Forums » Nekategorizováno

Hladam dominantnu slečnu pani.

• 26. apríla 2014 17:55:07 CEST
    ak ja som skalna...tak ty potom co??:..ty mas viac prispevkov ako ja.....a co sa tej dochodkyne tyka.....to som nepovedala....to ja som potom ovela blizsie k dochodku...aj ked nastastie vyzeram dobre....a nikdy by som nepripustial, ze sa blizim k dochodku ....niektore mladsie mozno vyzeraju ovela horsie ako ty, ci ja, ci ine ,,dochodkyne,,
  • 26. apríla 2014 17:51:49 CEST
    a co chces viac pocut o pravde???...ja mam svoju pravdu....a drzim sa svojej....pravdy, co a ako vidim ja....ine ma nezaujima...
    apropo...ja som sa pytala, ci im - subinkam maju zaplatit za lekciu,ktoru im dovolia na sebe uskutocnit a za ich chute a atd.... nie ci si ich maju vaziť....to je samozrejme, ze si ich maju a musia vazit!!!....
    a ku mne sa spravali moji dominanti vzdy velmi slusne...inak by sancu nikdy nemali...myslis, ze ku mne si niekto moze dovolit cokolvek???...TAK TO SI NA OMYLE....bud rad, ze ma nepoznas
  • 26. apríla 2014 17:51:33 CEST
    za dobrotu na žobrotu....načo sa vlastne namáhať.....vy skalní čo tu pravidelne prispievate do všetkých for sa tu navzajom utešujete akí ste dokonalí a nikto iný na vás nemá, pritom poukazujete na aroganciu hlupost a utočnosť

ved sa čítajte, kto to píše a kto sa tak správa.....nebodaj som si po dlhšom čase dovolila pridať svoj názor k téme a už ste sa prejavili ( súdržne ako inak)....šak my tej arogantnej dochodcovskej babke odkázanej na finančnú podporu od otroka ukážeme.....no ukázali ste......

gratulujem
  • 26. apríla 2014 17:50:53 CEST
    Boze chuda ty musis riadne trpiet,,ako dlho si ho nemala v sebe,,,,?.... ,,,
  • 26. apríla 2014 17:41:47 CEST
    Hm niekto da nam tu riadne nasral,,,,ja a dominant,,,?...lilly to su ti tvoji tankisti dominanti,,ja sa nikdy nad zensku nepovysujem,,,
    A k tomu plateniu . ano aj subinky si maju pani vazit,ja to robim neviem ako sa spravaju k tebe,asi nie bohvieako ked sa odbavujes ty na mne,,, ,,
    Asi tolko,a o pravde si aj tak vlastny nazor nedala,,
    Plagiatorov je tu plno,to nemusim citat dookola,chcem pocut vlastne nazory,nie pocute,citane,pisane opisane,kopirovane,,,,
  • 26. apríla 2014 17:33:59 CEST
    a zapamataj si jedno!!!!!!!....ja sa emusim nikomu nikam strkat...v zivote som to nerobila.....a ani sa nechystam......dala som jej za pravdu, lebo ked som citala tie prispevky na toho chlapca, chcela som napisat tym ,,dom,,...potom som si vsimla ze uz napisla Mirage....tak som nemusela ja...bolo by to nieco podobne, co by som napisala, ale mozno by som aj viac....a horsie
  • 26. apríla 2014 17:31:08 CEST
    prave som to napisala....pravda je to, co kazdy sam povazuje za pravdu.....ale mna nasiera arogancia, hlupost a utocnost.....dokazete tu zotriet uplne kazdeho...a ty...ty mi daj pokoj, ty dokazes cloveka riadne vytocit, robi ti to asi velmi dobre...odbavujes sa pri tom, lebo inak nemas asi velku sancu.... a este nieco...ty si pises ze si dominantny.....velke H...si dominant...si len uplne obycajny clovek...ani dominant, ani sub....ale na tom nezalezi, nie si sam....
  • 26. apríla 2014 17:27:15 CEST
    a kazdy ma svoju pravdu o o tom ci sa ma platit dominam a ci nie....ale zabudli ste na subinky,,..zaujimave je, ze nikto nespomina, ci sa ma subinkam platit alebo nie
    na toto by ma zaujimali nazory.....nech sa dobre zasmejem.......
    Tkze pani dominanti, aky mate nazor na platenie subinkam????:...aj tie si zasluzia zaplatit za to, co im robite...
  • 26. apríla 2014 17:24:24 CEST
    ano...kazdy ma svoju pravdu, kazdy ma svoju pravdu aj o Bdsm a D/s vztahu, kazdy ma pravdu aj o tom ako ma vyzerat, ci dokonca sparavat sa sub a ako dominant..
  • 26. apríla 2014 17:24:03 CEST
    Este ti aspon konceky niecoho trcia,,,,?... Ked si sa tam vsunula takmer cela,,,,?... ,,
    Definuj mi pojem a vyraz .. - pravda,,,,- co je to,,,?...
  • 26. apríla 2014 17:13:08 CEST
    je relatívna, ako to tu už niekto poznamenal, každý má tu svoju.....
  • 26. apríla 2014 17:03:36 CEST
    nahodou, velmi dobre to napisala...Mirage ma uplnu pravdu...
  • 26. apríla 2014 17:00:11 CEST

