26. novembra 2014 23:38:03 CET
Bábikine dobrodružstvá – piatok
časť druhá
Spotenú, unavenú Bábiku, ktorá sa ešte poriadne nespamätala z predchádzajúceho orgazmu, Som uložil na lehátko, kde sa jej spotené telo uvezené v priehľadnom latexe, krásne lesklo v lúčoch pomaly zapadajúceho, skoro letného slnka. Uvoľnené miesto v jej stále čvachtajúcej mušličke som zaplnil hrubým výkonným vibrátorom, a znova som ju dole zamkol. Z jej lona tak trčala jedna hadička s balónikom a kábel s ovládaním od vibrátora. Pomocou priehľadnej sťahujúcej fólie ( niečo ako potravinová fólia) som ju pevne omotal od končekov prstov na nohách až po krk, výnimkou jej vystrčených a už trochu navretých prsníkov. Niekoľko vrstiev priehľadnej fólie ju dokonale a pevne znehybnilo. Prsty, dlane a ruky som jej omotal zvlášť viacerými vrstvami, takto Bábika začínala vyzerať skoro ako egyptská múmia, s tým že stále ukazovala na obdiv svoje plné, poriadne prekrvené prsia, s bradavkami stále ozdobenými pevnými gumenými krúžkami, ktoré boli vďaka nim stále citlivejšie a aj bolestivejšie. Potom som ju položil na drevné záhradné lehátko, a obe ruky som jej fóliou pripevnil k opierkam lehátka. Tiež jej trup a nohy som niekoľkými pevnými vrstvami fólie pripevnil k lehátku. Bábika sa začínala podobať skôr na muchu v pavúčej sieti ako na múmiu. Na dôvažok som jej palce na nohách zviazal spolu tenkým špagátikom, pevne našponoval, a priviazal k nohám lehátka. Bábika sa takto nevedela pohnúť ani o centimeter, a tiež nevedela pohnúť ani jedným prstíkom. Pre istotu som, celé jej telo na viacerých miestach pripevnil k lehátku silnými koženými remeňmi. Bábika začínala byť zvedavá a začala sa zajímať čo mám v pláne, na čo som sa len záhadne usmial a natiahol jej na hlavu latexovú plynovú masku s dlhou gumenou hadicou na dýchanie. Cez otvory v maske som jej vytiahol tie dva rozkošné copíky, ktoré som tenkými špagátikmi priviazal k horným rohom lehátka. Krk som jej tiež koženým remeňom zafixoval k lehátku. V tejto pozícii sa Bábika skutočne nemohla pohnúť ani o milimeter, a každý pokus o pohyb, alebo čo i len vrtenie bol neúspešný. Jediným holým miestom na jej tele zostali jej veľké stiahnuté prsia. Pomaly ale isto začalo Bábike dochádzať, že je úplne bezmocná bez možnosti akéhokoľvek pohybu. To si tiež začali uvedomovať aj komáre, ktoré vzhľadom na prichádzajúci večer začínali útočiť. Samozrejme sa orientovali hlavne na bábikine krásne odhalené prsia, ktoré im núkali vinikajúce pohostenie, ako jediné v okolí. Stále viac komárov prilietalo na bábikine prsia, ktorá to zatiaľ s hrôzou v očiach nemo sledovala. Bolo najprv vidieť jej neúspešné pokusy o oslobodenie sa, neskôr keď vzdala svoj zápas zo spútaním začala ma úpenlivo prosiť nech ju konečne pustím, že bude celá doštípaná. Zatiaľ som na jej prosby vôbec nereagoval, len som zobral môj obľúbený bičík a začal som nemilosrdne zabíjať komáre prisaté na Bábikiných stiahnutých, plných prsiach. Samozrejme čo zabitý komár, to minimálne jeden zásah bičíkom. To už bábika sľubovala aj nemožné, hlavne nech prestanem, avšak nová zábavka sa mi tak zapáčila, že som nechcel prestať. Bábika začínala striedať prosby s hrozbami, na čo som reagoval tak, že som jej prstom zapchal gumenú hadicu vedúcu k Bábikinej maske. Bábika okamžite pocítila nedostatok vzduchu a prestala sa vyhrážať, len potichu stonala. Ako som zapol jemné vibrácie na vibrátore v jej kundičke a uvolnil prívod vzduchu stony začali byť hlasnejšie a častejšie. Zakaždým, keď sa mi snažila niečo povedať, tak som jej na chvíľku zapchal prívod vzduchu. Bolestivé vzdychy po úderoch bičíkom sa stále častejšie striedali so slastným stonmi spôsobenými vibrujúcim kamarátom. Občas som prifúkol aj jej kamaráta pevne usadeného v jej zadočku, čo tiež vyvolalo ďalšiu vlnu vzdychov.
