Forums » Nekategorizováno

Skrýša

• 6. októbra 2013 22:23:49 CEST
    ako by ste a kam najlepšie schovali hračičky napr. pred rodičmi
  • 16. októbra 2013 20:48:15 CEST
    asi vieš čítať ale po hebrejsky zprava dolava inak by si nepýsal také výlevy a názor na svadbu možme mať úplne odlišný ten tvoj ti nikto nebere inak k tomu obojku dávajú len jeden imbusák možno tebe dali dva magnety aby si jeden nestratil len neviem či ti neublížil na inú časť tela
  • 16. októbra 2013 15:58:39 CEST
    Suhlasim ze zamkynanie na konkretnom obrazku co som linkovala zodpoveda tvojmu presvedceniu.
    Mozem ti vsak zarucit ze realne suhlasi aj dizajnu aj popisu z toho linku. Mala som tu moznost si tento konkretny obojok najprv vyskusat na Fetish Night v Prahe kde ponukal priamo tento linkovany shop svoj tovar a z toho dovodu je prave odtial aj objednany... Ďakujem za pochopenie.
  • 16. októbra 2013 14:34:51 CEST
    Ja naozaj viem citat.. ale urcite si uz pocul o takom, ze nie vsetko co je napisane na internete je aj pravda ;)

Ale skusim to este raz, lebo mam pocit, ze pisem snad madarsky.. tak obrazky pomozu, ako v materskej skolke.

https://db.tt/o6nUOXUm

Takze aby bolo jasne, ze je to on.. a teraz par detailov:

https://db.tt/vfGM89r2
    https://db.tt/ovLFmGTV
    https://db.tt/PdU2Lsc6

"Vždy ma fascinuje ako si niektorí ľudia myslia že vždy musia mať prevdu."

Neda sa mi inak, len suhlasit.. ;)

Takze ja netvrdim, ze dotycna nema doma uzatvaratelny na imbusak, ale tento co sem linkla (a pytal som sa ci je to on) urcite na imbusak nie je. Predpokladam, ze ak sa tu chcela pochvalit tak odkazovala na fotku a nie popis.

A co sa tyka vnucovania mojich nazorov ostatnym.. cituj jedinu vetu v ktorej sa tak stalo a dam ti za pravdu.
  • 16. októbra 2013 6:46:37 CEST
    myslim ze rovnaký typ (na výzor) je na magnet aj na imbus...
    a za dve minuty stihneš aj masáž krku
    aj tak taketo šperky su najkrajšie na holom tele
    • 13 posts
    16. októbra 2013 6:39:32 CEST
    Elegantní obojek pro otroka
    Udržujte svého nebo svou "SUB" pod vaší kontrolou s tímto uzamykatelným, luxusním obojkem.....
    Obojek se zamyká na imbus (jwe součástí balení), má jeden O-kroužek pro upevnění řetězu, vodítka, nebo jiného otrockého vybavení.
    Vždy ma fascinuje ako si niektorí ľudia myslia že vždy musia mať prevdu.
    Ak sa tebe zdá že štandartný postup zásnuby - svadba je zastaralý nemusí to tak brať každý. Obrúčka sa fakt dáva počas oficiálneho sobáša a je to aj vyjadrenie stavu že si ty alebo tvoja partnerka oficiálne zadaný. Nikto ale netvrdí že bez sobáša pár nemôže fungovať spolu. Len by bolo fajn ak by si svoj názor nevnucoval ostatným ako jediný správny
  • 16. októbra 2013 0:10:41 CEST
    Tak to teda urcite nie je ani nahodou.. tu mas detail toho upinacieho mechanizmu s magnetom, ktory mam otvoreny do 5 sekund ;)

http://goo.gl/MjoNKv

A obrucky "len tak"? Dost stupidna otazka, kedze nepredpokladam, ze zasnubny prsten dostala "len tak". Korelacia medzi nimi je teda snad jasna a mne pride medzikrok so zasnubnym prstenom vcelku zbytocny, ak som raz rozhodnuty, ze s dotycnou chcem stravit zbytok zivota bez ohladu na okolnosti.. takze moja ho dostala rovno ako obrucku, kedze svadba v zmysle v akom ju uznava nasa spolocnost mi nic nehovori a o nic take vonkoncom nestojim.

