Forums » Nekategorizováno

Upadok profi Domin

• 13. augusta 2014 23:05:28 CEST
    Pred niekolkymi rokmi nebola nudza o dominy aj pre chlapov ktori nemaju to stastie ze maju bdsm doma a obcas potrebuju zajst na lekciu aj ked si zaplatia no dnes uz nie je ani komu zaplatit kedysi tu bol omnoho väcsi vyber co si otom myslite?
  • 11. septembra 2014 11:06:58 CEST
    Dobry den. Neda mi nezareagovat jednou mojou myslienkou. Stale sa tu rozoberaju rôzne dimenzie danej problematiky. Ja to zhrniem ako to vnima moja osoba. Ked sa bavime o profi urovni pre mna osobne su dost podstatne nasledovne veci
    1.prirodzena dominancia a korektnost nie divadielko ktore clovek po 3 minutach prekukne a pokazi sa tym cely dojem
    2.hygiena prostredia
    3.ako samozrejmost beriem aspon jednu aj ked slabo(kriz, lavica, postel) tematicky ladenu miestnost
    4.aspon zakladne pomocky a tym nemyslim jeden bicik.
    5.co sa tyka ceny tak ked niekto ide za profi tak s tym musi ratat ze aj vzhladom na specifickost daneho smeru nemoze ratat s cenou ako pri faj...

Druha strana co sa tyka porovnania poskytovanych sluzieb u nasich susedov tym myslim Čechy tak za 2500Kč na hodinu a to beriem ten stred nie tie drahsie mate k dispozicii velmi kvalitne vybavene studio a v nom cloveka ktory danu problematiku ovlada.

Takze na margo toho ze sa u nas profi ledva uzivi to beriem tak ze slovac je narod, ktory chce vzdy vela vsetkeho ale najradsej zadarmo.
    Na druhej strane ak to niekto robi len ako vidinu lahko zarobenych penazi tak sa velmi myli ako v kazdom "obchode" je potrebne venovat sa, zdokonalovat, rozsirovat portfolio. A to sa vzhladom k ekonomickej situacii aj takym profi, ktore by mali dobry potencial z dlhodobeho hladiska nevyplaca.
    • 5 posts
    10. septembra 2014 20:15:39 CEST
    boha toto je mudrovanie ked idete do bordelu nechate tam kilecka len taky fukot ale tu budete rozdavat rozumy a pisat kokotiny o dominach lutujete dat za prevychovu ale zajebat si v bordely to hej
  • 9. septembra 2014 21:54:17 CEST
    Myslím, že si pekne vystihol čo tu chýba. Nejaký jednoduchý zoznam domín (nie kurvičiek) by mohol prospieť obom stranám.

Ohľadom klientskej práce domín a ich stažovaniu sa na prístup klientov by som reagoval takto - budte profesionálky. Človek (klient) často nevie čo môže chcieť a ako si to popýtať. Samozrejme niekedy to skrátka môže byť kok... Vtedy ruky preč. :)
  • 9. septembra 2014 20:37:02 CEST
    Zamyslela som sa i nad tym, ze profi D si pytaju fak smiesne peniaze za lekcie. Skutocne ledva pokryju naklady. Mozno i v tom bude problem. Vela muziky za malo penazi nikdy nebude
  • 9. septembra 2014 18:54:31 CEST
    Niekedy dávno ( pred 100 rokmi ) som aj ja jeden čas robila profi dominu, nemôžem povedať, že si subík diktoval čo mu mám za FO urobiť, tak ako aj v bežnom D/s vzťahu sa dohodnú určité pravidlá a mantinely, tak aj ja som to tak robila, povedala som svoje hranice, on povedal svoje ak sme sa dohodli že sú pre nás prjateľné, tak sa šlo na lekciu.

V podstate som si robila to čo chcem ja ako to chcem a ako uznám za vhodné, klient to v podstate potom aj prežíval inak, lebo videl na mne že ma to baví a že si to v podstate užívam aj ja.

Vždy po lekcii som mala ešte krátky rozhovor, aby som mala spätnú väzbu. Našťastie ani jeden sa mi nesťažoval že to bolo hranie nejakého divadielka.
    Každý klient mal u mňa vyplnený stručný dotazník, kde som si potom robila poznámky.

