Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 23. decembra 2014 11:28:35 CET
    Aké veľké boli tie guličky,?,len sa pýtam,niečo také ako vezni s tými veľkými čo mali prikované ku členku,,?,,
  • 23. decembra 2014 10:59:29 CET
    no keď ma nechcete trápiť vy?????
    musí ona
  • 23. decembra 2014 10:25:56 CET
    ze vraj babika... mrcha je to , takto trapit nasho jurosika
  • 23. decembra 2014 9:17:28 CET
    si Boh! Toto je ono... toto je presne ono...
  • 23. decembra 2014 5:04:00 CET
    fajne
  • 23. decembra 2014 3:34:31 CET
    vianočný darček
  • 23. decembra 2014 1:59:59 CET
    Bábikine dobrodružstvá – nedela.
    Časť druhá.

Postupne ako mi začala omotávať ruku izolačnou páskou, pod mnohými vrstvami sa nakoniec stratila celá ruka aj s prstami a zostala len čierna guľa, na ktorú bábika natiahla svoju balónikovú latexovú rukavičku. Túto pevne remienkom zaistila okolo môjho zápästia a tiež zaistila zámočkom. Toto isté urobila aj s mojou druhou rukou. Miesto rúk som mal dva čierne balóniky, s ktorými som nevedel takmer nič chytiť. Podobnú procedúru urobila tiež s mojimi nohami, ktoré tiež husto a pevne omotala lepiacou páskou, pričom pod každé chodilo prilepila páskou tiež niekoľko kovových guličiek, čím mi veľmi efektívne zabránila v normálnej chôdzi. Obojok, ktorý som mal stále na krku, pomocou reťaze zamkla k posteli a tiež k nemu zamkla dve krátke retiazky. Obkročmo si mi sadla na hruď. Najprv mi odviazala jednu ruku, pričom som sa snažil zabrániť Bábike pripnúť mi ruku k retiazke vedúcej od obojku. Bábika vzhľadom svoju útlu postavu mala nezvyčajnú silu. Napriek tomu sa jej nedarilo pripnúť ruku k retiazke, preto my chytila moje guličky a poriadne ich stisla, na čo som len ticho zastenal a prestal klásť Bábike odpor. K týmto retiazkam mi postupne pripla najprv jednu a potom aj druhú ruku. Celé mi to pripomenulo situáciu v piatok, keď som ju v podobnej pozícii nechal v piatok oddychovať v posteli. Lenže Bábika s tým neskončila, okolo koreňa penisu, ešte pod mieškom zamkla masívny kovový krúžok, s malými hrotmi vo vnútri. Keďže bol nasadený pevne za guľkami, vôbec nebola šanca ho cez tieto pretiahnuť a tak sa krúžku zbaviť. Naviac malé hroty, pri každom pohybe dávali pocítiť svoju nepríjemnú prítomnosť. K tomuto krúžku tiež pripla dve retiazky, ktorá končili kovovými putami, ktoré mi zamkla okolo členkov. Retiazky boli dlhé len tak, aby som mohol mať pokrčené nohy, avšak som si ich vôbec nevedel vystrieť. Bábika sa postavila, so zmyselným úsmevom si prehliadla svoj výtvor. Zrazu prísnym hlasom, ktorý by som u nej nikdy nepredpokladal zavelila „k nohe“. Nechápavo som na ňu pozeral snažiac sa aspoň sa posadiť. Čo bolo vďaka retiazkam a pichľavému krúžku okolo penisu dosť problematické. Keď sa mi to nakoniec podarilo, Bábika prišla bližšie a k obojku mi pricvakla vodítko a znovu ostro zavelila k nohe a trhla vodítkom. Napriek mojej snahe, zlezenie z postele nešlo tak rýchlo, ako si predstavovala. Zrazu som pocítil niekoľko ostrých štípancov od Bábikinho bičíka na mojom zadku. Keď sa mi konečne podarilo zliezť dole. Znova som pocítil šklbnutie vodítkom a na povzbudenie tiež pár rán bičíkom. Pomaly ma ťahala za sebou a ja som si pripadal ako nadržaný pes s tvrdým boľavým a slintajúcim vtákom, pozerajúci na dlhonohú bohyňu, celú oblečenú v čiernom priliehavom latexe, so zvodne sa vrtiacim zadkom, keď kládla pri chôdzi jednu nohu pred druhú vydávajúc pri tom vzrušujúci klepot jej vysokých opätkov. Bol som v zúfalej situácii, absolútne bezmocný, neschopný hovoriť, chodiť, utiecť, či inak sa vzoprieť krásnej vzrušujúcej Bábike, ktorá si očividne vychutnávala svoju nadvládu, určite majúc v pamäti udalosti predchádzajúcich dní. Čo bolo ale úplne najhoršie, bol som neuveriteľne vzrušený z Bábikinho výzoru a aj jej správania, avšak nemal som žiadnu možnosť dosiahnuť toľko túžené vyvrcholenie. Takto poníženého ma viedla na vodítku cez celý dom von na záhradu. Popritom ma však nezabudla občas popohnať bičíkom. Našťastie celá záhrada bola obkolesená vysokým živým plotom, a tak som sa aspoň nemusel báť, že ma uvidí niektorý zo susedov. Bábika si stým vôbec nelámala hlavu. Odopla mi vodítko a povedala, že je čas na trochu pohybu, že sa môžem trochu prebehnúť. Keď som sa ňu nechápavo pozrel, ukázala na záhradu, a pár krát ma