Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 9 posts
    19. decembra 2014 7:42:26 CET
    dokonale....ako vždy....
  • 19. decembra 2014 5:06:22 CET
    Domyselne a napadito využity volny deň....mne si spravil krasne a vlhke rano...dakujem
  • 19. decembra 2014 1:23:25 CET
    Prdelko, tak nedela ma drive
    ...povodne som chcela iba nakuknut, ale neodtrhla som sa
  • 19. decembra 2014 0:00:25 CET
    Bábikine dobrodružstvá – nedeľa.

Napriek tomu, že sme včera išli spať relatívne neskoro v noci, zobudil som sa skoro ráno. Vôbec som si nepamätal kedy a ako som zaspal. Spomínal som si na vášnivé objatia a bozky v sprche, následne nám bábika pripravila drink, a skončili sme v posteli, ona vo svojom ružovučkom latexovom pyžamku.

Ešte so zalepenými očami som si všimol Bábiku ako sa okolo mňa obšmieta v tom svojom sexi latexovom pyžame. Chcel som si ju k sebe pritiahnuť, ale nevedel som. Len pomaly som si začal uvedomovať, že mám na rukách zamknuté hrubé kožené remene, ktoré sú priviazané k rohom postele. Ešte omámený zvyškami spánku, nechápuc čo sa deje, si nejasne uvedomujem ako mi Bábika nasadzuje rovnaké kožené remene okolo členkov a tieto zamyká. Potom mi priviaže jednu nohu k rohu postele. Keď sa chystá priviazať aj druhú, som už tak pri vedomí, že sa pokúšam o odpor. Bábika mi s príjemným smiechom oznamuje, nech sa šetrím, že aj tak nemám šancu, a popritom mi aj druhú nohu pevne priväzuje k poslednému rohu postele. Na môj nechápavý pohľad a nevyslovenú otázku sa len záhadne usmeje a pomaly ako šelma sa vplíži ku mne do postele. Sťahuje zo mňa perinu, a ja zisťujem že som úplne nahý. Vôbec sa nepamätám, kedy som sa vyzliekol. Z myšlienok ma vytrhávajú jemné, letmé dotyky Bábikiných latexových rúk na vnútorných stranách mojich stehien. Dotyky sa postupne čoraz viac blížia k môjmu tvrdnúcemu kamarátovi. Keď sa k nemu prepracovali, už bol tvrdý ako skala, slintajúci od vzrušenia. Bábika si je očividne vedomá môjho vzrušenia a so škodoradostným úsmevom prestáva v hladení. Snažím sa dostať z mojich pút, ale neúspešne. Priviazala ma dokonale, ležím na posteli dokonale znehybnený s napnutými a roztiahnutými rukami a nohami. Bábika to využíva a opäť začína so vzrušujúcim hladením, pričom jej dotyky smeruje aj na žaluď, cez ktorého niekoľkrát jemne pretiahla predkožku. Z celej situácie som neskutočne vzrušený, krásna bábika v ružovej kombinéze, ma privádza do varu, a ja nie som schopný jediného pohybu. Bábika znova prestáva, a ja mám pocit, že sa zbláznim. Prosím ju aby pokračovala, avšak s úsmevom vrtí hlavou z boku na bok. Celú situáciu ešte dvakrát zopakuje, a ja striedam sľuby s hrozbami, aby ma už konečne pustila, alebo aby mi aspoň pomohla s vyvrcholením. Som extrémne nadržaný, ale to je tak všetko, čo viem urobiť. Bábika má zatiaľ všetko, vrátane mňa, pod kontrolou. Berie si dlhý tenký kožený remienok a pomaly, pevne a sústredene ho začína omotávať okolo mojich guliek. S každým ďalším obtočení sa tieto vzďaľujú od môjho penisu. Ďalej prevlieka remienok pomedzi guľky čím ich od seba oddelí a každú z nich ešte niekoľkokrát obtočí remienkom. Po brutálnom obviazaní mojich pokladov sa zamerala na môj penis. Tu tiež pevne, skoro brutálne, začala remienok uťahovať a omotávať okolo jeho koreňa. Keď skončila, na mojich guličkách a vtákovi boli zreteľne vidieť navreté žily. Penis krásne zhrubol a bol oko zo železa. Bábika spokojná so svojou prácou prišla bližšie a celého kamaráta vsala do svojich úst. Znova som cítil jej jazyk krúžiť okolo môjho žaluďa, čo mi spôsobovalo ďalšie vlny rozkoše, kombinované s bolesťou z podviazania. Keď usúdila, že je môj kamarát dobre navlhčený, pustila ho zo svojho zovretia. Postavila sa nado mňa a so vzrušeným výrazom a zrýchleným dychom si na mušličke rozopla svoj latexový ružový úbor. Pomalinky, opatrene sa nabodla na moju kopiju vydajúc slastný vzdych. Bábika sedela na mne s rozkročenými nohami, ako na koníčkovi. Pomaly, vychutnávajúc si každý pohyb rytmicky sa nadvihovala a dosadala. Zobrala si masážnu hlavicu, ktorú si nasmerovala na svoj klitoris, a so slastnými vzdychmi pokračovala vo svojom ukájaní. Brutálne podviazanie, dosť znecitlivuje môj penis. Po niekoľkých málo minútach začínam cítiť sťahy jej tesnej mušličky. Tiež jej zrýchlený dych a čoraz hlasnejšie stony ju usvedčili z blížiaceho sa orgazmu. Slastný kŕč jej prebehne telom ale napriek tomu zostáva na mne sedieť. Vychutnáva si celú situáciu ako aj moju bezmocnosť. S nevyspytateľným úsmevom mi chytá bradavky, ktorá začína stáčať a krútiť. Na moje prosby o prepustenie reaguje ďalšími štípancami do bradaviek. Celú situáciu komentuje tým, že sme sa predsa dohodli, že bude mať v nedeľu volný deň a môže si robiť čo sa jej zachce. Preto si dnes bude robiť, čo chce a ja na tom nič nezmením, naviac má so mnou nejaké nevybavené účty za predchádzajúce dni. Bola to síce zábava, ale teraz sa chce baviť aj ona. Na to som jej povedal, nech ma okamžití pustí, lebo to veľmi oľutuje. Na čo sa len zvodne zasmiala, sadla si mi na hruď a jednou rukou mi chytila nos a druhou mi zapchala ústa. Zrazu som sa nemohol nadýchnuť. Začal som sa metať, skúšal som ju zo seba striasť a uvolniť sa z jej zovretia. Bolo to však márne, Bábika ma priviazala naozaj poriadne. Keď už som skutočne cítil, že mi dochádza všetok vzduch, a moja snaha už hraničila zo zúfalstvom, vtedy mi Bábika konečne odokryla ústa, a ja som sa mohol zhlboka nadýchnuť. Bábika vedela čo robí, lebo mi ihneď do otvorených úst napchala svoje použité latexové nohavičky. Proti vypľutiu ich zaistila čiernou izolačnou páskou, ktorú mi niekoľkokrát omotala okolo hlavy. Celé to zavŕšila hrubou latexovou kuklou, ktorú našla medzi mojimi vecami. Poriadne ju nalubrikovala a s určitými ťažkosťami sa jej podarilo natiahnuť mi ju na hlavu. Maska mala otvory na oči prekryté priezračným latexom, a mala otvory len na nosné dierky. Okolo krku mi nasadila široký kožený obojok, ktorý razantne utiahla, a zaistila malými zámočkami. Fungoval skoro ako krčný korzet a podstatne mi znemožňoval pohyby hlavy, ale z Bábikinho výzoru som usudzoval, že ju to začína čím ďalej tým viac vzrušovať.

