Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 2. januára 2015 0:21:19 CET
    Bábikine dobrodružstvá – nedeľa.
    Časť tretia.

Potom ako mi nasadila náhubok, zaviazala a nasadila mi latexové klapky na oči, čím som sa ocitol v úplnej temnote. Len som cítil letmé dotyk jej rúk na mojom vtákovi, vydráždenom do prasknutia, a následný klepot vzďaľujúcich sa bábikiných opätkov. Sám v tichu a temnote, pomaly som začal strácať pojem o čase. Netrúfol som si odhadnúť koľko som tam, celý bezbranný stál, keď som opäť začul charakteristický klepot opätkov. Už len ten zvuk mi navodil príjemné zimomriavky a môj ochabnutý penis sa zas začal prebúdzať k životu. Predpokladám, že si to bábika všimla, lebo som počul jej pobavené chichúňanie, doplnené jemným pohladením môjho vtáka, ktorý vďake jej dotykom okamžite stvrdol.
    Keď mi stiahla klapky, oči sa mi rozšírili v nemom úžase. Bábika tam stála celá čierna v totálne priliehavom a sťahujúcom latexovom overale, v dlhých čiernych latexových rukaviciach, a vo vysokých šnurovacích čižmách siahajúcich po kolená, na extrémne vysokých opätkoch. Pás mala brutálne stiahnutý čiernym latexovým korzetom, čím sa jej úžasne zvýraznilo jej poprsie, síce trochu stiahnuté latexom, ale napriek tomu pevné a vzrušujúco vystrčené. Na hlave mala čiernu latexovú masku, z ktorej vzadu vyvieral chvost zopnutých medených vlasov, siahajúcich jej až po plecia. Pery mala obtiahnuté tmavočerveným rúžom a oči zvýraznené temnými tieňmi, čím budili dojem, že jej priam žiaria z latexovej temnoty. Celá sa leskla, ako čierna mramorová bohyňa. Bábikin samotný výzor pôsobil neskutočne podmaňujúco a dominantne. Už pri letmom pohľade som zacítil mrazenie v žalúdku. Celkový jej postoj, gestá a neurčitý úsmev šelmy na love, vyvolával u mňa neobvyklú nervozitu. Celé to zavŕšila dlhým, pleteným koženým bičom. Čo však vyvolalo nefalšovanú hrôzu, bol dlhý a hrubý čierny pripínací penis, latexovými remienkami pevne pripnutý v jej rozkroku. Keď si Bábika všimla zdesenie v mojich očiach, nahodila slastný úsmev, pri ktorom si nezabudla obliznúť svoje tmavočervené pery a vyhlásila „ ak chceš, tak ťa zoznámim s mojim novým kamarátom“. Na moje zúrivé vrtenie hlavou sa len zasmiala, a latexovým prstom zotrela sliny, ktoré mi už začali vytekať popri latexovom náhubku. Týmito zvodne potrela žaluď pripínacieho penisu. Zároveň sa tvárila, ako by si ho masírovala, pričom sa ku mne nahla a do ucha mi zašepkala „ Som taká vzrušená a ty úplne bezmocný. Vydaný na milosť mojim perverzným chúťkam. Tak si len predstav, čo s tebou urobím, ak nebudeš poslúchať„. Nato si pritiahla moju hlavu bližšie a začala ma vášnivo bozkávať. Kvôli náhubku som jej bozky nemohol opätovať, a stále som sa nevedel spamätať z toho, čo mi práve povedala.
    Keď mi Bábika veľmi jasne a zrozumiteľne objasnila moju situáciu, odopla môj obojok a nohy od stĺpu. Kým som tam stál a čakal na jej ďalší povel, pristúpila ku mne zozadu, až som zacítil na holom zadku jej nového kamaráta. Nato som len zdesene zahuhlal do náhubku a snažil sa ujsť z jej dosahu. Kým sa mi to však podarilo, Bábika ma chytila rukou pevne pod krk a ešte viac sa ku mne pritisla, až som na chrbte zacítil aj jej pevné latexové prsia. Strnulý hrôzou som čakal, čo bude nasledovať. Bábika sa len zasmiala a na krk mi pripla retiazkové vodítko. Párkrát ma plesla po zadku a začala ma ťahať hore schodmi. Vďaka putám na nohách som mohol robiť len maličké krôčiky. Tak som za ňou cupital, kým sa ona pre do mnou ladne niesla na svojich dlhých nohách, vo svojich krásnych čižmách pričom neuveriteľne zvodne krútila svojím, do latexu zabaleným zadočkom.
