Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 24. apríla 2015 17:23:41 CEST
    Admin nalej! Hik!
    A nebud hystericky!
  • 24. apríla 2015 17:17:55 CEST
    Vraj jebaci je nadávka,, ,mi admin napísal,že ma za to zmaže,
    Asi ma chlapček 20 rokov a nepamätá časy ked sa hral medzinárodný zápas a komentátor musel čítať mená hráčov presne takto ,
    ,,Jebavý beží po pravom krídle kľučkuje okolo Mastného prihráva do 16 tky Kokotovi a ten dáva gooool,,,
    Priamy prenos synak,,,
    Inak admin je to sila v sex vlákne mi napísať že používam neslušné slová,,
    Inak admin zmaz mi nick a máš podané sudne predvolanie na sud do LC a budeš sa diviť že prečo,potom možeš struhať machra,,
    Paragrafy nepustia,
  • 24. apríla 2015 16:41:28 CEST
  • 24. apríla 2015 16:34:18 CEST
    • 13 posts
    24. apríla 2015 16:28:56 CEST
    Ak to pôjde takto pekne ďalej, tak o rok sa liečim na anorexiu.
    • 13 posts
    24. apríla 2015 16:24:56 CEST
    sexuálny deň dnes. (Tak ma zjebal šéf cez telefón, až mi odstávali uši).
    Ešte šťastie, že sme nešli cez video hovor - to by som snáď ani neprežil. (od smiechu)
  • 24. apríla 2015 10:48:01 CEST
    dnes mám jebací den = jebem na všetko a všetkých,,
  • 24. apríla 2015 8:45:06 CEST
    nieže by mi ťa bolo lúto chlape ale tak daj čo chceš
  • 24. apríla 2015 8:43:33 CEST
    Ahoj ahoj ahoj! Hik!
    Ja som stary jazvec,uz mi usiel posledny vozen.
    Ale nic to, dneska dam okenu.
  • 24. apríla 2015 7:41:48 CEST
    ja sa nevyhováram síce mám úraz a aj sadlo ale to druhé mám z nekontrolovateľného žrania hik
  • 23. apríla 2015 22:59:27 CEST
    Sklapni a nalej si aj za mna opica,ale plať za všetkýchn
  • 23. apríla 2015 18:53:55 CEST
    A vsetky ste tlste mrochty! Hik!
    Len sa vyhovarate,ze ste to sadlo mate kvoli urazu. Ze ste nemohli cvicit! Hik!
    Ja sam mam pupok,ale to preto,lebo som zlenivel! Hik!
  • 21. apríla 2015 9:56:25 CEST
    To vieš, všetky pekné čísla už boli rozobraté a tak mi zostala už len 13-ka.
  • 21. apríla 2015 8:32:47 CEST
    Kua ty si tiež riadne číslo,,
    • 2 posts
    20. apríla 2015 22:30:16 CEST
    O strave pilotov viem v celku dosť, no najradšej mám tú ktorú konzumovali počas hangár-párty.
  • 20. apríla 2015 21:16:56 CEST
    Zaboha neviem o čom píšete ,kalorie,sacharidy,plasty,izolácie,tuky,mäso,bavlna,vlna,tráva,n ,
    Poznám niečo ako jojo efekt a u žien funguje 100% ,,bez urážky,
    K tomu pridaju ešte trocha melancholie,depky z muža,smutok zo samoty,samoľutosť že nemaju partnera a potom huuups a padne balkon ked vešaju handry,
    A zasa sa lutuju,,m ,,
    Všetko je v hlave,,,
    Žijem preto aby som žral,žeriem preto aby ma nezožrali väčšie predátory,,
    A seriem na tabulky aj bez nich sa snažím udržiavať zdravý štýl života a hlavne nelutovať sa a nenakladat do válova kalorie cocs cola a spol,,
    Kto nemá čas na zdravý štýl nech skusi jedlo ala Air Force Sliač
    Vymysleli ho chlapi vojenskí piloti na Sliači kedže potrebovali mať primeranu váhu aj kondičku aby sa navliekli do skafandra
    Kto bude chcieť ked budem mať čqs pošlem rozpis ces SS ,spaľuje veľa kalorií ale pritom sa normálne je a telo necíti hlad žiadna dieta len upravená strsva založená na kapuste,ovocí,zelenine šalátoch a jemnom mäse,všetko bez chleba a pečiva,
  • 20. apríla 2015 12:28:03 CEST
    nemáš za čo, keď môžem, tak pomôžem.
