Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 9 posts
    23. februára 2015 8:50:14 CET
    Myslíš že mňa dostane tak ako Teba?
  • 23. februára 2015 8:43:43 CET
    Cudzie baliky nepreberam..... hlavne a k v nom budes ty
    • 9 posts
    23. februára 2015 8:20:50 CET
    Čo by som prosil...rovno Ti ju pošlem späť
  • 23. februára 2015 7:51:50 CET
    Jasne nech ma trochu zmenu.....este ma nudes prosit aby som si ju zobral spat
    • 9 posts
    23. februára 2015 6:54:00 CET
    Ja som vedel že si kamarát....
  • 23. februára 2015 6:44:26 CET
    no tak som sa rozhodol......
    Bábiku som zabalil do potravinovej folie a strčil do najväčšieho kufra čo som doma našiel, a aku rát ju beriem na poštu a posielam Jagoovi balik, nech si aj on užije......
    • 9 posts
    22. februára 2015 19:17:36 CET
    uz letiiimmmm.....
  • 22. februára 2015 18:16:18 CET
    podla vašich vyjadrení určite
    jagoovi nedám ,ale môže sa prísť realizovať.....
  • 22. februára 2015 18:11:58 CET
    Az tak?
  • 22. februára 2015 18:07:29 CET
    prisahám že by sa vám asi viac páčilo, keby ma tam začala orezávať.....
    • 9 posts
    22. februára 2015 15:22:43 CET
    No konecneee viem ako to s jurosikom dopadlo , menej brutalne o to viac vzrusujuco . Hmm, super
    • 9 posts
    22. februára 2015 14:59:51 CET
    rovno mi ju privezie...pivnica je stale volna jedine ze by si ju predbehla
  • 22. februára 2015 14:18:08 CET
    ...ale no taaak, ved viac si uzil jurosik ako babika... bud je to tym, ze je tvorivejsia alebo tym, ze bola v casovom presse
    mali by sme nechat jurosika, nech sa prejavi aj ako dominant, nielen ako fetisista... sputat a obzerat...
  • 22. februára 2015 14:14:59 CET
    bez problemov... hlavu ti nechame bez kukly, aby si mohol rozpravat... ja pisem 10timi a nerobim pravopisne chyby, takze by to pisanie mohlo trvat aj ovela kratsie

kto suhlasi? dame hlasovat
  • 22. februára 2015 13:56:28 CET
    Nakonec ju odvlece do lesa,nalozi s nou ako jej predosla majitelka a najde ju jagoo :D
  • 22. februára 2015 13:20:51 CET
    len furt neviem ako to bude pokračovať,,,,,,,
  • 22. februára 2015 13:19:13 CET
    no to je výzva, prídi a zatvorma a ja ti budem diktovať
  • 22. februára 2015 12:38:59 CET
    bosorka sa hlasi

prdelko, si moj oblubenec, ale ked nebude poviedka do buduceho tyzdna, pridem ta zatvorit do toho tvojho vaku
    ...aj ked, tymto by som ta asi nepotrestala, co?
  • 22. februára 2015 11:35:07 CET
    podme už trapiť babiku
  • 22. februára 2015 10:42:16 CET
    najprv posli bodsorky , potom sa uvidí
  • 22. februára 2015 9:45:30 CET
    Ja ti dám že pokračovanie podľa ohlasu,,to ju zasa necháš hybernovať pár týždnov v posteli,,?,,nikdy by som ti nenedával ake si jeden strašný zákerný litarárny sadomasochistický vydierač zneužívajuci svoje obecenstvo pre stupajuci adrenalín a plnenie guliek tu čítajucim a čakajucim,,,ty egomaniak,, ,,
    Na disko nepojdeš tak máš do týždna domácu ulohu inak na teba pošlem bosorky,,
  • 22. februára 2015 9:34:39 CET
    • 9 posts
    22. februára 2015 9:15:04 CET
  • 22. februára 2015 2:46:39 CET
    Bábikine dobrodružstvá – nedeľa.
    Časť piata.

