Forums » Nekategorizováno

sex pri S/M

• 13 posts
    13. augusta 2014 13:11:05 CEST
    ok ved ja ti to neberem...:)

Ja reagujem na konkretnu temu s nadpisom ktoru dotycny zaviedol
    • 13 posts
    13. augusta 2014 12:59:23 CEST
    Ja sa pohybujem v BdsM ale 3-4 roky, a musim sa priznat ze asi len posledny pol rok si uvedomujem kto a co v danej oblasti som/nie som. Tak preto som si myslela ze to tak maju aj ini.

Vela veci ma zaujima, najma ako rozne techniky kto precituje, napriklad ten prispevok od 1BaDeSaM ako sa citi ako sadista - to je pre mna zaujimave, a nove. Zaujalo ma aj to, ze aj ked je hetero ze danu vec citi aj pri muzoch, pretoze prim je prave asi kochanie sa tou bolestou...

Rada sa proste dozviem co najviac.
  • 13. augusta 2014 11:43:21 CEST
    Mňa sex až tak v BDSM neláka, skôr vôbec, viacej si užijem keď príde to vyvrcholenie práve pri nejakých hrátkach :)) Či už ma Madam urobí nohou, rukou.. Príde mi to lepšie pre mňa. Ale sex ako taký mám rád samozrejme :D
  • 13. augusta 2014 10:36:33 CEST
    No hej, ja som myslela priamo na koitus. :)
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:45:00 CEST
    registrovany od 27.07.2013 mi nepripada prave ako novacik
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:34:54 CEST
    ja viem citat, dakujem, ale pri tomto type otazok sa casto stava, ze najma ludia novi v komunite nevedia, ze su aj ine veci ako "otrok"...takze som sa pozrela "za" otazku...a tak som ju ponala
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:31:37 CEST
    Pokiaľ mám lekciu s otrokom,subíkom/túto kategoriu som pribral,aj ked som heterák v mojich začiatkoch,lebo bolo málo subiek a chcel som sa "hrať"/nabudí mi to adrenalín,/pokiaľ mám v ruke trstenicu,svietia mi oči/nakoľko som sadista,rád sa hrám z hranicou bolesti a vnímania protistrany.
    To,že BDSM je sexuálne celé,je mi úplne jasné,ved len ked si vezmeme praktiky,skoro všetky majú do seba niečo sexuálneho a už len to,že otrok,subík je nahý,tak vníma sexuálne.
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:22:36 CEST
    Toto je podtext názvu fora a ten je jasne myslený:
    "patri sex s otrokom napriklad za odmenu k tomu alebo nie"
    Takže k tomu patrilo moje vyjadrenie-sexuálny styk,orálny sex a to predpokladám myslela aj Temna_kurva_s_bicom.
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:14:05 CEST
    Co citis pri hrach so submi?

Pokoj? Energiu? Alebo sexualne vzrusenie? Nieco ine?

To som iba zvedava, rada sa dozviem iny pohlad na vec.
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:10:54 CEST
    aha, ty chapes pod pojmom sex-suloz.

Pre mna je sex vsetko, co sposobuje sexualne vzrusenie...

Podla mna časť ludi pri BdsM sexualne vzrusenie citi...
    • 7 posts
    13. augusta 2014 9:07:01 CEST
    mať akékoľvek sexuálne narážky,alebo dúfať,že nejaký sex bude/sexuálny styk,orálny sex/.
    Toto je veľká dilema"kvázi otrokov,subíkov",ktorých tu je more a ani to nie sú otroci,subíci,len si chcú zašukať.

Je len na domine,či si vyberie nejakého otroka,ktorý sa jej páči a má chuť sa nechať od neho ukojiť,prípadne si spraviť z neho sexuálneho otroka,ale na toto majú dominy veľmi prísne merítko a k takejto forme "hry"pristúpia aj tak len niektoré a to určite nie na blbé sexuálne SS,alebo RP.
    Takže sexmaniaci/akože otroci a subíci/si dajte pohov a neotravujete dominy stupiditami.

