presne tak nedá sa nesúhlasiť!
veľakrát to vyzerá ako v liste "Milý Ježíško, tohto roku by som si strašne prial..... "
snáď domina by mala byť tá ktorej túžby by mali byť prvoradé / v partnerskom vzťahu akceptované obojstranné túžby. Ale nemyslím si, že prvoradé / uprednostnené by mali byť túžby toho subm.
V ostatnom prípade to vyzerá vážne na výber z bufetového menu, za ktorý sa cvaká...
Takže poprosím na ľavo bufetárov a na pravo "inteligentných"
trojciferne cislo hodnoty IQ nie je na prvom mieste, preferuju sa trojcifry na sustavych papierikoch... zlate prasiatka su na ustupe, kto by to vsetko poratal?! :O
Zresetovany si jedine ked tak ty. A to ja uz za to nemozem ze ty nevies naist v obchode mak. Skus pouzit okuliare mozno by ti to pomohlo. Alebo skus chodit do normalnych obchodou nie do nejakeho maleho kamerliku na dedine.
,,,je ich tu stale ako maku,,,,,?,,,,
/zbehol som do obchodu kukol na regal s makom a,,,,/,,, parada,,,to je dobre ze si to tak napisal,,,,
Nemas nahodou zresetovanu hlavu,,,?,,,
bohovske prirovnanie,,,,, ,,
myslim, ze i ked sa jedna o profi Dominu, tak sub musi vykazovat iste znamky inteligencie a slusnosti aby sa na platenu lekciu vobec dostal. Domin je podla mna dost.
No podla mna to je uplna blbost nakolko ich tu je stale ako maku. Ci su profi dominy alebo len kurv... co sa hraju na D to ja uz neviem nikdy som nemal nejako zapotreby ich vyhladavat.(zopar tych profi D tu je a podla toho co som pocul tak si svoju pracu odvadzaju dobre). Mozno ich tu je menej ako kedysi. Ale to je priamo sposobene kupyschopnostou subov. Btw ked nieje dopyt tak nieje ani ponuka. Peace
ku ktorým sa dá prísť na lekciu.
Určite sa nedajú nazvať"profi dominy",lebo z toho,čo tu na Slovensku dostanú,by mohli ísť akurát pod most spať do krabice.
Ale dá sa u nich objednať za pomerne slušnú cenu,ktorá im aspoň trochu zníži náklady na vybavenie,asi tak.
Z toho 3 sú mimo BA.
Minule som dumala, ci je u nas nejaky zoznam / prezentacia domin... videla som zahraničné časopisy, kde sú rebríčky európskych domín, a na čo sa ktorá špecializuje...to bola parada... krásne prezenčné fotky...ale myslím, že tam sú ceny na úrovni polovičky minimálnej mzdy v SR/hod...