perfektne si reagovala
  • 26. apríla 2014 16:06:45 CEST
    Ktovie kto bol ten mudry a rozhladeny,,,,, ,,,/,,,zeby neznamy pod inym menom,,,,?.../...
  • 26. apríla 2014 16:03:39 CEST
    Mirage
    Ty si toho uz nakecala kade tade,mate s tankistami svoje forum tam sa blaznite,
    Ak ti nedoslo- ked je niekto tupec a este raz tupec tak sa s nim neda normalne pisat a bodka ,,vtedy su kazde nadavky odpustene,,
  • 26. apríla 2014 15:58:33 CEST
    Nooo tu sa to nejak rozbehlo,ked budem mat viac casu precitam,uvidim,kecnem ak bude k comu,
  • 26. apríla 2014 15:21:32 CEST
    no čo k tomu dodať

pokecáme aj nabuduce
  • 26. apríla 2014 15:18:56 CEST
    .....nevyprovokujes ma ako ocakavas....bolo mi potesenim a ctou s tebou diskutovat;-))))
  • 26. apríla 2014 15:15:54 CEST
    ako sa správam to neposudzuj, pre teba zvláštne a pre niekoho normálne, zjavne si neuniesla protiargumenty, ale to je v pohode aj ja len diskutujem a nikomu nič nevnucujem tiež ako slobodná bytosť

a kde vidíš nejaké rozkazovanie????
  • 26. apríla 2014 15:09:05 CEST
    ....ja diskutujem a nikomu nic nevnucujem.....spravas sa trochu zvlastne..nemyslis?
    ...ak sa ti moje argumenty nepacia..mas viacero moznosti....vyber je na tebe....ale ja som slobodna bytost a ani ty...ani nikto iny mi nebude rozkazovat....diskutujem....reagujem slusne na to co sa mi nepaci a s cim nesuhlasim....mam svoje nazory a tak ako vsetci,svoje vzory...napisat tu,ze niekoho pokladam za mudreho ci vynimocneho je vnucovanie nazoru?....trosku sa zacinas stracat.....pekny den
  • 26. apríla 2014 14:51:54 CEST
    používaj si čo chceš ale nevnucuj tu svoje názory s poukazom na niekoho výnimočného

"toto je len forum....obycajna diskusia kde sme si vsetci rovni" ....presne tak
  • 26. apríla 2014 14:50:26 CEST
    ja uprednostnujem vyjadrenie konkretne ku osobe nie vo všeobecnosti, snažím sa tak vyhnuť nedorozumeniam a konfliktom....

