12. novembra 2014 0:22:24 CET
Prvý večer s Bábikou.
Časť druhá
V pravidelných intervaloch som chodil kontrolovať Bábiku, ako sa jej darí v jej horúcom, poriadne vlhkom a klzkom latexovom zovretí. Musela byť poriadne vyčerpaná, pretože spala niekoľko hodín v kuse. Ja som medzitým pripravil večeru a nejaké zaujímavé hračky pre svoju Bábiku. Skôr než sa zobudila odviazal som šnúrku, ktorou bol vak priviazaný k rámu postele, čím sa Bábika zmenila na veľkú latexovú húsenicu. Keď sa už úplne zotmelo, a na nebo vyšli prvé hviezdy, začal som s pomalým prebúdzaním Bábiky. Najprv som jej začal krúživými pohybmi, cez latex, jemne dráždiť prsné dvorce, stále vynechávajúc bradavky. Keď už začala reagovať na tieto dotyky, pár krát som pohladil aj jej bradavky, ktoré som musel aj trochu postláčať medzi svojimi prstami. Ako náhle sa úplne prebudila, bolo na nej vidieť, že sa zľakla, pretože na hlave mala stále kuklu, cez ktorú nemohla nič vidieť a telo mala uväznené síce v pohodlnom a volnom latexovom vaku ale netušila, ako sa z neho dostať. Milo som sa jej prihováral, jemne ju hladiac po celom tele, zabalenom v latexe. Takto som počkal, kým sa úplne preberie. Bábika ma najprv poprosila, nech jej dám dole latexovú masku, pretože má pot v očiach a potom ma prosila, nech ju pustím aj z vaku, pretože potrebuje ísť súrne na záchod. Podľahnúc jej zvodne zafarbenému hlasu, stiahol som jej latexovú masku, z ktorej sa pritom vylialo na posteľ celkom pekné množstvo bábikinho potu. Napriek tomu, že bola celá posteľ potiahnutá latexovou plachtou, rozhodol som sa pustiť Bábiku až v kúpelni. Predsa len slniečko poriadne vyhrialo celú izbu z Bábikou, a k tomu bola ešte prikrytá čiernou latexovou plachtou, čo jej určite vyrobilo v tom vaku malú saunu. Bolo pekne vidieť ako sa v Bábikinom latexovom vaku, okolo jej tela, prelieva biela emulzia tvorená silikónovým lubrikantom a jej potom. Našťastie bola kúpelňa hneď vedľa, a tak som bábike oznámil, že ak chce, aby som ju pustil z vaku, musí sa pekne doplaziť do kúpelne, kde zostal kľúčik k jej vaku. Bábika najprv skúsila čaro svojho pohľadu a jej zvodný úsmev v kombinácii s milým a prosebným tónom jej hlasu, aby ma zlomila. Keď zistila, že jej snaha bola márna, netrpezlivo súhlasila, pretože sa potrebovala dostať čím skôr na toaletu. Opatrne sa pokúsila prevalila na bok, čím sa dostala na kraj postele. Ale nedarilo sa jej bezpečne spustiť dole nohy uväznené vo vaku bez toho, aby sa zošmykla celá. Preto som jej radšej pomohol dole z postele a pri tom som si všimol, aké je jej telo neuveriteľne klzké v tom pevnom a pružnom zovretí. Keď som videl jej snahu plaziť sa po hustom koberci, pomáhajúc si rukami a nohami, neustále sa kĺžucimi po vnútornom klzkom povrchu latexového vaku, musel som sa usmievať, ale zároveň som začal byť extrémne vzrušený. Aby som zabránil jej opätovnému a nekontrolovateľnému vzrušeniu, okolo pása som jej zapol silný gumený, pevne ju obopínajúci remeň, čim som jej rukám znemožnil prístup k jej určite znova nadržanej mušličke. Bábikina cesta trvala dlho, veľmi dlho, pretože sa stále šmýkala a kĺzala, čo jej znemožňovalo poriadne liezť dopredu. Medzi tým sa ma stále skúšala prehovoriť, rôznymi sľubmi a hrozbami, aby som ju už pustil. Napriek tomu som jasne videl a cítil, že to nemyslí vážne a celú situáciu si užíva. Keď sa už dostala k samotnej kúpelni, zrazu stuhla na mieste, a s previnilým a trochu vyčítavým pohľadom mi oznámila, že to nestihla. S ľadovým výrazom som jej oznámil, že