  • 20. apríla 2015 12:01:30 CEST
    ok tak dík za ochotu a skvelý prístup
  • 20. apríla 2015 12:01:03 CEST
    vieš, problém so ženami je ten, že tie v princípe problém s váhou riešia hladovaním. keď idem behať, tak vidím dosť zrelých chlapov behať, ale žiadne ženy. vy neradi športujete a hýbete sa. hladovať, držať diétu nestačí... potom váš ďalší problém je, že chudnete do plaviek, do kostýmu, vždy k nejakej príležitosti a potom zase priberiete... dôležité je sadnúť si na zadok a povedať si, či som ochotná zmeniť svoj životný štýl. začať sa hýbať, zdravo sa stravovať. ale zmeniť sa úplne a vyzerať ináč. možno do roka, možno do dvoch. potom sa stravovať zdravo a ďalej športovať. keď je odpoveď áno, tak to má zmysel. keď nie, tak kašlať na to, lebo veď aj tak je veľa mužov, ktorým sa páčia bacuľky... čo sa teba týka, tak najskôr si vylieč nohu a potom uvidíš čo bude. jasné, že ti poradím, keď budeš chcieť...
  • 20. apríla 2015 11:51:48 CEST
    ale veď on ti poradí lepšie určite a je milý, slušný, úctivý a sladký. vidíš, že ja som drzá papuľa
  • 20. apríla 2015 11:48:06 CEST
    to ano to si a vždy ale keby som potrebovala tak poradiť ako crazy
  • 20. apríla 2015 11:45:53 CEST
    veď na teba som milý stále
  • 20. apríla 2015 11:41:17 CEST
    na mňa by si bol milší?
  • 20. apríla 2015 11:15:55 CEST
    nie, že som čítal, ale pohybujem sa v tej spoločnosti, sám som schudol 40 kg s bf 9% so zachovaním svalovej hmoty a nárastom sily, tak si dovolím tvrdiť, že niečo o tom viem. podstata sacharidových vĺn laicky povedané je striedať množstvo prijatých sacharidov, aby sa telo na príjem neetablovalo, aby si dokázal oklamať metabolizmus, ktorý bude v dôsledku nedostatku sacharidov ako primárneho zdrohu energie meniť tukové bunky na ketóny a ako zdroj energie používať tie. sú na to aj papieriky, ktoré klasifikujú ketózu, ale tu sa skôr bavíme o CKD, cyklickej ketogénnej diéte... jeden zo signálov, že telo začína spaľovať tuk, teda ketóny sú také zvláštne pocity v hlave, keďže mozog už tiež čerpá energiu z nich... týmto končím, nerád sa nechám stiahnúť do týchto debát na nete a už vôbec nemám potrebu ti niečo dokazovať, koniec koncov ty máš problém s nadváhou, nie ja...
  • 20. apríla 2015 11:12:00 CEST
    Nemá význam to tu rozoberať. Ak chceš napíš mi SS.
    Tak isto nie je podstatné koľko sacharidov počítaš. Podstatné je, že to čo píšeš nemôžem zdravotne jesť.
    Ak mi chceš pomôcť a naozaj sa v tom vyznáš, napíš mi SS.
    Inak je to len dohadovanie sa a na to momentálne nemám chuť.