Forums » Nekategorizováno

tinky46

• 30. novembra 2014 21:35:37 CET
    od: tinky46kedy: 30.11.2014 21:32predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: koža
    Ty si len hovno, ktoré nemá ambície? To je smutné.
  • 14. januára 2015 10:55:24 CET
    To vieme kua ale je rozdiel kym iba cumia a ked poda trestne a cela domina sa bude stretavat v blave na krizovych vysluchoch kto koho pozna kto koho ojebal kto sa komu vyhrazal.myslim ze dobycni chuji co to robia na domine by dlho nepozili ak by som sa musel koli nim jebat kazdy tyzden do Ba.lisky vzdy potrebuju navnadu posluzili by.
  • 14. januára 2015 8:49:14 CET
    Prosím ta, kukucky su tu uz davno napojene,nic nove. Sleduju.
  • D57
    14. januára 2015 8:37:54 CET
    Hm, Durag má v podstate pravdu, ale čo ma zaráža, že si to neviete vyriešiť sami v komunite. To tam v BA nemáte žiadneho "vedúceho", ktorý by rozdol ako sa s tým vysporiadať? Neviem či zaťahovanie polície by neublížilo viac obetiam, než agresorovi. Na výsluchu sa ho opýtajú, odkiaľ na Vás získal kontakty(mobilné čísla), on uvedie túto stránku, kde sa dočítajú, že nejaká Dollores Q vyberá 150 Eur a nemá registračnú pokladňu, a mnoho ďalších. Tam by sa zas dalo argumentovať, že síce vyberá, ale má malé obraty a bla bla. Hoc si nemyslím, že by v globále to malo nejaké fatálne dôsledky, minimálne by to vrhlo zlé svetlo na komunitu. Celkovo to budí zvláštny obraz, že Dominanti sa vyplakávajú na fóre, ale ľudia sme rôzni. Hold, robte ako myslíte, ale nemyslite hnevom a egom, ale rozumom! Všetko dobré!
  • 13. januára 2015 20:00:59 CET
    mudrujem lebo viem ako to chodí reálne,,stará chcela predať decko,ked som nahlásil čo ide robiť vysrali sa na to že to ešte nie je trestný čin až ked ho predá tak bude,takže som musel konať sám,,,
    Sa zobud demokracia ala slowakia,
  • 13. januára 2015 19:58:00 CET
    Nemudrujem píšem ti reálne veci čo su nie tie čo su na papieri,si obyčajný človek,budu ťa odrbkávať pár týždnom a vyseru na to,vieš kolko aut zmizne denne zo slovenska,,?,,kolko ludi zmizne,,?,myslíš že sa ešte najdu,,?,,Mám spolužiakov na kriminálke tak viem čo píšem,kašlu na to,založia adcacta kým nejde o vraždu,
    Mne vykradli tovar pred rokmi za pár stoviek tisíc,myslíš že sa to niekedy našlo,,?,,3 Vypočuvania a stopka,
  • 13. januára 2015 19:26:56 CET
    ty začni poriadne čítať a nemudruj
  • 13. januára 2015 19:22:24 CET
    Ak máš jeho tč aj viac tč tak uved im tie,nech sa pobavia fizli z jeho kamošmi aj s ním,bude vedieť aká je to zábava vysedávat na vyšetrovačke,
  • 13. januára 2015 19:17:54 CET
    Hej to je síce pekné čo si mu tam uviedla ale dopredu ti vravím že to pojde do slušne zadku,pretože = musel by ta otravovať zo svojho tč,cez pc už dávno nie je smerodatná ip adresa nakoľko sa možeš registrovat hocikde cez wifi z cudzieho pc aj použiť cudzie udaje,jediné čo dosiahneš bude to že nudiaci sa dostojníci budu vždy napichnutí na tuto doménu o ktorej ani nemuseli vedieť a budu sa baviť ked si budu vyťahovat vaše sukromné veci zovšadiaľ,kod vám nepomože
    Kukni ako cez net osrali desiatky ľudí čo im sprostredkovali akože robotu podpísali zmluvy a prišli o 500 euro a firma už neexistuje ani sa nedá vypátrat cez pc,
    Technika je zradná zbran,
  • 13. januára 2015 17:45:36 CET
  • 13. januára 2015 16:41:50 CET
    Aj mlaskac ma nick.
    Pise z tych nickov aj mne. Uz dlhsie ma otravuje.
    Mozme podat hromadne trestne.
  • 13. januára 2015 16:27:34 CET
    Evidentne...
  • 13. januára 2015 16:17:48 CET
    ..no ja si ho pamatam par rokov dozadu z pokecu, preto som na "tinkyho" nikdy nereagovala...je to jeden z tych posahanejsich jedincov, chudacik...
  • 13. januára 2015 16:04:51 CET
    Po par rpckach som ho vzdy odhalila, resp. sa priznal. V mobile mam vsetky cisla, z ktorych mi "prezvana" blokovane. No stale ma kontaktuje z noveho nicku ci cisla..
  • 13. januára 2015 15:56:46 CET
    ..no pekne..
  • 13. januára 2015 15:54:37 CET
    Vystupuje taktiez pod nickami flaskac a kozak. Chcem mladeho muza upozornit, ze este raz sa ma pokusi kontaktovat, tak upovedomim policiu.
    • 1 posts
    7. decembra 2014 1:22:37 CET
    Ešte mi to pripominaj kurva,spln,2 dni mi jebe a ešte 2 Dni bude,a ešte aj ty,
  • 6. decembra 2014 23:49:06 CET
    Nebuď poverčivý! Lebo inak Ťa postraším tým, že je spln :-D.
  • 6. decembra 2014 23:12:35 CET
    Hej hej kukol som kto je čo ,samé rohaté znamenia aj ked niektorí ich neuviedli,,takže si to rozdávajte medzi sebou,ste tvrdohlavci ani jeden necuvne,,,
  • 6. decembra 2014 22:35:04 CET
    Durag
    Písal som o tom v príspevku, ktorý svojou dĺžkou odpudzuje ľudí k jeho prečítaniu. Obdivujem ľudí, ktorí vedia byť vždy nad vecou a zobrať Ti tak, že máš pocit, že ti dali. Ale bohužiaľ ja, MORS ani 1BaDeSam takí nie sme. Možno Ty, alebo vlados áno. Verím, že aj tu takí sú.
  • 6. decembra 2014 22:32:14 CET
    Prosím ťa tebe sa čo stalo,,,?,,
    To je ako normálne nadávať dámam,,?,,
    niektoré možno nie su dámy ale slušný človek predsa má svoju uroven a vyjadrovanie,,
    Tebe sa zakalil rozum,či,,?,,zabudli vypnuť wifi v Pezinku,,?,,
  • 6. decembra 2014 22:29:31 CET
    Pošaškuj nam tu takto vecer.
  • 6. decembra 2014 22:28:29 CET
    To je dobre. Muž nemá ženu nudiť, ale baviť. Takže žnem úspech, keď priťahujem Tvoju spoločnosť, hoc jen jako šašek. :-)
  • 6. decembra 2014 22:26:40 CET
    Zabavas ty pajác.
  • 6. decembra 2014 22:22:37 CET
    Je dobre, že máš najradšej samú seba a chceš dosiahnuť sebauznanie. Zmenil som Ťa. Pred týždňom si nechcela nič, dnes chceš mať v sebou založenej téme o mne len to čo Ti pohladí ego. To je postup! :-)
  • 6. decembra 2014 21:56:13 CET
    Odstrel sa ty čubka,toto vlakno som zalozila ja,tak ked sa ti daco nepaci, zdrz sa komentarov.