Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 7. decembra 2014 19:22:34 CET
    Ty sa nezdáš,,,?,,
  • 7. decembra 2014 19:15:24 CET
    ja certa! sexy certa pri kt. zabudnem aj na jedlo
  • 7. decembra 2014 19:03:38 CET
    Mikuláš sa ani mne napáči, ja uprednostním čerticu alebo anjela
  • 7. decembra 2014 18:59:06 CET
    uf..zrus to tu cele shadowko
    cely vikend jem sladkosti...
    mikulas sa mi vobec nepaci
  • 7. decembra 2014 12:29:01 CET
    Zas tie cacanékalorie, ,
    Ja len z mierou nič extra,klasika,
    Kapustička,knedlík,karé,káva,čaj,varená čokoláda,šľahačka,jahody,mandarinky,pomaranč,jablko,ananás
    A na noc nič ťažké,maximálne slaninka,udené,cibuľka,cesnak,masť,uhorky,cibuľka nakladaná,kukurica nakladaná,nikdy nie veľa maximálne 4 okruhy chleba žiadne prežieranie a ked náhodou že ma lapne hlad tak ešte pripustím o polnoci praženicu ale len z 8 vajec nie viac,a liter kyslého mlieka,
    Mám dobrý jemný recept na nu,
    Oddelím žltka a bielka,rozmiešam,trocha soli,korenia,cesnaku a červenej papriky,na panvicu čistu vodu a dám najprv bielka,ked sa tie uvaria,pridám trocha masla a až na koniec dám žltka,mnam,
    Dietne zdravé,vkusné a sýte,,
    No keby ma ešte po polnoci chytilo tak maximálne gumových medvedíkov si dám a slané tyčinky s uhorkami,
  • 7. decembra 2014 9:49:52 CET
    Opat ozivujem vlakno.

Vysledok po dvoch tyzdnoch (14 dni):
    3x tyzdenne fitko - s tym, ze som sa tam polovicu casu rozpraval s ludmi a poucoval mladikov, ktori ma tam videli treti krat.
    2x tyzdenne beh - cca 2-2,5 km za beh lážo plážo.

Prejedal som sa mastnym, sladkym. Uzívam len kreatín, ktory som dostal darom (nekupil by som si ho). Zadrziava vodu v tele.

Vysledok vazenia : -1,5 kg za 2 tyzdne s plnym mechurom a vypitym litrom vody v zaludku a vodou zadrzanou v tele kreatinom.

A ja som chcel priberat.

Ten zrychleny bazalny metabolizmus robi divy. Akurat jem castejsie ako predtym, chuti mi viac, na posedenie vypijem 2-litrovku krabicoveho sladkeho dzusu a vo volnom case lehnim na posteli. (sam - takze kalorie nespalujem v postelnych aktivitach )

Takze pri cviceni alebo behani spalite cca 150-300 kalorii (v zavislosti na intenzite a dlzke aktivity). Vas denny bazalny metabolizmus je zhruba 1400-2200 kalorii (je rozdiel BM u 50 kilovej a 155 cm subinke a u 2 metroveho a 110 kg vaziaceho chlapa)
  • 5. novembra 2014 9:59:48 CET
    Hehe vraj tu,,po fitku,,hehe,,
    Akurát stihla prečítať naše pažravosti a od hladu odpadla,,xixi,,,
  • 4. novembra 2014 22:42:53 CET
    uz som aj tu.
    brusaky odcvicene, telo nakremovane a najem sa z vasich pismeniek
  • 4. novembra 2014 21:59:10 CET
    Ked sem nabehne mooon tak nás zahluší,,, ,,
    Mne nejak pomelový zachutil predtým nie teraz hej,neviem asi mením chute pred zimou,
  • 4. novembra 2014 21:56:42 CET
    i tak še dá, len radlera nemusím
  • 4. novembra 2014 21:35:10 CET
    Domáca klobáska,chren,horčica,chlebík a Radler,,mnam,,,za tým 2 jablká,
  • 4. novembra 2014 21:27:38 CET
    oravska slaninka nakrajana na tenučké platky s horčicou a chlebíkom
    • 9 posts
    4. novembra 2014 20:44:15 CET
    co nove????