Videl som len Bábikin biely lesklý latexový chrbát, a časť jej pevného zadočku vytŕčajúceho, z jej bieleho sestričkovského úboru. Za normálnych okolností by to bol krásny a vzrušujúci pohľad. Ale toto neboli normálne okolnosti. Bábika inokedy milá, prítulná a v podstate submisívna, sa správa ako vymenená, ako posadnutá nejakým divokým pomstychtivým chtíčom. Naviac teraz ležím pripútaný, bezbranný, a ona pritom sedí na mne a ostrou britvou sa blíži k môjmu najcennejšiemu pokladu. Strach a bezmocnosť ma privádza k nefalšovanému zúfalstvu, snažím sa metať, zbaviť pút a uniknúť z hroznej situácie. Som ako zmyslov zbavený a vôbec neregistrujem a nevnímam, že mi bábika niečo hovorí. Až silné plesknutia po mojich stehnách ma privádzajú späť do reality. Zrazu vnímam Bábiku „ tak sa už konečne prestaň vrtieť, lebo ťa ešte skutočne porežem.“ Jej slová ma síce trochu ukľudnia, ale aj tak tŕpnem, čo bude nasledovať. Kvôli Bábikinmu chrbtu nič nevidím, vďaka kukle a lepiacej páske len veľmi obmedzene počujem. Jediné čo mi zastáva jej cit. Napriek snahe zostať nehybný, myknem sa keď zacítim na korení penisu ľadový dotyk niečoho studeného. Bábika ma opäť silne plieska, rukami zabaleným v gumových rukaviciach, po oboch stehnách. „ Čo som ti hovorila, aby si sa nehýbal, takto to ďalej nepôjde“ a odložila nepoužitú britvu na stolík. S úľavou som, zavrel oči a snažil sa upokojiť moje roztrasené vnútro. Medzi tým som cítil, ako Bábika príjemne teplou vodou navlhčila moje guľky, vtáka a podbruško, na ktoré následne naniesla vrstvu mojej peny na holenie. Túto jemne, svedomito a príjemne poroztierala na všetky miesta, čo ma zas začalo vzrušovať. Miesto britvy sa v jej ruke objavil holiaci strojček, pravdepodobne dámsky, pretože taký som ešte nevidel. Ďalej som už len cítil, príjemné ťahy strojčekom po intímnych miestach, sprevádzané občasným šplechnutím vody. Keď odložila holiaci strojček, príjemne jemnou hubkou umyla všetky moje oholené miesta, ktoré boli obzvlášť citlivé na dotyk jej gumených rukavičiek.

„Mám tu pre teba ešte jedno prekvapenie“ povedala. Môj nechápavý výraz ju asi pobavil, pretože, mi ukázala malé čierne puzdro. Z ktorého postupne začala vyťahovať kovovo sa lesknúce predmety, čo vyzerali ako súčiastky nejakého zariadenia. Postupne mi začalo dochádzať, že je to mužský pás cudnosti. Celý kovový a neskutočne lesklý a studený. Bábika s pobaveným úškrnom, sediac na mne, začala skladať tú vec do kopy priamo pred mojimi očami, pričom mi podrobne popisovala jej jednotlivé časti a vysvetľovala ich funkcie. Ja som aj napriek tomu veril, že to nemyslí vážne. Opäť sa mi posadila chrbtom, na moju hruď a vzápätí som cítil, ako niečo kovové obopína moje guľky aj s penisom, mohol som sa domýšľať, že Bábika mi nasadila kovový krúžok, ku ktorému bude chcieť asi pripnúť ohnutý tubus, ktorý by mal skryť a zároveň uväzniť môjho kamaráta. Tu sa však bábika trochu prepočítala. Po celodennom dráždení bol môj penis extrémne rozdráždený a vzrušivý a už len samotné nasadenie kovového krúžku vyvolávalo tvrdú a bolestivú erekciu. Napriek Bábikinej snahe a poriadnej dávke lubrikantu, sa jej vôbec nedarilo uväzniť môjho kamaráta do kovového väzenia. Po chvíli neúspešného trápenia, sa bábika na mňa nahnevane pozrela „ Ja mám času dosť, ak to nepôjde podobrom, budem ho musieť presvedčiť!!!“ A už som znova cítil ako svojou holou, vzrušenou a tečúcou mušličkou dosadá na moju tvár, znova som cítil údery bičíka na mojich červených boľavých stehnách, vyholenom podbrušku, vtákovi a tiež guľkách. Spočiatku sa údery javili ako celkom vzrušujúce, pretože bábika začínala zľahka, ale po chvíli pritvrdila a už aj tie jemné údery začínali byť nepríjemné a bolestivé. Opakovane údermi zasahované miesta začínali byť stále citlivejšie a bolestivejšie. Moje bolestivé vzdychy sa začínali miešať s so slastnými stonmi rozdráždenej Bábiky. Bolo jasné, že táto situácia sa Bábike zapáčila a zvyšujúca sa intenzita a frekvencia úderov, stupňujú aj jej vzrušenie. Po chvíli takéhoto týrania, skutočne začal môj penis ochabovať, až celkom spľasol. Bábika sa rýchlo snažila nasadiť zahnutú kovovú tubu na môj penis, ale jej dotyka boli príliš vzrušujúce. Opätovná erekcia zas prekazila jej snahu. „Vidím, že si nejaký rozpálený“ povedala, a bez ďalšieho komentára, či pohľadu zobrala ďalšiu nádobu zo stolíka, ktorej obsah bez akéhokoľvek varovania vysypala, či skôr vyliala na môj rozkrok. Od prekvapenia som cez zapchaté ústa zaskučal a začal som sa prudko metať, avšak zas bez výsledku. Bábika mi totiž do rozkroku vyliala kopec ľadových kociek, spolu s rozpustenou ľadovou vodou. Oboma rukami plnými ľadových kociek začala prechádzať po mojom ubolenom kamarátovi, guličkách a stehnách. V dôsledku zúrivého hádzania sa, niektoré kocky si našli cestu pod zadok a chrbát, čo ešte vystupňovalo moju snahu dostať sa z tej prekliatej postele. Bábikino spútanie však mojim pokusom spoľahlivo odolávalo, naviac na mne sediaca Bábika si tieto moje pokusy vychutnávala a schuti sa zabávala na mojom zúfalstve. Podľa predpokladu, ľad ma spoľahlivo zbavil erekcie, a Bábika nakoniec predsa dostala môj penis do tej prekliatej veci a zaklapla malinký zámoček. Zas a znova som si uvedomil, že som vydaný Bábike na milosť a nemilosť, a teraz dokonca bez možnosti akejkoľvek erekcie či vyvrcholenia. Bábika si kľúčik zavesila na zlatú retiazku čo mala na krku, a kľúčik sa stratil medzi jej plnými latexovými prsiami. Potom ešte raz poriadne nabrala do rúk ľadové kocky a začala nimi prechádzať po mojom rozkroku a zadku baviaca sa na mojich neúspešných pokusoch vyhnúť sa jej mrazivým dotykom.

