Forums » Nekategorizováno

Menej sporov, viac rešpektu

• 16. septembra 2014 20:41:34 CEST
    Ako prepac, edit, mozno si sa zmenila k lepsiemu odkedy ta registrujem, ale fakt si jedna z poslednych, kto si moze dovolit hovorit nieco o priatelskej atmosfere a tolerancii :-)
  • 20. septembra 2014 21:05:08 CEST
    To su nápady že duel,,,a potom basa fasa,,,,,
    Nestačí že som včera odstrelil susedovho capa čo sa odtrhol na luke z retaze ked son bol s malou na prechádzke a chcel ju nabrať rohami,,,ešte koho mám ,,,?,,
  • 20. septembra 2014 14:46:21 CEST
    Dnes v PN u Margaret mozeme duelovat. Kto pride a ma "tazke srdce" alebo sa potrebuje realizovat, cakam... REALNE. Cca 18:30 som tam. Nikdy som sa nebal konfrontacie zoci-voci.
  • 20. septembra 2014 8:59:16 CEST
    vyzvy na suboj (hodena rukavica), sekundanti, volba zbrane a samotny duel. Nie pisomny, ale realny. Asi som sa narodila dost neskoro do inej doby. :-))
  • 19. septembra 2014 0:46:56 CEST
    Mirage - ja som bol k raditelovi uprimny...potom sa so mnou pol roka nebavil...neskor som dostal vypoved. A to som bol slusny a taktny a poukazal som na jeho prazdne sluby. :-D

Drunky - diplomaticka odpoved, ktora neuskodi nikomu. Co si nesiel do europarlamentu - tam by si kasiroval pekne prachy. Napriklad miesto Moniky FLUSHikovej Beňovej? Mne to pripada, ze sa bojis sa zastat jednej alebo druhej strany...

Mladyotrok - zmyslanim nie si az taky mlady. Tvoje nazory su mi celkom sympaticke. (teraz to ale neznamena, ze si my dvaja budeme liezt do zadnice, ale jednoducho povedane...moja rec.)

