Forums » Nekategorizováno

• 4. mája 2014 21:56:39 CEST
    dakujem ti za tvoj pohlad....chapem ta..
    ja si vsak myslim, ze mozno aj je par takych vztahov..akurat s tym asi nejdu na verejnost a to prave z toho dovodu, aky si uviedla...myslim si vsak, ze aj L/s sa da prisposobit tak, aby bezna verejnost si nic nikdy nevsimla...a musis na to najst rozhodne velmi inteligentneho a rozumneho pana, ktory dokaze akceptovat niektore veci...
  • 4. mája 2014 21:50:51 CEST
    vdaka ti...nasla som to...akurat by som musela byt clenom tej skupiny, aby sa mi to ukazalo...a to nie som...taze mam asi smolu
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:44:22 CEST
    ked sa prihlasiš tak musis nalavo do skupiny ..pojdeš pod záujmove skupiny a tam je skupina - Dogplay , teraz som pozeral a je tam aj skupina 24/7
  • 4. mája 2014 21:44:20 CEST
    myslím že tu ťažko nájdeš taký pár, na Slovensku je problem nájsť partnera na D/s vzťah, je moderná doba a za vzťah už málokto chce prevziať zodpovednosť, v dnešnej dobe sú to skor milenecké vzťahy s prvkami bdsm, skrátka ludia hladajú v mimomanželských vzťahoch to čo doma nemajú bez narušenia súkromia a diskrétne

D/s vzťah v tom ponímaní naozaj vzťah založený na citoch a zodpovednosti je u nás vidno velmi málo a ja osobne si myslím, že L/s vzťah tu ani nenájdeš....je to dané aj dobou v akej žijeme a v konzumnej spoločnosti v ktorej žijeme

ja rozlišujem pojem submisív a pojem otrok....v L/s je to o vzťahu Pána a otroka a to v súčasnej dobe kladie na Pána veľkú zodpovednosť aby svojmu otrokovi zabezpečil život so základnými životnými podmienkami a k tomu aby rozhodoval o jeho "živote" ako takom ( zamestnanie, domácnosť poprípade výchova detí, trávenie voľného času a plnenia si povinností, atď.)....a potom je tu aj pohlad a tlak spoločnosti, ktorá to bude skôr odsudzovať ako tolerovať....

musím tu spomenúť aj dôveru, ja osobne som ešte nestretla muža s ktorým by som s bezhraničnou a úplnou dôverou vstúpila do D/s vzťahu, aby som dokázala tak dôverovať mužovi aby som s ním zdielala L/s vzťah, tak to by musela byť naozaj osobnosť alebo psychológ, ktorý by ma dokázal nejakým spôsobom manipulovať.....neviem si to v reali ani predstaviť, mňa by asi na L/s vzťah nepresvedčil nikto