Nebolo vždy lahké urobiť tak narýchlo scenár hodinovej lekcie, ked sa v dotazníku objavilo "poníženie a foot fetisch"......tak to bola improvizácia jak sviňa

Myslím si že ozaj záleží len na tej žene, či sa dokáže s klientom ako tak zohrať a či vie z lekcie vyťažiť aj niečo pre seba, ak to dominu baví, aj ten klient má skutočné sub zážitky a rád sa k takejto profiD vracia.

A odmena? to fakt boli smiešne peniaze, za priestor kde mal klient sukromie, použitie mojich pomôcok, použitie wc a kúpelne a za môj čas samozrejme.
    • 1 posts
    9. septembra 2014 17:31:30 CEST
    Ako mozes porovnavat zapadne staty s nasou republikou? Toto je zaostaly stat kde nieje nic. Kde su ludia len ortokmi svojej doby nic viac. To mas ako keby porovnavas RollsRoyce a skodovku.
  • 9. septembra 2014 16:24:45 CEST
    Otazka je ci tu uroven vobec niekedy bola... Poznam par zahranicnych lifestyle domin, nonprofi, a urovnovo sa nedaju porovnavat s nasimi profi dominami, su tak trochu uplne inde.
    • 1 posts
    9. septembra 2014 15:18:45 CEST
    Je ine najst pani ktoru bude vzrusoat to iste a budete mat nejaky d/s vstah ako si zaplatit profi D. Trepes tu 4.cez9. Ten chirurg je uplne na kkt priklad ty ako zakaznik prides a diktujes si co chces aby ti spravil za zakrok nie? A das mu peniaze za vykonanu sluzbu. To mas tak isto ako ked si sub a ides za profi D a diktujes jej co chces zazit. Ty potom niesi uz sub ale stava sa s teba spotrebitel alebo zakaznik. Tak isto aj ked profi D na toto pristupi tak uz nieje D ale prostitutka. Pretoze D by si nikdny nenechala diktovat co ma robit.
  • 9. septembra 2014 13:08:13 CEST
    A mozno je rovno aj moneyslave nie? Ze aj samotne platenie ho vzrusuje...
  • 2. septembra 2014 11:35:28 CEST
    A čo si myslíš, prečo je tak „skurvene“ ťažké nájsť si pani, ktorú bude uspokojovať práve to, čo aj teba, hm?

Ináč, pokiaľ ide o tie peniaze... tak on stále môže byť submisívny, ale v tomto prípade sa s Ňou dohoduje na nejakom odbornom výkone.

Skúste si to predstaviť napríklad tak, ako keď sa dohodujem s plastickým chirurgom na nejakom výkone... ja si ho vlastne tiež na niečo objednávam, a neznamená to, že by som bol nejako nad ním (že som múdrejší, vzdelanejší, váženejší a podobne)...
  • 1. septembra 2014 23:59:19 CEST
    nevidel som subinku co chce aby bol dominant dako obleceny
    dom zena oblecenie no podla mna stacia lodicky,samodrzky,vzorove puncochace ,tanga ,podprda,,zeby mohla byt aj hned naha ?
  • 1. septembra 2014 12:04:55 CEST
    Čo to,,?,,
    kedy bola u nás nejaká uroven a čoho,,,?,,
  • 1. septembra 2014 11:20:33 CEST
    Myslim ze sa nejedna o ziaden upadok, ved si uvedomte ze kto je "profi domina" a ake sluzby poskytuje.

Ja osobne nemam nic proti plateniu za sexualne sluzby, kym je to dobrovolne. Myslim ze je to zdravsie ako to zakazovat.