    Takto ma dotiahla až do kuchyne, kde ma usadila na stoličku s vysokým operadlom, ku ktorému natesno pripevnila vodítko, takže som hlavou nevedel skoro ani pohnúť. Rozopla mi putá na nohách, nohy mi ohla v kolenách a vzadu popod stoličkou ich znova spojila k sebe. Nohy mi tak viseli v kožených putách niekoľko centimetrov nad zemou. Keď bola so mnou hotová, priniesla na tanieroch neskorý obed. Myslel som si, že ma pustí, alebo mi aspoň odviaže krk, aby som sa mohol predkloniť a jesť priamo ústami z taniera. Ale nie. Bábika sa pustila pomaly do jedla, slastne vzdychala a vychutnávala si každé sústo. Každý pohľad na ňu, ako si zvodne kládla príbor do úst, ako sa pri tom tvári a oblizuje svoje krásne pery bol sám o sebe malým erotickým zážitkom. Naviac vôňa samotného jedla, postaveného predo mňa skoro na dosah mi pripomenula, ako som hladný, čo vyvolalo len ďalšie moje slintanie do latexového náhubku. Bábike sa moje utrpenie očividne zapáčilo. Keď po nekonečnej dobe dojedla, prisunula si stoličku bližšie ku mne. Zotrela mi rukou sliny čo mi už tiekli po brade, ktorú si následne utrela o môjho vtáka a pár krát skúsenými pohybmi pretiahla predkožku cez môj žaluď, čím len znásobila moju sexuálnu frustráciu. Miesto toho, aby si sadla na prisunutú stoličku, tak si sadla oproti mne na stôl. Jej pripínací vták sa čnel priamo oproti mojej tvári, pričom nohy mala položené na stoličke medzi mojimi stehnami. Špičkami topánok mi začala jemne a pomaly obtierať a masírovať môjho stvrdnutého kamaráta. Vzadu za hlavou mi odopla a následne s mľasknutím vytiahla z mojich úst guličkový náhubok. Keď uvidela, že som sa nadýchol a chcel niečo povedať, pozrela na mňa a prísnym tónom povedala „ nech ťa to ani nenapadne a budeš hovoriť, len keď ti to dovolím. Alebo môžeš zostať, bez obeda zo zapchatými ústami“. Potom sa provokatívne prisunula ešte bližšie tak, že sa jej pripínací penis skoro dotkol môjho nosa. Odtiahol som sa čo mi to len spútanie dovolilo, a potichu som jej kývnutím naznačil, že som porozumel.
    V tejto pozícii ma začala kŕmiť, ako malé bezbranné bábätko. Obed bol kopec zeleniny a málo mäsa, čo vyhovovalo Bábikiným chúťkam, ale určite nie mojim. Po pár sústach, ktoré zahnali najväčší hlad, začal som sa krútiť a vyhýbať Bábikinej snahe o trafenie vidličkou do mojich úst. Bábika nakoniec stratila trpezlivosť, špičkou topánky mi bolestivo prišliapla môjho vzrušeného a poriadne prekrveného vtáka. Niekoľko ráz ma švihla jazdeckým bičíkom po mojich holých stenách, až sa na nich objavili červené pruhy. Potom mi síce s úsmevom ale očividne nahnevane, oznámila „Nech sa to už nikdy nezopakuje. Uvedom si, že budeš robiť len to čo poviem a kedy to poviem. Neposlušnosť nebudem tolerovať“. Takúto Bábiku som vôbec nespoznával, doteraz bola milá, prítulná a poslušná, ale teraz ako by bola vymenená. Nechápal som takúto zmenu v jej správaní, síce spomínala nejakú neposlušnosť, ale toto bolo rozhodne priveľa. Začal som si uvedomovať, že takáto Bábika ma niekedy vyslovene desí.