Keď ma odviazala a odpútala od postele, tiež mi nakoniec odmotala pásku z úst a vybrala z nich aj poriadne oslintaný latexový náhubok a ja som sa konečne vedel poriadne nadýchnuť. Stále v zvieracej kazajke a latexovej kukle hovorím bábike, že potrebujem ísť na záchod. Nasleduje prudký úder bičíkom na zadok „Popros!!!“, nechápavo pozerám na bábiku, znova úder bičíkom „ Popros!!!“. Vidím, že to inak nepôjde, že ani teraz sa jej neoplatí odporovať, a tak prosím Bábiku, aby som sa smel ísť vycikať. Bábika sa zmyselne usmeje „ nikam nepôjdeš“ a kladie predo mňa na zem prázdnu nádobu od ľadu. Pozerám na bábiku v očakávaní čo bude nasledovať. „Môžeš začať“ hovorí z úsmevom „ ale nechci vedieť, čo ťa čaká, ak netrafíš“ pritom sa jej na tvári objavuje zlomyseľný, takmer zvrhlý výraz. Poučený z dnešného dňa radšej poslúchnem a čupiačky sa snažím zo seba niečo dostať. Ide to dosť ťažko, Bábika sa na mňa, pozerá znova stým tajomným a trochu zvráteným pohľadom, a v ruke sa zas pohráva s bičíkom. Tento jej uprený pohľad a celkový výzor zvrhlej latexovej sestričky, na ktorej sa leskne skoro každý kúsok jej tela zabalený v latexe, naviac zdôraznený vysokými lodičkami, vyvoláva vo mne pocit zahanbenia a poníženia, zmiešaného s neprekonateľným vzrušením. Pritom ešte tá nešťastná kovová vec, čo bráni stoporeniu môjho kamaráta, začína byť nepríjemne tesná a bolestivá.

