Forums » Nekategorizováno

fenomen

• 22. augusta 2014 22:35:21 CEST
    Stretli ste sa uz s tym?
  • 20. septembra 2014 13:31:15 CEST
    Dakujem.
  • 19. septembra 2014 23:34:49 CEST
    Z toho si nič nerob,keby.som mal čas tak ti ho presne najdem,,chodí sem a zakaždým nejakej vynada zmení meno a zmizne,,,ak si spominam začal to robiť minuly rok v zime,,mam niekde vtedajsie jeho mena,,kašli na to,,takých bláznov ešte bude,,
  • 19. septembra 2014 23:30:02 CEST
    Ale to ja nemožem,,ty nevieš že ja som za to platený aby som tu smrdel,,,
    Ved to je už moj minimalne 1580 ..príspevok,,ked mi skočí 2000 mam zarobene a vianočné prispevky,
    O svoje deco sa ja.staram sám o to sa ty nestaraj, bol by som zvedavy čo ty dokážeš,,
    Takže radosť z kecania mi neber,,
    Kapišto,,?,,,musím robiť na odmeny,,,
  • 19. septembra 2014 21:27:54 CEST
    Mne dnes napisal jeden chlap: ahoj, si D alebo s?
    A asi dve minuty na to, mi poslal dalsiu: aha, takze pica!
    ja som fakt nestihla precitat ani tu prvu za ten cas, nie este odpovedat. a teraz poviem ze nastastie :)
  • 19. septembra 2014 1:21:36 CEST
    Ja som sa skutocne snazil flirtovat s Temnou cez SS. Chvalim sa.

Durag- ty si usieras stale. Len som ti nahodou behol do rany. Nevnucuj sa mi stale. Uz to po par dnoch nie je zabavne a ani zaujmave. Pises uplne na kazdu temu fora, bez ladu a skladu. Len cisto kvoli ratingu (fakt ti ide len o ciselko za nickom???). Staraj sa o svoju rodinu, ako si pisal mas deti (spravaj sa tak, ako spravny otec) a prestan urazat a vulgarizmy vypisovat. Sa pozri, do kolkych for naraz pises (ja na 5-6 a ty na 20). V drvivej vacsine nemas ani co povedat k teme. Len zbytocne "zaberas miesto" a nudis (a ked usieras, aj smrdis).
    Vyluftujte po nom prosim
    • 7 posts
    16. septembra 2014 10:14:31 CEST
    Nechceš si otvoriť meditačné vlákno a tam všetkým radiť ako sa správať,,,?,,posmech a arogancia= ty máš výhrady.?,,ved o tom je toto tu,moct sem isť a odreagovať sa od každodených starostí a problémov a robiť si srandu z takých ako ty čo si myslia že len ty máš problém a ešte ho prenášaš na verejnu poradu,pritom polovica su to nepodstatné sprostosti tak sa nediv že si usieram z teba ked všetko berieš tak smrteľne vážne,,,
    Keby si mal každý den premýšľať čo robiť aby si prežil ty a decká tak by si sa len usmieval nad príspevkami,
  • 16. septembra 2014 1:55:28 CEST
    ...vidim, ze si si moj zaujem o tvoju osobu vysvetlil po svojom :D a neflirtuj..:P
  • 16. septembra 2014 1:53:37 CEST
    Ja som sa potesil. Ved ja ta mam rad. Vazne sa usmievam za klavesnicov. Napis mi radsej SS, lebo zahlcujeme temu sukromnymi lubostnymi radovankami a nic k veci. A tym padom by som odporoval tomu, co som napisal. ok? A kedze som chlap, urobim prvy krok ja.
  • 16. septembra 2014 1:51:26 CEST
    ..sedis si na kabliku?...ved v prvom riadku napises, ze uz nema nikto nikoho urazat a v druhom ma urazis...:D ja viem, ze na teba sa pozemske pravidla nevztahuju, ale ako...ak series na nieco, co sam navrhnes a vyzadujes, tak ozaj neviem, ze co s tebou...:)
  • 16. septembra 2014 1:49:10 CEST
    Kokso. Tebe je co. Ved sa zvolava porada. Dava sa hlasovat. Este nie je finalny verdikt. Nikto sa nevyjadril zatial k mierovej konverencii.....Ty co si vysadena na mna? To je laska? :-D
    Kedy dame rande?
  • 16. septembra 2014 1:47:06 CEST
    ..v prvom riadku napises "Dobre. Zvolavam mierovu poradu. Uz sa nikto do nikoho nenavazajte.", v druhom uz chytam hysaky a prekrucam, druhom prispevku uz prechadzas k referendu...