    Po obede mi Bábika znova nasadila latexový náhubok a vyhlásila, že je čas na poobedňajšiu siestu. So smiechom ma dotiahla za vzrušeného vtáka do postele, na ktorú ma zvalila. Obojok pripla k čelu postele a za palce na nohách ma priviazala k druhej strane postele. Potom sa ku mne pritúlila, hlavu si položila na moju hruď. „Škoda, že ma nechceš poriadne pretiahnuť, som taká vzrušená a nadržaná. Moja jaskyňka tak túži po tvojom kamarátovi, prečo nechceš poláskať moju vlhku mušličku “ ukrivdene šepkala. Pritom mi jemne trela môjho vtáka a slastne vzdychala. Na moje zúfalé huhlanie vôbec nereagovala. Odopla si svojho pripínacieho kamaráta, rozopla zips v lone na svojom čiernom latexovom overale, a svojimi latexovými prstíkmi sa začala dráždiť. Stále hlasnejšie a hlasnejšie stony ju usvedčovali z blížiaceho sa orgazmu. Po krátkej chvíli som zacítil, ako sa celá zachvela, ako jej telom prebehla vlna rozkoše z práve dosiahnutého orgazmu. Predtým než zaspala, ešte mi stihla natiahnuť na hlavu ďalšiu masku z tenkého čierneho latexu, s otvormi len pre nosné dierky. Tým sa mi celý svet prepadol do čierno čiernej tmy. Neschopný skoro žiadneho pohybu, nemý, slepý s bolestivou erekciou a zúfalou túžbou po vyvrcholení, som nakoniec tiež zaspal.

Po prebudení mi chvíľu trvalo, než som sa rozpamätal, čo sami prihodilo. Všade bolo úplné ticho. Bábiku som pri sebe necítil a pomaly, ale isto sa ma začala zmocňovať panika. Na moje huhlavé a mumlavé pokusy o privolanie pozornosti, či pomoci sa mi nedostávalo žiadnej reakcie. Po neurčitom čase, ktorým mohli byť minúty alebo aj hodiny, som začul približovať sa charakteristický klepot Bábikiných opätkov. Telom mi opäť prebehla vlna vzrušenia kombinovaná s obavami z Bábikinho správania. Počúval som Bábikine šuchotanie, občas nejaké štrngnutie, a vôbec som nemal predstavu čo má Bábika v pláne. Potom som zrazu pocítil jemné, takmer šteklivé dotyky na mojich nohách, ktoré Bábika postupne odviazala od postele, a jednu po druhej mi priviazala, zdvihnuté kolmo hore, k stropnému háku. Medzi nohy mi ešte pripevnila širokú rozporku, a nohy následne zafixovala povrazmi k bokom postele. Tiež spodný okraj mojej zvieracej kazajky zafixovala pomocou lán k bokom postele. Takto dosiahla zdvihnutie a široké roztiahnutie mojich nôh, bez možnosti akéhokoľvek pohybu môjho tela. Toto som samozrejme zistil, až keď mi stiahla latexovú masku a uvidel som spleť povrazov, držiacich ma v želanej polohe. Najhoršie na tom bolo, že som si pomaly začal uvedomovať, že všetky moje intímne oblasti sú viac než odhalené a prístupné akýmkoľvek Bábikiným zámerom, a ja nemám absolútne žiadnu šancu to zmeniť. Videl som Bábiku, ako stále vo svojom čiernom latexovom oblečení obchádza okolo mňa a pozoruje svoj výtvor. Prišla k posteli, pomaly na ňu vliezla a kľakla si nado mňa. Jej mušlička bola priamo nad mojou tvárou. Opatrne mi vybrala z úst latexový náhubok, priložila prst k mojim perám s tichým „psst“. Svojimi rukami zamierila k svojmu lonu, kde rozopla zips skrývajúci jej jaskyňku a hneď ju aj svojimi prstíkmi preskúmala. Keď ich vytiahla leskli sa jej vzrušenou vlhkosťou. Skôr než sa pritisla svojou mušličkou k mojej tvári, nechala ma jazykom očistiť je latexové prstíky. Špičkou jazyka som ju začal dráždiť na klitorise, a