mne skor vyhovuje D/s vzťah, teda aby som nebola úplne bez práv, ale aby som sa mohla v určitých životných situáciach rozhodnúť sama
  • 4. mája 2014 21:39:35 CEST
    dakujem ti....a na bdsm...ako ten klub najdem?? pod akym linkom?
  • 4. mája 2014 21:37:30 CEST
    som aka som...s tym nic nenarobis...a nejedna sa mi o cisto zvedavost....zas az taka zvedava nie som, aby som sa rypala v inych zivotoch len tak....ide mi o nieco ine ako len zvedavost
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:32:37 CEST
    nikdy som netvrdil, že kritizuješ :-) proste si velmo zvedava, což je dobre. a niekedy reaguješ prirýchlo na odpoved, čo nie je vždy dobre :-)
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:31:25 CEST
    http://www.slunecnitvrz.eu ...majú tuto stranku, su to manželia, či aspon boli par rokov dozadu, majú dceru a aj ta je bdsm pozitiv, takže oni žijú naozaj v bdsm štylu celý život.
    Treba navštívit aj stretnutia, ktoré sa konajú. Co robí Dano, alebo co robíme my v Ba. Prípadne ked je dajaké uzatvorenejšie, tak sa nahlasit tam. Netvrdím, že tam budú všetci co žijú vo vztahu, ale pár párov sa tam vždy objaví. A určite ti k tomu niečo povedia, ako sa zoznámili, ako prekročili tu pomyselnou čáru a išli do toho naplno.
  • 4. mája 2014 21:29:28 CEST
    dokonca kazdy clovek ma na to svoj nazor...co je len dobre samozrejme....mne tu nejde o nejake kritizovanie kto a ako v tom vztahu zije..
  • 4. mája 2014 21:26:56 CEST
    o tom vobec nepochybujem, ze kazda narodnost na to ma iny pohlad...a dakujem ti...akurat neviem co je to Slnecna tvrza...poprosim o vysvetlenie...
    a ja som chcela aj tu spoznat takych ludi...nielen na inej stranke....kvoli sebe....
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:22:49 CEST
    tak už viem co si prekladala ..mno, rusky pohlad a evropsky, pripadne americky pohlad na svet bdsm je dost odlisny.
    Ked chceš spoznat ludi co tak žiju dlho, tak oslov trebars ludi na Slnečnej tvrzi, alebo majitelku Atelieru, prípadne ked skočíš na bdsmlife.cz jedni manželia tam založili klub dogplay a pokial viem, oni majú 24/7 vztah.
  • 4. mája 2014 21:15:47 CEST
    ja viem ze teoria je teoria a prax je prax....kazdy si to moze zariadit po svojom a nedrzat sa teorie, ktoru niekto zalozil ...to ani nejde v tomto storoci, nezijeme v stredoveku predsa....
  • 4. mája 2014 21:11:50 CEST
    nechcem ziadne prednasky...ja ich vobec nepotrebujem....chcem spoznat udi, co ziju v takom vztahu a vediet ako si ho zariadili, ako im to funguje...nie prednasku o L/s ako takom....to ta mozem odporucit na jednu stranku, prekladala som to osobne ja z originalu pre jedneho pana, co to zalozil....akurat som to tam nedokoncila...pre seba som dokoncila...aj tak povedal, ze to nie je podstatne, ze vysvetlenie L/s som nedokoncila, lebo cesi a slovaci maju k tomu velmi daleko....
  • 4. mája 2014 21:08:07 CEST
    Boze moj, corwin....prosim ta....my sa nerozumieme vobec????....ja viem, mozno sa velmi dobre slovensky nevyjadrujem momentalne...lebo dlhsiu dobu slovencinu pouzivam len tu...ja neocakavam od teba vysvetlovanie...ja toto vsetko ovladam tak dobre ako mozno malokto ....cest vynimkam samozrejme
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:07:35 CEST
    skus sa pytat konkretnejšie, dala si dost všeobecné otazky, to je skorej na normalnu hodinovu prednášku ....a nerad by som, aby sme sa zasa špatne nechapali :-)
  • 4. mája 2014 21:05:48 CEST
    ja som vravela, ze ak nemas skusenost, nie ze ju nemas vobec...ja nemozem vediet predsa v akom vztahu zijes....a v tom pripade mam este vacsi dovod na to, ze som cakala od teba ovela viac....viem, ze si rozumny a inteligentny...preto som ocakavala nieco uplne ine od teba
    • 5 posts
    4. mája 2014 21:03:42 CEST
    pozri, každy vztah je jedinečný aj v bdsm. To co vyhovuje jednym, druhým vyhovovat nebude. 24/7 je o tom, že ted "dolník" sa naozaj "vloží" do rúk svojmu partnerovi. Ale samozrejme, to nie je o tom, že ho 24 hodin "cepuje" a poroučí.
    • 5 posts
    4. mája 2014 20:57:25 CEST
    ano, "nemám" s tým žiadne skusenosti a preto žijem so subinkou skoro dva roky v jednej domácnosti a máme 24/7 vztah :-)
    • 5 posts
    4. mája 2014 20:56:03 CEST
    a co sa tyka toho, že žiješ aj svoj bežný život. Ano, v robote, možno v škole, ale ked si so svojim partnerom na veceri, na zabave, v divadle ...atd., tak aj tvoj bežný život je pretkaný bdsm.
  • 4. mája 2014 20:55:23 CEST
    velmi rada si vypocujem tvoj nazor...a nemienim sa tu obuvat do teba....kazdy ma na to svoj nazor....a tak je to spravne
  • 4. mája 2014 20:54:10 CEST
    k tebe corwin...ja vobec nepochybujem o tom, ze vies o com to je....si teoretik....som si ista, ze co sa tyka bdsm, D/s, L/s....vies vsetko...tak ako ja, ci iny....od teba som vsak cakala ovela viac...rozumnu konverzaciu na tuto temu, aj ked s tym mozno nemas ziadnu skusenost
  • 4. mája 2014 20:52:03 CEST
    tu by som to zbytocne nerozoberala, obuli by sa tu do mna....a z tohto fora by sa stalo nieco ine potom.......ja velmi dobre viem co to obnasa, o com to je...ide mi o to, spoznat takych ludi, co ziju v takom vztahu, alebo to aspon skusili...
    • 5 posts
    4. mája 2014 20:50:43 CEST
    mno, napísal som to prilis strucne :-)
    .. Podla mojích skuseností, je život 24/7 fajn, najma ked narazíš na protajšok, ktorý ti plne vyhovuje :-)
  • 4. mája 2014 20:49:22 CEST
    plánuješ vstupiť do takého vzťahu?
  • 4. mája 2014 20:46:45 CEST
    kasli na neho...on sa v zivote este k teme nevyjadril......nakoniec to svedci aj o tom jeho LSD.....co cakas od neho????