Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 29. októbra 2014 17:39:42 CET
    ..lebo shadow vie vsetko o vsetkom a musi sa ku vsetkemu vynadrit, aj ked vie vlastne holy ony...falus..:)
  • 29. októbra 2014 17:34:39 CET
    JA tvrdim len, ze som to zatial nenasiel a aby si mala strpenie. A ty si ho nasla? A pokial viem, je to vseobecne zauzivany termin prevzaty z AJ a nepouzil som ho ani prvy a ani posledny z ludi. Tak klud. Teraz budes riesit kazdeho, kto to napise? To vazne nemas nic ine na praci, len sa vrtat a robit zlobu, lebo ti ludia pisu, ze to uz prehanas? Sku si pustit nejaku komediu, zasmiat sa, uvolnit sa a potom v dobrej nalade prispievat na forum....
  • 29. októbra 2014 17:14:55 CET
    Ved ty sam si spomenul slovo BLACKLIST . Tak naco doprdele pouzivas tento vyraz ,ked mi tu teraz tvrdis,ze nic take tu neexistuje. Smejem sa na tvojej hluposti.
  • 29. októbra 2014 17:02:16 CET
    Tak vsetci o tom hovoria a chcel som aj ja. A hned som ho siel hladat...a....nejako som nenasiel. Asi dobre nehladam. Ved nemozes mat strpenie chvilku?

ESTE RAZ SA PYTAM, PRECO TU VACSINA VSETKO BERIE TAK NEGATIVNE A SMRTELNE TRAGICKY???
  • 29. októbra 2014 15:18:14 CET
    Blacklist mi odporucil ujo BLACKSUN3
  • 29. októbra 2014 15:15:55 CET
    Prosim ta ,ty si tu prvy den ci co?alebo mas sklerozu?
    Citujem ta z 28.10.2014 o 16:58 z tvojho prispevku: "Nerobte kovbojku. Ak to bude pokracovad dalej, pokojne ho hodte na BLACKLIST"
    Ty bud daco fetujes alebo nieco horsie ked si nepamatas co pises. :-D:-D:-D
  • 29. októbra 2014 15:02:33 CET
    Prosim Vas, kde ten Blacklist je? (je mysliena kolonka "koho ignorujem"?)
  • 28. októbra 2014 23:00:39 CET
    A podla mna je tu takych more :-D
    Šalamuni mi odporucili blacklist,sice nerada,ale ok.
  • 28. októbra 2014 22:55:52 CET
    Podľa štýlu oslovenia je to bývalý Kraken a potom si menil nick a nadával zaradom,myslím že oktober 2013 potom sa odmlčal,,,takže sa vrátil,každý mesiac zmenil meno aj 5x,,
    Ja som si musel koli IP adrese aj preto že mi už do vlákna nepustí starý nick,,ja na to kašlem,neklamem hned som uviedol že mám iné meno,nemám sa prečo skrývať,
    Kašli na to vymaž nereaguj,
  • 28. októbra 2014 17:02:12 CET
    Ubohy bol myslene nie ako urazka,ok
    Vlozila som do toho kus lutosti,ktoru neviem vyjadrit mimikou v pisme.
  • 28. októbra 2014 17:00:01 CET
    Prepacte ze sa smejem, ale mne niektori pozeraju profil cez 100X...naozaj neklamem najprv som sa zlakla, ale uz viem ze taki muzi vychladnu rovnako ako rychlo vzplanuli...do tyzdna su fuc :)))
  • 28. októbra 2014 16:58:51 CET
    Hovori z teba mudrost a skusenosti

Problemom slovenskej komunity je, ze sa tu vedie inkvizicna vojna proti tym, co nezapadaju na 100% do odbrazu idealneho cloveka. Ziadna tolerancia. Niekto sa zle nachycne alebo sa hlasnejsie zasmeje ako ostatni a uz sa to tu pretriasa. Kazdy grg a prd sa tu nafukne do nehoraznych rozmerov a vedu sa zbytocne vojny. Zamyslime sa bratia a sestry, ci to je potrebne a ci to pomoze niekomu! Jasne, ze nie. To si tu ventilujete frustraciu niektori? Ved o nic nejde. Hlavu hore a zivot ide dalej. Skoro vsetci sedite v pohodli domova/praci/na cestach/v pube...nikto Vas priamo neohrozuje. Nerobte kovbojku. Ak to bude pokracovad dalej, pokojne ho hodte na BLACKLIST. Ale 80% prispevkov na vsetkych forach su len hadky a obvinovanie. Ked sa upokojime a pozastavime sa nad tym, tak to je na smiech, ze ake banality ludi vytacaju.