kľúčik je v sprche, a kým sa tam nedostane, tak ju z toho von nepustím. So stenaním a vzdychaním pokračovala ďalej v plazení s celým, a teraz už aj zlatistým obsahom jej vaku. Keď sa konečne doplazila do sprchy, položil som pred ňu kľúčik so slovami, že môže vyjsť von s jej latexového obalu s tým, že ja idem urobiť niečo na večeru. Po chvíli som sa nenápadne vrátil, a s úsmevom som pozoroval, ako sa Bábika márne pokúša cez pružný latex uchopiť malý kľúčik. Keď už vzdala všetky pokusy o oslobodenie, prišiel som k nej, nežne som ju pohladil po vlasoch, a do ucha som jej zašepkal, aká je krásna a vzrušujúca. Pomohol som jej odomknúť zámok, a povoliť remeň okolo krku. Tiež som jej povedal, že už skutočne musím ísť dovariť večeru, a ona nech sa zatiaľ dá do poriadku, a nech si niečo pekné a vzrušujúce oblečie. Výber som nechal na ňu. Potom nech príde za mnou do jedálne, kde sa bude podávať večera.
Pripravil som minútky z bravčovej sviečkovice, s opekanými zemiakmi s grilovanou talianskou zeleninou. Práve keď som pripravoval prestieranie, začul som klepot podpätkov na kamennej dlažbe. Obzrel som sa a takmer mi vypadol tanier z ruky, keď som ju uvidel. Vysoká vo svojich čiernych lakovaných lodičkách, na rukách mala oblečené dlhé čierne latexové rukavice siahajúce úplne až k ramenám resp. pod pazuchy. Na nohách mala natiahnuté čierne latexové pančuchy, ktoré sa skoro dotýkali jej jemnej ružovej jaskynky a vzadu sa krásne zarývali do tej medzierky pod jej zadočkom. Vďaka poctivému nalešteniu vyzerali jej ruky a nohy, ako by boli ponorené do čiernej smoly. Pančuchy boli viacerými remienkami spojené s čiernym podväzkovým pásom, ktorý bol tiež z latexu. Tvoril ho v podstate hrubší pás latexu, vzadu zošnurovaný skoro ako korzet, krásne kopírujúc horné línie jej oblého zadočku. Okrem toho mala Bábika oblečenú podprsenku z priesvitného latexu, na okrajoch lemovanú pásikom čierneho latexu s vystuženými otvormi pre jej bradavky. Vysoko vykrojené nohavičky boli tiež z priesvitného latexu s obdobným lemovaním. Na moje veľké prekvapenie si ponechala na krku korzet, ktorý som jej ešte predtým nasadil. Vlasy mala stiahnuté vzadu za hlavou do chvosta, obočie a pery zmyslene a rafinovane zvýraznené, čo jej dávalo nádych zmyslenej divokosti a neodolateľnosti. Okolo krku uväzneného v čiernom korzete sa jej hompáľal na striebornej retiazke malý kľúčik, a pri pozornejšom prezretí bábikinho vzrušujúceho tela, som si všimol, že remienky od jej lodičiek sú zamknuté na malé zámočky. Ako posledné som si uvedomil, že sa v ruke pohráva s jazdeckým bičíkom, ktorým som ju pred tým nahnal do latexového vaku. V póze s rozkročenými nohami a pohrávajúc sa s tým bičíkom, vyzerala neskutočne vzrušujúco a dominante. V nemom úžase som sledoval, ako sa ku mne ladne priblížila, chytila ma okolo krku, vášnivo ma pobozkala, a ja som opäť pocítil je dráždivý jazyk v mojich ústach. Keď sa otiahla a ja som sa otočil, že prinesiem na stôl večeru, zacítil som cez nohavice, na svojom zadku, niekoľko krát plesknutie bičíkom, ktorý mala Bábika v ruke. S čiastočne hraným pobúrením, som jej oznámil, že za to ešte zaplatí. Keď som prišiel s večerou, našiel som bábiku pohodlne sedieť opretú o vysoké operadlo, s mierne roztiahnutými nohami. Upierala na mňa pohľad svojich zelených očí, pričom sa jej na perách pohrával ten zvodný úsmev. Zároveň zaguľateným koncom rúčky bičíka, jemne prechádzala po svojej mušličke, pomedzi svoje pysky ukryté v tenučkom priesvitnom latexe.
