Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 9 posts
    27. marca 2015 6:46:36 CET
  • 27. marca 2015 6:42:08 CET
    pokračovanie

Po príchode na miesto ukazujem Bábike miesto, kde má kopať. Musí vykopať jamu o veľkosti 30 krát 30 centimetrov a hĺbke pol metra. Bábika sa na mňa začudovanie pozrie, ale nič nehovorí, nemôže, ústa má krásne zapchaté červeným náhubkom. Kľudne jej vysvetlím, že tie jamy bude kopať či chce alebo nie. Na vysvetlenie jej poviem, že som to včera kvôli nej nemohol urobiť sám. „ Takže si za to môžeš sama a zároveň si môžeš užiť pohyb na čerstvom vzduchu“. Vidím, že sa jej do toho nechce, je unavená a spotená, ale to ma nezaujíma. Priblíženie a letmý dotyk elektrického biča na bábikinom stehne urobí svoje, jeden malý výboj stačí, aby sa Bábika pustila ochotne do práce. Najprv rýľom začína kopať jamu, ale okovy a bosé nohy jej bránia poriadne sa do toho oprieť, preto robí lem pomaly a po kúskoch. Za chvíľu vidieť že ju bolia svaly na rukách, celá je spotená a zem s prachom z vykopanej jamy začínajú na jej bielom tele robiť utešené šmuhy. Vďaka náhubku nevie poriadne dýchať ústami a v kútikoch úst zas začína poriadne slintať. Po chvíli vymení rýľ za lopatu a začína do fúrika nakladať vykopanú hlinu. Keď sa dostane na hĺbku asi 30 centimetrov, nedarí sa jej pomocou nástrojov vyberať vykopanú hlinu, a preto povzbudená ďalším elektrickým výbojom na jej sexi zadočku, zúfalá a bezbranná si musí ľahnúť na zem plnej roztrúsenej hliny a vykopanú zem vyberať holými rukami, našťastie reťaze na rukách sú dostatočne dlhé. Keď celú procedúru s kopaním a vyberaním hliny niekoľkokrát zopakuje, spokojne konštatujem, že jama je dosť hlboká. Bábika je však celá špinavá a zafúľaná. Za odmenu ju jemne pohladím v jej rozkroku, ktorý jediný je stále zahalený latexovými nohavičkami. Jemne pritlačím na skrytých kamarátov, schovaných v jej útrobách. Z Bábikiných úst počuť slastný ston. Prvý v tento deň. Ihneď ako to začujem prestávam, a rukou plesknem bábiku po zadku „ ešte ťa čakajú daľšie tri jamy “ Bábika zúfalo zaskučí. Ale dotyk elektrického biča medzi jej stehnami, sprevádzaný hlasitým elektrickým výbojom, úžasne presviedča Bábiku, aby pokračovala bez odvrávania ďalej. Najprv ju však pošlem vyniesť fúrik plný vykopanej zeme, kochajúc sa jej súmerným telom, spútaným reťazami. Po ďalších dvoch hodinách tvrdej driny, sprevádzaných občasným presviedčaním elektrickými výbojmi na Bábikinom holom tele, sa jej konečne podarilo vykopať aj zvyšné jamy. Vidím že, má toho dosť, je zúfalá, unavená, roztrasená, spotená, špinavá a uslintaná.