Bábika ma nechala takto bezmocného a zúfalo nadržaného a ako som zistil neskôr, išla sa prezliecť. Za pár minút bolo počuť klopkanie opätkov, ako Bábika prichádzala. Mala na sebe svoje dlhé, čierne latexové rukavičky a čierne latexové pančuchy s podväzkovým pásom. Ďalej mala oblečené latexové minišaty končiace v polovičke stehien, na krku zopnuté ako do goliera, a na hrudi mali šaty otvor, zvýrazňujúci krásnu štrbinku medzi jej pevnými, plnými prsiami. K tomu mala pevne zašnurované, po kolená vysoké čierne kožené čižmy na veľmi vysokom opätku. V ruke sa pohrávala s bičíkom, s ktorým sa už stihla predvčerom poriadne zoznámiť. Vlasy zopnuté vzadu, tmavé očné tiene a tmavočervený rúž jej dávali výzor zmyselnej, nebezpečnej šelmy. Jej neurčitý, nepreniknuteľný výraz a celkový výzor ma neskutočne vzrušoval a zároveň ma aj trochu desil. Moje vzrušenie ma privádzalo do šialenstva, ale Bábika na moje stony a mumlanie ma len jemne pohladila medzi nohami, úplne ignorujúc môjho vztýčeného, obviazaného a navretého kamaráta. Namiesto toho si prisunula k posteli kreslo, zvodne si vyhrnula svoje latexové šaty a jednu nohu si vyložila na operadlo. Tým mi vystavila na obdiv svoju krásnu, vyholenú mušličku. Latexovými prstami jednej ruky si jemne roztiahla svoje pysky a koncom bičíka začala medzi nimi prechádzať, hladiť sa, a dráždiť si klitoris. Takto ma provokovala, a ja som sa mohol len prizerať. Zvodne si oblíže svoje tmavočervené pery a znova začína vzdychať, bičík stále kĺže medzi jej pyskami nasledovaný jej latexovými prstíkmi. Keď jej vzrušenie naberalo na intenzite, znova si sadla na môjho brutálne podviazaného a už aj boľavého, tmavočerveného vtáka. Na striedačku sa hrala z mojimi bradavkami, ktoré drasticky gniavila a štípala, a masážnou lavicou, ktorou si dráždila svoj klitoris. Absolútne ignorovala moje bolestné a zároveň slastné stonanie, zameriavajúc sa len na vlastnú rozkoš a vzrušenie. Po pár minútach, ktoré sa mi zadali nekonečné, znovu dosiahla búrlivý orgazmus, po ktorom konečne povolila a odmotala kožený remienok z môjho penisu a guliek, a ktoré začala znova jemne a vzrušujúco masírovať. Skúsenými pohybmi pokračovala v masáži, až som sa chvel od rozkoše a môj kamarát s hrdo vztýčenou hlavou hrozil, že každú sekundu vybuchne. Práve vtedy, práve pred túženým vyvrcholením prestala s masážou. Zliezla z postele, narovnala a uhladila si svoje čierne latexové šaty a začala mi izolačnou páskou pevne omotávať ruku zaťatú v päsť.......