Po výbornej večeri spestrenej Bábikiním úsmevom a zvodnými pohľadmi, kedy sme tiež spresňovali podmienky nášho ďalšieho spolužitia, prišiel na radu dezert. Vďaka Bábikinmu neustálemu obťažovaniu, som sa naň vôbec nevedel sústrediť. Stále som cítil špičku jej lesklej topánky, ako pod stolom putuje po mojom lýtku, stehne, aby sa nakoniec jemne a vzrušujúco zaryla do miest, kde sa môj kamarát už dlhšiu dobu nepretržite hlásil do služby. Odolával som sústredenej erotickej snahe mojej Bábiky o moje vyvrcholenie. Keď to bábika zistila, o to viac sa snažila špičkou svoje krásnej nôžky priviesť ma do šialenstva. Netrvalo dlho a môj kamarát začal zúfalo slintať od vzrušenia, až som mal nepríjemne vlhko v mojich nohaviciach. Keď sme konečne dojedli dezert, povedal som Bábike, že je ten správny čas na prehliadku domu, ako aj na trest za jej neposlušnosť. Pevne som jej za chrbtom spútal ruky bielim hodvábnym lanom. Najprv zápästia, potom aj lakte, pri čom sa Bábika samozrejme vrtela a spútanými rukami mi stále liezla do nohavíc, kde sa hrala s mojím stále tvrdším penisom. Lakte mala spútané úplne k sebe, čo spôsobilo, že bábika mala krásne vypnutú hruď s pevnými prsiami, a bradavkami pripravenými na dráždenie. K lanu ktorým boli spútané lakte, som v strede medzi nimi priviazal lano, ktorá som následne viedol popod rameno dopredu, potom zozadu okolo krku a znova popod rameno dozadu naspäť k lakťom. Tento jednoduchý systém, krásne zabraňoval zošmyknutiu povrazov, ktorými mala Bábika spútané lakte, pričom kontrast bielych lán na čiernym latexom obalenom ženskom tele vytváral úžasný pohľad. Najprv som Bábiku zobral do pivnice, kde boli dve izby špeciálne upravené na erotické hrátky. Hneď v prvej, bola drevená trestná koza, na vrchu potiahnutá polstrovaním a čiernou koženkou. Cez túto som prehol bábiku, nohy som jej koženými remeňmi pripútal k dreveným nohám trestného stola. A to pri členkoch, pod kolenami a na stehnách, remene som poriadne utiahol, aby sa nevedela pohnú ani o centimeter. Potom som jej ruky spútané za chrbtom pomocou priviazaného lana pritiahol k háku visiacemu zo stropu, a donútil ju tak prehnúť sa cez tú kozu, čím sa jej telo krásne zafixovalo v želanej polohe. Predklonením sa jej zadoček krásne vystrčil a sprístupnil mi obe bábikine dierky. Skôr pre dojem, ako pre potrebu znehybnenia, som jej útly driek pritiahol ešte širokým remeňom k trestnej koze. Z poličky som zobral análny hák s guličkou na jednom konci a očkom na konci druhom. Jemne som kvapol niekoľko kvapiek lubrikantu na jej zadoček, a guličkou som ho začal rozotierať okolo jej riťky. Bolo krásne vidieť, ako sa jej pri dotyku studeného kovu krásne sťahuje. Napriek tomu a vďaka poriadnej lubrikácii čoskoro zmizol v jej útrobách, na čo Bábika samozrejme zareagovala slastným, ale trochu prekvapeným vzdychom. Bábikine medené vlasy zopnuté do chvosta som niekoľkokrát pevne omotal pevným špagátom, lepšie povedané tenkým bielym lankom, a následne zauzlil tak, aby sa nevyšmykli. Lanko som potom viedol pozdĺž chrbta, k očku od análneho háku, ktoré sa pekne lesklo nad jej rozkošným zadočkom. Po prevlečení cez očko som lanko začal uťahovať, čo spôsobilo ťah na Bábikine vlasy a nútilo ju zdvihnúť hlavu ešte viac, než to robil jej latexový korzet. Zároveň ju to nútilo pozerať sa na seba vo veľkom zrkadle, pred ktorým bola pripútaná. Mala skvelý výhľad na to, ako je krásne bezmocná, vydaná mi na milosť, očakávajúc neodvratný trest.
