Má to jednoduché vysvetlenie: muž chápe odmietnutie ako obrovskú porážku a zlyhanie. Ak narazíš na jedinca, ktorý to nedokáže akceptovať - reaguje agresívne, je to akýsi obranný mechanizmus jeho veľkého ega a týmto si kompenzuje svoje zlyhanie - zvalí to na teba, že si namyslená, obohatí vety o invektíva a potom sa cíti tak, že z celej veci vyšiel ako víťaz.
Hej hej. Tuna sa to stava dost casto. Ale naposledy ma jeden nemanovany dozral. Vacsinou som tu prihlasena a robim bezne veci cize sa mi stane ze nesledujem kdo mi akurat napisal a ked pridem tak odpisem. Naposledy chalan zo zacatku celkom schopny. Sice"subik"tocil rozhovor len okolo seba takze rozhovor silno vlazny nic extra zaujimave. Napisala som mu ze za chvilu dojdem a ked som dosla 20sprav. Od 15tej uz tak velice mile kde ma preklinal pomali do 30teho kolena zelal mi pomali aj rakovinu vlasov a pisal mi aka som namyslena kurva ze on take kurvy nenavidi a zelal mi smrt na 60sposobov. Ako nechapem.
asi asi ťažko povedať možno by si bola aj prekvapená...a nefajčenie podporujem aj keď ja som slaboch....nezvládla som žiaden pokus...držím palce a tu je každá rada márna....
Mam tie iste skusenosti Dollorres. Ale to nie su ludia, ktori by stali za dalsiu uvahu. To su len uboziaci ktori sa na nieco hraju a potrebuju si len uzit. Urcite su v živite neuspesni a nic nikdy ani nedosiahnu.
Dobre a teraz mi vysvetlite, preco si ti bezcharakterni hajzlici myslia, ze by s nimi niektora zenska chcela nieco mat. Este k tomu domina?
Ked pri prvej prilezitosti ju zasypu invektivami?