Takúto krásne zababranú ju za obojok pripútam k najbližšiemu stromu, a idem pre záhradnú hadicu, keď to Bábika uvidí, začne sa zvyškami svojich rýchlo ubúdajúcich síl zúrivo trhať za reťaz od obojku. Márne. Reťaz je silná, a zapnutie vysoko, tam Bábika nedočiahne. Pre istou jej chcem spútať ruky povrazom, ale bábika napriek svojej únave zmobilizovala zvyšky síl a pokúsila sa o odpor. Márne. Jedna elektrická rana skoro v rozkroku, a jedna pod pravou bradavkou, Bábiku presvedčí aby predpažila svoje ruky, a nechala si ich dobrovoľne zviazať. Koniec lana od zviazaných rúk prehadzujem cez konár , ktorý je nad Bábikou. Poriadne takto bábiku našponujem, a ona stojí s vytiahnutými rukami, ledva sa špičkami svojich štíhlych dlhých nôh dotýka zeme. Prestrašená a zúfalá dačo huhle do svojho náhubku a čaká na prúd studenej vody. Na jej prekvapenie z hadice tečie celkom príjemne teplá voda, ktorá sa cez deň stihla zohriať v hadici. Poriadne Bábiku pooblievam. Kým ide z hadice teplá voda, hlavne sa zameriam na jej uslintanú a uslzenú tvár a zababrané telo. Po chvíli keď začne z hadice tiecť studená voda, ba priam ľadová, neodpustím si tú zákernosť a na chvíľku zamierim tenký prúd ľadovej vody na jej prsia a stvrdnuté bradavky ako aj na jej mušličku. Na záver dostane aj jeden plný a a dlhšie trvajúci zásah a prúdom ľadovej vody, na čo bábika reaguje zúfalým krikom účinne tlmeným náhubkom a hrozbami elektoršokov. Takto, trochu osvieženú a očistenú ju nechávam chvíľku sa triasť od zimy v lúčoch zapadjúceho slnka. Následne ju odvádzam ako poslušnú otrokyňu, celú v reťaziach, pekne po štyroch, do kúpelne, kde si plánujem dať príjemný kúpeľ a masáž od Bábiky.....
  • 25. marca 2015 13:36:44 CET
    Dobra sprava....
    babika zije
  • 21. marca 2015 14:35:27 CET
    Bábika išla na zájazd Titanicom či čo,,?,,
    Už 2 týždne v prdeli a nič,, ,
    Daj jej skafander a vylov,,, ,,alebo urob z nej morsku devu,,pannu už si nie,,, ,iba ak by si jej zošil,,
  • 20. marca 2015 23:36:19 CET
    Ale mna uz to boli,vies? staci pomyslet
    • 9 posts
    20. marca 2015 23:18:11 CET
    neskuč ...este som ani nezačal
  • 20. marca 2015 23:07:22 CET
    Au!!!!!
    • 9 posts
    20. marca 2015 23:00:29 CET
    jedine rakoskou
  • 20. marca 2015 22:34:37 CET
    Ja chcem masaz
  • 20. marca 2015 22:13:14 CET
    chcem byť v okovách moci Pána
  • 20. marca 2015 21:52:01 CET
    úsmev to je šanca premenená
  • 20. marca 2015 21:51:11 CET
    prestaň sa hrať s hviezdami,
    vytiahni a oklep to čo máš vo hviezdach a radšej píš
    obsah toho balíka čo som ti poslal je určite zaujímavejší
    • 9 posts
    20. marca 2015 21:44:10 CET
  • 20. marca 2015 21:37:40 CET
    proste na všetko máš jasnú odpoveď
    • 9 posts
    20. marca 2015 21:32:45 CET
    to je vo hviezdach...
  • 20. marca 2015 21:21:04 CET
    kurňa jagoo kedy bude pokračovanie, nemysli si že všetko budem písať len ja
    • 9 posts
    14. marca 2015 21:18:35 CET
    A ja že sa s toho vyvleciem
  • 14. marca 2015 21:16:18 CET
    nezahováraj a píš, aj tak ti tu mors behá bez dovolenia
    • 9 posts
    14. marca 2015 18:12:29 CET
    Teraz koho sa pýtaš?
  • 14. marca 2015 18:09:29 CET
    Bude aj pokračovanie ?
  • 8. marca 2015 13:04:12 CET
    Daj mi cas
  • 8. marca 2015 12:19:44 CET
    mors, ak to nenapíšeš z prsta si to nevycucám
  • 8. marca 2015 6:50:44 CET
    Tešim sa na pokračovanie .. Som zvedava co si si na babiku vymyslel
  • 7. marca 2015 21:29:58 CET
    Logicky sa to paci aj mne ;)
  • 7. marca 2015 21:11:35 CET
    Jurosik neboj velmi sa to pačilo ;) čakam na pokračovanie :)