S tymi starsimi...je to tak. Vidia niekoho, kto je o par rokov mladsi...a spravaju sa k nemu, ako keby bol v predpubertalom veku.
    • 2 posts
    18. septembra 2014 21:03:35 CEST
    Je sarm. Kde niekto zaujme dovtipom, veselostou a pritom povie presne co chce.
    Je to nadhlad. Ludia sa divaju len za seba a citaju len o sebe.
    Chyba tolerancia. Nikto sa tu neposadi do stolicky toho druheho, neobuje si jeho topanky...
    Dat si tu pozor uz ani nieje alternativa. Uz radsej nic nepisat aby sa aj vam neuslo :D Je to tu... take slovenske :D :D :D
    • 1 posts
    18. septembra 2014 14:43:22 CEST
    Tak ale takato intolerancia funguje iba na stranke. Nazivo som sa s tym vobec nestretol... no neviem mozno sa pohybujem v inej spolocnosti. S takymto pripadom nerespektovania sa som sa stretol iba raz v zivote a to v Libyi nikde inde. Neviem cim to je mozno tym ze starsia generacia bola vychovavana k tej ucte k starsim. No ale teraz je doba uz niekde uplne inde. Ako ja som nazoru aby mlady mali uctu k starsim ale malo by to byt obojstranne. A tak isto by starsi nemali urazat mladych...
    Tu funguje moc velke skatulkovanie. Dalej aky su ludia trpia zavistou a casto krat sa tu pretekaju kto tu je vacsi "Kapo de la tutti frutti". Ludia ved preboha uz by sme si mali vsedci vstupit do svedomia a nie sa tu hadat o p...
  • 17. septembra 2014 23:50:32 CEST
    I prečítali sme myšlienky Domín,,e,,,,in,,,amen,,,radšej,takto ako uprimne potom by tu bolo 333 strán mudrostí aký som arogantný bastard,keby som niečo napísal vážne,,,,
  • 17. septembra 2014 21:33:11 CEST
    ...od takej majsterky slova...svojskeho humoru to beriem ako poklonu...dakujem;-)))aj ja teba;-))
  • 17. septembra 2014 21:27:41 CEST
    ...bez viny nie je nikto....tvrdit to sama o sebe ci vseobecne by bolo pokrytecke....problem komunikacie je vsade....pisat o dovodoch by bolo na prinajmensom knihu...preto som opisala tutu komunitu..lebo tu patrim,tymito problemami zijem...lebo vidim pod pokrievku....
    Mladyotrok....ano...rozumiem tvojmu rozhorceniu...aj ja som bola mlada a stretla som sa s tym,ze starsi ma akosi nerespektovali...ale vies co,nikdy som si nedovolila byt k nim vulgarna,ponizovat ich ci zosmiesnovat....na jednej strane chapem rozhorcenie "starsich" na domime...na druhej neschvalujem sposob akym to prezentuju.....tych dovodov preco je to tu tak ,je viacero....jednym z nich je mnoho dominantnych ludi pokope....mnoho muzov potrebujucich zaujat...a mohla by som pokracovat dlhooooo:-)))))tu si ta nikto nezacne vazit pre tvoje povolanie,ci pracovite ruky,ci z dovodu,ze si nieco dokazal....respekt,uznanie a istu vaznost si tu mozes ziskat len cez slova ktore vypustis....preto by sme vsetci mali uvazovat co napiseme...lebo slova o nas povedia vsetko....vyjadria mieru inteligencie...empatie...naozaj prezradia aj to,co mozno o sebe ani sami nevieme....viem,ze uz pisem dlho,tak uz len par slov;-)))....ale najprv urazat aby som vyzeral tvrdo a potom to ospravedlnit tym,ze ten dourazany nerozumie srande je vyhovorka tak prvacika na zakladke;-))))vulgarizmy v slovniku este zo ziadneho chlapa dominanta neurobili a ten kto vsade bol a vsetko vie ,nikdy nikde oblubeny nebol.....takze asi zacnime byt uprimni sami k sebe a potom ked sa nam to podari to skusme s inymi....a pani....zapamatajte si,ze chlap,ktory sa sprava ako vol...najde kravu....ten kto sa sprava ako MUZ....najde DAMU;-)))))
  • 17. septembra 2014 19:28:23 CEST
    Prave mi ponukli 33 strieborných,,tak premýšľam či zradím svoju aroganciu alebo áno,,
  • 17. septembra 2014 18:47:49 CEST
    mam uz svoj vek a videl som vela stretnuti, komunit a BDSM party. Bohuzial vsade je to rovnake. BDSM komunita obsahuje aj jedincov co tieto chutky nevedia ovladat a naopak tych co su voci takým sociopatom bezbranni. Celkom chapem organizatorov ze takych medzi sebou nechcu mat ale na druhej strane nechapem (resp. chapem ale neprezradim :p) ako mozu zahadzovat svoju autoritu kompenzovanim sa na navstevnikoch ich stretnuti, ohovaranim, a sirenim lzi. Po agresivnom vystupe je nutne jedinca vylucit z komunity aspon na urcity cas, presne tak ako je nutne slusne ale nahlas upozornit na organizatora pozivajuceho autoritu a urcitu pravomoc vyplyvajucu z jeho aktivit a prinajmensom ho vyradit z rozhodovania kto moze a kto nie...

Inak co sa tyka portalov na webe a chatu je jasne ze sa tam napisu veci ktore by nazivo asi nikto nepovedal. To nie je len problem D7s komunity.
    • 1 posts
    17. septembra 2014 17:01:12 CEST
    Bez viny niesom ani ja ja som tu tak isto rozputal prestrelku. Som si toho vedomi a priznam si to. No ale mozeme povedat ze niekto je bez viny? Ja si myslim ze nie. No ale podla mna jeden s hlavnych problemov na tejto stranke je ten ze niektori jedinci sa snazia si tu vydupat respekt agresivitou a nasilim. Ale tak to jednoducho nefunguje clovek si ziska respekt svojimi nazormi, svojou pracou, svojimi skutkami, svojim postavenim. Dalej mnohi zvas starsich tu pohrdaju nazormi mladych lebo si myslite ze sme mlady a neskuseny. Ale vo viacerich pripadoch to tak byt nemusi lebo aj mnlady clovek moze mat preziteho casto krat viac ako ten starsi. Ziadate tu respekt ale mate aj vy respekt pred mladsimi?