Len sa musim pozastavit nad tym ze niekto ocakava pri tomto vpodstate obchodnom vztahu nieco viac alebo to schovava za eufemizmy typu financne otroctvo, lekcie a podobne.
  • 31. augusta 2014 17:55:13 CEST
    Dobre vravis suvislo az mi je to divno. ;) problem je ze im chyba uroven....
    • 1 posts
    31. augusta 2014 17:24:37 CEST
    No mne to pride tak ze vacsina muzskej populacie hlada samych seba. Nevedia co chcu a preto hladaju nieco nepoznane. 10€ kredit to je ozaj smiesne. To by urazilo aj mna. Ja sa tak isto divim ako mozu nieco taketo dominantej zene ponukat. Napriklad ja by som sa hanbil jak pes s aku kolvek sumu ponuknut dominantnej zene. Proste tiez mam nejaku uroven a ponukat zene peniaze za nejake sluzby tak to je ozaj pod uroven. A ty co to robia su len nadrzany pseudo subovia ktorim ide iba o ich rozkos.
  • 31. augusta 2014 17:07:32 CEST
    sa tu ale nasmejeeeeeem REALITA
  • 31. augusta 2014 16:53:12 CEST
    Objektivne, videl si subinku, co trva na tom, aby bol dominant obleceny nejako, lebo inak neni dom? Ked nema oblek, tak nie si dom!
    Ale dominy "musia" byt sexi, pekne, v podpatkoch, korzetoch, latexe, podvazkoch a podobne dristy. Pri profi dominach ok. Chapem, klient plati a ocakava isty standard. Ale pri ostatnych babach je to trosku mimo poziadavka
  • 31. augusta 2014 15:59:13 CEST
    Tak vies je rozdiel sub muz ktory vie o co ide a honelnik co si chce len nieco vyskusat. Pride mi ze teraz je ds mega hit. To bude asi v tom ze honelnici nevidia rozdiel medzi dominou a ku*vou. Nechapu ani pointu femdom. Ako to este ako tak chapem budis. Len nechapem kktnost dotycneho co niekoho nazve madam/lady/domina a ponukne jej 10€ kredit. Ved zato ho uz aj 17tky na nemenovanom portali smeju a este ma tu kktnost urazat niekoho koho nazve madam urazat kreditom? Ved to mne by sa jedlo v hube na ho*no obratilo zwa take nieco. By som sa hambila jak pes to ponuknut obycajnej dievke co chodi na webku nieto este niekomu koho nazvem madam. Ja by som byt profesionalka nemohla ved toto nema ani uctu ktoru ma aj ked mu domina za peniaze poskytne jednorazovo na lekcii mat.
  • 31. augusta 2014 15:48:50 CEST
    podla mna je jedno aky korzet ma zena na sebe hlavne ze sa je na co sexi pozerat
    • 1 posts
    31. augusta 2014 14:49:55 CEST
    Ja ked citam forum tak niekedy normalne zasnem co sa dozviem. Nemalo by byt nahodou pre suba prioritou uspokojenie dominy? A niekde nakonci az jeho uspokojenie ak teda vobec? To potom nieje sub ked si diktuje podmienky. Mile Damy ja sa normane divim ze s nektorymi idividuami s tejto stranky vobec dokazete komunikovat.
  • 31. augusta 2014 1:49:24 CEST
    Situaci pre ukazku. Mam 6 korzetov. Zrazu pride sub a zacne si vynucovat aby som mala cierny latexovy korzet a ked ho nemam, tak nie som D. Moje korzety mu nie su dost dobre. Ten latexovy si samozrejme mam sama kupit, ved lebo sa mi to paci
  • 30. augusta 2014 21:09:27 CEST
    Inak to suhlasim s dollores. Ja ani niesom profi ale furt mi pisu'subikovia'co daju hned v prvej sprave na wish list ze nech si vyberiem co z toho im urobim. To mi moc sub nepride sub pre mna je ten co si necha robit co ja chcem. Neviem ako funguju profi ci to tak robia ale mne by to bolo silno neuspokojive. Alebo jak mi jeden napisal ze chce lekciu za 10€ kredit na t mobile no byt profi tak urcite sa na takych vy... .
  • 30. augusta 2014 1:23:46 CEST
    Ziadny muz nevie co chce, kym nie je zapriahnuty ;)
  • 30. augusta 2014 1:20:26 CEST
    ...a zrazu je na škodu, keď muž vie čo chce... ani z voza ani na voz? len ho zapriahnúť
  • 30. augusta 2014 1:17:50 CEST
    Vies tam skutocne ide o tu vychovu. Ked sub plati domine, kto je potom koho otrokom? Takto ste si tu vychovali otrocikov, nech sa paci,, tu ich mate.
    Ked sme uz pri tom malo ktora domina si dokaze vazit to co ma.