tiež som preskúmaval celú jej nadržanú, vzrušenú kundičku. Bábika svojim lonom začala vychádzať v ústrety môjmu pracovitému a nežnému jazyku. Snažil som sa ju poriadne vydráždiť a uspokojiť v nádeji, že mi poskytne toľko odopieraný orgazmus. Bábika ale očividne mala iné zámery. Pretože práve keď bola poriadne vzrušená a rozdráždená, zrazu sa otočila a pevne so svojou mušličkou dosadla na moju tvár, čím mi znemožnila poriadne sa nadýchnuť. Keď cítila, moje zúrivé vrtenie hlavou z nedostatku vzduchu, trochu sa nadvihla a ja som sa mohol opäť nadýchnuť. Pri tom sa ma opýtala „ ako sa ti to páčilo?“ a znova dosadla. Zobrala do ruky jazdecký bičík a niekoľko krát ma švihla po vnútornej strane stehien smerujúc postupne, k stoporenému vtákovi. „Potrebujem prístup k tvojmu účtu. Zistila som, že potrebujeme kúpiť niečo pekné z latexu, a pre teba nejaké nové hračky Macko“ milo povedala, a znova sa nadvihla. Na to som jej povedal, že v žiadnom prípade, a žiadne hračky nepotrebujem. „ Zlá odpoveď „ vyhlásila a znova dosadla, opätovne ma začala intenzívne švihať po vnútornej strane stehien, pričom niekoľko krát trafila aj môjho vtáka a guľky. Popritom si trela svoju kundičku a najme klitoris o moju tvár, a medzi jednotlivými dopadmi bičíka bolo zreteľne počuť jej slastné vzdychanie. Pri jej ďalšom nadvihnutí, som sa ledva stačil nadýchnuť a znova dosadla na moju tvár, latexovými stehnami pevne zovrela moju hlavu a opäť ma začala švihať po stehnách. Tie začali byť po opakovaných a intenzívnych úderoch čoraz citlivejšie a bolestivejšie. Napriek tomu moja snaha o vyprostenie sa z danej pozície a situácie bola úplne bezvýsledná. S prichádzajúcim Bábikiným orgazmom začínali rany dopadať čoraz častejšie a silnejšie. Ako náhle dosiahla vyvrcholenie, prestala so švihaním a slastne sa na mňa zvalila, čím mi umožnila, znovu sa poriadne nadýchnuť. Keď odzneli posledné záchvevy jej rozkoše, Bábika ma pohladila latexovými rukami po mojich došvihaných stehnách, na ktorých, hlavne na ich vnútornej strane, sa zreteľne črtali červené stopy po jednotlivých úderoch. Stále s milým úsmevom sa na mňa obrátia „ Tak čo Macko, ešte raz si to zopakujeme???. Alebo si prinesiem môjho nového gumeného kamaráta, ktorý sa ti tak páčil pri obede???“. Zúfalo som začal vrtieť hlavou, že nie, že stačilo. Pritom som si uvedomoval neúprosnú skutočnosť, že keď Bábika niečo chce, tak určite vie ako to dosiahne. Preto som jej radšej hneď povedal, kde nájde údaje k účtu a dúfal som, že už ma nebude viac trápiť. Bábika ma pohladila po tvári a povedala „vidíš. ani to tak veľmi nebolelo“ a so svojím očarujúcim úsmevom, skôr než som stihol čokoľvek povedať, mi opäť nasadila latexový náhubok. Zodvihla sa z postele, celá lesklá a čierna v obtiahnutom, priliehavom latexe, sa ešte raz ku mne zohla, k môjmu boľavému vtákovi, ktorého znova pomasírovala. Niekoľkrát pretiahla predkožku cez žaluď, až bol znova v pozore, celý navretý a boľavý. S neuveriteľne zvodným hlasom mi zašepkala do ucha „Nikam nechoď, mám pre teba prekvapenie“ a usmiala sa tým jej neurčitým, nevyspytateľným spôsobom. Na moje huhlanie vôbec nereagovala, a už som len videl ako sa vzďaľuje sprevádzaná slabnúcimi odleskami zapadajúceho slnka na jej nádhernej postave zabalenej v obtiahnutom čiernom latexe.