• 13. augusta 2014 8:53:33 CEST
    ...no ja myslím, že keď sa človek venuje BDSM, tak do toho nejde s tým, že si chce zatrtkať. Skvelé mi na tom príde to, že existuje milión spôsobov ako zažiť vyvrcholenie aj bez sexu. Aj keď zase...mne sa to s tým proste spája (ale to som čisto ja). Tie predchádzajúce aktivity ma vyhecujú, uspokoja niektoré moje sadistické chúťky, ale aby som bola dokonale spokojná, tak musí prísť ten "prienik", keď začínam strácať hlavu a už nerozmýšľam. :)
  • 13. augusta 2014 8:45:45 CEST
    S prvom castou uplne suhlasim, len ta posledna veta mi chodi po hlave...

Casto sa s tretavam s tymto nazorom, ze povodne BdsM a sex k sebe nepatria...ale preco? resp. ako to vzniklo, ten nazor...

Je to tym, ze BdsM ma byt iba hra s neurotransmitermi? To je ono? Ci?
  • 13. augusta 2014 8:39:39 CEST
    ..že je to individuálne. Pri profi domine určite sex nehrozí, rovnako ako pri niektorých ľuďoch, ktorí majú svoje oficiálne vzťahy a pri bdsm len potrebujú vybiť svoje sadistické či masochistické chúťky, ale keď je to v rámci partnerského či mileneckého vzťahu, tak prečo nie? Ja osobne by som sa necítila celkom uspokojená, keby som pri tomto druhu "hier" nemala aj sex (aj keď nie čisto vanilkový, ten ma nebaví). Podľa mňa je to o tom, čo obom stranám vyhovuje a na čom sa dohodnú. Myslím, že je úplne zbytočné generalizovať, pretože nie je nikde striktne dané, že sex buď byť musí alebo nemôže, v tomto smere si každý vytvára pravidlá sám.

Ale tak jasné, že primárne BDSM nie je o tom, aby nejaký sex bol.
  • 13. augusta 2014 8:15:08 CEST
    V BdsM sa ľudia delia na viacere skupiny.

Su otroci, kinksteri, Top, Bottom, Dominanti, Submisivovia, fetisisti, masochisti, sadisti, a ine...

A este rôzne praktiky majú na ľudí rôzne účinky...sú takí, čo milujú byť zviazaní a ukladňuje ich to, hodíš ich do klietky a tam pekne spia a sú spokojní, sú takí čo milujú bolesť lebo im vyplavuje neurotransmitery a odpaluje ich to ho emočných výšok a to je to čo potrebujú, sú takí čo ci spútanie a vyšlahanie bičíkom rozrajcuje a až sa trasú na sex...BdsM je nebetyčne široké, úžasné.

Ďalšie delenie je, či BdsM berie človek ako hru, alebo ako životný štýl-partnerstvo.

Myslím, že sa treba naskôr zaradiť, zisťiť, čo ti vyhovuje.

Pre mňa je sex a BdsM často prepojené, ale ja som skôr kinkster-ka, s tým ale, že mám niektorých aj iba ako otrokov/psov, a tam si to neviem predstaviť...takže u mňa záleží od toho, voči komu sa realizujem.
  • 13. augusta 2014 8:01:54 CEST
    ano žiaľ.....presne ako napisal Silver otrok je nic a ziadna "Domina", aku hlada, s otrokom sulozit nebude
  • 13. augusta 2014 6:04:48 CEST
    Myslim si, ze nie. Ked uz pises o otrokovi, ten nema narok na nic, otrok je uplne nicotne stvorenie bez akychkolvek prav. Osobne sa dokazem pri BDSM aktivitach prijemne unavit a vobec po nich nemam chut na sex. Respektive som sex pri nich este nezazil a ani by ma nenapadlo to s BDSM vobec spajat. S partnerkou este ako tak, ale s dominou,subinkou ktora nieje partnerka to ani nahodou :)
  • 12. augusta 2014 23:40:06 CEST
    žiaľ?
    • 13 posts
    12. augusta 2014 22:56:26 CEST
    žiaľ takych ako ty je tu viac