13. novembra 2013 14:16:21 CET
Toto video, kde od bolesti vajec chlapik omdlie vizera fakt reálne.
Bud je to hrane s tymi umelymi gulami od zaciatku ale fakt perfektne, t.j. jeho reakcie pri norm. kopani, postupna slabost a pri silnom a presnom kope okamžité omdletie. To ze aj po mensom zavahani ale predsa pokracovali je dost zarazajuce, to museli fakt mat v pici jeho zdravie.(ak je to real) Nikto neskusal tep napr. ale po prebrati to vyzeralo tiez dost vierohodne, t.j. bolo vidno jeho stratu orientacie, rozsirene zreničky atd. Samozrejme absorbovat take kopy bez reakcie(pocas omdletia) je nemozne ak by pri vedomi bol. POvedal by som, ze ani s umelými by to nezvládol bez reakcie, lebo ono to veľmi bolí aj do ftáka ci rozkroku pri takých peckách. Skor by som tomu veril ze zamdlel a tak je to teda dost brutal.
Madam TEXA:
Ocenujem Váš príspevok, naozaj vidno že viete o čom hovoríte a je žiaľ vzácne zriedkavé. Len potvdzujem (aj ked je to urcite indiv.) ze do istej sily kopania mi stoji a po prekroceni istej hranice už vedne. Ešte k tým umelým guliam: je to šikovný nápad :o) a určite ak je urobený profesionálne, tak si myslím aj realizovateľný. Slabé miesta sú: ak má muž zasunuté semeníky, ono to je vidno, že je jak bobor nad ftákom. Dalej, ak vidím že pri ranách napr. rákoskou ci palicou sa robia krvou podliate pruhy tak to asi umelá koza nebude (potvrdím z vlastnej skúsenosti ze sa robia).
Madam TEXA:
Viete prosím zo skúsenosti napísať, čo reálne hrozí pri tak silnom naozajstnom kopaní ? Aké zdravotné dôsledky.
Resp. Viete poradiť, podľa čoho by mal otrok či jeho Domina vedieť že už je na hrane zdravia ? Lebo subjektívne je to len o tom, že to bolí, bolí viac a bolí strašne ešte viac .. Ďakujem Madam.