Stretla som sa s názorom že subinky sú najatraktívnejšie a najžiadanejšie práve do 20 rokov. Vraj sa dajú pekne vychovať a pretvoriť podla dominantových predstáv. A žena po 25ke je už na subku stará :-(
Osobne si neviem predstavit subinku do 20 rokov. Vacsina ludi vo veku do 20 rokov este nema zivotne skusenosti, takze nedokaze posudzovat a porovnavat. Osobna skusenost je taka, ze zeny po 30-ke, ktore su subinkami uz vedia preco. Dovtedy sa povacsinou len hladaju a skusaju .... a hlavne ked je to IN
Vek je len cislo. A vo vela pripadoch podla mna dost nepodstatne. Podstatne je ako sa sprava, ako uvazuje, ake ma stanovene ciele,aky ma zmysel pre zodpovednost a hlavne to ze vie co chce. Viac krat som sa stretol s tym ze mlady clovek sa choval lepsie ako ten starssi.
Nikto nie je ideálny ale subka alebo len baba na hranie poteší hocikedy bez ohladu na vek a ideálnosť,,,
Kua oči sa mi krížia s mozgom,,idem volaco,,ham,,
Myslím, že je to jedno, či ma Dominant subinku 20 ročnu alebo 50 ročnú. Aspoň mne je to jedno. Každá ma niečo do seba, každá je niečim zaujimava a iná :-)
Skvele...z tejto diskusie som sa dozvedela o sebe same zaujimave veci..som stara,netvarna, pre dominantov nezaujimava..a este aj nudna, lebo ich neskusam jedneho za druhym..do frasa..co len budem robit:D zistujem, ze vlastne ds svetu asi absolutne nerozumiem a uslo mi najkrajsie promiskuitne obdobie subinky. Och, uz nikdy zo mna nebude dobra subinka, ooooch..:( :D :D
Inak ja som tiez mala vlciu hmlu ze mlady su tvarnejsi... Ale nieje to tak... Teraz si uz myslim ze na veku vobec nezalezi... Urcite nieje subka v 25stara... Podla mna je to blbost...
Bože dobrotivý to su kecy,,,
Vraj vek hrá ulohu,,
Bože kde sme,,,?,,
poznám dámy čo po 30 tke začali objavovať bdsm a nič nezameškali,,
Len tolko k veku,,
Osobne si myslím že na veku nezáleží. Vek je len číslo. Existujú rozumne a skúsené 20ky a aj hlúpe a naivne 40ky.
Rovnako to platí aj o mužoch aby som bol spravodlivý