(Mors..nemyslim len teraz teba. Ty este reagujes v pohode. Su tu aj ovela horsie prejavy. Tak sa prosim ta neuraz, nie je to osobne. Myslim, ze ty to este celkom dobre zvladas. Niekedy aj s humorom)
  • 28. októbra 2014 16:49:26 CET
    keby že úbohý človek ...tak to pochopím ...ale úbohý OTROK....hmmm...a teraz kto je úbohejší?....nikto sa ešte nestal veľkým tým, že by ukazoval aký malý je niekto iný...aj ked tento človek sa choval neprístojne...uznávam hnev na neho...stačilo ignorovať...bloknúť
  • 28. októbra 2014 16:46:55 CET
    Vrele dakujem za empaticky pristup. Poziciam vam moje formicky a lopatku aj kyblik
  • 28. októbra 2014 16:42:20 CET
    Mors
    marshmallow ani fantu nepouzivam ( ake detske..si preto sa tolko hnevas)
    to nebolo v zlom co som pisala.
    take it easy.
    ja mam bloknuteho pojedacsemen ci ako
  • 28. októbra 2014 16:16:12 CET
    Vsetci sme len ludia. Ak sa niekto chova vulgarne (aj v SS), neznizujte sa na jeho uroven. Nesirte zlo, keep smiling...

Nechapem, ako niekoho moze vytacat tak obycajna vec, ako 4 spravy v priecinku. To mas dobry zivot, ked sa ti nic horsieho zatial nepostretlo. :-) Nemam pravdu?

Ber to s humorom. Chlapec po tebe tuzi. Vies, co by dali ine za to? Preco vo vsetkom vidis zlo? A tych par vulgarizmov...ved niektorych ludi to fakt vzrusuje. Snazil sa ta zaujat. Nevedel ako na teba tak skusil humiliation. Ak ta nahneval, stretni sa s nim a pekne ho vychovaj. Ked si na rit nesadne par dni, urcite ho uz druhy krat nenapadne, aby sa choval neslusne a neuctivo.
  • 28. októbra 2014 16:10:34 CET
    Prosim vas, je to len ubohy otrok, nasral ma ale uz ma neotravuje, cize pochopil ma,sice ne na prvy krat,ale pochopil.
    • 5 posts
    28. októbra 2014 16:05:26 CET
    Ak vam niekto vadi a dateho na blacklist stale vam vie pisat ci uz nie ? Ak nie tak ho tam daj a maš pokoj.
  • 28. októbra 2014 15:39:36 CET
    Teba to tusim viac dostalo nez mna.
    Strekni si do zil Fantu, do nosa si daj marshmallow
    Mudrovat viem aj ja a toto forum ma nazov "problemy" ak dobre citam. A problemy su od toho aby sa riesili,takze presne to robim.
    Maj pekny zvysok dna a nedrazdi hada bosou nohou.
  • 28. októbra 2014 15:13:21 CET
    Mors
    preco to riesis?
    ved to ignoruj. keby sme kazdy mali pisat co nam kto pise. ...
    ja len tak... ze ci sa ti chce...
    BTW. Kto videl moj profil?
    mna tesi ked si ma niekto pozrie
    aj mne pise a nevnimam. kazdemu pise asi
    si nenamyslaj
  • 28. októbra 2014 15:00:15 CET
    Moj profil videl uz 8-krat. Je mnou posadnuty,co ma vobec netesi.
  • 28. októbra 2014 14:57:20 CET
    Vrana k vrane sada. Tolko k tetjo problematike.
    Dufam,ze si porozumel tejto vycerpavajucej odpovedi.
    Si taky aktivny, dufam to niekto aj oceni

šangrilááá ,maj sa krasne
  • 28. októbra 2014 14:18:16 CET
    Ako pozeram, Brilko si ma uz dva krat stihol prezriet. Vidim to v navstevach mojho profilu. Takze ucinok to malo. Chlapca som sa zastal.

Zalozim vlakno: KLUB NESPRAVODLIVO IGNOROVANYCH A NEPOCHOPENYCH

-ved aj my muzi chceme byt obletovani, bombardovani zo strany zien.
  • 28. októbra 2014 6:42:31 CET
    Tak urciteee :-D
    Nenapisem mu :-D
  • 28. októbra 2014 6:20:33 CET
    sh.
    :))))))))
    pravda...
    smejem sa hned raaanecko