švihla bičíkom po zadku. V snahe vyhnúť sa Bábikinmu intenzívnemu povzbudzovaniu, radšej som sa pohol smerom ďalej do záhrady. Bábika ma samozrejme nasledovala a s veselým výrazom na tvári, ma furt popoháňala k rýchlejšiemu pohybu. Vďaka môjmu spútaniu, so mnou bez problémov udržiavala tempo, aj keď som sa snažil dostať z jej dosahu. Čoskoro mi v latexovej kukle začínal dochádzať vzduch, pretože otvory na nose nepostačovali na dostatočný prívod vzduchu pri takejto naháňačke. S boľavým zadkom, celý spotený som to nakoniec vzdal, zvalil sa v tráve a nechal Bábiku, aby mi znova pripla vodítko. Takto ma odviedla k najbližšiemu stromu, okolo ktorého omotala koniec vodítka. Zároveň povedala, že si môžem uľaviť, že to psíci pri stromoch bežne robia. Ona si medzitým v strede záhrady na anglickom trávniku rozložila lehátko, na ktoré sa elegantne natiahla a uprene ma sledovala. Bol som presvedčený že to urobila úmyselne. Vedela, že som od rána nebol ešte na záchode, a teda to už dlho nevydržím. Pohodlne rozvalená čakala a vychutnávala si rané teplé slniečko, kým som sa pokúšal dostať preč. Snažil som sa jej naznačiť, aby ma už pustila, ale zbytočne. Bolo počuť len moje nezrozumiteľné huhlanie. Napriek ponižujúcej situácii, som bol stále vzrušený, a pohľad na krásnu latexovú bábiku moje vzrušenie len umocňoval. V takejto situácii bolo takmer nemožné niečo zo seba dostať, čo Bábika samozrejme predpokladala a bavila sa na mojom utrpení. Zrazu sa spustila automatická závlaha. Potvorská Bábika ma priviazala priamo pri rozprašovači, takže som dostal ľadovú sprchu, ktorá účinne zlikvidovala moju erekciu. Trasúci sa od zimy, som konečne s roztiahnutými nohami označkoval priľahlý strom a Bábika so zlomysleným úsmevom sa len prizerala môjmu poníženiu a čakala na vypnutie závlahy. Následne ma odviazala a celého uzimeného, mokrého a špinavého, stále loziaceho po štyroch ma odviedla do kúpeľne. Tam ma priviazala za krúžok na vtákovi k sprchovej batérii, čím mi znemožnila možnosť akéhokoľvek úteku. V sprche na mňa pustila príjemne teplú vodu. Sama sa vyzula, ale ináč stále celá v krásnom čiernom latexe, vliezla ku mne do sprchy. Zobrala telový šampón a jemne, pomaly a dráždivo ho začala rozotierať po mojom tele. Samozrejme svoju pozornosť zamerala na znova vzrušeného, poriadne prekrveného vtáka a boľavé guľky, ktoré začala dôkladne, možno až príliš dôkladne umývať, čím mi spôsobovala neustále nové a nové dávky vzrušenia. Zrazu som cítil, že jej prsty sa nezastavujú len pri guľkách a smerujú stále ďalej a ďalej na hrádzu až k môjmu análu, okolo ktorého prechádzala jemnými krúživými pohybmi. Telom sa mi šírila vlna nepoznaného vzrušenia, zmiešaného s hanbou a ponížením. Najme vtedy, keď Bábika zo seba stiahla svoje mokré latexové šaty, a zostala len v dlhých latexových rukaviciach a pančuchách. Jednou rukou stále masírovala celý môj rozkrok a druhou zamierila k svojej mušličke. Zreteľne som videl, ako sa jej čierne latexové prstíky pomaly strácajú v jej vlhkej rozdráždenej štrbinke, a kvapky vody dopadajú na jej krásne polonahé telo, vlasy, príťažlivú tvár, na krásne plné prsia, vzrušenú mušličku. Všetko vzdialené len pár centimetrov od mojej tváre, ale aj tak pre moje dotyky zatiaľ úplne nedostupné. Bábika vymenila svoju ruku za špičku nohy, stále zabalenej v čiernej latexovej pančuške, ktorou začala dráždiť môjho kamaráta. Pritom si dávala pozor, aby ma udržala maximálne vzrušeného bez toho, aby som sa vystriekal. Svojou druhou rukou si medzitým začala hladiť stvrdnuté bradavky. Keď začínala byť v tom najlepšom, za obojok si ma pritiahla bližšie a stiahla mi latexovú kuklu z hlavy. Odmotala pásku, ktorou som mal zalepené ústa, a vytiahla z nich svoje poriadne oslintané nohavičky. Chytila ma za hlavu, ktorú si pritisla k svojmu lonu a vzrušeným hlasom mi prikázala, aby som ju uspokojil. Ako sa blížila k orgazmu, tak som cítil, ako moju hlavu stále pevnejšie a silnejšie tlačí k svojmu lonu. Vďaka tomu mi začal dochádzať vzduch, a aj napriek mojim pokusom, som sa v šmykľavej sprche nevedel dostať z jej zovretia. Jediná možnosť ako sa nadýchnuť, bolo priviesť Bábiku k orgazmu a o to viac som sa snažil dráždiť ju jazykom na klitorise. Našťastie Bábika bola tak vzrušená, že za pár okamihov vyvrcholila v búrlivom orgazme a ja som sa mohol konečne nadýchnuť.
