Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 20. februára 2015 23:00:14 CET
    Nooo?,,jurko asi nás shadow prekľaje,,, ,,ale nech ani nevie o čo prichádza kostitras,,
  • 20. februára 2015 22:44:37 CET
    to máš pravdu na vychrtlinach a kostnatých vesiakoch ten letex vôbec nevynikne, to chce pekné oble krivky.....
  • 20. februára 2015 22:30:58 CET
    do vlastnej ci do latexovo korzetovej,??,,uuu to by som ta rad videl ,,vsak ale aj baculky maju svoje caro,nie su take nervacky su kludnejsie a velakrat milsie ako vychrtle palmove listy,,aj velka rit vie ocarit to mi vravela predpredbyvalkou,,tiez taka gulicka 150 cm,
  • 20. februára 2015 21:00:01 CET
    novy vyzivovy doplnok=ocne tiene premiesane s rastlinnyn tukom,trocha korenia a vajecneho semena znacky shadow ,pomiesat vypit a vygrcat,,vinikajuce na stihlu liniu mozgovych buniek,,predava sa pod znackou=Ferrariextra,
  • 20. februára 2015 9:55:14 CET
    Ty hlupak skoc z mosta
    Ja ta celeho ociernim az ta nebudu vediet vybielit.
  • 20. februára 2015 9:38:27 CET
    To je krive obvinenie. Toto si prehnala! Este raz ma tu budes ociernovat, tak zakrocim. Neprajem si ani teba, aby si mi sem pisala. TY mas na kazdom portale vela nickov, z ktorych robis podvratnu cinnost. Nehadz ma do jedneho vreca s tebou.
    • 2 posts
    17. februára 2015 21:47:57 CET
    Aha takže si ideme vytvárať vlákna každý svoje a písať sami o sebe fajn odkaž to adminovi,,iste sa poteší,,koli takým,,ehm ako si aj ty odišla kopa báb do prdele odtiaľto,,,
    A aby si nebol sklamaný tak 10 nových báb som sem dotiahol z iných portálov dufam že aj ich znechutíte svojimy doležitými vláknami všetko berucimi tak strašne vážne bez štipky humoru,akoby.si všetko o živote vedel a pritom vieš akurát veľké,,,,,,ok píš si sám sebe vo vlastnom vlákne maj sa,,,inak shadow na pár báb možeš zabudnuť čo si poznal stretká už budeme mávať v BA uplne inde ako u Zemana a nielen v BA,nemusíme vybranu smotánku čo iba na seba kydá,su tu aj normálni ľudia,
    Dinosaurus,
  • 17. februára 2015 10:31:56 CET
    Mohol si si odpustit 4 prispevky po sebe. Viac mi sem nepis. Dakujem za pochopenie, aj ked pochybujem, ze TROLL vie pochopit
  • 17. februára 2015 6:43:06 CET
    ja jem všetko aj to hovado
  • 17. februára 2015 0:07:58 CET
    V tomto pripade sa priklanam k carodejnikovi.

Moon - kanibalizmus nie je legalny a prinasa rad zdravotnych rizik. prosim ho viac nepropagovat v "mojom" vlakne.

Doplnok: plati to aj pre pitie cudzej krvi.
  • 16. februára 2015 22:39:28 CET
    moon k službám
  • 16. februára 2015 20:24:15 CET
    nedam ale možem ta zoznamit i ked neviem či vas radšej nezoznamim ešte mi bude kôli tebe viac nakladat
  • 16. februára 2015 20:07:35 CET
    ja radšej svalovinu na tanieri ako svalovicu na nohách
  • 16. februára 2015 20:07:20 CET
    treba mat 5x týždenne trening a neflákat ho a budeš pravidelne dlhodobo minimálne drzá teba dostat vo fitku do ruk ako teener by si chodila nejaku dobu ako myška ani by sme o tebe nevedeli resp ešte lepšie keby ta mal moj trener v rukách to je čistý sadista
  • 16. februára 2015 20:05:10 CET
    Na digitálnej či mechanickej? :)
  • 16. februára 2015 16:38:05 CET
    Kde sa ja o sebe niečoho nového nedočítam? :D No nič ja budem musieť tieto fóra asi začať čítať. :D Ako si si mohla všimnúť Moon, tak som to už prerobil, veď by som nezniesol aby si kvôli mne spala nepohodlným spánkom. :D
  • 16. februára 2015 15:50:08 CET
    Treba to trochu oživit dobrým cvičením... Idealne si odtrenovat poriadne hohy a na druhý den opísat aká je svalovica.... Idealne pre masochistov ;-) takže vlastne moj trener je sadist ked nad tým tak uvažujem.....
  • 15. februára 2015 18:59:20 CET
    to tu spustlo..alebo len ja to tak vnímam?
  • 15. februára 2015 18:08:13 CET
    Spanok je zaklad. Takze ti, co maju problemy so spankom, tak s tym treba nieco urobit. Ja tiez nie som ten typ, ze zalahnem a spim nonstop. Takze tiez sa radim k tym, co maju problem so spankom. Ono to silne vplyva na imunitu a psychicku a fyzicku vykonnost. Takze si doprajte aj poobedny odpocinok. :-D A nepite na noc kavu ako ja! Dokonca ani cierny caj.
  • 15. februára 2015 17:47:23 CET
    Som zvedavý či pojdete

Ani ja nespím dobre.... Spím bud dobre alebo sám
  • 15. februára 2015 16:47:09 CET
    Za urcitymi ludmi subinky cestuju velke dialky. Takze lenivost nie je na mieste. A ved zober bicykel a pridi. Zima ti nebude, ak budes poriadne slapat a ked budes chodit pravidelne za bajku za mnou, tak uvidis tie zazraky na postave. Budes hlavna postava v reklame na chrumkave kuriatko....

A na teba budem extremne prisny
  • 15. februára 2015 16:46:22 CET

shadow trenujem moon a ja pozeram a ukusujem z palacinky :))

Inak bezlepkove chutia vyborne uz vedia robit vyborne mix muky... takze je to uplne ok.

Ty si si dal na valentinskom rande palacinky s pivom? Ty romatik
  • 15. februára 2015 16:15:43 CET
    Ako to chutia take bezlepkove? Ved ten gluten je na tom najlepsi. A hlavne, ked sa to nalepi na gluteus maximus. Ja som bol vcera na valentinskych palacinkach s nutelou, slahackou a k tomu pivo.

Kto hlada osobneho a prisneho trenera, ktory bude po nej aj kricat, ak nieco urobi zle, nech sa hlasi.

(okrem Moon, na tu by som potreboval este trstenicu, co by desilo ostatnych ludi vo fitku a vyvolavalo rozhorcenie..takze jedine ze by mala sama cele fitko rezervovane)

Kralovna cvici kralovsky?
  • 15. februára 2015 9:31:24 CET

Som vedela že sa na tom zasmeješ...
  • 13. februára 2015 18:27:39 CET
    Hula hoop kruh mám aj ja okolo brucha a nie je jeden