Forums » Nekategorizováno

Menej sporov, viac rešpektu

• 2 posts
    17. septembra 2014 0:06:31 CEST
    Zavist, hnev, hrdost... Este ze tu vidim iba 3 zo siedmych smrtelnych hriechov :)
  • 16. septembra 2014 23:36:02 CEST
    O tom som už písal,akoby s určitým vekom nastupoval profesorský výcvik s všetko muselo byť len vážne,,,ved to je obludné,,nedokázať si urobiť vtip sarkazmuz odlahcenie života,,,
  • 16. septembra 2014 23:31:46 CEST
    To vieš rodinné povinnosti nepustia takže len po nociach som tu dlhšie,,však ťa to dobehne ked sa raz budeš musieť sám starať o všetko aj deco a nebudeš vedieť čo skor cez den urobiť smiech ťa prejde a vykompenzujes si ho inak,,aj tým vtipom,,,
  • 16. septembra 2014 23:29:03 CEST
    Bdsm a bezpecnost je urcite ta najvaznejsia vec... avsak obcas dobre padne nebrat vsetko tak prehnane vazne a doslovne...
  • 16. septembra 2014 23:26:06 CEST
    To je prave to o čo ide,prečo si usieram,pretože som bol uprimný a urobili zo mna vola a klamara,,
    A ja nenastavím druhé líce ako je písané,,,
    Dotyční vedia o koho sa jedná,,,
  • 16. septembra 2014 23:23:02 CEST
    Ten z modrákov ten je fajn,,
    Zbehni na vtipy tam som hodil zopar,,dík,,
    Shadow nebud smutny aj na teba dojde,,,
  • 16. septembra 2014 23:17:35 CEST
    ale neda mi a poviem toto sama za seba ... casto som k ludom len uprimna s tym ze si myslim ze uprimnost je vzacna a od lacnych ludi sa jej nedockate ... ale vela .. velmi vela ludi ju nevie pochopit a beru to ako urazku , nerespektovanie ci útok na ich osobu ... kolko ludi tolko chudi alebo tu presnejsie pohladov na jednu vec . niekto si to vysvetli tak druhy inak kazdy po svojom a aj preto su tu nedoroumenia ake su ...
  • 16. septembra 2014 23:11:00 CEST
    ..tak to bolo vynikajuce...prisam fakt sa zabavim...este daaaaaaaj. Mne sa to paci...Hlavne ten Gargamel ci ako sa to...
    (teraz neviem ci ten maly z Panelaku, alebo ten cernoknaznik zo Smolkov)
  • 16. septembra 2014 23:10:05 CEST
    Ano, treba zalozit ligu nespravodlivo tyranych subiek (alebo nedobrovolne). Jasne, ze mas pravdu. Vlastne kto ju nema?

Durag, este ty si nam tu chybal...
    KARAMEL
  • 16. septembra 2014 23:09:30 CEST
    Pane ktorý si v podzemných sienach slávy Mordoru,prepáč že som sem nedopatrením zabludil,,,,
    Ospravedlnujem sa dopredu každému koho som ešte neurazil,raz sa to stane,,je to len otázka času,,,
    A tých čo som urazil ma maju aj tak na háku ako aj ja ich,,
    Amen,,,i počuli ste slovo Luciferovo,,,
    Gargamell,
  • 16. septembra 2014 23:01:58 CEST
    ...no vidis to..a takto vznikaju chudiatka utyrane, co im Dcka ublizuju a tyraju ich... ja skapem asi fakt.
    dam si parochnu s dlhymi vlasmi, obleciem sa do farebnej tuniky, zdvihnem ruku s ukazovakom a prostrednikom do V, zahulim marisku a PEACE...
    ci v peaci ????
  • 16. septembra 2014 23:00:54 CEST
    Ty sa nepoucis. To si mi slubovala vela krat. Nevydrzis ani dva dni.
  • 16. septembra 2014 22:46:15 CEST
    Editku treba brat s rezervou, obcas je "zla" a potom druhy krat sa ospravedlnuje a bojuje za svetovy mier (ako Doll povedala mne). Mna skusa vytacat na AZETE kazdy druhy den. Hned si idem zasportovat na to....

Annie - niekoho tie urazky fakt rajcuju, mas pravdu. Ale zas na to by mali zalozit specialne prispevky, kde sa mozu naplno vyventilovat a nech zaziju krasne chvile.

Silver - moja rec. Aj mi Edit slubila, ze sa polepsi, nepostrehol som to. Ja by som mal napad, ak by bolo nejake akcne stretko, trebalo by Edit hodit do placu a kazdy jej nalozit na zadok, co si zasluzi (ale v ramci normy). Vidim, ze polke chlapov by klesol krvy tlak.

BaDe - palec hore. Ona nas vsetkych testuje. Ja som jej tiez skoro vynadal. Ona nam chce dokazat, ze sa nevieme ovladat, ked nas vytoci do cervena. Ja som sa horko tazko zdrzal vulgarizmov. Ked som prezil toto, tak uz ma nic nerozhadze. Takze si priznavas ako chlap, ze si sa neovladol?
    • 7 posts
    16. septembra 2014 22:34:30 CEST
    Tvoje ospravedlnenie sa prijíma a som rád,že si si to uvedomila.
    Ja som tiež nenapísal to,čo som chcel napísať úplne slušne,nabudúce to bude empatickejšie,sľubujem.

• 7 posts
    16. septembra 2014 22:31:37 CEST
    MŇA si urazila a nahnevala. Vždy keď si na teba spomeniem dvíha sa mi tlak, bohužial nie v spodných partiách. U mňa si skončila skôr než si začala, tvoje ospravedlnenia mám hlboko v paži. To na margo tvojich priateľských atmosfér...

Btw. s hipísáckym rešpektom a úctou už v dnešnej dobe nikto neprerazí.
    • 9 posts
    16. septembra 2014 21:58:18 CEST
    Zle meno netreba nikomu robit, kazdy si ho robi sam.
    Jago:
    • 9 posts
    16. septembra 2014 21:24:00 CEST
    Rešpekt a úctu musíš najskôr prejaviť.....
    A až potom aj vyžadovať....
    Naopak to nikdy fungovať nebude
  • 16. septembra 2014 21:15:20 CEST
    zamysliet by sa mali najskor ti, ktori rozputaju "hon na carodejnice" a potom v kutiku masturbuju radostou ako sposobili neprijemnosti a zle meno ludom. Nielenze, sa neospravedlnia, ale este sa tvaria , ze sa nic nestalo.
    • 5 posts
    16. septembra 2014 21:11:11 CEST
    je to na všetky Forach na SVK rovnake. Akoby si ludia ventilovali svoj hnev, dokazovali aky su mudry a iba oni mali pravdu. Som zvedavý či sa aspon trocha zamyslia prispievatelia na tychto strankach čo sposobuju pisanim.