    Keď ma konečne dosprchovala, poriadne ma osušila a zaviedla, samozrejme znova po štyroch ako svojho štvornohého domáceho miláčika, do dolných izieb slúžiacich ako mučiareň. Tu odmotala pásku z mojich nôh a tieto následne aj odopla od mojich boľavých guliek. Po dlhom čase som sa mohol konečne postaviť a vystrieť si stuhnuté nohy. Za obojok ma pripla krátkou retiazku k masívnemu drevenému stĺpu uprostred miestnosti. Tiež mi k nemu pripevnila nohy krátkymi retiazkami. Polonahá a stále nesmierne vzrušujúca ma obišla, dôkladne si ma prezerajúc, možno zvažujúc čo podnikne ďalej. Nakoniec Bábika so zvodným a trochu zákerným úsmevom mi odopla ruky od retiazok vedúcich z obojku a vytiahla zo skrine zvieraciu kazajku. Presne takú, akú bežne používajú v našich blázincoch, vyrobenú z hrubého pevného plátna s množstvom kožených remeňov. Bábika so zvodným a uhrančivým pohľadom mi podala kazajku zo slovami, že vtom budem veľmi chutnučký. Samozrejme, že som nemal ani najmenšiu chuť liezť do tej kazajky. Len som jej povedal, že ma do toho nikdy nedostane, a nech ma okamžité pustí, lebo to veľmi oľutuje. Ona s úsmevom znova zopakovala svoju žiadosť, aj keď tento raz v pozadí bola cítiť určitá hrozba z neuposlúchnutia. Napriek tomu som odmietol dobrovoľne vliezť do nastavenej kazajky. Keď zistila, že to nepôjde po dobrom, skúsila niekoľko rán bičíkom a následné surové chytenie za vtáka, čomu som sa napriek gumeným rukavičkám a oblepeným rukám, ako tak ubránil. Bábika s neurčitým úsmevom, pokývala hlavou a odišla preč. Opájajúc sa chvíľkovým úspechom, myslel som si, že to Bábika vzdala. Netušil som ako som sa veľmi mýlil. Keď sa vrátila, skôr než som stihol akokoľvek zareagovať, tak mi natiahla cez hlavu tenký igelitový sáčok, a cez neho pevnú gumičku, ktorú umiestnila okolo môjho krku. Zároveň vyhlásila, že keď si budem chcieť obliecť kazajku, stačí len povedať a vystrieť ruky. Nato si oproti mne sadla na stoličku, roztiahla svoje latexové pôvabné nohy a začala si latexovými prstíkmi hladkať svoju vlhkú mušličku. Môj pocit víťazstva netrval veľmi dlho, napriek tomu som sa snažil svojimi zabalenými rukami stiahnuť z hlavy sáčok, alebo aspoň gumičku, aby som sa dostal k troche čerstvého vzduchu. Všetky moje pokusy boli neúspešné. Žiadnym spôsobom som nevedel zachytiť ten nešťastný sáčok, v ktorom som už stihol vydýchať skoro všetok vzduch a pomaly sa mi začal lepiť na tvár. Uvedomoval som si, že bez jej pomoci nemám ani najmenšiu šancu sa z toho dostať. Keď som už cítil akútny nedostatok kyslíka, tak som svoj vopred prehraný boj vzdal, a natiahol k nej ruky, aby mi mohla natiahnuť kazajku. Bábika s rozkročenými nohami a s rukami stále vo svojom rozkroku, na mňa len pozerala a očividne nemala snahu prestať so svojim láskaním. Nakoniec povedala, že ak niečo chcem, stačí len porosiť. Celý zúfalý od nedostatku vzduchu som ju začal prosiť, aby mi konečne natiahla kazajku a dala dole ten sáčok. Bábika mi s víťazným úsmevom natiahla kazajku, vzadu ju zazipsovala a zapla všetky remene a až potom, zúfalo prosiaceho o vzduch, mi stiahla sáčok z hlavy a umožnila mi voľne sa nadýchnuť. Postupne pevne pouťahovala všetky remene vpredu na rukách, okolo pása, ako