Forums » Nekategorizováno

BDSM Chata

• 5. novembra 2014 16:24:20 CET
    Neda sa...mam zakaz od Drunkena...podlahol tlaku inkvizicie, ohovaraniu a diskriminuje ma. Najprv ma tlacil do prihlasenia a potom sa mu "niekto" vyhovoril.
  • 4. novembra 2014 20:48:50 CET
    Čaute, na chatu v Modre sú ešte volné miesta, kto by mal ešte záujem ísť prihláste sa čím skôr na Lady.ds.par alebo Drunkendude.
  • 1. novembra 2014 19:08:09 CET
    A áno, poprosím k upresneniu mäsa doložiť aj rodný list hoväda a jeho rodokmeň
    • 1 posts
    1. novembra 2014 18:36:19 CET
    Hmm dobre vediet ked pojdem do trnavy. No ale ked si u vas vypitam v restike masovu polefku tak s akeho masa bude?
  • 1. novembra 2014 18:12:56 CET
    U nas to je beztak vzdy masova polievka, presnejsie polefka :D ale ano... urcite bymal usporiadatel upresnit aky presne to vyvar je... ci zo sliepky, ci z hovada....
    • 1 posts
    1. novembra 2014 17:42:24 CET
    Dik... ale to ze je to nejake narecie to nikoho neosprvedlnuje. Cize je to vyvar ale aky? Maso je velmi siroky pojem. To moze byt : slepaci,kuraci,hovadzi, koritnaci vyvar atd.
    Ked niekto nieco nazve polievka tak to je nazov hotoveho pokrmu ktori je zvacsa pripravovany s nejakeho zakladneho vyvaru. A vyhovarat sa na narecie to je blbost pizzu nenazves ,velky peceny oblozeny langos, ale nazves ju svojim nazvom.
    A este raz dakujem za vysvetlenie.
  • 1. novembra 2014 17:16:14 CET
    Masova polievka - v trnavskom nareci - mäsový vývar, najcastejsie z hovädzich, pripadne slepacich odrezkov, ci napriklad celej sliepky.... zakladom je korenova zelenina, petrzlenova a zelerova vnat, niekolko druhov polievkoveho korenia, por, pripadne cibula a samozrejme sol... vacsinou je podavanas domacimi, ci inymi rezancami,mozna je aj varianta s tzv. knedlickam (nokmi) rozneho druhu. Napr. pecenove, krupicove, bylinkove.... vpripade dalsich otazok skus vygooglit spisovny nazov tohto pokrmu... zelaaam, dobru chut..
    • 1 posts
    1. novembra 2014 17:04:56 CET
    No vidim ze debata sa tu pekne rozbehla deturence nehadajte sa.

Drunkendude
    Uz mi prezradis co mam chapat pod nazvom MASOVA POLIEVKA? Jedine co ma napada co to moze byt tak to je nejaky BAKELIT V PRASKU (teda sackova polievka) a s tym hadam nechces pohostit navstevnikov?
    • 2 posts
    1. novembra 2014 16:40:39 CET
    Ahojte,

Termin chaty 14.-16.11.2014

Adresa: xxx Modra (na vyziadanie)

Jedalny listok:
    Piatok vecera - Lepenaky s lekvarom, lepenaky s maslom, a ine lepenaky co si donesete z domu ;)
    Sobota ranajky - Svedske stoly, pecivo, chlieb, natierky, sunka, salama, salaty, vajcia a syry
    Sobota obed - Masova polievka, dusene vazulkove strucky na slaninke, grilovana krkovicka a kuracie stehna, ryza na moj sposob s mungo klickama ;) vegetariani dostanu do ruky panvicu a mozu robit palacinky :D
    Sobota vecera - Gulas, chlieb a varene klobasky
    Nedela ranajky - Co ostane zo soboty :D :D :D + cerstve pecivo.

K dispozicii je aj dovoz jedla z Pizzerie HAM v Modre. Mimo xy pizze tam maju aj kebab a salaty ;) kontakt tu: https://www.facebook.com/pages/Pizza-HAM/129358583749146

Napojovy listok:
    Pivo alko/nealko, mineralky, kofola, vinea, vino biele aj cervene
    Poprosim ak pijete nieco ine, doneste si so sebou. Chlast kupovat iny nebudeme ;)

Program:
    Tesit sa mozete na kvalitny kriz, live show, vesacie zariadenie, rozne prednasky a kurzy, dobre jedlo a hlavne super BDSM non-stop zabavu ;)
    Niektore izby budu tematicky v sobotu uzavrete pre uzsi kruh zaujemcou, program este nieje na 100% vytvoreny tak ak nieco mate alebo sa chcete predviest nech sa paci...
    V sobotu uvidite predstavenie klasickej hry v mojom podani, trosku z kazdeho rozku a pekne plieskanie s hrackou podla vyberu. Bude aj strappado a dual play.

Platby:
    Poprosim vas previest na cislo uctu xxx (na vyziadanie) sumu za dobu stravenu na chate. Jedna noc 15,- EUR, dve noci 30,-EUR za osobu. Do spravy pre prijimatela svoj nick a nicky za ktore platite, pripadne pridat ktoru noc stravite na chate (Piatok, Sobota).
    Navstevnik len na sobotu cez den si plati pri prichode 10,- EUR na ruku a po desiatej vecer chatu opusti.

Vdaka,
    drunkendude
  • 1. novembra 2014 15:16:01 CET
    Dusevne chora? Ano? Kto povedal?
    Ty ma poznas v realy? Nie?
    Tak si daj pohov
    Admina pozdravujem a nech riesi uchylakov a nie ludi,co si nenechaju srat na ego od nejakych zakomplexovanych píč ako vy dve.
  • 1. novembra 2014 14:57:42 CET
    Ty si evidentne duševne chorá psychopatka a admin by ti mal asap bloknúť konto.

