8. septembra 2014 6:03:33 CEST
to je prejav mojej dobrej vôle že ti niečo hovorím, čo sa dá logicky pochopiť, a keď sa na tom smeješ. Evidentne si niektoré veci vysvetluješ zle a na základe toho potom si nepríjemná na ludí, ktorí si to nezaslúžia, ale veď ok keď chceš byť nepriatelská bez príčiny, alebo teda nie na základe tej správnej, lebo to čo si si o mne myslela to boli pekné blbosti a mohla by si si to priznať. Anonymitu myslím reálne meno ktoré načo je kadejakému oplzlému chlapovi. Keď idem na nejakú akciu raz, tak pochopitelne nepoviem to meno každému, iba tomu komu chcem ja, a hento je teda silná káva že zrovna kto má napísané na čele čo je zač, si ho nejako zistí a v otravovaní pokračoval. Myslenie a správanie takýchto typov chlapov je rovnaké a JA pre seba viem, prečo sa ako správam a pred takýmito chránim. Nechcem toto pre seba, ani pre svoje okolie a budúce potomstvo.
Ty povieš, že to nepochopíš že niekto má aj iný nick, tak ti to v dobrom vysvetlujem. Že ja by som možno niečo aj rada okomentovala, ale bez toho, aby moje komentáre videli takí ludia, ktorí nechcem aby si potom predstavovali že už ma nadrapujú v posteli, a otravovali ma v reálnom živote na stretku, a potom mi zas skúšajú vypisovať z nových nickov. Tak asi keď človek chce chrániť seba, tak chce mať klud a ide na ten internet na to, na čo chce - pozrieť si obrázky, pokecať s normálnymi luďmi, a nie na čo ho tam chce dáky blbeček ako je napríklad spanking digest ktorý už sa na mne vidí v posteli a mne je zas len na grcanie. V dobrom som ti to vysvetlila, tak dúfam že nebudeš zas nepríjemná.