aj na ramenách. Na hlavu mi opäť natiahla latexovú masku, pričom tento raz mala otvory na oči ústa a nos. Odopla obojok, pod ktorý znova zastrčila okraje masky a znova ho pevne utiahla. Odopla mi nohy od stĺpa a spojila ich k sebe krátkou reťazou s koženými putami okolo členkov. Keď bola hotová, pristúpila ku mne bližšie, vtisla mi na pery vášnivý bozk a jej ruky medzitým smerovali do môjho rozkroku, kde ich očakával môj boľavý navretý vták. Niekoľkými skúsenými pohybmi ma dostala skoro až na vrchol. V ten moment, keď som si myslel, že sa už urobím a celú ju ostriekam, zrazu prestala. Znova som ju začal celý zúfalý a frustrovaný prosiť, že nech mi dovolí orgazmus, že urobím všetko čo bude chcieť. Ona sa na to len usmiala, tým svojím nádherným a neodolateľným úsmevom, a povedala, že nech vôbec nepochybujem, že urobím všetkom čo bude chcieť a vzápätí mi do úst vsunula guličkový náhubok, ktorý pevne utiahla vzadu za mojou hlavou.

Zas som bol úplne bezmocný, vydaný napospas jej erotickým neukojiteľným chúťkam.............................

Ak sa vám poviedka páčila- nepáčila, vyjadrite prosím svoj názor, aspoň dajte vedieť, že ste to čítali dakujem
    • 9 posts
    22. decembra 2014 20:35:31 CET
    to len ja som taký dobrák....od kosti...?
  • 22. decembra 2014 20:31:51 CET
    až taký hnusný nebudem
    • 9 posts
    22. decembra 2014 20:23:33 CET
    Kurva jago ma predbehol s tou myšlienkou o pár minut,,,
    • 9 posts
    22. decembra 2014 20:22:40 CET
    Na jurošíkovom mieste by som Vám to sáčkoval po odstavcoch aby ste nadávali celý týžden aký bude záver jednotlivej epizody,,,
    • 9 posts
    22. decembra 2014 20:20:48 CET
    Už si trocha kľudnejšia s tým pripinákom,,,?,,
    • 9 posts
    22. decembra 2014 20:20:34 CET
    mám nápad....čo tak to urobiť este napinavejsie ...každé ráno a večer im sem daj zo5 viet....
  • 22. decembra 2014 19:41:59 CET
    nech len ticho závidia
    aj na nich sa dostane.......
    • 9 posts
    22. decembra 2014 19:41:22 CET
    neboj....nechám ich trpieť....
    • 9 posts
    22. decembra 2014 19:40:16 CET
    veď radšej by sme vas vodili na voditku,ale musí nám aj toto stačiť....a aj vám...
  • 22. decembra 2014 19:36:47 CET
    konecne ste tu, vitajte, ano veru-vodia nas tu za nos
    • 9 posts
    22. decembra 2014 19:34:14 CET
    podľa zásluh....
  • 22. decembra 2014 19:24:37 CET
    Taaak a straky sa ozvaliiiiiíííí,,,,,,
  • 22. decembra 2014 19:20:06 CET
    .....no to je aka zla logika:-)))...potom sa tu jagoo naparuje...hnusak
  • 22. decembra 2014 19:16:37 CET
    aby si mala prekvápko pod stromček
    jagoo si prekvápko nezaslúži, preto to dostal ako prvý
  • 22. decembra 2014 19:07:11 CET
    ....tak teraz si ma nasral...z akeho titulu dostal jagoo poviedku ako prvy a do spravy?????????????????????????????????
  • 22. decembra 2014 18:55:50 CET
    ak to tam dáš tak ťa dám do ignore listu
  • 22. decembra 2014 18:51:35 CET
    Nevadi, pockam, sice oduta ako papuca ale pockam
    • 9 posts
    22. decembra 2014 18:38:32 CET
    To vieš....pohnevam si Jura a prídem o exkluzívne výhody....
    Len pekne cakajte ...
    Eventuálne sem môžem dať že ako to skončí v tejto časti....