nie som D čko mladého muža a vôbec som to ani nepísala z pozície D čka.....je to o medziludských vzťahoch....

mladý muž má právo na uvolnenejšiu komunikáciu ( majte sa krasne zlatokopky spekulanti a arogantne dochodcovske babičky) a ja nie?.....

je to o charaktere a osobnosti

"ano v Dsku je spodok a vrsok....ale su tak vzajomne uzko prepletene,ze nemozes niektorej strane presne vymedzit miesto hore,alebo dolu"....je to D/s a presne vymedzené kto je hore a kto dole vždy bude ten kto vedie a ten kto sa nechava viesť....
  • 26. apríla 2014 14:47:16 CEST
    ...k tomu opravenemu prispevku....ano..selektujem koho pokladam za mudreho a rozhladeneho....nie som prva a ani posledna ktora pouzila cudziu myslienku na zdoraznenie svojho nazoru....toto ti vadi?...budem vyjadrovat svoj nazor....budem selektovat koho pokladam za mudreho a rozhladeneho....a ak sa mi to hodi,pouzijem myslienku ineho.....
  • 26. apríla 2014 14:36:30 CEST
    .....pozri...ja nie som tvoj nepriatel....mam iny nazor a nezdielam sposob VASHO sposobu komunikacie....schvalne pisem vasho..aj ked ty si vsetky moje argumenty a pripomienky vzala na seba....preco?....nebudem rozoberat bod po bode z tvojej reakcie...nema to vyznam...vratim sa len k jednemu bodu...submisivite a vsetkemu co k tomu pises....ty nie si Decko spominaneho mladeho muza...preto si mohol dovolit zvolit uvolnejsi styl komunikacie. To ako sa spravas k svojmu Decku je tvoja sukromna vec a je len na vas ako sa dohodnete a budete vystupovat na verejnosti. Je vzdy na danej dvojici aby si urcili hranice a sposob prezentacie svojho vztahu na verejnosti....su dvojice kde ma verejnosti ani nepostrehnes kto je D a kto S. Ty si si svoje miesto zvolila sama...urcila si si svoje hranice....tak to tu mate vsetci....nemusia vsak vyhovovat kazdemu....preto ich nikomu nevnucujte....ano v Dsku je spodok a vrsok....ale su tak vzajomne uzko prepletene,ze nemozes niektorej strane presne vymedzit miesto hore,alebo dolu. Ale to je na dlhu debatu....toto je len forum....obycajna diskusia kde sme si vsetci rovni.....realny DS zivot zijeme niekde uplne inde...tu urcite nie...
  • 26. apríla 2014 14:21:38 CEST
    všetko je nadôvere a dohodnutých pravidlách, tým tzv. oťukávaním by sa mali tí dvaja zladiť a posuvať ďalej.....ale žial mnohí ignoruju 3 piliere BDSM a tak to potom aj sklamaním dopadne....
    ....netreba sa nechať zneužívať len preto že je niekto submisívny ( a nedokáže oponovať autorite )alebo aj Dominantný ( ktorému sub nadiktuje ako to chce), treba si správne vybrať a ak niečo nesedí alebo mi to nedáva to čo očakávam, tak to nechám a ukončím.....

netreba slepo plniť vôlu skusenejšieho ( lebo aj ten skúsený si môže priniesť z predchádzajúcich vzťahov a skuseností niečo nevyhovujúce alebo neprijateľné )....treba si pre seba vziať to čo je užitočné a hlavne treba vedieť vyjadriť tomu druhému čo očakávam a čo chcem.....

každý sme jedinečný a každému vyhovuje niečo iné, nájsť vhodný proťajšok sa bez kompromisov nezaobíde

upozornujem že zase je to len moj príspevok a vyjadrenie mojho názoru....nikomu nič nevnucujem nediktujem a od nikoho nič nežiadam