• 18. decembra 2014 23:55:21 CET
    Hodina v prdeli jurošík v posteli,,,
  • 18. decembra 2014 23:07:50 CET
    myslím že to dám sem, predsa sa dosť ludí ozvalo,
    tak do pol hodinky
    • 9 posts
    18. decembra 2014 22:57:57 CET
    dáš to sem,alebo posles ss ?
  • 18. decembra 2014 22:46:06 CET
    pokračovanie v príprave,

ešte dens v noci
  • 16. decembra 2014 8:08:14 CET
    Dakujem vsetky priazmivcom.......
    Zarezavam na pokracovani.....hned sa lepsie pise
  • 16. decembra 2014 7:37:33 CET
    ...urcite neprestavaj....si vyborny....keby si tu bol..zistil by si to aj sam:-))))))len pokracuj..mas moj obdiv aj vzrusenie:-)))
  • 16. decembra 2014 3:51:50 CET
    no ak len to považuj ma za staleho čitatela jazdržuj sa a piš!!!
  • 15. decembra 2014 23:38:53 CET
    Ved áno ale musím kupiť druhý tablet,,čo ked je to naozaj dobré a postriekam si tento a pruser už nepoužiteľný kým uschne,,,?,,,
  • 15. decembra 2014 23:36:25 CET
    ,,, iba jednu poznáš,,,?,
  • 15. decembra 2014 20:51:16 CET
    Poznam jednu subkurvu ta by sem mohla svoj pribech napisat..
  • 15. decembra 2014 20:05:55 CET
    dakujem čitatelom za odozvu, hneď sa bude lepšie písať
    pokračovanie bude vo štvrtok

korektor som nebol, ale snažím sa tomu dať nejakú úpravu.....( to preto to babranie)
    román by bol fajn, len kto to napíše a vydá. podla mna veeelmi stratový biznis....
    durag, nechcem aby si chváli, ale aby si to čítal, a opotom ovedal.
    • 3 posts
    15. decembra 2014 18:57:34 CET
    Parada Jurosik, o citatelov sa neboj, tych je stale viac, a minimalne my skalni ti kazdu cast okomentujeme Tesim sa na pokracovanie. Su to jedine takto silne latexovo zamerane poviedky a to je na nich uzasne. Viac latexu ! ! !
  • 15. decembra 2014 16:18:18 CET
    Vieš že niekedy mám ľudí rád inokedy ich pošlem loviť do večných lovísk,,
    Ako čítam recenzie na Teba,tak je to asi dobré,lenže naozaj teraz nestíham čítať,mám dosť písania článkov do blogu v novinách ked je takýto ryšovokravský čas a nič iné sa robiť nedá a zakázky vybavené,rád Ti zložím poklonu už vopred pred Vianocami aby.si mal chuť v pokračovaní ak Ti to zohreje dušu a neurony na prevádzkovu teplotu a chuť do písania.
  • 15. decembra 2014 15:59:57 CET

• 9 posts
    15. decembra 2014 15:27:10 CET
    aspoň palec hore dajte!!!!!
    • 9 posts
    15. decembra 2014 15:25:29 CET
    chápem....
    inak,celkom dobrý nápad
  • 15. decembra 2014 15:21:11 CET
    To vies musim trochu vyprovokovat citatelov. Babrem sa s tym a ozvu sa mi traja ludia......
    Nepotrebujem komentare ale Chcem aspon vediet Kto to cital a ci sa pacilo alebo nie

Sa nahnevam a priaznivcom to poslem cez ss
    • 9 posts
    15. decembra 2014 15:14:36 CET
    namiesto tejto hlúpej,nemiestnej a úplne zbytočne opakovanej otázky si už mohol mať napísané minimálne ďalšie 3 vety.....
  • 15. decembra 2014 14:35:10 CET
    ano prosim prosim
  • 15. decembra 2014 14:33:58 CET
    Chce niekto este pokracovanie?????
  • 15. decembra 2014 13:34:11 CET
    Citas mi myslienky, to uz aj mna napadlo, a fotky by mohla urobit MORS /teraz uplne vazne/, to by sa predavalo samo... 50 odtienov sa moze strcit aj Harry potter, budes slavny a bohaty