Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 25. októbra 2014 17:30:53 CEST
    Dakujem Vam pekne, za dobre rady. Uz tu nechcem ochkat, aby sme mali aj troska veselosti.
    Este raz dakujem, poprezeram a pozistujem tieto nove infomacie.
    • 5 posts
    25. októbra 2014 16:32:30 CEST
    cannabis, resp. výrobky predavaju aj na trhoch ..stačí vybehnut niekam do Čech, kde sa robia klasicke trhy a určite tam najdeš aj nejakeho liečitela ..

a inak tu máš aj link na online shop ... http://www.konopi.net/konopi/eshop/1-1-Kosmetika-a-zdravi/22-2-Zdravi

• 5 posts
    25. októbra 2014 16:29:08 CEST
    ..asi si mal na mysli denzinometriu
  • 25. októbra 2014 14:53:10 CEST
    Ešte rada,náhodou nikoho nenapadlo poslať Ťa na donzinometriu..?,,nože povedz lekárovi nech Ti dá odporučanie,80% problémov do svalmi sposobuje rednutie kostí osteoporoza,,,
    A ked sa to podchytí tak sa to dá aspon zastaviť
  • 25. októbra 2014 7:55:00 CEST
    jaj ano, veru tak to sme na jednej lodi..presne si to povedal...klinec v nohe by som si ani nevsimla, pri tychto bolestiach je to ako pohladkanie... apropo... normlane duam nad kanabisom :)) v CR je to uz tusim na recept, tak bud skusim kontaktovat lekara z CR bo aj tam uz som bola, alebo zeby som to tu zhanala... zasiju ma ubolenu s "ganžou" v pysku :)) to bude
  • 25. októbra 2014 7:54:59 CEST
    jaj ano, veru tak to sme na jednej lodi..presne si to povedal...klinec v nohe by som si ani nevsimla, pri tychto bolestiach je to ako pohladkanie... apropo... normlane duam nad kanabisom :)) v CR je to uz tusim na recept, tak bud skusim kontaktovat lekara z CR bo aj tam uz som bola, alebo zeby som to tu zhanala... zasiju ma ubolenu s "ganžou" v pysku :)) to bude
  • 25. októbra 2014 7:42:29 CEST
    juj tak idem s dovolenim ten album pozriet...ta fotka ma naladila
  • 24. októbra 2014 23:27:32 CEST
    Ved to je to čo tvrdím každému,
    Základ je neprežierať sa ale jesť,,
    Normálne,,nie nárazovo,,
    Ranajky su základ,trvalo mi 30 rokov kým som sa k tomu donutil,tiež som mal ráno odpor,
    Ake je to tak,telo potrebuje energiu doobeda,poobede má každé telo oddychové časy a menší výkon,,
    Staré veci platia,ranajkuj ako cisár,obeduj ako kráľ,večeraj ako žobrák,,
    Je to tak,
  • 24. októbra 2014 22:27:34 CEST
    Tá profilovka to som ešte s mladou vystrájal kým mala rozum,sem tam dačo natočila/sme natočili,,/hehen,ja len ako dodatok k tomu,,, ,,
    Zopár má aj tu na domine v albumoch,bola fajn mrška jedna,
  • 24. októbra 2014 22:24:57 CEST
    Viem že nezaberaju len utlmia trocha,ked je to už na hrane a to mám teraz a pri prechode jari do leta tak tam už len infuzky 2 x do roka mi možu dať rovno do miechy,a tyžden na jar a jesen beriem morfium v infuzkach,,
    Bežné lieky nezaberaju,
    Bežné bolesti ako kladivom po prstoch,alebo klinec cez nohu su len sranda oproti týmto,ako vidím tiež to poznáš,,,
    Zázrak nečakám,už len prežiť nejak,,
    Hej mám ten armádny 3 tetivy a kladka,,pekne zlacnel v auguste aj z gulometmi a snajperkami tak som zopár zobral,dačo som predal dalej,preto ma tajná služba miluje,včera mi za pravdu na diskusiách zasa zmazali konto do konca mesiaca,,išlo o toho fízla čo tam vystrájal v BA tak som dal o nom podrobné info a vynadal ministrovi že takí debili sa uplatnia len v zelenej hmote lebo tetka na vyšetrovačke mu kryje chrbát,až potom sa rozhýbali,
  • 24. októbra 2014 17:50:00 CEST
    Preto som zalozil tento prispevok. Presne kvoli tomu, aby som vysvetlil ludom, ako sa spravne chudne (a nie, ako sa pribera svalova hmota).

