Forums » Nekategorizováno

ako to chodi

• 7 posts
    3. septembra 2014 22:24:32 CEST
    A ty sa zasa nevieš povzniesť nad moju staru ironiu a všetko musíš brať vážne,,,?,,,
  • 3. septembra 2014 18:09:12 CEST
    ....myslim,ze absolutne nechapes o com vztah je a ked je dominant ten kto nauci zenu nekecat,tak potom sa nedivim,ze tu tolko "dominantov"pobehuje:-)))))
    • 1 posts
    3. septembra 2014 17:12:11 CEST
    Najväčší uspech po dosiahnutí spoločného dlhodobého vzťahu je naučiť žensku ,,,nekecať,,,
    Vtedy sa chlap može nazvať dominantom ak toto dokáže v každodennom živote,,,,
    • 1 posts
    3. septembra 2014 15:37:45 CEST
    K tovojmu komentu. Ked prides na to stretko a nebudes sa mat s kym bavit je taky problem sadnut do auta a odist prec odtial? To ze sa nebudes mat s kym bavit je podla mna len vyhovorka. nic viac.
  • 3. septembra 2014 15:25:45 CEST
    ...ved vies ako som to myslela:-))))ty mas tiez vztah s clovekom od "fachu"....a myslim,ze tiez by si mala cim prispiet...
  • 3. septembra 2014 15:00:54 CEST
    ..keby len domina spajala
  • 3. septembra 2014 14:47:14 CEST
    ....takze ty si dalsi priklad,ze aj domina spaja....
  • 3. septembra 2014 14:37:15 CEST
    ...ty by si mohol tiez nemyslis?:-))
    • 9 posts
    3. septembra 2014 14:17:11 CEST
    Ty by si mala prednášať na vysokej škole života....
  • 3. septembra 2014 13:53:58 CEST
    kazda faza zivota ma svoje caro
  • 3. septembra 2014 13:49:48 CEST
    Ja s madam sme sa zoznamili na domine a blizsie na stretnutí. samozrejme nie hned po prvej sukromnej správe
  • 3. septembra 2014 13:42:02 CEST
    a potom pridu detičky a k slovu sa nedostane ani jeden z vás
  • 3. septembra 2014 13:12:07 CEST
  • 3. septembra 2014 8:44:36 CEST
    ....dakujem....viem a z vlastnej skusenosti som presvedcena,ze so vztahmi je to tak ,ako som napisala....neviem ci si ludia tu uvedomuju,ze aj ked hladaju vztah a podmienkou je aby boli DS pozitiv,tak v normalnom zivote budu ako vacsina parov.....budu chodit do prace...riesit bezne starosti....nalady...obcas si polezu na nervy a na hratky nebude az tolko casu ako pri obcasnych stretkach zameranych prave na ukojenie tychto tuzob.....dolezite je si rozumiet,ako pise Stat.....sadnut si ako ludia...vediet sa rozpravat...pocuvat....odpustat a robit kompromisy.....mozno kazdy vecer nebude cas a chut na hratky,ale vy si polozite hlavu na jeho rameno a on vas s laskou pohladi a povie vam,ze ste jeho dievcatko....a v tych slovach bude vsetko co potrebujete pocut...pre taketo vztahy sa oplati rucat dogmy a na taketo vztahy sa oplati cakat aj rok....vsak Lissbeth:-)))))
  • 3. septembra 2014 8:34:36 CEST
    ....zas neprehanaj:-)))))
  • 3. septembra 2014 7:30:37 CEST
    Krásne napisane Mirage:)))

Šack moj drahy si počkal až rok od prvej spravy kym som s nim prehodila tych niekolko 100 sprav :D

....už nastala ta spravna chvila
  • 3. septembra 2014 0:27:26 CEST
    a cenu o najvystižnejší komentár opäť vyhráva... MIRAGE:)
  • 3. septembra 2014 0:26:26 CEST
    Daily, nikto nehovorí, že tam nie sú aj ponuky za peniaze, ale sú tam aj iné ponuky - od normálnych báb. Ja sám poznám niekoľko D, čo hladajú seriozneho suba, ale uvedom si, že tam ide o oveľa viac. Nestačí byť D a s a automaticky sa s niekým spáruješ. Dvaja ľudia si musia rozumieť - ako ľudia. Až potom, v druhom rade, ako D a ako s.

Pozrel som inak do tvojho profilu, a úprimne, moc tam toho nemáš, ak si ťa pozrie nejaká D, nemá ju čo zaujať. Mne sa osvedčilo napísať si, po čom túžim a aj čo viem ponúknuť. Proste ak jednáš na rovinu.. tak dosiahneš svoj cieľ. Vlastná skúsenosť.

Inak skús si dať google a napíš "bdsm sk"... a pozeraj sa čo za portál ti tam vyhodí. Nechcem tu robiť žiadnu reklamu, tak si to nájdi.
  • 2. septembra 2014 23:24:43 CEST
    ...ako ti tu uz radili..ostan sam sebou a vsetko co ma prist pride....nikde nie je napisane,ze zenu ktora ta zaujme a ktorej rozbuchas srdce ty, stretnes akurat tu...ale uz sa to stalo aj niektorym ludom tu....patent na zoznamenie neexistuje....ja osobne si myslim,ze dve osoby sa stretnu vtedy,ked sa maju...ked sa dokazu pocuvat,vidiet,vnimat....ja som muza svojho zivota nasla tu....napisal prispevok do fora a mne sa pri jeho citani rozbuchalo srdce:-)))....ale to pravdaze na vztah nestaci....treba prejst dlhu cestu plnu prekazok..obetovania...tolerancie....takze mozno nerobis chybu v nicom...mozno este nenastala ta spravna chvila:-))))vela stastia
  • 2. septembra 2014 20:51:58 CEST
    Z každého rožka dubáčika a máš to vybavené,,
  • 2. septembra 2014 20:48:55 CEST
    Prišiel videl oblbol urobil a hotovo,,
    Žiadna veda,,
    Chce to cvik a prax,,
  • 2. septembra 2014 19:27:52 CEST
    Ja som cez net spoznal celkom dost D zien, ale povacsinov ma fyzicky nepritahovali, ale niekedy to bolo aj fajn. Staci byt normalny a nie prepnuty uchyl a ide to ...
  • 2. septembra 2014 19:04:28 CEST
    a niektorí sa boja, že čo by tam robili 3 dni, keby nemali s kým a o čom baviť sa...
  • 2. septembra 2014 16:07:07 CEST
    ja som sa tiez uspesne stretol z tohto portalu. zial po par rokoch to skoncilo, ale skoncilo to dobre.
  • 2. septembra 2014 15:17:06 CEST
    ... ja vzdy prejdem osobnymi skusenostami a nie vsetky su dobre