    • 3 posts
    1. januára 2015 21:37:48 CET
  • 1. januára 2015 21:04:04 CET
    pokračovanie sa blíži, možno dnes vnoci
  • 30. decembra 2014 21:57:49 CET
    ach ja chudák
    • 3 posts
    30. decembra 2014 21:44:09 CET
    jednoznacne zakerna a latexova
  • 30. decembra 2014 21:37:48 CET
    silvestrovske nebude určite,
    mám vás síce rád ale na Silvestra sa mi písať nechce, budem odpalovaťč ohňostroje

predpokladám že to bude novoročné pokračovanie..... potom sa bábika utopí vo vani
  • 30. decembra 2014 21:02:38 CET
    No ja ocakavam silvestrovske pokracovanie, hadam ma nesklames?!
  • 30. decembra 2014 20:59:04 CET
    Bábika má byť jemná,milá aj zákerná
    Stačíííí,,,boha a rozmýšľaj na rok dopredu lebo budeš ukrižovaný,nie že napíšeš bábika sa utopila lebo Ťa v dobrom utopím ja,,kua,,
  • 30. decembra 2014 18:05:21 CET
    královna čo myslíš tou pauzou????
    že ti nepošlem pokračovanie????

otázka na čitateľov, bábika má byť jemné a milá alebo zákerná????
  • 30. decembra 2014 8:27:09 CET
    ja si musim dat pauzu, som emocne grogy bolo to take super...najma ta posledna ma uplne okuzlila, doteraz myslim sem tam na to ako ide psik na toaletu von a okuna sa
  • 30. decembra 2014 7:21:55 CET
    Chceme
  • 30. decembra 2014 6:45:07 CET
    a chcete pokračovanie????
  • 30. decembra 2014 5:30:30 CET
    no čo dalej nebude nič;....(???
  • 23. decembra 2014 22:46:28 CET
    dík,

• 3 posts
    23. decembra 2014 22:32:38 CET
    az ked ti ich vytiahla som si uvedomil ze si mal cely cas jej latexove gatky v ustach nadhera
  • 23. decembra 2014 21:25:52 CET
    To je recht,v tom mám prax potme behať po čertových zvyškoch,,pána to je masáž,,,
    • 9 posts
    23. decembra 2014 14:36:33 CET
    to mi musíš vysvetliť.ocakavas niečo konkrétne,alebo len tak všeobecne???
    • 9 posts
    23. decembra 2014 14:31:27 CET
    Keby si čítala aj staršie vlákna,dávno prachom zapadnuté,tak by si vedela,že je to láskyplné oslovenie ....
  • 23. decembra 2014 14:22:19 CET
    slavka.
    no tak sa nedurdi, a kludne čítaj
  • 23. decembra 2014 14:18:25 CET
    furie? Kedy sme ti co spravili? a predtym ako odpovies, ze prave to, tak ocakavam od teba viac, ako len natahovacky
  • 23. decembra 2014 14:17:26 CET
    nechajte sa prekvapiť
  • 23. decembra 2014 14:13:48 CET
  • 23. decembra 2014 13:59:21 CET
    krasne ale ta odplata bude asi.... bolestiva
  • 23. decembra 2014 12:42:04 CET
    pomsta bude sladká, ak sa z toho niekedy dostanem

durag vidím že máš doma čerticu,a nie čerta inak by si pochopil aké je to stúpiť na malu guličku či kocku lega
  • 23. decembra 2014 11:39:47 CET
    Boha jeho !
    Ta ta dorichtovala