Takze moja otazka bola myslena celkom vazne a nie ako provokacia.. ale aspon uz viem, ze okrem toho, ze sa nevie obliect, tak sa nevie ani spravat.
  • 15. októbra 2013 22:01:11 CEST
    akože konkrétne tento obojok je na inbusák konkrétne trojku a máš dve minúty čo robiť aby si ho zakrútil a ty rozdávaš obrúčky len tak ? inak ak hej tak klobúk dole
  • 15. októbra 2013 21:45:34 CEST
    obrucka sa dava na svadbe....DRUK!
  • 15. októbra 2013 21:36:18 CEST
    ..a preco nie rovno obrucka?
  • 15. októbra 2013 11:48:17 CEST
    žeby? ....pre mna taky vacsi zasnubny prsten
    • 13 posts
    15. októbra 2013 10:53:02 CEST
    akože symbol že niekomu patríš?
  • 15. októbra 2013 9:28:39 CEST
    Hmmm ahaaa obojky sa nosia ako doplnky k obleceniu, dobre vediet...kruci a ja som si myslela ze je to z ineho dovodu :D
    ...k zvysku no koment
  • 15. októbra 2013 1:38:06 CEST
    Ak je to presne tento typ co linkujes, tak ten nie je na imbusak.. tak ci tak, ako zgynali ludia? Je to velmi vkusny sperk, ak sa spravne zladi.. no myslim, ze je asi vhodnejsi skor na elegantnejsie akcie k vecernym satom trebars, ako do vlaku. Mozno to bude tym ;)
  • 13. októbra 2013 21:28:01 CEST
    A naco skryvat? ako pest do oka :D Dnes na stanici len tak zgynali ludia
  • 13. októbra 2013 4:12:18 CEST
    Cau curaci. Co nove vo ficoland? Furt vas zvazacik jebe na stojaka zo zadi?
  • 13. októbra 2013 1:59:26 CEST
    pekny, vazne pekny, este kebyže sa mi podari moju polovičku presvedcit na nieco podobne.....
    fakt skoda skyvat
  • 12. októbra 2013 23:45:44 CEST
    Je na imbusak takze ho hrdo nosim
    http://sexymall.cz/obojky-a-pouta/3564-elegantni-obojek-pro-otroka.html
  • 12. októbra 2013 21:31:17 CEST
    otázka či ho budeš nosiť a vystavovať na obdiv??? alebo ho budeš skryvať????
  • 12. októbra 2013 14:34:52 CEST
    Musim sa pochvalit, dostala som krásny nerezovy obokooj
  • 10. októbra 2013 22:00:00 CEST
    sak nech si robi co chce , ale nech nekradne moje hracky co mam prupravené pre moju polovicku
  • 10. októbra 2013 11:09:48 CEST
    ....tak ho nechaj byt takym aky je....vtedy bude stastny..
    • 13 posts
    10. októbra 2013 8:28:12 CEST
    nič v zlom, ale podľa toho ako ťa kontroluje som si myslel že máš tak 16 rokov. Možno by už vlastná domácnosť alebo aspoň izba neboli na škodu v tvojom veku.
  • 10. októbra 2013 5:23:44 CEST
    mi pripada ze prave to je to detske obdobie kedy vas vooobec nezaujima co si mysli spolocnost :)

A až drahy najde rakosku tak jej spravime cestne feng suej miesto nad postelou
  • 10. októbra 2013 0:17:17 CEST
    moja matka vyňúra všetko, aj keby som mala truhlicu na 10 zámkov v izbe postavenú a naoko sa bude tváriť , že jej to je jedno, ja dobre viem, že tuho rozmýšla o tom , čo v nej asi je. viem to už len preto, že ma raz pozorovala oknom keď som vyšla na ulicu a potom pri najbližšej hádke mi chrstla do tváre , že som sa zakrádala poza bučky ako zločinec no tak neviem , kto ma to sledoval z toho okna za záclonkou...hahaha
    aj ten návrh , že strčiť hračky hlboko do útrob skrine...blbosť...moja mamka sa ničoho neštíti a keď sa rozhodne , že v tej skrini mam podla nej bordel (i keď tam po správnosti není) tak vyupratuje každý kút. skrátka pred tou semetrikou nič není utajené.
  • 10. októbra 2013 0:17:12 CEST
    chcem,len aby bol šťastný, ale ked ho bondage zaujíma ako 4-5 ročného????
    bez toho aby to niekedy videl????
    bojim sa co z toho bude ak bude mat 15-16 rokov