..ja ti nevim, Karle...ale zdas sa mi byt rozhadzany jak lego po detskej izbe..:)
  • 16. septembra 2014 1:40:10 CEST
    A este jedna vec, co pozeram na forach. Ak je nejaka dana nejaka tema, tak prispevky su:
    -1/3 vulgarizmy, ktore nesuvisia s temou, len niekto potrebuje niekoho pourazat a zosmiesnit.
    -z dalsej 1/3 sa riesi, co kto povedal a ako to povedal, pripadne prekrucanie, ci riesenie uplne niecoho ineho.
    -a z poslednej tretiny su adekvatne prispevky a odpovede, ktore suvisia s temou a nieco riesia, pripadne rozumne napady.

Preco nemozu ludia tie prve dve tretiny odfiltrovat, pripadne sa zdrzat takychto prispevkov? (budem sa o to snazit aj ja, lebo uz vidim, ze to vacsina bude prekrucat na mna.) Takze zacnem u seba, teda okrem humornych kutikov, kde sa mozu diskriminovani vtiplakovia realizovat. Ja pisem na 4-5 tem..a uz mi tu nadavaju do vsedebola. Niekto nemenovany komentuje 20 tem..a je to ok. FASA!

Suhlasite? Davam demokraticky hlasovat. (nie..nie som zamozvany diktator)
  • 16. septembra 2014 1:35:26 CEST
    Dobre. Zvolavam mierovu poradu. Uz sa nikto do nikoho nenavazajte. Prvy krat som sa na niekoho zle pozrel a Temna uz chyta hisaky. Asi nevidela ostatne reakcie. Ale ok. Potrebovala sa so mna ponavazat..nech sa jej paci. A temna, skus prosim ta neprekrucat. Strasne zvelicujes. Citajte podrobne. Lebo uz dlhsie vysvetlujuce prispevky sa mi nechce pisat. OK? Potom si to vysvetlite posvojom, prifarbite to, prekrutite a uplne sa zabudne na prapovodnu podobu prispevku. Dakujem...dost k tomu. Howk, dohovoril som.
  • 15. septembra 2014 23:22:30 CEST
    Nič v zlom ja.som tu už nejaký ten rok,/ pod inymi menami/,len si si to nevšimol,,nemám potrebu ťa urážať,,,ale pripadáš mi ako ufnukaný pubetiak ktorého ked odmietne prvá baba tak sa ide vyplakať každému na plece a ked to nejde tak ako chceš ty tak je každy na vine len ty nie,,
    Čo tak začať hladať chyby na sebe,,,
    Ak by som ti ja tu mal začať písať kolko zlého aj dobrého som pozažíval tak mi da admin doživotný zákaz vstupu ,
  • 15. septembra 2014 22:31:23 CEST
    ..tak kazdy hovori tak, ako mu huba narastla a podla mna na jeho prispevku 15.09.2014 09:56 nebolo absolutne nic urazlive alebo vulgarne, ty si zareagoval dost neprimerane.

..a vyjadrovat sa mozes ako chces, ale mi prides ako taky vsudybylek, co vsade bol, vsetko vie, vsetkych pozna, na vsetko ma nazor (samozrejme, ze vzdy len ten najspravnejsi), atd..
    A vobec to nie je o tom ako dlho mas zalozeny nick, ale prisiel si jak velka voda, arogantny si jak hovado, vsetky subky su klamarky, na Duraga nikto nie je zvedavy, blablabla.. Akoze on ma svoj vlastny svet, je treba ho brat s rezervou, ale podla mna tak trochu patri k miestnemu koloriťu a ja sama sa casto pousmejem nad jeho prispevkami..

