Forums » Nekategorizováno

sex pri S/M

• 12. augusta 2014 22:33:30 CEST
    Myslite si niekto ze sex patri k S/M ? alebo som tu sam ? :)
  • 14. augusta 2014 17:39:09 CEST
    Blbec sa nazda ze ked ho ma ako kon tak kazda bude jasat od radosti,,,
    Uz vidim pri aziatskych a kaukazkych typoch bab ako jasaju od toho ked im ide roztrhnut panvu,,,
    ,,
    / Moja bola taky typ tak viem co pisem ak by sa zasa nasiel mudrlant/,,,
  • 14. augusta 2014 17:33:51 CEST
    Taketo tazke filozoficke temy neriesim cez net ale osobne pretoze ma zasa niekto oserie ze o com tocim,,
    Co sa tyka bumerangu,,toto sa dotkne len psychicky slabeho jedinca,,ten rozumnejsi to vynahradi praxou sikovnostou,umom,,,
    Sex a bdsm idu dokopy je to normalne,nie ako tu niekto spekuloval uplne scestne,,mimo,,,
  • 14. augusta 2014 10:40:28 CEST
    ..neviem veru. Ale príde mi to celkom zaujímavé z pohľadu genderovej (ne)rovnosti. A to som si myslela že Freudova teória o závisti penisu je úplná hovadina, ale tak zjavne ten "vták" má istú moc, ktorá z neho robí silnejšie pohlavie. Ináč by pokojne sex so subíkmi mohli mať aj dominy a nemuseli by mať vôbec pocit, že to znižuje ich autoritu. :)
  • 13. augusta 2014 23:13:28 CEST
    Co by z nas bolo,,,?,,?
    a čo z vas,,,,he,,,,?,,,,
  • 13. augusta 2014 23:11:24 CEST
    Nazdar Lisinka
    ,ja ho rad vymlatim,,aj korzet nahodim,len v tom budem na cocot vyzerat,skor skape od smiechu,,,,
  • 13. augusta 2014 23:08:54 CEST
    To som fakt Durag,,,,?,,,, to odkedy je sex prostitucia,,,?,,,
    doteraz som sa nazdal ze mame len 150 kuriev na kopci plus nejake navyse co dosluhuju a tu ho mas,,,, ,,,
    • 5 posts
    13. augusta 2014 23:03:30 CEST
    nechapem co sa tu zase serete o gulicky, mate nazov temy, podtext: sm, otrok, sex.....
    ....ked je to uz taky problem tak nech si najde daku rajdu co ho priebezne vyplieska a nepyta sa taketo kraviny ale zariadi sa podla seba
    • 5 posts
    13. augusta 2014 22:44:48 CEST
    He he, tak teba už dostali..
    ..prehral si stávku. ;)

Inak nie, nemám už o tom absolútne potuchy, čo tým vlastne chcú vyriešiť, heh.
  • 13. augusta 2014 21:55:51 CEST
    No hej, zijem. Teraz sa viac venujem priatelke, lenze momentalne ma toho dost na praci tak tu robim rozruchy

Ved toto.. realita je niekedy o niecom inom ako sa tu vacsinou pise.
    A to mi nemusis vysvetlovat, to mi je jasne. Definicia prostitucie je jasne napisana, je to moj nazor a nik ho nezmeni.

Moj prvy prispevok bol: "A moj nazor je taky ze BDSM je len spestrenie sexualneho zivota a nie naopak. To zalezi len od dvoch ludi ci do toho sex patri alebo nie.
    A ze PROFI Domina odmieta sex to je celkom normalne, i ked podla definicie aj tie spadaju pod prostituciu"

A kazdy sa zrazu chytil spojitosti Domina prostitucia, co myslis preco?
    • 7 posts
    13. augusta 2014 21:08:44 CEST
    Sorry,ale sám sa staviaš do role outsidera,táto téma tu bola x-krát preberaná a podľa môjho názoru ju vyťahujú zakomplexovaní kvázisubíci,čo nemajú na to,aby si užili a ani na to,aby si to zaplatili a chcú robiť akože naprieky profi dominám.Zakop ju poriadne hlboko.
    Prečo nenapíšeš nejaký svoj zážitok,alebo niečo odžité k téme???
  • 13. augusta 2014 21:02:28 CEST
    Jééjo, nazdar, ty aj žiješ?

K tým profi: ani sa im nedivím, že štandardne varujú: žiadny sex.

Predstav si že si kočka čo ponúka takého služby a chodia za tebou vačšinou neatraktívni, ničím nezaujímaví chlapi, ktorí si tým pádom zato platia. Podotýkam že väčšinou, ale tak preventívne to nechceš riskovať. Takže sú to ľudia, ktorým spravíš lekciu, vezmeš peniaze, a je to.
    Sex nechceš, lebo ťa neberú, ale nie preto, že máš titul skvelá domina, ktorá pohŕda sexom.

99 % ľudí chce sex, je to iba pra-blbý a jednoduchý dôvod toho že sme súčasťou prírody a v nej je to akt párenia, pôžitku, chémie, atď...

