27. augusta 2013 0:24:33 CEST
Madam pri vsetkej ucte ku vam, a respektujem vsetky vase skusenosti ale dovolujem si vam oponovat s vlastnych skusenosti ako subik...Myslim si ze nemate pravdu, ked subikovi klesne penis, ze je to znak stopky, neviem ci budete so mnou suhlasit, alebo nie, ale ako subik vam poviem a ospravedlnujem sa vopred, ako dame, ze sa mylite.....ako subik vam môzem povedat, ze su praktiky kedy som bol na lekciach a aj u vas v davnej minulosti a zalezi aj na tom ako to madam poda a nie vzdy sa subikovi musi postavit aby si to uzival, lekcia sice bola len jedna sa mi u vas pacila, bolo to aj s komtesou ale napriklad pri mojej najoblubenejsiej praktike sa mi nepostavil, ale prezival som v mysli totalne uvolenie a ponizenie a krasne pocity, naproti pri praktike ktoru som nezazil a ste ma s nou prekvapili mi stal ako svieca a bolo to tiez krasssne a prezival som nieco podobne ak nie viac ako pri tom ked nestal, takze si nemyslim ze znak toho ze subikovi klesne je znak toho ze je to jeho stopka, alebo nieco podobne, je to o psychike velmi vela krat madam......vela krat madam povie, nestoji mu tak mu to nic nehovori, ale mozno prave vtedy to subikovi hovori este viac psychicky, ako keby mu vstal, je to psychika a môj osobny nazor.....kazdy sme iny.....-)