Jojo efekt vznika vtedy, ked niekto schudne hladovkou (pozor..dieta sa nerovna hladovka, dieta je len urcity stravovaci navyk, vynechanie nejakeho druhu potravin). Preto ak niekto drzi dietu..tak by nemal hladovat...ale nahradit inym, hlavne spravnym druhom potravin. Takze....ak niekto schudne hladovkou, este viac si spomali metabolizmus, co v praxi znamena, ze telo si chce robit tukove zasoby este intenzivnejsie. Stratite len funkcne tkanivo - svalovu hmotu - a presne, ako povedal Durag o permonikovi..ostane vela sadielka, velka koza a pod nim len utle kosticky. Preto treba chudnut tak, aby sa zachovalo svalove tkanivo...a odburalo sa to tukove! Preto nie su dobre diety, kde je nedostatok bielkovin a kvalitnych tukov. Ja som schudol 10 kil tuku, nic som nerobil...len som sladke malinovky, sladkosti a cokoladu vynechal...a zacal som miesto toho jest mastne jedla! Cize mastne miesto sladkeho. Ale to je u mna. Mam vyssi a rychlejsi metabolizmus. Takze odporucam ostatnym, aby to s tym mastnym tiez neprehanali, ale zas nie uplne vylucili zo stravy. Ciel je urychlit metabolizmus - 90% spalovania zavisi na nom. Sportom stratite cca 150-300 kalorii. Metabolizmus cloveka je vyse 2200 kalorii denne. Tak aby sme boli v obraze, ze preco niekto sportuje a nemoze zhodit...a niekto sedi na riti (ako ja teraz ) a chudne.

Cielom je naucit ludi, nech si vedia vytvorit dietu podla vlastneho uvazenia a chuti. A nie kazdemu kazat, co ma robit. Kazdy sme iny, kazdy mame ine navyky, cas, genetiku, moznosti a chute. Vela ludi aj zdrave potraviny neznasa..nikto ma alergie na mlieko, gluten a ine
  • 24. októbra 2014 17:04:58 CEST
    Dakujem ti moc, za mile slova.

Aj ja sa preto snazim, ako ty, vyhybat farbivam, prichutiam a vselicomu v jedle...i ked-neviem sa vzdat čokolady, jajda, aj dnes som schrupla polku Lind horka s chilly... len ako to vybeham ked nebeham? :)))) V buducom zivote chcem byt sportovec, sport je super, ked ako tak mozem mam rada aspon prechadzky je to prima hybat sa. Ty tusim behas aj denne? A kolko tak bezis, cojaviem hodinu?
    • 9 posts
    24. októbra 2014 16:59:44 CEST
    hej ked to boli to je bolest ze by som liezla a skrabala po zemi a vrestim jak tur :)) inak mne na to bezne od bolesti lieky nezaberaju, aj mi to neurolog vysvetlovel ze preco... tebe zaberaju?

Stale ma lanaria do spitalu na odber tkaniva ale ja sa branim ako cert, tiez hospitaly nemusim :))aj tak s ato vraj neda liecit, takže :) čo už.

Btw...mas luk? My s manželom si chystame kupit tiez luky...ale asi az na jar, uz sme premeskali aku taku sezonu...

A dnes som videla tvoju profil fotku...uuuuha... ta je megahot! Krasna.
    • 9 posts
    24. októbra 2014 16:49:24 CEST
    To je aj odpoved prečo tiež necvičím,skapal by som od bolesti a rátal kvapky so soľou,,,
    Preto chodím vždy ked možem po lesoch,pohyb,nie beh,ak ujde srnka so šípom tak ju už zeraz nenahánam stopujem ju kým nevykrváca,,ale to sa stáva málokedy mám nové kuše poriadne kladkové s kovovými šípmi tie prerazia aj kamion krížom,
  • 24. októbra 2014 13:33:11 CEST
    tak to skusaj tak.. prosim.
  • 24. októbra 2014 13:31:10 CEST
    Výber hotových výrobkov bez aspartamu je nedostačujúci. Jedným riešením je nákup "surových" surovín a namiešať si to doma. U niektorých to už tak praktizujem ale je to len kvapka v mori.
  • 24. októbra 2014 12:22:37 CEST
    ja by som ho vedome nedala do seba. ziadny kompromis ;) zmen to
  • 24. októbra 2014 12:11:05 CEST
    Aspartamu by som sa taktiež rád vyhol, kedže bol vyvíjaný ako neurotoxická bojová látka a stalo sa z neho sladidlo holt kompromis -_-
    • 9 posts
    24. októbra 2014 10:09:01 CEST
    A samozrejme každá zmena počasia je utrpenie na svaly,,vtedy zaberu len lieky od bolesti,
    Infra ti nedoporučujem,to mi podrbalo kostnu dren a neprospelo svalom,hlavne v spojitosti s liekmi,
    Neviem ti dať kontakt niekde v BB alebo kde je pretlaková hybernačná komora na -150 stupnov kde chodia ľudia s takými problémami a výrazné podchladenie im regeneruje svaly,všetko pod dohľadom lekárov,treba to niekde vyhľadať,
    • 9 posts
    24. októbra 2014 10:04:18 CEST
    Teraz som mal čas prečítať si podrobne veci čo máš,,
    Defacto som bol na tom podobne,mohol som to nechať tak a ľutovať sa alebo niečo urobiť,,
    Nasilu som sa premohol a začal deno dene pomaly manuálne nanovo robiť malé roboty,,to samo o sebe nepomože,poviem narovinu,cez kamoša ešte z totáča čo robí v službách Izraela som zístal experimentálne lieky,bežne nedostupné,nebudem bedákať že som musel predať super športiak za 180 tisíc aby som si ich mohol dovoliť,,ale život a buducnosť bola pre mna podstatnejšia ako majetok,
    Do 2.rokov sa mi začali vracať motorické pohyby,svalová hmota,stále popri manuálnej robote,v sučastnosti su pourazové veci fakticky na 85% napravené,lepšie to už nebude,lebo niektoré svaly a šlachy su potrhané a tam sa to už neopraví,zostala mi menšia citlivosť prstov v pravej ruke a niekedy ešte štrajkuje ľavé koleno kde mám zvyšky oceľe z noža čo neviem vybrať a ešte zopár štrku a malých skaliek,tie mám aj v pravom kolene ale zopár sa už vytlačilo von samých, k doktorom s tým nepojdem,doktorov nemusím,osobne,
    • 9 posts
    24. októbra 2014 9:50:57 CEST
    Dakujem pekne kráľovná,,noc som prežil,nič neodletelo,,
    Prežili sme už kadejaké režimy prežijeme aj nesmrteľnosť ,,,
    • 0 posts
    24. októbra 2014 8:38:32 CEST
    Vitaj v našom vlákne nesmrtelných... s touto výživou prežijeme aj Matuzaléma :))

