Forums » Nekategorizováno

Tréning

• 9. februára 2014 19:22:31 CET
    Tak sem daj este cennik, aby sme mali prehlad, co a kolko stoji.
    • 7 posts
    9. februára 2014 19:15:23 CET
    a prečo sa neobjednáš u niekoho,koho už poznáš?????Lebo by si musel docestovať a nebodaj aj niečo priniesť???

To si ako predstavuješ,že domina k Tebe príde a spraví,čo Ti na očiach vidí????

Tí,čo chcú dominu zadara a nepohnú ani prstom sú obyčajný "SUBOŽOBRÁCI".lebo keby si aj rozmýšlal o tom,že by Ti domina mohla spraviť lekciu zadarmo,tak by si musel pre ňu poslať taxík a tiež ju nechať po lekcii odviezť.Zároveň pre ňu pripraviť slušnú hostinu,čo sa týka jedla a pitia a mať pripravenú plnohodnotnú mučiareň v ktorej sa môže realizovať a to jej ešte musíš byť zaviazaný za jej čas,čo Ti venuje,alebo si myslíš,že sú to prehnané požiadavky????
  • les
    9. februára 2014 17:39:03 CET
    presuniem sa v ramci konverzacie s tebou do sukromnych správ, nemá zmysel to tu spamovať.
  • 9. februára 2014 17:26:05 CET
    ...ja Ta neurazam tak to slovo pred menom laskavo nepouzivaj lebo Elohim sa nasere zosle Gehenu a potom tu bude sranda...
    • 9 posts
    9. februára 2014 17:23:31 CET
    A ja pisem co..? .citaj riadne...neviem ako to beha medzi Vami mladymi niekedy boli aj taketo veci ovela jednoduchsie ako teraz...Teraz kazdy len spekuluje.Niekedy si sa dohodol a platilo to mal si istotu...nemozem za to ze na tebe nestoji domina.
  • 9. februára 2014 17:19:58 CET
    ,..asi fakt len tu odvahu a nedat sa napalit...ak by si neuspel skusim oslovit jednu moju byvalku ta tu pobehuje zavse...v urcitych pasazach zivota bola 1....
  • 9. februára 2014 17:14:55 CET
    Áno som si istý. Keby to bolo také jednoduché tak som dominami ovešaný sťa arabský šejk.
    A práve preto, že toho viem viac než ty či on, rozhodol som sa mu poradiť.
  • 9. februára 2014 17:08:51 CET
    Vdaka za toho vsevedka...ved citaj ze viem prd preto som mu to tam napisal.Nie som subik.,.si si isty ze sa mu ziadna neozve.?..napisal si to tu a to je dost no neber to v zlom nahovno pre neho lebo nevies ci si prave niektora z neho teraz nebude usierat....mozno sa ti to nezda ale nemam rad podobne srandicky co vedia narobit skodoradost.../.mozno sa to nezda ale ja mam sarkazmus aj sam na seba a beriem jednu vetu~ucime sa cely zivot.
  • 9. februára 2014 13:06:18 CET
    Rada od vševediaceho Aragorna je bezpredmetná nakoľko sa ti žiadna Lady sama neozve.

Pravdepodobne chceš navštíviť profi - dominu. To je žena, ktorá poskytuje služby za peniaze. Niečo ako kurtizána, akurát, že niektoré popri tom neponúkajú sex.
    Sám nenatrénuješ nič, maximálne tak trochu odvahu, aby si tam vôbec šiel.:)
    V každom prípade, prajem veľa šťastia a pekných zážitkov :)
  • 9. februára 2014 12:38:16 CET
    Tak tu som uf mimo.Pockaj mozno sa Ti nejaka ozve.Tak ja typujem podla toho co ktora rada robi a co ty mas rad tak si musis vyberat.