.. mne je len ľúto, ak sa tu nejaký nováčik nechá nakaziť ľudmi, ktorí si tu vymysleli nejaké vtipné pravidlá, a možno tieto nezmyselné pravidlá robí a šíri niekto len preto, že sám sa nevie v tom sexe nájsť. Infikujú takýmito názormi mladých a oni majú potom skreslený pohľad na vec. A to je problém, veľký problém.
  • 13. augusta 2014 19:30:45 CEST
    Presne ako pises

Ja tu mam zas pochlebe, lebo som pouzil spojitost domina, prostitucia. Ale co mam skusenosti, tak len "profi" dominy varuju ze sex nie, ze ona je domina nie prostitutka. Az mi je to smiesne.
  • 13. augusta 2014 19:20:40 CEST
    Áno, sex patrí k životu, teda aj k S/M. Ak to tak cítiš choď za tým a neškatuľkuj si to podľa nejakých pravidiel, ktoré sú nanič, lebo život je tak rôznorodý..

Výsledok ovplyvňuješ u každej partnerky aj tak len ty sám, svojím - appealom, výkonom, povesťou, prejavom, charizmou, atď atď.. nik iný. Len ty.. to aký si človek, ovplyvní aj tvoje zážitky..
  • 13. augusta 2014 19:11:42 CEST
    No dobre ale klasicke masaze az po thajske nie su eroticke sluzby. To hadam vie rozlisit aj blbec.
  • 13. augusta 2014 19:03:59 CEST
    je normálne, keď sa chlapovi pri masáži postaví a nie len thajskej, ale aj normálnej a poviem ti, že mu naozaj vtáka masírovať nemusí
  • 13. augusta 2014 18:48:15 CEST
    Thajsku masaz beres ako sexualnu sluzbu? Neviem o tom zeby thaiska maserka honila vtakov, ci by sa nechala vylizat, alebo by masochistu uspokojovala bicovanim.
    • 13 posts
    13. augusta 2014 17:59:51 CEST
    Mne toto príde ako tak zbytočná téma. Nie je toto vec dohody a každého osobná vec??? Či už sme zašli tak ďaleko že každá domina čo ma sex zo subikom je štetka??? A čo mi dominantu keď mám sex zo subkou tak som automaticky gigolo??? :D
    • 13 posts
    13. augusta 2014 17:06:27 CEST
    paráda. Takže domina poskytuje sexuálne služby. a ak sa klientovi pri thajskej masáži postaví, hne´d je z masérky prostitútka.
  • 13. augusta 2014 16:25:18 CEST
    Fuuu uz 2 strany noo to bude zradlo po nociach citat tie vyplody,,,majte sa zatial,,,
  • 13. augusta 2014 15:24:41 CEST
    "
    kenny
    Máš v tom dobrý chaos. Služby domín môžu spadať pod sexuálne služby ale určite nie pod prostitúciu.
    "

http://sk.wikipedia.org/wiki/Prostit%C3%BAcia

kto nepozna CTRL+C a CTRL+V
    tak tu je link
    • 13 posts
    13. augusta 2014 15:09:54 CEST
    Máš v tom dobrý chaos. Služby domín môžu spadať pod sexuálne služby ale určite nie pod prostitúciu.
  • 13. augusta 2014 14:42:04 CEST
    A moj nazor je taky ze BDSM je len spestrenie sexualneho zivota a nie naopak. To zalezi len od dvoch ludi ci do toho sex patri alebo nie.
    A ze PROFI Domina odmieta sex to je celkom normalne, i ked podla definicie aj tie spadaju pod prostituciu
  • 13. augusta 2014 14:33:27 CEST
    To je podla mna trosku zly pristup. S takym pristupom ze otrok nema ziadne prava, sa len necha dobre vyuzit.
    .
    .
    .
    Ale priznavam, ze som asi reagoval trosku prehnane,, kazdy ma svoju mieru submisivity, ale az k strate sebaucty by to nemalo smerovat... moj nazor.
  • 13. augusta 2014 14:23:38 CEST
    Ináč je to zaujímavé, že zatiaľ čo pri dominách je pohlavný styk neželaný, tak pri dominantoch je to súčasťou "poníženia". Čo by z Vás len, chlapi, bolo, keby ste nemali ten svoj penis.
    • 7 posts
    13. augusta 2014 14:17:56 CEST
    teda mal som.
    Sex-teda pohlavný styk a orál je súčasťou poníženia,ale aj vzrušujúceho prežívania lekcie a skoro každá subka ho tam má vo svojich fantáziách zafixovaný.
    A mne ako dominantovi to samozrejme nie je proti srsti,pokiaľ je na to vytvorená atmosféra a dotyčná osoba ma sexuálne priťahuje.
    Pri ženách sčasti potláčam svoj sadizmus a viac sa venujem napríklad fistingu a špeciálne núteným orgazmom.
    Tam sa dajú krásne sledovať hranice ich prežívania,vzrušenia až mučenia slasťou.A to veru už aj mňa sexuálne vzrušuje.
    Je to trochu od témy,tak ma nebite.