Nakoniec mi ešte pripína na nohy kožené putá, spojené s krátkou retiazkou. Jemnými údermi bičíka ma poháňa vpred do obývačky, kde sa rozvalí na gauč a ja si musím ľahnúť vedľa nej. Hlavu mám položenú v jej lone, a ona púšťa niečo v televízii. Už ani neviem čo presne pozeral, ale bolo to určite niečo nezáživné, asi nejaký romantický film. Vôbec som ho nesledoval. Celá moja pozornosť bola sústredné na Bábiku, ktorá sa stále hrala s kovovou klietkou na mojom vtákovi. Jej vzrušujúce dotyky, vďaka uzamknutiu môjho vtáka v tom kovovom zovretí, vyvolávali u mňa veľmi nepríjemné, niekedy až bolestivé pocity, čoho si bola Bábika samozrejme vedomá a preto neprestávala s jej dráždením v mojom rozkroku. Po skončení filmu, si spomenula, že ešte nevečerala. O mne sa samozrejme vôbec nezmienila. Najprv mi pomohla sadnúť si na zem ku gauču, a moje kolená priviazala k u kovovým očkám umiestneným na ramenách zvieracej kazajky. Vďaka čomu, som opäť úplne znehybnený, sediaci a čakajúci čo bude nasledovať. Bábika si priniesla plný tanier nejakých výborne voňavých cestovín, a ja tajne dúfam, že sa podelí aj so mnou. Ona si namiesto toho vyhrnie svoju latexovú uniformu a s rozkročenými nohami si sadne na gauč. Moju hlavu nasmeruje priamo k jej rozdráždenej, úplne premočenej mušličke. Oboma rukami pritíska moju hlavu do svojho rozkroku a v ústach cítim chuť jej nedočkavej jaskynky. Nohy si položí na moje ramená a v členkoch ich prekríži. Hlavu mám ako vo zveráku, jemnom ale mimoriadne pevnom latexovom zovretí jej krásnych stehien. Takto rozvalená si vychutnáva môj neúnavný jazyk na svojom klitorise. Akékoľvek prejavy spomalenia, či únavy sú z jej strany nemilosrdne trestané údermi bičíkom. Našťastie je bábika rozdráždená z predchádzajúceho nasadzovania pásu cudnosti. Preto to netrvá dlho a jej slastné vzdychanie prechádza do hlasného výkriku rozkoše. Namiesto toho aby ma pustila zo svojho zovretia Bábika sa s chuťou pustila do svojej večere, pri ktorej sa miešali zvuky vychutnávania výborného jedla so slastnými vzdychmi pokračujúcej rozkoše. Keď dojedla, ešte niekoľko dlhých minút si vychutnávala šteklivé dotyky môjho jazyka na svojom klitorise, ako aj na rozpálenej kundičke. Úmyselne odďaľovala svoje ďalšie vyvrcholenie, vychutnávajúc si každý môj dotyk na jej intímnych miestach. Moja snaha, povzbudzovaná Bábikiným bičíkom bola znova zavŕšená jej búrlivým orgazmom. Konečne ma pustila zo svojho zovretia, stále som však nehybný s krásnym výhľadom na rozkročenú dominantnú zdravotnú setričku, celú v bielom latexe.
    „Škoda, že si si nedal večeru“ zašepkala, bola skutočne vynikajúca. „Nevadí, troška hladovky ti nezaškodí“ vyhlásila, kým špičkou svojej topánky masírovala moje ubolené guľky ktoré jediné vytŕčali z pásu cudnosti, čím opäť vyvolala vlnu bolestivej rozkoše. Nakoniec, keď mi rozviazala nohy, celého stuhnutého, uboleného a došľahaného od je bičíka ma konečne odviedla do spálne, kde ma čakal prichystaný čierny latexový vak, celý z hrubého latexu. Tento mal tvar múmiového spacáka, len stým rozdielom, že hlavová časť bola tvorená maskou z čierneho hrubého latexu s jedinou hadicou určenou na dýchanie. Neviem kedy a ako sa k nemu dostala, pretože tento vak som mal poriadne schovaný. Použil som ho len raz, keď ma raz dávno, bývalá priateľka nahovorila na údajný skvelý sexuálny zážitok, spočívajúci v niekoľko hodinovom pobyte v tomto vaku. Od vtedy som ho nikdy nepoužil, až teraz. Keď ma nakoniec Bábika nasúkala do vaku, zapla vzadu zips vedúci od kolien až po vrch hlavy. Naviac som cítil, že ma remeňmi (predpokladal som, že latexovými) pevne sťahuje v oblasti článkov, kolien, stehien, pásu, lakťov a ramien. Posledný bol hrubý remeň okolo hrdla. Takto zo mňa urobila skutočnú čiernu latexovú múmiu. Takéhoto úplne bezmocného a slepého, pretože vďaka kukle opäť nič nevidím, ma necháva ležať na posteli. Ešte pred tým, ako ma prikryla hrubou perinou, cítil som, ako mi rukami ešte raz poriadne prehmatala rozkrok, pohladila ma po hlave a zašepkala mi „ krásne spotené a perverzné sníčky Macko“ a s veselím chichotom som počul vzďaľujúci sa klepot Bábikiných lodičiek. Napriek ohromnej sexuálnej frustrácii a rastúcemu teplu som úplne vyčerpaný behom niekoľkých minút zaspal.

Neviem ako dlho a tvrdo som spal, ale pomaly a opatrne otváram oči. Vidím ako sa vedľa mňa túli spiaca Bábika, znova celá oblečená v jej krásnom priliehavom ružovučkom latexovom pyžamku......

Jurošík

Ak sa páčilo napíšte, ak nepáčilo napíšte tiež.
    Každý komentára vítaný. Pokračovanie podľa ohlasu
  • 16. februára 2015 21:53:04 CET
    vzrušený som a finišuejem