Forums » Nekategorizováno

ako to chodi

• 1 posts
    2. septembra 2014 14:51:18 CEST
    Ja som sa kedysi davno cca pred 8 rokmi zoznamil s jednou na pokeci. Bola starsia o 9 rokov ale aspon mi otvorila oci a ulazala cestu. No ale zial nevydrzalo to dlho nevydrzalo.
  • 2. septembra 2014 11:46:45 CEST
    Teraz si budes mysliet ze som mimo ale ja som raz nasla aj na pokeci fajn chalana. :D teda sme spolu nechodili ale bol fajn. A raz som si dala inzerat len uz neviem kde na nejakej stranke. Ale to nebola ds stranka. :) ja ti neviem kde sa deje chyba u teba. :)
  • 2. septembra 2014 11:05:08 CEST
    Tak to s tebou nemozem uplne suhlasit mne sa na par portaloch podarilo najst zaujimavych ludi. ;) Uvidime ako tu. Ono kolko krat sa mi stalo ze sme mali spolocne dost a neslo to. U mna to asi bude ze sa naozaj protiklady pritahuju. Tak ono je najdolezitejsia tolerancia. Urcite ta,
    Ty daily nie v zlom. Ale asi zle citas inzeraty. Ja som si dala tiez a o prachy teda neslo. ;) ani o ulet. ;)
  • 2. septembra 2014 9:25:54 CEST
    Dollores Q ..........
    • 13 posts
    2. septembra 2014 8:49:55 CEST
    Kto vie či nie osobná skúsenosť
  • 2. septembra 2014 8:46:31 CEST
    da sa realne stretnut clovek na vztah na bdsm akcii...mas tam tri dni na to, trosku sa blizsie k nemu dostat, pokecat, spoznat sa . Akcia vsak nezarucuje, ze tam najdes zivotneho partnera...ale nevylucuje sa to :-)
    • 13 posts
    2. septembra 2014 8:42:43 CEST
    najmladšia baba mala zatiaľ 20, teraz príde jedna čo mala 18 tento rok. hovorím o víkendovej akcii ktorú robíme 2× do roka kde býva cez 50 človekov
    • 13 posts
    2. septembra 2014 8:11:08 CEST
    Kľudne počkaj 10 rokov ešte. Možnosť chodievať na BDSM akcie je až od 18 rokov. Dokonca české Písklata majú vekové obmedzenie na ich akcie 30 rokov. Nikoho staršieho nepustia.
    • 13 posts
    2. septembra 2014 3:48:53 CEST
    No a čo keby si sa hambil. Kde chceš stretnúť partnerku BDSM+ ak nie na akcii pre BDSM+
    • 2 posts
    2. septembra 2014 0:57:28 CEST
    50% subov su skaredi, slizki, alibisticki, obtlstli, plesivejuci postarsi pani. 20% mladi svalnati nadrzanci, ktori cakaju ze za nimi prides 150km aby si ich posubila a vyhonila. 20% chalani, v skole zrejme sikanovani, nevyrazni, tichi, vecni panici. A zvysnych 10% je z kazdeho rozka troska. Ktoreho si kurva mam vybrat?
    • 2 posts
    2. septembra 2014 0:27:07 CEST
    Inak si neodpustím chlapci:
    X razy čítam inzeráty od domín, ktoré už po 30x dávajú inzerát že hľadajú suba, pritom viem, že nejde o žiadne zlatokopky, ale normálne baby, čo chcú suba, plus moje známe mi X krát povedali, že hľadajú suba po týchto portáloch a píše im furt len kopa úchylov a nereálnych pisálkov, čo na dohodnuté kafé nikdy neprídu. Alebo ak prídu sú úplne nemožní.:D

A potom čítam že tu niekto sťažuje, že tu nie je žiadna domina, alebo že je nereálne sa zoznámiť po nete.

Net, je práve najrýchlejšia cesta ako sa s niekým zoznámiť.

Či ako vy si to predstavujete štýlom, že klepnem v bare kočke na plece a poviem, nazdar, ja som úžasný sub pripravený plniť tvoje tajné priania?

Hahahahahhhhhhhhhhhhhhhh
  • 2. septembra 2014 0:01:21 CEST
    Teda pokial niesi kokotom, vtedy nebuď
    • 5 posts
    1. septembra 2014 23:58:32 CEST
    Ver tomu, že internet je reálna zoznamka.. nato aby si niekoho spoznal ale, musíš aj ty sám niečo urobiť.. a hlavne byť sám sebou!
  • 1. septembra 2014 22:06:20 CEST
    Legendy vravia, že to možné je, ale čo je na tom pravdy to nikto nevie
  • 1. septembra 2014 21:44:03 CEST
    Ja co som mala davnejsie partnera co bol ds zamerany stretla uplnou nahodou. Len tak vonku. Ale mi sme sa nescuchli s tym ze on je sub... Bola to pekna nahoda. :) a teraz to skusam tu...
    • 7 posts
    1. septembra 2014 21:39:10 CEST
    Posledneho subicka som spoznala na Leonovom zraze :-)