Po niekoľkých desiatkach minút plieskania jej prsníkov, začali tieto získavať peknú načervenalú farbu, pričom Bábikino telo sa začalo zreteľne triasť od prebytku zmyslovej stimulácie, bez možnosti akéhokoľvek pohybu. Postupne, pomaly som začal zvyšovať intenzitu vibrácií a k tomu som ešte aj zapol aj weevibe, stále umiestnený na jej klitorise. Pritom som samozrejme neprestával v zapchávaní jej dýchacej trubice a v odháňaní a zabíjaní komárov na jej pevných, ale citlivých prsiach. Bábika sa postupne prestávala ovládať, stále viac a viac slastne stonala, vzrušene a rýchlo dýchala až sa začala vyslovene zmietať v jej putách. Videl som, že sa blíži jej vyvrcholenie, preto som nastavil na všetkých hračkách vibrácie na maximum, zapchal som jej dýchaciu hadicu, a niekoľko krát som ju ešte švihol cez jej bolestivé bradavky. Behom niekoľkých sekúnd dosiahla mohutný orgazmus sprevádzaný slastným výkrikom rozkoše. Napriek tomu som nechal vibrácie na maxime, čo bábike začínalo spôsobovať ďalšiu bolestivú rozkoš. Obkročmo som si na ňu sadol, a zobral som do úst je bolestivé, tmavočervené bradavky, stále silne stiahnuté pevnými gumenými krúžkami. Bolo cítiť, ako sa bábikino telo opäť začína mykať, a bábika začínala vydávať bolestivé stony. Jazykom som najprv pohladil jej bradavku, trochu ju navlhčil a zubami som sa pokúšal stiahnuť gumený krúžok z bradavky. Pomáhal som si pritom jazykom s cieľom vytlačiť bradavku z krúžku. Vedel som, že stiahnutie gumičiek bude bolestivé, ale ešte bolestivejšie bude, keď sa v jej bradavkách znova rozprúdi krv. Preto tesne pred stiahnutím som Bábike znova zapchal dýchaciu trubicu, a stiahol gumičku z jej pravej bradavky. Bábika reagovala, tak ako som očakával. Pokúsila sa vykríknuť, ale nemala na to dosť vzduchu. Bolo počuť len jej tichučké skučanie, ako sa jej bradavke znova rozprúdila krv. Aby som jej trochu uľavil od bolesti, jemne som sal svojimi ústami jej ubolenú bradavku, kým sa trochu neupokojila. Potom sa celá situácia zopakovala na druhej bradavke, a v Bábikiných očiach sa zaleskli už aj slzy bolesti. Napriek tomu a možno aj preto, a tiež vďaka neustávajúcim vibráciám v jej lone, bolo na Bábike vidieť, že sa blíži k ďalšiemu orgazmu. Preto som pokračoval v cmúľaní, saní a jemnom hryzkaní jej ubolených bradaviek, kým som znova nepocítil, ako sa jej telo vzopälo v ďalšom mohutnom kŕči prichádzajúceho orgazmu. Po vypnutí všetkých vibrácií, a vyfúknutí análneho kolíka, som bábiku opatrene odviazal a odstrihal, z jej obľúbeného lehátka. Totálne vyčerpanú, skoro bezvládnu a stále zabalenú v mnohých vrstvách fólie s plynovou maskou na hlave, som ju v náručí preniesol do postele. Tam som ju prikryl latexovou prikrývkou a nechal ju oddychovať v jej vzrušujúcom latexovom a fóliovom väzení.
Pokračovanie podľa záujmu........