Forums » Nekategorizováno

Skrýša

• 9. októbra 2013 21:46:08 CEST
    ...preco?...chcel by si byt iny?
  • 9. októbra 2013 19:09:50 CEST
    našťastie moj maly mi zatial kradne len špagáty a retiazky, ale fakt sa bojim,že bude mat moje geny,
  • 9. októbra 2013 17:40:44 CEST
    Pekne, ste prajní:))) Usmievate sa a ja som mala vtedy riadne nervy - hanbila som sa pred kamarátkou:)))
    • 13 posts
    9. októbra 2013 13:16:35 CEST
    čo sa za mlada naučíš...
  • 9. októbra 2013 12:28:09 CEST
    Maminkine geny sa nezapru
  • 9. októbra 2013 11:56:46 CEST
    Dcéra (10 rokov) mi minulé leto objavila v skrini bič(našťastie nešla hlbšie do skrine ). Po hre s otročikom som ho len stočila a šupla v rýchlosti do skrine medzi poskladané deky. Nik tam nechodí, neriadi, len ja... dámy poznáte to:))) Neviem, čo tam hľadala, no objav ju potešil až tak, že po našej debate o ňom, chcela bič ukázať kamarátovi (10)-rada sa s ním hráva na koníka, ktorého jej rád robí.
    Vyšla nakoniec z toho prechádzka 2 maminiek a ich 2 ratolestí. Deti sa pretekali kto bude mať bič v ruke, kamarátka to zobrala na počudovanie úplne super (len sa bála úrazu), deti mali z toho obrovskú zábavu a okoloidúci divné úsmevné pohľady, nikto nič nekomentoval

Len na záver: viac som im ho nedala, hoci chceli, aby mi ho nezničili
    • 13 posts
    9. októbra 2013 9:58:06 CEST
  • 9. októbra 2013 9:12:14 CEST
    že načo by jej to bolo....
    -no(na)pre potešenie
  • 9. októbra 2013 8:14:09 CEST
    ....a ona?:-)))
  • 9. októbra 2013 8:05:11 CEST
    Problemy s vibratormi mate ale, ja som sa s mojim prvym mame pochvalila a este sa jej aj spytala ze akej farby kce ona
  • 9. októbra 2013 0:19:43 CEST
    ....ver,ze farba obalu ci vibratora mi bola v tej chvili uplne ukradnuta...
    • 13 posts
    8. októbra 2013 22:13:50 CEST
    Hambila? Len preto že mal vibrátor ružový obal?
  • 8. októbra 2013 21:23:59 CEST
    ...ja som zazila riadny trapas ked raz ku mne prisla na navstevu moja akcna mamina a pri debate o tom, ze ktoru skrinu by som chcela vyhodit sa moja mama postavila,ze ide pozriet ako je pospajana....otvorila ju a tam sa na nu vyskieral krasny ruzovy obal s vibratorom....krvi by sa mi nedorezal...tak som sa hanbila;-))))nastalo hrobove ticho,ale ,mama svoju ulohu dohrala bezchybne do konca....a ja sa este aj dnes pri tej predstave cervenam a zaroven smejem:-))))
  • 8. októbra 2013 21:00:16 CEST
    Ešte že já už mám dospelé deti.Moj syn volá zamknutu skrinku,,,mamin arzenál,,,,,Ale začala som si zadovažovat Feng Šuej ochranné ozdobky a moj dospelý synak sa ma opýtal niektory den,,,,mama, ten bičík čo maš poveseny u postele je tiež Feng Šuej????? ,,vyprskla som aj kávu na klávesnicu
  • 8. októbra 2013 20:08:41 CEST
    Suhlasim. Najzabavnejsie veci su stale na ociach. Nespravnym to ani nenapadne, spravni sa ani neopytaju... (okrem situacie, kedy mi brat odpalil odpoved o zaveseni kvetov na strop 15 hmozdinkami otazkou: "a to, kurva, pestujes sekvoje?!"
  • 8. októbra 2013 14:59:44 CEST
    kam ta len odlozim kym som v praci, aby mi na teba nikto nesiahal ????
    • 7 posts
    8. októbra 2013 13:52:58 CEST
    Tak o tom rozrastaní zbierky mi ešte chvíľu hovor......xixixixi

• 7. októbra 2013 23:36:57 CEST
    no hej a deti sa mi budu hrať s bičikami a robertkami

treba nejaku falošnu stenu v skriny, alebo postel s priestorom na odkladanie perín....

problem je že hračiek nie je nikdy dosť a zbierka sa rozrasta
  • 7. októbra 2013 23:01:33 CEST
    najlepsie sa veci-akekolvek, skryvaju priamo ludom na ociach...pekne porozkladat po byte a mas vystarane, akurat je potom otazna hygiena, pac na to saha kazdy, ale kedze je to na ociach, drviva vacsina normalnych ludi to vezme ako recesiu a ked im este povies, ze ved nech si predstavia, co vsetko sa s tym da robit, ak by sa nahodou opytali, mas vystarane...jednoducho ti pravdu neuveria, lebo nechcu, pomyslia si svoje a daju ti s tym pokoj. ale ked to poskryvas a nahodou to mama najde "pri upratovani" tak mas o neprijemne otazky postarane...
  • 7. októbra 2013 22:57:46 CEST
    tiež by som sa najradšej odsťahoval ale nato nie sú peňiaze :D
  • 7. októbra 2013 22:52:17 CEST
    @jurosik: S tym private to mal byt pokus o vtip. Hadam tu uz nikto nie sme 13-rocne dievcatka s ruzovou krabickou plnou "dolezitych" tajomstiev. ;)
    @SLIMAK: V tom pripade Ti asi neostava ine ako zohnat bytelnu truhlicu, v zamocnictve par locks a hodit niekam do pivnice aby to nebolo v bezny den na ociach. Prinajhorsom sa odstahuj a mas pokoj.
  • 7. októbra 2013 20:58:37 CEST
    Aj keby to schovám do tej krabice a poviem im proste že doho ich nič tak oni povedia že dobre ale aj tak sa bojím že keď nejsom doma tak sa tam pozrú :D Je to taký risk ... ach jaj
  • 7. októbra 2013 20:35:27 CEST
    hlavne pred detmi, je to zaujimave ak pride nasteva a malé baby donesie 5 metrovu reťaz, alebo policajne zeliezka ,
    to ic velmi zaujima......

ak das na krabicu nápis private, tak zaeručene sa v tom bude niekto hrabat.

najlepsie hračky poriadne zamknuť, aspon na tri zamky....
  • 7. októbra 2013 16:43:10 CEST
    Toto je jedna z mala veci, v ktorej ma podnajom vyhodu - v bordeli co obcas narobia spolubyvajuci by sa dalo nepozorovane schovat aj telo v pokrocilom stadiu rozkladu.
    Na Tvojom mieste by som skusila nejake temne nerusene miestocko v utrobach skrine, popripade si pod postel dat krabicu s napisom *private*. Alebo lepsie vycvicit rodicov, aby respektovali sukromie a zbytocne sa svojmu dospelemu potomkovi nehrabali vo veciach, do ktorych ich nic.
  • 7. októbra 2013 13:06:36 CEST
    hlavne ich treba schovať tak aby ich nikto nepovolany nenašiel