. rákoskou ci palicou sa robia krvou podliate pruhy tak to asi umelá koza nebude (potvrdím z vlastnej skúsenosti ze sa robia).

Madam TEXA:
    Viete prosím zo skúsenosti napísať, čo reálne hrozí pri tak silnom naozajstnom kopaní ? Aké zdravotné dôsledky.
    Resp. Viete poradiť, podľa čoho by mal otrok či jeho Domina vedieť že už je na hrane zdravia ? Lebo subjektívne je to len o tom, že to bolí, bolí viac a bolí strašne ešte viac .. Ďakujem Madam.
    • 8 posts
    13. novembra 2013 14:01:46 CET
    Tie 3 babiky su rozkosne :)
  • 13. novembra 2013 11:15:57 CET
    Možno má protetické implantáty, alebo časom bude mať.
  • 13. novembra 2013 9:34:01 CET
    ouu to vyzera na prazenicu...to je trochu moc az priliz ked uz clovek od bolesti odchadza