Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 7 posts
    28. septembra 2014 23:27:12 CEST
    Slanina bude o týžden aj klobáska domáca,trocha cesnaku,cibule k tomu zapražená kapusta knedlík,,
    No a ak sa zadarí bude srnka ak nie bude stačiť aj zrazený pes,,
  • 28. septembra 2014 11:56:06 CEST
    zadaj suradnice. priprav klobasu, slaninu radsej..
  • 28. septembra 2014 9:16:13 CEST
    Daj pokoj s písaním veriaci v Satana maju sviatky v sobotu Schabes v nedelu Poschabes,,,
    Radšej dobehni mám klbásu,,,,mesačný sumrak,,,
    • 3 posts
    27. septembra 2014 22:40:06 CEST
    uz si nepisala..ako by som ti ja mohla pomoct?
    kludne napis.
    • 5 posts
    26. septembra 2014 19:16:07 CEST
    Možno ma kopneš ale teraz vážne,,
    Presne to čo si písala sa stalo mojej po rozvode s byvalým,,
    Tiež malo železa a padanie vlasov,,
    Čo pomohlo = žiadne prehnané bludy,,zmena životného štylu a viac spánku,,stále bola v noci hore pri deckách s byvalým,tak sme sa prestriedali,ja som bol po nociach s nimi a ona zmenila režim,,zdravá výživa,plus viac spánku,uprava psychiky = viac citrusových plodov = ananas,pomaranč,kiwi,melony,zeleninové polievky,viac vitamínov,menej kávy,menej cíg,,ked chcela mohla akurat jednu aj to moju,,,
    A pribudlo viac sexu cez den hocikde kde sa zachcelo aj v parku na lavičke,v aute,na turistike,,,hocikde,,,
    Po 3 mesiacoch sa už ukázali zmeny k lepšiemu,,

• 26. septembra 2014 14:46:18 CEST
    ...to tiez...ved preto som volala domov, nech si nerobi iny program..
  • 26. septembra 2014 13:51:16 CEST
    Na bolest hlavy je najlepsi orgazmus... akk aj na upchaty noc... chripku.. anginu.. akurat na crevne ochorenia neodporucam :D
  • 26. septembra 2014 13:38:31 CEST
    na bolest hlavy tam nic nemas ???
    asi dam na to Metallicu....
  • 26. septembra 2014 13:24:48 CEST
    pozri si:

VS Angels Show
  • 26. septembra 2014 11:47:36 CEST
    ...normalne si ta viem predstavit:-))
  • 26. septembra 2014 10:35:13 CEST
    nemboj, ked netancuje tak ako si predstavujem, tak ho normalne vymenim za ineho a tancujem s nim...takze pohodicka, ta snaha pride hned.
  • 26. septembra 2014 10:34:31 CEST
    ..Bratislava ???
  • 26. septembra 2014 10:32:21 CEST
    ....vies,ze s inym ma to nenapadlo?:-)))))
  • 26. septembra 2014 10:29:48 CEST
    ..pomozes mi?
  • 26. septembra 2014 10:29:13 CEST
    som nemvedela, ze to chcees tancovat len s partnerom svojim, da sa aj s inym nie ???, ved mozno ho to trkne a zacne chodit aj on
  • 26. septembra 2014 10:25:24 CEST
    ....co ked partner netancuje a sexovat sa neda tiez stale:-))))))
  • 26. septembra 2014 10:23:13 CEST
    ...to poznam...ked som nesla do fitka bola som nervozna ako pes.....ale pptom aj z toho ked som nechudla....teraz nechodim cvicit vobec...ine mesto...strach z noveho fitka a prostredia a som nervozna znova
  • 26. septembra 2014 10:22:49 CEST
    ..tos mi s Gorom chodime tancovat...a je to super, aj ako relax, aj ako cinnost :-)
  • 26. septembra 2014 10:14:51 CEST
    suvis aj s celiakiou napr...
    ked malo zeleza tusim treba aj med
    cecko a zelezo jurosik( tak staci casovy odstup, napr. 3 hodky)
    zabudla som Mirage aj selen( vlasy)- ale staci naozaj len jeden para orech( brazil nut), zinok- s nim opatrne velke davky spos. vypadavanie
    :))) pozor nie som lekar takze vsetko konzultuj s nim
    pisala som ti v rychlosti co mi napadlo
  • 26. septembra 2014 10:10:48 CEST
    ....vo fitku mi jeden chalan urobil jedalnicek skoro totozny s tym tvojim;-))))ibaze sef fitka mi povedal,ze dava tam zbytocne vela jedla...tak som to zredukovala....vitaminy mi neporadil nikto....vlastne som sa cvicila sama....ked som nabrala kondicku...uz som cvicila aj tri hodiny....nikto ma neupozornil..ze to prehanam....bola som tyzdenne vo fitku 5-6 dni.....dalsim faktorom bolo...ze som sluzila nocne....vtedy som sa snazila nejest a cez den som dospavala a tym padom nejedla znova.....nebol mi kto poradit
    ...stitnu mi skontrolovali..bolo to ok
  • 26. septembra 2014 10:06:29 CEST
    Treba jest pestru stravu. Nielen v masku je je zelezo......
    jest s mierou a cvicit s mierou. Pomaly dale zajdes...
    Inac neviem ci vitamin c neposoby zle na vstrebavanie zeleza z potravy.