No a tak...urcite si mily chlapec, ked sa chodis usmievat na stretka, ale one...radsej nist.
  • 15. septembra 2014 21:51:54 CEST
    Takze odkedy budem mat pravo sa vyjadrovat so svojimi vlastnymi nazormi? (A ja sa vyjadrujem slusne a nie utocne, to je rozdiel. Tebe sa paci taka forma komunikacie? Ak ano, je to smutne, ved ten pan sa chova ako pubertiak) Mimochodom, pozri si, od kedy mam zalozeny nick. Nie je pred mesiacom zalozeny.
  • 15. septembra 2014 19:26:08 CEST
    Wow durag dobre povedal... Suvislo az mi je to divno... O_O no klobuk dolu...
  • 15. septembra 2014 14:12:05 CEST
    ..no ale Durag ma trochu aj pravdu...mne to pripada, ze si si potreboval obehat stretka, aby ta ludia spoznali a teraz, ked si uz prakticky sucastou komunity si dostatocne kvalifikovany na to, aby si tu daval rozumy....lebo teraz ta tu uz vsetci budu brat vazne..
  • 15. septembra 2014 13:28:59 CEST
    Prestan uz byt trapny. Vidis, ze o tvoje poznamky vazne, ale vazne nikto nestoji. Nemas k teme nic inteligentne povedat, tak si pis doma zapisnik s tvojimi heftami, ktore su zaujmave a potesia ako pocasie za posledne dni. Diky, ze si to vezmes k srdcu
    • 2 posts
    15. septembra 2014 11:39:08 CEST
    No ja poznam zenu tvora a zenu netvora :) Pravda, trochu sarmu a nemusis tolko rozpravat alebo pisat. A ked uz zenu naseres, silno ju obijmy a nepustaj. Ak to nefunguje... Odstup do bezpecnej vzdialenosti a hadz cokoladu :)
  • 15. septembra 2014 9:56:06 CEST
    Boha ty sa velmi rád čítaš nechceš spísať moje zážitky,,,?,,,,
    Ale za toho krista si chlapi nepriznáte že aj vy ste na vine,,,
    Žena je tvor ješitný preto sa treba k nej vedieť správať a aj drzé arogantné odmietnutie treba vedieť zahrať s noblesou gavaliera nie nafukaného sedliaka,,
  • 15. septembra 2014 3:57:24 CEST
    Kym neurobis scenu subke za odmietnutie v plnom autobuse, tak si este v poriadku. Aj s tym sa mi uz niektore zdoverili od dokonca vraj "starsich dominantov" :-) Ale nie. To uz ked ja sa ovladnem..a to mam niekedy na krajicku, akym nepeknym sposobom odmietnu hlupo....tak preco to nedokazu ini?

HINT: Rada subinkam----dominant sa odmieta slusne (dokonca chlap dominant je tiez len clovek....aaaa...teda vacsina). Slusne a uctivo povie dakujem, neprosim + kratucky dovod (zmysluplny), ale uprimny, aby nase posramotene ego velmi netrpelo. (empatia by mala byt vzajomna)

Drunky, ty sa az moc ovladas, az to zachadza do flegmatickosti. Niekedy sa ta pokusim uplne nenapadne vytocit. (samozrejme zoci voci. utoky cez pismenka su pod uroven, cudujem sa, ze kolko ludi ma silne pismenka a zoci voci stiahnu chvost - teda kostrc hlboko v anal)

Basnicka otazka nakoniec: preco mam vzdy take dlhe prispevky, aj ked sa krotim? (uz sa mi nechce citat ani seba sameho, ospravedlnujem sa za odflaknutu gramatiku)
    • 2 posts
    6. septembra 2014 21:38:24 CEST
    Ak sa nad tym zamyslim, moja skusenost je, ze ma podaktori bez mojho povolenia nalepia na sklo alebo nebodaj spravia screenshot aby som vypadal jak debilko :D Nastastie nikomu nenadavam do chatu ani ked som mrzuty alebo nahnevany. Vzdy si poviem, ze nemusim :) Potom je to cisty Ignore.
  • 6. septembra 2014 19:26:59 CEST
    že nemá :-)
  • 6. septembra 2014 18:40:12 CEST
    to nema so submisivitou nic spolocne. Ked ti za niekym srdce pisti, tak ide dostojnost bokom.