• 0 posts
    24. októbra 2014 1:39:59 CEST
    Pribrať nie je problém ale udržať to potom v hraniciach normálu je problém,aby ti neskočil jojo efekt,alebo v staršom veku prestaneš makať a budeš vyzerať ako permoník natiahnutý v Slonej koži,,
    Nič sa nemá prehánať,všetko s mierou,a celá postava nie je len o výške a váhe,tam je to o inom,ťažké kosti,široký hrudník,plochý hrudník rovnaká výška a už su ľudia inak posudzovaný,
    • 0 posts
    24. októbra 2014 1:34:03 CEST

Bože moj dobrotivý,,,
    Akoby som čítal skupinovu terapiu senilných dochodcov o zdravej výžive ako sa dožiť vysokého veku,, ,,
    Furt mám hore dole 120 Kg,už od puberty,/ no boli sme nejak väčší chlapci z hor aj na strednej aj na výške, dobrý učinok to malo na indiánske živly ked začali vrtať,/,,
    Suhlasím Q10 a rybie tuky plus sa snažiť udržiavať svalovu hmotu,v živote som necvičil,držím si to robotou,ked mám dosť mozgovne na pc programovaniu a cítim že treba pohnuť zadkom,makám,aj toto leto kamoš zhánal chlapov na zburanie 3 domov,povedal som mu za 3 týždne ich máš aj poukladane s tehlami,,dohodli sme cenu a o 3 T vyvalil oči a čumel,,
    Jednoducho niekedy cítim že musím vypnuť pustiť všetko z hlavy odist z materiálneho sveta pc a vyburiť sa manuálne,,,
    Robota je fakt najlepší lekár,,
    No a ked je fajn čas a spln tak si chodím s kladkovou kušou zaloviť mimo revír kde nie su polovníci,to tiež odporučím dlhé turnusy po lesoch,svaly nohy ruky fajn záťaž a na chrbát 15/20kg,,
    Teraz akurát tlačím arašidy lebo mam rednutie kostí po ožiarení čo som dávno schytal ešte za vojenčiny a teraz s rokmi sa to zhoršuje,nevraviac o chrbtových častiach,preto sa hýbem aby to bolo v pohybe,inak by to zle dopadlo stuhlo by to a operovať sa to zatiaľ neda,
  • 24. októbra 2014 0:33:16 CEST
    Kralovna - ja som zacal po rokoch znova cvicit..a moja svalovica trva a tyzden. Takze to nie je o tom..ak by si pravidelne cvicila, tak ten cas regeneracie sa ti skrati. Jednoducho telo sa nauci odburavat kys. mliecnu zo svalov rychlejsie. (to je ten neprijemny pocit vela dni po cviceni). Zalezi samozrejme este vela od genetickej predispozicie + tvojej kondicie + stylu cvicenia (viac anaerobneho cvicenia = viac kys. mliecnej)

Corwin - ja som pribral bez zakazanych latok zo 67 kg na 117 kg za 10 rokov cvicenia s urcitymi dlhsimi prestavkami. A kedze genetiku nemam po rodicoch na budovanie svalstva najlepsiu, tak som si to odtrpel makackou. Viem, ze s hormonmi by som to mal jednoduchsie, vybral som si poctivu a horsiu cestu (legalnu).

Na budovanie svalstva mam osvedcene toto:

1. Multiprotein + aminokyseliny (co najvic roznych zdrojov bielkovin)
    2. Kreatin (20 g denne minimalne aj po naberacej davke)
    3. Tribulus terrestris ( 6-8 kapsul denne miesto 2)
    4. iontove,mineralno-vitaminove napoje s obsahom mono+di a polysacharidov.
    5. jest minimalne 6x denne