Mirage: napriklad ja som nikdy nemal problem povedat sefovi svoj nazor a tak isto nemam najmensi problem aj nazivo niekoho niekam poslat ci uz je to sef,kamarat,niekto znami alebo neznami. Takze nie vsetci sa schovavaju za svojimi nickmi. Ale inak si to napisala super.
    • 5 posts
    17. septembra 2014 15:56:10 CEST
    Tvoj komentar je velmi vystizny .
  • 17. septembra 2014 15:31:57 CEST
    Pekne si to napisala... Pravda..
  • 17. septembra 2014 14:07:25 CEST
    ..tak ta rada citam :)
    • 9 posts
    17. septembra 2014 13:43:36 CEST
  • 17. septembra 2014 12:55:12 CEST
    ...pekne ste to tu rozbehli...nemyslim si vsak,ze problem zlej komunikacie na domine stoji a pada na zamene slovicok uprimnost a arogancia....UPRIMNOST....kolki sa za nu schovavate....ibaze byt uprimny neznamena postradat ludskost,citlivost,toleranciu a v nemalej miere empatiu....ak by ste boli uprimni...museli by ste verejne pripustit,ze ten a ten pisatel postrada akukolvek davku slusnosti...ale poznam ho a je pre mna vyhodou zastat sa ho...ci nevsimat si jeho aroganciu...ved hlavne,ze mne nenadava..ze?:-))))je uprimne byt sprosty na niekoho a ospravedlnit to tym,ze ho nepozname...je vekom mlady a neskuseny...alebo zdiela ine nazory?....chcete mi povedat,ze aj k svojim detom sa spravate v ramci poucovania takymto sposobom?????alebo sa v praci k debilnemu sefovi spravate takto ako tu????...urcite nie...lebo tam nie ste len nick..tam by ste si za svoju "uprimnost"poniesli nasledky.....toto teda znamena slovicko uprimnost?.....nehnevajte sa,ale mnohi by ste si mohli kym ho pouzijete a ospravedlnite nim mnoho inych vlastnosti precitat co to vobec znamena....
    • 7 posts
    17. septembra 2014 12:18:52 CEST
    Jej, dobre ste to tu poriesili :-). A ja som si myslela ze budem za hnusnu
  • 17. septembra 2014 11:24:03 CEST
    Dodatok farára NATO pri cvičení na Ukrajine v nedeľu,,,
    ,,daj pane Bože aby sa naši vojaci neposrali pri nálete ruskej stihačky,,
  • 17. septembra 2014 10:27:10 CEST
    Lebo si vela ludi zamiena uprimnost s aroganciou a svoju neschopnost ovladat sa a spravat sa slusne schovavaju za toto vznesene slovicko. :)
  • 17. septembra 2014 10:22:05 CEST
    Tak preco moju uprimnost a otvorenost nazyvaju aroganciou?
  • 17. septembra 2014 8:19:37 CEST
    nielen na tomto fore..vseobecne ludia nezvladaju uprimnost ... a potom sa niet cudovat .
    • 2 posts
    17. septembra 2014 8:01:55 CEST
    Na tomto fore je zrejme najsmrtelnejsim hriechom uprimnost. Ale mozem sa mylit a je to dobry umysel... Neviem.
  • 17. septembra 2014 7:45:47 CEST
    hrdost nie je smrtelny hriech prepanajana . Vseobecne sa nazyvaju 7 hlavnych hriechov :
    1.pýcha (lat. superbia)
    2.lakomstvo (lat. avaritia)
    3.závisť (lat. invidia)
    4.hnev (lat. ira)
    5.smilstvo (lat. luxuria)
    6.obžerstvo (lat. gula)
    7.lenivosť (lat. acedia) - duchovná znechutenosť
  • 17. septembra 2014 0:28:48 CEST
    Presne, nechcem sa ti tlacit do anusu..ale presne si to vystihol. Vynimocne.

Kto umi, ten umi, kto neumi, ten cumi...(a kritizuje tu). Slubujem, ze sa polepsim.

Drunky, ty keby si prestal byt namysleny, si uplne dokonaly. :-D