To sa už nedá čítať, čo produkuješ.

A svoju odpoveď a vulgarizmy rovno adresuj do zrkadla a svojmu ošetrujúcemu lekárovi.

• 1. novembra 2014 14:11:24 CET
    Lebo si stratila nit,ty amaterka drbnuta
    • 0 posts
    1. novembra 2014 14:08:00 CET
    skoda komentu :D
  • 1. novembra 2014 14:03:06 CET
    Cierny humor som tu nejak nezaregistrovala,zato tu retaz co mas na fotke trapne nainstalovanu medzi nohami a k tomu póza ako tretotriedny rapper,to som si hned vsimla
    To,ze ty makas za pasom v dakej fabrike a nemas kedykolvek pristup na net,za to ti ja nemozem.
    A ked uz, vypičuj aj druhym aktivnym prispievatelom,ci na to uz taka nula zakomplexovana ako si ty nema? Chod si prosim ta drat hubu na niekom inom ty čvarga.
    • 0 posts
    1. novembra 2014 13:55:53 CET
    ak sa naucis citat medzi riadkom, a pochopis cierny humor nebudes sa zamyslat a komentovat blbosti..ale asi nemas nic lepsie pri sebe, alebo na praci a domina.sk je tvoj program na cely den.
  • 1. novembra 2014 11:22:54 CET
    Enkláva,senát a ktovie co dalsie vyperlis :-D:-D:-D
    • 2 posts
    1. novembra 2014 11:14:53 CET
    Ahojte, takze ja idem na chatu priamo. Mame tam byt skor na prebratie a montaz si tiez vyziada nejake tie hodinky :) Poprosim BA senat aby zorganizoval BA cast aj s odchodom. Dakujem :D
  • 31. októbra 2014 20:38:52 CET
    Ľudia, ste sa už načisto zbláznili? Ak chcete len tláchať, máte na to spústu blogov a web stránok ...
    • 2 posts
    31. októbra 2014 20:38:32 CET
    Ahojte,

Termin chaty 14.-16.11.2014

Adresa: xxx Modra (na vyziadanie)

Jedalny listok:
    Piatok vecera - Lepenaky s lekvarom, lepenaky s maslom, a ine lepenaky co si donesete z domu ;)
    Sobota ranajky - Svedske stoly, pecivo, chlieb, natierky, sunka, salama, salaty, vajcia a syry
    Sobota obed - Masova polievka, dusene vazulkove strucky na slaninke, grilovana krkovicka a kuracie stehna, ryza na moj sposob s mungo klickama ;) vegetariani dostanu do ruky panvicu a mozu robit palacinky :D
    Sobota vecera - Gulas, chlieb a varene klobasky
    Nedela ranajky - Co ostane zo soboty :D :D :D + cerstve pecivo.

K dispozicii je aj dovoz jedla z Pizzerie HAM v Modre. Mimo xy pizze tam maju aj kebab a salaty ;) kontakt tu: https://www.facebook.com/pages/Pizza-HAM/129358583749146

Napojovy listok:
    Pivo alko/nealko, mineralky, kofola, vinea, vino biele aj cervene
    Poprosim ak pijete nieco ine, doneste si so sebou. Chlast kupovat iny nebudeme ;)

Program:
    Tesit sa mozete na kvalitny kriz, live show, vesacie zariadenie, rozne prednasky a kurzy, dobre jedlo a hlavne super BDSM non-stop zabavu ;)
    Niektore izby budu tematicky v sobotu uzavrete pre uzsi kruh zaujemcou, program este nieje na 100% vytvoreny tak ak nieco mate alebo sa chcete predviest nech sa paci...
    V sobotu uvidite predstavenie klasickej hry v mojom podani, trosku z kazdeho rozku a pekne plieskanie s hrackou podla vyberu. Bude aj strappado a dual play.

Platby:
    Poprosim vas previest na cislo uctu xxx (na vyziadanie) sumu za dobu stravenu na chate. Jedna noc 15,- EUR, dve noci 30,-EUR za osobu. Do spravy pre prijimatela svoj nick a nicky za ktore platite, pripadne pridat ktoru noc stravite na chate (Piatok, Sobota).
    Navstevnik len na sobotu cez den si plati pri prichode 10,- EUR na ruku a po desiatej vecer chatu opusti.

Uzavierka je 31.10. o 12:00. Kto dovtedy nebude mat zacvakane na ucet alebo osobne, bude sa musiet predbiehat s nahradnikma :D Kto skor pride, ten skor...

Vdaka,
    drunkendude
  • 31. októbra 2014 20:36:07 CET
    To by museli vymazať všetkiy tvoje príspevky ...
  • 31. októbra 2014 20:30:09 CET
    Och bóže vy kokoti, toto že je spoločnosť D/S ???
  • 31. októbra 2014 17:54:54 CET
    Investiguj u drunkenbudky ,ze ako to myslel.
    • 1 posts
    31. októbra 2014 17:50:50 CET
    Tu nejde o nejake A alebo Ä tu ide o druh polievky s nazvom masova (ci uz s diakritikou alebo bez)
    • 1 posts
    31. októbra 2014 17:02:07 CET
    Mna zaujima tvoj pojem MASOVA POLIEVKA za tych par rokov co sa pohybujem v gastronomii som zazil uz kade co ale masova polievka?
    • 2 posts
    31. októbra 2014 12:50:10 CET
    Zatial evidujem dost zvlastny sposob zaujmu z BA... Vela ludi sa eviduje ale zatial nemam odozvu ci ANO alebo NIE. Poprosim aj dalsich odvazlivcov aby zaujali stanovisko a dali mi vediet ci maju zaujem prist. Vdaka ;)