Ps. Skus cucat zelezne klince alebo jagovho zeleznaka
  • 26. septembra 2014 9:13:11 CEST
    ....pred troma rokmi som sa rozviedla a aby mi z naslednych udalosti nesiblo...hodila som sa na cvicenie...prvy mesiac som chodila do fitka 2xdenne....tak ma to draplo,ze za 3 mesiace som dala dolu 25kg....ibaze mi nemal kto poradit a asi som robila nieco zle...pretoze mi zacali rapidne vypadavat vlasy,mala som zavraty...ked som kazde rano vycesala hrst vlasov...zasla som k lekarke...a ta ma teda riadne zdrbla....vysledky krvi som mala na transfuzku a tie zavraty boli aj z velmi nizkej hladiny zeleza....tak som prehodnotila co chcem a vlastne to zastavilo aj moje prestahovanie sa.....mala som vtedy aj upravenu stravu,ale nemam velmi rada maso a asi som niekde urobila chybu...rada by som sa k cviceniu vratila..ale bojim sa znova tej reakcie....vie niekto poradit?
  • 25. septembra 2014 23:31:01 CEST
    de si? :))())) daj sem :))))
  • 25. septembra 2014 23:27:41 CEST
    Inak sa divim niekomu že dokaže veriť tým kravinam o zdravej vyžive,,
    Treba jesť to čo ti chutí ale s mierou a vela pohybu to je fakt vtedy ked aj v zime niečo naberieš pri fyzičke to odide,,vyhovarať sa že nemám čas neobstoji,,vždy vravím = a čas skapať máš ked máž riť vacsiu ako moje vrata do garáže,,,
    No to su pohlady potom,,ale je to fakt,,,dieta nič nerieši,,stare veci ano,,
    Napr jedlo kolkokrat si dám obyčajný chleba.s masťou cibulou a cesnakom,,,staré žradla na ktore sa zabudlo,,a nepriberieš od nich ani v noci,lebo cibula ti v spanku spaľuje svinstva z organizmu,,,
    Aj teraz si davam ked nemam divinu,,,ešte taka fajn klbáska by bodla k tomu,,,mnam,,,,
    • 6 posts
    25. septembra 2014 22:14:53 CEST
    milacik mas moju podporu
    leb daj aj nejaky jedalnicek
    ze napr.
    kolko schudnem/ alebo nepriberiem aby som bola krasna do najblizsieho stretka v Ba/ PN ?
    ako riesit sacharidove vlny ked mas alergy na BKM?
    dakujem :)