Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 2 posts
    7. októbra 2014 20:34:00 CEST
    Pravé prestalo,
    Terazky svrbí ľavá polguľa na zadku,,,
    Dostanem či dám,,,?,,,
  • 7. októbra 2014 5:30:56 CEST
    Svrbí ma pravé vajce,,
    Čo to znamená,,,?,,,
  • 6. októbra 2014 1:05:35 CEST
    Dnes ma poprosila o cigu malá príjemná čiernovláska,,
    No dal som jej len cigu ala dohán,,,
    Neurobil som daľšiu osudnu chybu,,,?,,,
    len sa pýtať bledej tvári čo ona sebe na to myslieť ked zobudí sa ak sa jej bude chcieť ťuknuť do kláves nie hudobných ale písacích,,
    Červenokožec bez knižky dakovať dopredu aj ked nedostať odpoved,od bleda tvár ale len lopatou cez gebuľu,
    • 13 posts
    30. septembra 2014 8:52:20 CEST
    Dlhonohá potešika minule ked som zmokol ako prasa na uteku pred zabijačkou,,
    Vtedy kráčala dlhonohá blond tak sa oči potešili duša tak napoly lebo nadávala a spodok vobec lebo ledva vysel,,
    Susedka ja tmavovláska,,
    A ako vieš ja už nehladám,teraz sa musi druhá strana prihlásiť,,
    To len aby vlákno nestálo,
    • 13 posts
    30. septembra 2014 8:51:37 CEST
    Betonovať garaž nemožem mám tam jamu hlboku a v nej poklady preveliké,,
  • 30. septembra 2014 0:16:27 CEST
    máš tie muchy asi všade.....v hlave najviac......o dlhonohej blond dlhovlasej s ritkou akurát do ruky a osím pásom som už niekde čitala......hm,
  • 29. septembra 2014 21:15:38 CEST
    čo tak betónovať novú garáž??? ušetríš na betóne
  • 29. septembra 2014 16:29:38 CEST
    výcvik šeckým trom...a tým dvom nevyhovujúcim špeciálny....nebrechat neskučat nevystrkovat čumáky z búdy...a a zavret tých dvoch spolu aby si mohli vrčať do ňufákov ale potichu
  • 28. septembra 2014 23:34:16 CEST
    ,,mám problém s novou susedkou má 22 ale ma muža,,no ale vypada tak akurat vhodne k vycviku,,v čom je problém,,?,muž mi nevadí ale jej mater býva oproti mne a furt snorí ako pes baskertvilský,,
    Dcéruška je fajn,uzky driek,tmave dlhé vlasy,zadok akurat do ruky,,a akuratna strbinka zozadu ked ide v leginach,,
    Riešenia,,?, zakopat mater aj s jej nápadníkom či ako,,,?,,
    • 2 posts
    16. septembra 2014 10:37:56 CEST
    Strašný den zasa,ako z hororu,,,už len sekery chýbaju aby padali z neba,,,
    No nič ide sa makať,,dalej,,
  • 15. septembra 2014 23:37:41 CEST
    Momentálne mam problém s muchou,,usadila sa v hajzli a je to taký sprostý pocit ked človek tlačí a ta.svina mu lieta okolo a ešte aj sadne na riť,,
    A neda sa v tom malom priestore zabiť,už 5 dní tam prežila,,,
    Chemické látky nechcem použiť škodia genofondu a strieľať v tak malej miestnosti je blbosť lebo tam mám odložené železné tyče a to by bola čudná čierna kronika = zastrelený vlastnou odrazenou gulkou v hajzli,,,ale nevieme po kom strieľal,,,
    Az taký debil nie som,,,
    Inak Leonko zdravím predtým som tu mal 2 nick a dal si ma do ignore ,,len aby si vedel,,
  • 11. septembra 2014 19:58:24 CEST
    to bude asi tym ze Bratislava je daleka dedina pre zvysok Slovenska,,,a nie kazdy ma sukromne lietadlo,,,lebo ist po akoze nasich cestach je za trest,,,nam by mali platit zato ze po nich jazdime,,,a nie myto atd,,ak sa tam niekedy dotrepem tak aby tvoje gulky netrpeli potom,,,,