• 29. októbra 2014 20:44:37 CET
    Neber to tak,,tu ide o sukromný dlhoročne vleklý spor s corwinom,ktorý si myslí že je džííífoosumec,,,
  • 29. októbra 2014 14:36:41 CET
    Prosim Vas chlapci, nezahlcujte tu takto vlakno. Durag, tiez si musel napisat 5 prispevkov behom 15tich minut skoro bezprostretne po sebe. Teraz to vyzera, ako vyryvacna tema a nie produktivna.
    • 5 posts
    29. októbra 2014 10:44:01 CET
    No, keď ťa čítam, tak baron Prášil je proti tebe neviniatko a nič nezažil. :-D A to bola posledná reakcia na teba, kludne tu píš tie tvoje bláboly a rozprávky, aspoň je tu zábava a mám sa na čom zasmiať.
  • 29. októbra 2014 6:23:12 CET
    OK, tuto temu si preklopim do sprav...tak uz neprehanaj a skludni sa, sakra praca. Ved nehori.
  • 28. októbra 2014 22:45:36 CET
    A kým ma dostali ako tak na nohy a ja do formy tak mi to pchali 2X mesačne celý rok,,,
    Ked som vtedy neskapal tak už dožijem a prežijem všetko,,,
    Teraz už len 1= 2 x ročne podľa potreby,
  • 28. októbra 2014 22:41:26 CET
    Keby si mal zrocha viac v hlave tak by si vedel na koľkých miestach u nás legálne rastie aj mariška aj konope na pestovanie ti netreba nič extra iba rozum a vedieť ako,niekedy kým z toho neurobili právnicku frašku to rástlo legálne,okolo letiska v BA máš náletové rastliny konope a km vedľa mariška,a nikoho to neserie,ani nevedia že to tam je,
    Som technik cez sat,,takže si kuknem čo potrebujem,,staré veci a známosti funguju,
  • 28. októbra 2014 22:39:23 CET
    So spinalnou mam skusenost. Nic prijemne to neni,je to strasne.
  • 28. októbra 2014 22:33:08 CET
    Nelegálne su u nás aj vraždy,unosy,rozkrádačky,podvody,
    A,,,,??,,,
    sedí niekto s politikov v base,,,,???,,,
    Koka nie je droga,mám ju no a čo,,,?,?je len pre moju potrebu,nepotrebujem obchodovať synak,,ja už mám zaistené všetko čo potrebujem,prvoradá je moja dcéra a čo si kto robí a myslí je mi u,,,,,,
  • 28. októbra 2014 22:30:42 CET
    Dristaš akurát tak ty,,
    Vieš čo je spinálny kanál,,,?,,,
    Dáš si tam tak ako ja.bez anestézy natlačiť vedľa miechy poriadnu dávku morfiových preparátov aby.si rok mohol chodiť,,,?,,s tým rizikom že možeš skončiť na stole ked ti ro pichaju,,?,, tesne vedľa pohybových nervov,,?,,
    Vieš aký je to fajn pocit keť ti cez chrupavku vedľa kosti tesne nad zadkom popri mieche prenika 20 cm hrubá ihla,,?,,vieš aké je to fajn keť ti preráža mäso a vniká do kanála,,,?,,potom ti to rozťahuje cievy v chrbtici tak že keby ti pílili prsty pílkou tak podakuješ že to nie je bolesť,,
    Tupec,,
  • 28. októbra 2014 22:21:58 CET
    Presna tak to čo napísal JUROŠIK ,nepropagojem drogu je to liek,ja.si nepotrebujem vymyšľať kofotiny ako Vy ,to že teraz mám to čo mám neznamená že sa zložím hociktorého z Vás dám dole do pár minut,to že potom si pojdem rátať slané kvapky za roh je moja vec,,
    Koku som si doniesol z Bolívie ked lietal kamoš kardiolog, liečiť Cháveza a 2x ho operoval na Cube,robil som mu kuriéra a,ochranku,,to že je nelegálna u nás ma strašne "serie "ked mi pomáha,,
    Synkovia keby ste prešli tými vecami čo ja tak už voniate fialky odspodu,,vdačiť za zdravotné sračky možem Chernobylu ked som tam musel ísť pomahať odstavovať jadro,rovno z Afganistanu kde sme zabezpečovali odsun vojsk ako technici,, naši papaláši a.sudy a fízli ma akurát možu bozať,spoľahnuť sa na nich tak nemám vlastné decko ak si ho sám nenajdem a nevystrieľam,takže.sa nehrajte na machrov lebo akurát hovno viete teda väčšina z Vás,
    Dokazovať nič nemusím uniformu aj z vyznamenaniami zdedí dcéra,čo s nou urobí bude jej vec,ak bude chcieť vedieť viac napíšen svoj život,
  • 28. októbra 2014 20:53:37 CET
    ja len k tej koke,
    v jednom cestopise - tušim že od f. keleho, noc na aconcague.... tiež spomínali lístky koky, a naši cestovatelia si to tiež spájali s kokaínom, ale toto malo len povzbudivé účinky na organizmu vo vysokých nadmorských výškach, a miestny to bežne užívali, bez príznakov závislosti na Drogách ........ dataily nech si naštuduje kto chce
  • 28. októbra 2014 19:56:27 CET
    JA len nechcem, aby sa to tu zvrhlo a nahodou si niekto pomyslel, ze tu propagujeme, odobrujeme alebo navadzame na uzivanie drog. Ja viem, ze to nebolo myslene zle. Z medicinskeho hladiska si to vybavte v SS.

Pre ostatnych: Drogy nicia telo aj mysel a ludia su ochotni kvoli nim pachat strasne veci. (dufam, ze vsetci to vieme)