Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 2 posts
    29. októbra 2014 19:56:28 CET
    Tak tu ma mozes kosit poklad. Nech sa paci, roznes ma na kopytach kym dostanes gulku ;)
  • 29. októbra 2014 19:53:32 CET
    Erik - ja som preniesol dišputu sem, lebo to riešili vo vlákne o stretnutiach v BA. Ako ak ich trápi niekoho pravopis alebo príspevky, či snaha niekoho o niečo, či ja... nech to nerozmazávajú tam.

Ale vidím, že každý si na nadávanie vytvoril druhý nick...zaujímavé. (že mňa to nenapadlo...uf)
    • 2 posts
    29. októbra 2014 19:46:42 CET
    Doooosť dobre vám zadrbáva :-D
    • 2 posts
    29. októbra 2014 19:42:22 CET
    Toto nieje z tochto sveta :D
    • 5 posts
    29. októbra 2014 19:34:10 CET
    ale ved toto forum je nato urcene .Nick vyjadril svoj nazor a tak by som to aj nechal.
  • 29. októbra 2014 19:33:16 CET
    Ale ale moja :-D aj s prestavkou a novym nickom 3 roky.
    Tak nekotkodakaj.
  • 29. októbra 2014 19:28:45 CET
    Mors
    prepac, ale kto si ze teraz tu 2 dni len nadavas?
    nechapem..
  • 29. októbra 2014 18:48:22 CET
    Drž hubu ty psychopat ujety.
    Tvoje dristy, to je ako mlatenie prazdnej slamy.
  • 29. októbra 2014 18:44:41 CET
    Citil som potrebu sa Mariana zastat (a samorejme aj seba, ci inych). Tak od srdca...(viem, ze ostatni su tiez svojpravni...ale...spolupatricnost)
    • 5 posts
    29. októbra 2014 18:37:25 CET
    Vidišto tak dlho si medzi nami nebola az o tebe ani nepočut. PS vzdy si vedela spravit vkusnu fotku :) a čo sa tyka shadowlight v BA Ban nema a nevidim ani dovod mu ho udelit. Sprava sa korektne. Akurat ta komunikacia by sa unho mohla zlepsiet ale tak to pride hadam casom .
  • 29. októbra 2014 18:25:26 CET
    OPAT VAM PRIPOMINAM, NIC STE PRE NIKOHO NEUROBILI, NIKDE SA NEOBJAVUJETE, LEN SPROSTE RECI MATE NA FORE. A JEDINE, CO VIETE JE KAZIT DRUHYM SNAHU, POHODU A UROVEN KOMUNIKACIE Ak urobite pre komunitu aspon polovicu toho, co Drunken, potom skusajte opravovat druhym pravopis a hadat sa tu s nim.
  • 29. októbra 2014 18:22:04 CET
    Ok. Koncim s tebou debatu. Vulgarna primitivka, ktora je macher len cez pismenka. Gratulujem sebareflexia ti pomohla tusim. Sedis doma na riti a nikdy si sa nikde neobjavila a silacke reci mas. Takych tu bolo...
  • 29. októbra 2014 18:19:30 CET
    Ty kokot blby!!!!
    :-D:-D ja ze neviem dat niekoho do ignore listu? Kapem od smiechu :-D:-D:-D
    Prvy tam budes zapisany :-D:-D:-D:-D
    Ty si taky pičoňuch
  • 29. októbra 2014 18:17:38 CET
    Nevyhodili ma. Nikto mi nic nepovedal. To len tu na fore rozmazali. Kludne mi mohla Margeret do oci povedat, aby som odisiel. A nestalo sa tak. Nebola si tam, tak naco riesis to, o com hovno vies? (poviem ti, lebo nemas co ine...) Ja som sa ospravedlnil preto, lebo Goro to potreboval za urcitym ucelom. Vrtas sa preto, lebo zas vobec nevies, ze za tym su vyssie ciele

-precitaj si ten moj prispevok este raz tam. ked uz riesis SWAN. Asi si nechapava, vsak? - kazdy normalny clovek pochopi, ze kvoli comu a o com to bolo. uf. a to sa deklarujete ako IGELITENTNE (nie inteligentne)
  • 29. októbra 2014 18:13:49 CET
    Ved teba odvsadial vyhadzuju, napriklad z baru Swan. Aj si priznal,ze si sa choval nepristojne a tak ta odtial vyhodili. Tak sa nehraj na slusneho a nemoralizuj. Pakotrudko :-D:-D:-D
  • 29. októbra 2014 17:58:32 CET
    ty ani na stretka nechodis. a ked ano, tak asi sedis ticho v kute. Nikto ta nevidel za poslednu dobu.

Mors - ty sa nechval inteligenciou, ty nevies ako dat do ignorancie niekoho, kto ti napise 4 spravy. A budes pisat kvoli tomu staznosti. A ty mi budes hovorit nieco..uf. smiech...

A este budete obvinovat Drunkena, co sa snazi pre nas vsetkych nieco urobit vo svojom case. Co ste vy urobili pre novacikov???? Nic.

No schvalne. Nech mi napisu novacikovia, co urobila Mors a co Temna pre niekoho len tak....(nie pre peniaze za lekciu). Ze si nasli cas a urobili nieco pre komunitu??? - (ja dopredu viem, ze pre nikoho ste nic neurobili, len chcete zneprijemnit snahu druhemu, super sebareflexia od Vas)

Este raz..ak hovorite o sebareflexii, najprv sa pozrite na seba, ci ju vy vlastne mate. Potom sa nou ohanajte.
  • 29. októbra 2014 17:57:53 CET
    ..no ale mne pre moje vyjadrovanie este nikto ban na stretka nedal. Asi to bude v niecom inom, drahy..:D
  • 29. októbra 2014 17:57:09 CET
    Ty uz neber tie zle veci, skodi ti to.
  • 29. októbra 2014 17:55:32 CET
    Videla si svoje vyjadrovanie najprv? Obe sa pozrite na styl svojho vyjadrovania. Potom hodnotte druheho. Ked si uz vzala do ust sebareflexiu....uz ste sa znizili k nadavkam. A to znamena, ze nemate inteligentne a padne argumenty, tak sa uchylujete k stupidnostiam.

Preco nezacnes s tou sebareflexiou u seba? napr...sa na tom smejem aj ked len od ucha po ucho
  • 29. októbra 2014 17:53:46 CET
    ..aj ty by si sa urcite nieco dozvedel, keby si konecne dal priestor sebareflexii...:)
  • 29. októbra 2014 17:53:09 CET
    Ved to pozname :-) aktivny blbec a truhlik
  • 29. októbra 2014 17:52:40 CET
    Ano. Aspon vidis, ze co vsetko sa dozvies, ked pretvarka pominie. Tam potom uvidis, kto je a kto nie je skutocny kamarat. Zrejme si to nepochopila cierna pani holy onyyyy
  • 29. októbra 2014 17:51:17 CET
    Pocuj ty si uplny blb alebo to iba tak dobre hras?
  • 29. októbra 2014 17:50:29 CET
    ..ty si mi ne, ale celkom som sa zabavila v tom fore o piestanskych stretkach...vyzera to tak, ze to chvastanie tym, koho vsetkeho ty poznas ti bolo celkom na prd...:)
  • 29. októbra 2014 17:49:12 CET
    Jeeej. Aj ty si tu? Normalne si mi chybala. Napis mi teda SS, dlho sme si nepisali.