  • 11. septembra 2014 19:38:43 CEST
    tak toto bola dobra vracacka haha no bola na stanici vlakovej,,ale popri dialnici to mas tiez pravdu,a ja stary kon raz som sa pri Galante tak na jednu zahladel ze som to v 150 takmer otocil na strechu co som zabudol odbocit z dialnice,,,ta mala tiez sietovane nohy v kozackach a mini,,,tak tocila zadkom,,,
  • 11. septembra 2014 6:53:10 CEST
    Jallka - ani to už nečítam a na teba reagujem posledný raz. Prišlo mi veľa správ od iných ľudí, že s tebou je zbytočná akákoľvek komunikácia. Aj niekto, o kom by si to nepovedala, mi povedal že to vôbec nemám si brať osobne, tie tvoje manipulácie a podrývanie. Ja nepotrebujem sebareflexiu, ja potrebujem rovnocennú spoločnosť. Tu taká už nie je, možno 2-3 ľudia. Niektorí sa sami vyradili, a ja som sa musela zariadiť podľa toho, a už viem ako niektoré veci dopadnú. Ja sa budem riadiť svojimi skúsenosťami a zdravým rozumom.
  • 11. septembra 2014 3:02:03 CEST
    Pridite si to vydiskutovat nazivo. Preco vacsina z Vas ma najsilnejsie reci a najviac odvahy, ked sedi v pyzame za pocitacom. A v realite je vacsina zbabelych to rozberat zoci-voci? Tesim sa ....piatok u Zemana.
    • 5 posts
    11. septembra 2014 1:12:58 CEST
    Nemal by si peso brazdit krajnice E55,zivotu nebezpecne
    • 5 posts
    10. septembra 2014 20:07:06 CEST
    zmokol som ako besny pes a to nemalo prsat ale nevadi videl som sexi blondinu vysoku cizmicky na vysokom obtiahnute rifle cierne rajcovna rit akurat do ruk perfekt driek vlasy po pas parada cloveku sa hned lepsie nadava
    • 9 posts
    10. septembra 2014 12:14:05 CEST
    ale takých je tam viac, takze tento chorobný vírus je dosť rozšírený.
    • 2 posts
    9. septembra 2014 20:41:30 CEST
    V takom pripade mas dve moznosti. Web nieje blbuvzdorny a avizujuci ma evidentne problem nadefinovat v ramci neprehladnosti vsetky potrebne udaje, alebo je prilis lenivy a proste to tam vyklika spoliehajuc sa na text. Oboje je zle :D
    • 1 posts
    9. septembra 2014 18:20:04 CEST
    len by ma zaujimalo, ako može byť rozhodnutý o svojej orientácii, ked sa ani nevie zorientovať do spravneho chlieviku
    • 8 posts
    9. septembra 2014 11:04:00 CEST
    Hehe dobréé ,
    Svinu guľatu som netrafil v noci,posratý spln
    Vdaka za zlepšenie rána dobrým prispevkom,
    • 8 posts
    9. septembra 2014 9:52:23 CEST
    Ked to pisal jeho telo sa chvelo. Jeho ruky bludili od klavesnice pod klavesnicu, z pier mu vyrazali slova este, este, este a plny ocakavani a nekontrolovatelnych dotykov vznikol vysledok
    • 2 posts
    9. septembra 2014 9:16:45 CEST
    Po pravde, inzeraty prilis necitam. Ako velmi je tento problem zavazny? Nieje to skor technicky problem co by riesila nejaka zmena v ramci webu? Ma este niekto taku skusenost?
  • 9. septembra 2014 8:42:56 CEST
    mna trápia niektorí jedinci, ktorí sa tu prezentuju ako dôveryhodní a seriózni, a svoj inzerat nevedia zaradiť do správnej sekcie. A niektorí aj 5 krat za sebou. Ako napr.: nadržanec
  • 9. septembra 2014 3:50:09 CEST
    Je spln Mesiaca,krásny pohľad,,,kurva mať atomovku rozstrieľam ho na kusy,svinu guľatu,,,,