Mohla vidieť, ako som sa pri nej zjavil celkom vyzlečený, len s bičíkom v ruke. Sledovala, pokiaľ jej to jej spútanie dovoľovalo, ako okolo nej krúžim, ako dravec okolo koristi, bez možnosti akejkoľvek obrany. Zrazu, skôr než stihla akokoľvek zareagovať, dostala na pravú polovicu zadku, prvý úder jazdeckým bičíkom. Stihla len zjojknúť, skôr prekvapene ako bolestne. Hneď na to, dostala švihnutie na druhú polovicu zadku, po čom nasledovalo jej ďalšie zjojknutie. Potom cítila, ako jemne prechádzam bičíkom po jej chrbte, cez mušličku, stehná, dokonca aj cez bradavky. Tieto dotyky začali na ňu priam elektrizujúco účinkovať a Bábika začínala potichučky slastne stenať. Keď sa je vzrušenie začínalo stupňovať, a keď to najmenej čakala, znova dostala na zadok dva rázne údery bičíkom, na rovnaké miesto. Znovu bolo počuť Bábikine zjojknutie. Opätovne som začal jemne prechádzať bičíkom po Bábikinom tele, zameriavajúc sa hlavne na jej štrbinku a na jej bradavky. Cez tenký latex jej nohavičiek bolo jasne zreteľné, že Bábika je už poriadne zvlhnutá a vzrušená. Toto som opakoval, kým nedostala na každú polovicu zadku pätnásť poriadnych švihnutí, vďaka ktorým sa Bábikin zadoček pekne začervenal. Bábika na konci už nejajkala, len rýchlo, prerývane dýchala a pri tom tlmene stonala, vydráždená na najvyššiu mieru. Dotyk mojej ruky na jej mušličke vyvolal vlnu ďalšieho vzrušeného stonania, a prezradil mi rozpálenú čvachtajúcu jaskyňku, čakajúcu na túžobné vyvrcholenie. To už aj môj penis bolestivo navretý a stvrdnutý, sa tiež dožadoval vlhkej pozornosti Bábikinej mušličky.
Najprv som sa rozhodol, opäť vyskúšať Bábikine ústa a zvodné pery, a hlavne jej šikovný jazýček. Postavil som sa spredu k bábike, ktorá akoby vedela čo má robiť, zovrela pery okolo môjho žaluďa a jemne začala krúžiť jazykom okolo jeho špičky. Ďalej ho pomaly ale silno celého vsala dovnútra do úst, až som cítil, že som niekde v jej hrdle, potom povolila podtlak a nechala ma vykĺznuť von, pevne ho zovrúc zvodnými perami, pomáhajúc si pritom svojimi bielymi zúbkami. Následne sa znova prisala a jazykom krúžila okolo žaluďa, preskúmavajúc každý záhybček. Keď som ho nakoniec vytiahol, tesne pred vyvrcholením, bábika sa sklamane spýtala, prečo som to urobil. Miesto odpovede, som ju obišiel a odhrnul nabok jej úplne premočené latexové nohavičky. Vďake jej pozícii, s roztiahnutými nohami bola krásne pripravená, bezmocná a prístupná, s vystrčeným zadočkom a vzrušenou mušličkou. Pomaly, vychutnávajúc každý centimeter vniknutia, som jemne vnikal do jej tesnej, krásne vlhkej jaskynky, čo vyvolalo u Bábiky ďalšiu vlnu slastných vzdychov. Postupne som začal zrýchľovať v prirážaní, vychutnávajúc si pevnosť jej zovretia. Úmerne tomu som počul čoraz vzrušenejšie vzdychy a stony mojej Bábiky. Zrazu som ucítil ako celá stuhla, vykríkla a telom jej prebehol silný kŕč vzrušenia, z dosiahnutého vyvrcholenia. Krátko nato som aj ja podľahol svojmu stále silnejšiemu vzrušeniu, a urobil som sa do jej krásnej, vzrušujúcej jaskyňky, užívajúc si doznievajúce sťahy jej mušličky.